baby nerede kullanıyorsun yağı59 tl wefood dan hindistan cevizi yagı aldım.(69 tl di 10 tl kupon kullandım)
Beterin beteri var :) öylesi daha da çekilmez ya.Bdvde benden daha beter vakalar var:)
Kadın 2.evliliği 11 yıldır evli.Kocası eski esine bakıyor,(ondan cocugu varmıs)calıstırmıyor.
Kadın calısıp kocasının borcları ödüyor ve bunu normallestirmis.
Anamm kendime kızmıcam en azından benimkiler bizim eve giriyo harcanınca
Ben sevmiyorum yani kendi ailemdende esimin ailesinden de arkadaslarimdan da zirt pirt gelince sık gelince biri darlaniyorum.İnsan kardesi de olsa daralıyor ya,
Görümcem pandemi öncesi sık geliyordu,ay sürekli yemek organize ediyordu evinde ,kızı özlüyorm diyodu.
Daral geliyordu bana.
Her cmrts, /pazar bisey cıkarıyodu:S
Ben ayırıryorm bos krem kaplarına gelir gelmez.baby nerede kullanıyorsun yağı
Bende haftasonu aldım kahveye at güzel olur dedi bir arkadaş
başka kullanım yeri varsa deneyeyim
ya bana da oyle geldi.esim ay sonu geldu dedi ne ara diyip takvime baktim bi.anam ay bitmis ben sokSelammm
Ayy h.sonundan diil harpden ciktik sanki.
Ev dandini
Nerden baslicam hic bilmiyorum.
Kiza corba attim en onemlisi o suan.
Supur sil yapmam lazim.
Yemek var sukur ki. O cepde Allahdan.
Camasir katlancak yikancaklar var.
Nevresim degismem lazim.
Kiz bi uyusunda ver mehteri diyip giriscem.
Bu ay ne cabuk gecti ya.
Bana mi oyle geldi bilmiyorum ama himhizli bitiyo.
Ben h.sonlari dinleniyordum oysa ne ara top bana geldi anlamadim.Kızlaaar selamsız daldım.
bugün çok boş kalamadım. Lellii sen aklıma geldin
Sabah kahvaltı Öncesi markete indim. Merdivenlerden indim hareket oldun diye. Kaymak, krema indirimdeydi aldım. Kıza toka aldım. Marul dondurma aldım. 40 tl harcadım. Kahvaltı sonrası mutfağı toparla süpür kahve, sonra yürüyüşe çıktım 1 saat 20 dakika yürüdüm. 6 km yürüyüş. Sonra markete uğradım. Saç boyası köftelik bulgur yumurtalı erişte aldım 28 tl bıraktım.
sonra eve gel duş al. Koci mercimek köftesi dereotlu poğaça istedi. Kıza da tambuğday unuyla minik kurabiye yaptım. Kızda benim yanımda durdu yardım etti. Kek de vardı. Eşim de iki camı silmiş o ara. Sonra çayla yedik. Biraz kızla vakit geçirdik. Uyku saatimiz geldi dedim. Uyumak istemedi. Biraz daha oturalım dedi. Tabi o ara beni uyku bastı. Az daha dırdum. Sonra babası hadi gel yatalım dedi yatak odaya gittik yattık. Anında uyudu. Uykusu var uyumak istemiyor. Sonra da alışveriş yaptım. Vitamin ve kıza tamir setini aldım. Sürekli sıruyor aldınmı diyeonu da öğrensin. Bir de aksesuar sitesinde gezdim bakalım birşeyler alıp yapacağım. Ahh eminönüne gidip almak vardı.
Evet canım ya.. Herkes evde olunca hafta sonları bzidede öyle..Selammm
Ev dandini
Supur sil yapmam lazim.
Nevresim degismem lazim.
Bu ay ne cabuk gecti ya.
Benonıun blogunda gecen bi anket vardı,%70 ayda 1 nevresim degistirioruz demis.Selammm
Ev dandini
Supur sil yapmam lazim.
Nevresim degismem lazim.
Bu ay ne cabuk gecti ya.
sadece haftasonu iki kez degistirdim uzucuBenonıun blogunda gecen bi anket vardı,%70 ayda 1 nevresim degistirioruz demis.
Anam ayda 1 neya
Artık bilmiyorm da ben haftada 1 değistiriyorm.Bazen haftada 2.
Kız benle yatıyo ya,süt döküyo bisey sürüyo.
Ama normalde de haftada 1 degistirirdim hep yani.
Ben de bide bos besikler var,sadece haftasonu iki kez degistirdim uzucu
baby senin durum vahimmis kiz.bos yatak mi temizleyek bir deBen de bide bos besikler var,
Fatma girik gibi bos besikleri de değistiriyorm
2 yatagı var alyanın ikisi ni kullanmıyor ama nevresimleri falan yayılı.
Bebekleri yatıyo icinde
Öleek biz ya,bu hayata nevresim değsitirmeye gelmisiz
Onu bende almaya niyetlendim ama cidden evde yer yokben de yogurt mayalamayi beceremedigim icin yogurt yapma makinesi aliyorum kizlar ya .tek eksik oydu ufacik evde.tam olsun dedim
Bereketli olsunnnAltın hesabimda zarara geçmiştim bu sabah zararı kapattim ve altını bozdum. Kar etmedim belki ama en azından ana paramı korudum. Şimdi düşmesini bekleyip tekrar alacağım. Birazda dolar vardı onu da bozdurdum onda kardayimEUR duriyor onu eklemedim. Onda bozmak için acele etmedim. O zaten zula birikimi uzun vadede illa avantajı olur diye kalsın dedim.
Ben sevmiyorum hiç mecbur haftada bir 10 günde bir degisiyorum çarşaf yorgan yastık daha çok degisiyo bizde ben kaldırdım bı yatağı var büyük beşik artık baza ya geccek bu sene bakcam o isede satcam bunu alcam bı baza daha kolay degusiyo hem bazasina biseler konueBen de bide bos besikler var,
Fatma girik gibi bos besikleri de değistiriyorm
2 yatagı var alyanın ikisi ni kullanmıyor ama nevresimleri falan yayılı.
Bebekleri yatıyo icinde
Öleek biz ya,bu hayata nevresim değsitirmeye gelmisiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?