Bizde de meyve yok patates sogan alincak.Bugün pazara da gidemedim ya.. Ev tam takır kuru bakır.. Sebze meyve kalmadı..
Neyse inşallah yarın yağmur olmassa bizim pazara uğrarım inşallah. Sebze meyve almam lazım.. Markette akşam tAze pek kalmıyor.. Pazar daha bereketli oluyor. Bakalım hayırlısı
Canımsınİyi akşamlar kızlar.. Bende koltukta uyukluyoree.. Bir bakıyim napıo kızlar dedim..babyloading87 cnm Allah kolaylık versin sana.. Alyatoş maşallah çok hareketli hiperaktif bir çocuk.. Hiperkatif çocuklar çok akıllı olurlar ama.. Onun için n sabret annesi.. Öyle böyle büyüyorlar.. Büyüyüncr hepsi geçiyor unutuluyor bile cnm..
Geçen eşimle bizim kızların eski tip kamera kayıtları nı izledik.. Öyle duygulandım kii.. Sanki hep böylelermiş gibi geliyordu onları izleyene kadar..
Ama küçücüklermişinan özlemişim o hallerinii.. Özellikle küçük kızımın bebekliğnden 4 yaşına kadar çekebilmişiz.. Sonra telefonlar da tabletde kameralara çekince onu bırakmışız.. Çok Üzüldüm.. Dedim keşke çekmeye devaö etseymişiz.. Kaaetli kameralardan.. Artkk tarih oldularda.. Kasetleri mp 4 yaptırıp tv de izlixwz inşallah.. Artık bu tv lere bağlamaya bile kablosu yok..
Ah zalim zaman iştee..Sende tadını çıkar canım bugünlerinizin..tr_lelli sende canım aynen.. Tadını doya doya çıkarın bebişlerinizin.. İnanın zaman su gibi geçiyor bir bakıyorsunuz kocaman olmuşlar
Ay bizede hediye geldi bize onlar hep yildim artık bı ara yarısını arkadaş alacskti dur alma ddim yarısını ona verdim 100 top tü bendeki havuzluEvi ohh mis yapiyorum ama salona girince cingene cadiri.
Bi bez oyuncak torbasi var onun dibinde 1 tane bile oyuncak kalmicak oyle dokuyor.
1 tane kalsa ters ceviriyo alamazsa
Bayiliyor onu bosaltmaya.
Esimde kizdan beter aksam toplari dagitiyo
Hafta sonu havuzu kafasina boca etti esim guya kizi oynatiyo Allahim her yer top
Topladi say dedim toplarken 1 eksik olmasin
Biz Çorlu'ya geldik Aksam üzeri büyükçekmece den sonra fena yağdı ar geliyo diyolar bakalımOuyyy ouuyy yağmura yakalandım..
Bindim otobüse ama küçük kızın alınacak kitabı vardı.. Mecbur kitapçının orada indim.. Yağmur azalmıştı bayağj..
Ama dönüşte bir bastırdı ki anammmm ıslana ıslana şükür geldim eve..
Yoğun koşturmacalı günün sonunda evdeyim nihayet.. Yemeğim var şükür.. Namaz kılıyıiim.. Biraz zuhale bakar dinlenirim bari..
Olur tabiki. Ama koyuluk kıvamını bilemiyorum. Hiç denemedim. Çiğ süt kullanıyorum. Yağ oranı daha fazla sanki. Koyuluğu ondan geliyor sanırım.ben cig sut kullanamiyorum yedirenk normal gunluk sutle olur mu ki acaba dereceyle.parasini gectim evde gidim yer yok hic bi seye
Başladı desene aksiyonlu günler. Ben de çok dedim hala da diyorum sabrımmı yok diye. Bazen sabır hiç hiç kalmıyor.1 yaşa kadar sanki en rahat dönemmiş.Ya sabur
Ya sabur
Ya sabur enter
Slm bacımalr
Ciddeen artık sinir kat sayım artıyo
Alya bugun1 saat anca uyumus
Eve gelince uyur diye yıkadım uyumadı,
Ispanak kavurdum mantarlı aksm icin
Corba yedi
Ispanak yedi az
Süt icti
Ac degil
Uykusu cok ama asla uyumuyor
İki arada derede confilex yedim sütle,yanında kahveyle onla duruyorm
Yemek bile yedirmiyor hep kucak
Cocuk yenidogaana geri döndü
Gectim odaya uyur diye
Annemler görüntülü aradı,cocıkları görünce hepten kudurrdu
Cidden sabrım yokmus benim onu anladım
Sayıyorım icimden
Bazen büyümesini istemiyorum ama yorgun düşünce büyüse diyorumİyi akşamlar kızlar.. Bende koltukta uyukluyoree.. Bir bakıyim napıo kızlar dedim..babyloading87 cnm Allah kolaylık versin sana.. Alyatoş maşallah çok hareketli hiperaktif bir çocuk.. Hiperkatif çocuklar çok akıllı olurlar ama.. Onun için n sabret annesi.. Öyle böyle büyüyorlar.. Büyüyüncr hepsi geçiyor unutuluyor bile cnm..
Geçen eşimle bizim kızların eski tip kamera kayıtları nı izledik.. Öyle duygulandım kii.. Sanki hep böylelermiş gibi geliyordu onları izleyene kadar..
Ama küçücüklermişinan özlemişim o hallerinii.. Özellikle küçük kızımın bebekliğnden 4 yaşına kadar çekebilmişiz.. Sonra telefonlar da tabletde kameralara çekince onu bırakmışız.. Çok Üzüldüm.. Dedim keşke çekmeye devaö etseymişiz.. Kaaetli kameralardan.. Artkk tarih oldularda.. Kasetleri mp 4 yaptırıp tv de izlixwz inşallah.. Artık bu tv lere bağlamaya bile kablosu yok..
Ah zalim zaman iştee..Sende tadını çıkar canım bugünlerinizin..tr_lelli sende canım aynen.. Tadını doya doya çıkarın bebişlerinizin.. İnanın zaman su gibi geçiyor bir bakıyorsunuz kocaman olmuşlar
evet ya perşembe karla karışık yağmur bazı yerlerde kar diyorlar..Biz Çorlu'ya geldik Aksam üzeri büyükçekmece den sonra fena yağdı ar geliyo diyolar bakalım
Bakma canım öyle geçiyor ki zaman su misali..Bazen büyümesini istemiyorum ama yorgun düşünce büyüse diyorumama yine de gönlümden geçen büyümemesi
100tane var bizde deAy bizede hediye geldi bize onlar hep yildim artık bı ara yarısını arkadaş alacskti dur alma ddim yarısını ona verdim 100 top tü bendeki havuzluher odadan çıkıyordu çamaşır makinesinde bile vardı ata ata bitti ezdi bide kürdan batırdı ezdi
15 tane saklamisim gerisi ortalikta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?