Küçük Düşün Büyük Olsun!

K kardespayi mecburen yapıyor hatta yıllardır saçlarımı boyuyor. Kuaföre gidip boyattığımda daha önce kullandıkları boyalı havlular ile saçlarıma sarıyorlar ve ben öyle bir süre bekliyorum. Bu içime sinmeyince arkadaşım da saçını kendisinin boyadıgını anlattı önce vazelin sürüyorum sonra boyama yapıyordum eşim de ben yaparım deyince ona bıraktım valla artık kuaför kadar olmasa da güzel boyuyor.
babyloading87 evde yalnızca törpüm var olsa eşimde anlamazdı manikür setinden, kimbilir ne zannederdi. Ama kendisinin olmayan saçlarına phıllps marka traş seti aldı onunda traşını ben yapıyorum pandemiden bu yana valla boşuna berbere para vermişiz saçı olsa insan üzülmez.

Yalnız değilmişim..
Benim eşiminde maalesef saçlar gidik
Oda pandemiden dolayı traş makinesi aldı..,
Önleri kendi alıyor.. arkaları ben:)
arkaları göremiyor .. Ama zevkli ya.. benim hoşuma gidiyor..
Bizimki de fakir marka..
Aynen dediğin gibi saç olsa beceremeyiz de.. saçlar sadece tepede birde arkada olunca beceriyoruz valla..
O saçlarına her ay 40 tl kuaför parası veriyordu..
Makine parası çıktı bile böyle olunca:)
Boyamaya gelince bende pandemiden sonra kendim boyuyorum.. Aynadan gördüğüm kadarıyla yapıyorum işte 2 ayda bir:)olduğu kadar.. Zaten kapalıyım dışarda..
Evde de yetiyor boyayabildiğim kadarıyla:)

Sabah çocuklarla birlikte annemlere geldik eşim bizi bırakıp eve gitti. Annemlerin de bir hastane işleri vardı gittiler 1 2 saatliğine gelirler de cocuklarla takilirlar. Bende biraz rahat ederim. Küçüğü çok sıkıldı evde oyun için ablasını odasına götürüyor ablası da sıkılıyorum deyip oynamak istemiyor, bizi de istemiyor onunla oynayalım. İlla ablasıyla oynayacakmis paşam.

Evet kefirde pandemi çıktığından beri alıyoruz..
Ama sade ne o içer ne biz
Ama meyveli seviyor .. İyi aklıam geitrdin canım.
Bugün alayım bayadır almadım..
Bizde içmedik oda .. çıkışta alayım bari..
Sütte zaten pastorize ama işte sanki sütt tozu gibi mübarek kutu sütlerde..
Açık sütte kaynatınca vitamini gidiyor diyorlar..
Aiiy ne yedirip içireceğiz inan şaştım kaldım

bizim ikizler kefir icmiyor.acik sutleri cok cok kaynatmak lazim onda da proteinler denature oluyor gitti butun faydasi.hazir sutten yogurt tutmuyor boyle kisir bir donguye giriyor insan

Berberin biride benim eşim oğlanı traş ben yapıyorum Bayada öğrendim ha
Saçlarını ben boyayı diyo güvenemiyorum kulaklarımı kaşımı boyar diye korkuyorum
Kuaförde hiç kaş aldırmadım inceltiyorlar kendim alırım yıllardır
Çiğ köfte mi yapsam diyorum

Günaydın kızlar,
Kahvaltı ettik evi toparladım. Oturduk. Kahve, çizgi film..
Dün kızın kurs parasını ablam dedi ben göndereyim. Açıkcası çok düşünmüştüm, göndersemmi diye zaten ancak yetiştiriyoruz. Kararsızdım.
Ablam bugün de mesaj yazmış, bu elada bir hikmet var. Ne zaman onun için para göndersem bana kaç katı geri dönüyor diye vereceği paranın 10 katı bahşiş vermişler dün. Nasıl mutlu oldum anlatamam çok da dua etmiştim. Allah 10 katını versin diye dua edip duanın kabul olması bu olsa gerek.
sonra dedi her ay ne zaman ödeyeceksen söyle. Göndereyim. Ben de dedim şimdilik bir aylık gönderiyorum, belli değil Sonrası ramazan. Virüs yasak bir de annemlerin oraya gideceğim zaman göndermem. Onun için belli değil devam edip etmeyeceğimiz. Devam edersen söylersin dedi. Allah daha çok versin inşallah.
tr_lelli seninle konuşmuştuk ya dua edip şükredince olur diye gerçekten O zamandan bu yana ne zaman zor zamanım olsa Allah kapı açıyor. Ben öncesinde dua etmekten bile sanırım unudumu kesmiştim ondanmış öncesi hep zor dönemler.,

Herkese Günaydın..Yağmurlu bir İstanbul sabahı daha..
Sabah otobüse binsem mi binmesem mi derken baktım yürümüşüm:)
Yürüyünce psikolojik olarak kendimi daha iyi hissediyorum..:)
Sabah sporu oluyor bana:)
Ben artık heryere yürümeye çalışıyorum. Yürüdükçe daha dinç oluyorum.keşke daha çok yürüyebilsem. Havalar etkiliyor tabi. Ama yağsın kar bir de su yokluğu çekmeyelim

Ben artık heryere yürümeye çalışıyorum. Yürüdükçe daha dinç oluyorum.keşke daha çok yürüyebilsem. Havalar etkiliyor tabi. Ama yağsın kar bir de su yokluğu çekmeyelim
Ben ezelden berid yürüyüş çok severim..
Hem bedenime hem ruhuma çok iyi geliyor canım..
Evle iş arası yürüyerek 25 30 dk kestirme yoldan:)
Otobüslede gelsem 15 20 dakika:)
Genelde yürümeyi tercih ediyorum.. hem spor babında hem de ruhen iyi geliyor.
Havalar çok kötü olmadığı sürece yürüyorum..
Ben diyet yapamıyorum maalesef..
Ama yürümesem kesin daha fazla kilolu olurdumYürüyüş sayesinde form tutuyorum..
Biraz abartıp yürüyüş yapmasam hemen farkediyor kiloda maalesef

Rabbim çok büyük..
Verdikçe oda sana veriyor..Ablanada maşallah ya.. Çok ince düşünceliymiş..
Rabbim daim etsin inşallah..
Duaların gücü birde tabi.. Bende ona çok inanıyorum canım..

Canim benim oglanda seciyor ama yogurt, ayran, peynir bunlara bayilir
Hergun veriyorum ayran hazir seviyor (bu yenu genclik cok fena) ev yogurdu o da yemiyor ama yesinde hazir yesin olsun diyorum napim.
Peynirin her cesidini yer.
Ama pilav makarna manti ince cizgisi.
Açıkçası her yemeğin yanina bende yapiyorum mecbur bulgur yemiyolar.
Meyvesini her gun vermeye calisiyorum ben soymazsam yemiyor.
Ama verince yiyor koca bir tabak.
Sut benim oglanda icmiyor malesef.

bizim ikizler kefir icmiyor.acik sutleri cok cok kaynatmak lazim onda da proteinler denature oluyor gitti butun faydasi.hazir sutten yogurt tutmuyor boyle kisir bir donguye giriyor insan
Hazir sutle bende tutturamadim
Kac defa denedim ziyan oldu.

Canim inan ve devam et.
Soyle dusunmeyin hic dua ettim iste bak olmadi ya da zaten olmicak ki falan diye dusunmeyelim.
Olmayacaga yol olur dua.
Kapi acar.

Bir arkadasima yine, esmalari cek ve lutfen duani birakma dedigimde (bir vazgectigi sey icin) bana yuzum yok artik Allahdan istemeye demisti.
Rabbimin sonsuz verme kudreti var.
Teheccud icin bile hangi kulum ne isteyecek istesede versem diyen Rabbimin sonsuz hikmetine bizim zaten olmadi ki, yuzum yok ki, olmaz ki deme hakkimiz yok.

Vakti vardir, belki hayirlisi degildir, belki daha guzeli olacaktir.

Ben dun esmalarimi cekerken gecmisimi dusundum.
Esmalari cekerken icimden gecirdiklerimi
Secdede agladigim zamanlari
Isteklerimi, dileklerimi sonra gittigim turbenin o bende biraktigi muazzam his.
Ordaki herseyden vazgecis.

Dua, ibadet anahtardir hem burasi icin hem orasi icin.
Allah ayirmasin.

Umarim gönlünden gecen herseyin, hayirli olan herseyin oldu sevincini yasarsin hep canim

Konu acilmisken ben ev olayi icinde, onumuze cikan hic ummadigimiz ek is icinde, evladim icinde hep dualarimin bereketi diyorum.
Ben kalbimin ekmegini yiyorum.
Kimsenin malinda gözüm olmadi, kimseye fesatlanmadim, kiskanmadim, yokuda bildim, varligida gördüm.

Ama hep yetisememekden, istedigim gibi ibadet edememekden, eksikliklerimden cok uzgunum.
Rabbim affetsin.
Dunya telasesi nasil icine almis savuruyor.

Bugun yemegim yok eyvah dedigim kadar bugun dua etmedim eyvah demiyorum.
Ve bu durum beni gercekden rahatsiz ediyor.

Esmalarimi bile ancak kiz uyursa ya da yatarken cekebiliyorum
Tesbihi elimden aliyor.
Zikirmatigimi bozdu.
Onuda elimde birakmiyor.
Parmagimla cekiyorum cogu zaman.
Ama yillardir benim sigindigim, benim icimi ferahlatan tek seydir dua ve esmalar.

Aynı benim oğlumu anlattınız asla yemek yemiyor 5 yaşında neler yapıyorum ağzına sürmeden çöp oluyor bende mollers aldım 3 gündür başladık bakalım hayırlısı üzülüyor yemeyen çocuk çok zor çok yesin istemiyorum her şeyden ikişer lokma yese bile yeter ama yok

tr_lelli Bende duanın gücüne inanıyorum sana katılıyorum canım
Bu ara ev yaptırdıgımız için çok borçlandık hep dua ettim
Rabbim hayırlı rızk kapıları aç helalinden diye
Eşime teklif geldi kendi okulundaki müdür yardımcısı görevlendirmeyle başka okula gidicekmiş
Müdür demiş eşime sen olur musun görevlendirmeyle müdür yardımcısı bu okula diye
Eşim kabul etti tabi en azından ek dersim olur borcumuza katkısı olur diye
En az 1000 tl katkısı olucakmış inş
Allah rızk kapısı açtı işte az olsun helalinden olsun
İnş borçlarımızı ödeyip evime girmeyi nasip etsin rabbim
Bazen bunalıyorum ama en azından karşılığı var diye teselli ediyorum kendimi

Yaa cok iyimis

Ne güzel esmani duanı etmeyince sıkıntı hissediyorsan bende çok şükür uzun zamandır beynamazdımbı kıl bı bırak 2 aydır kesintisiz kılıyorum çok şükür şimdi regl Ken bile üzülüyorum kilamadim diye dua çok büyük gerçekten ben geçen sene çok sıkıntı çektim maddi manevi şükür daha iyi durumumuz borç var onları düşünüyorum rabbim yardım etsin borçlulara eda nasip etsin

Hayırlı olsun görevi eşinizin

Oy çok düşünceli bonkör bir ablan var Allah daha çok versin ona ne güzel düşünmüş

Ohh miss bereketli olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…