- 31 Ağustos 2017
- 2.463
- 11.216
- 208
- 35
Yalnız değilmişim..K kardespayi mecburen yapıyor hatta yıllardır saçlarımı boyuyor. Kuaföre gidip boyattığımda daha önce kullandıkları boyalı havlular ile saçlarıma sarıyorlar ve ben öyle bir süre bekliyorum. Bu içime sinmeyince arkadaşım da saçını kendisinin boyadıgını anlattı önce vazelin sürüyorum sonra boyama yapıyordum eşim de ben yaparım deyince ona bıraktım valla artık kuaför kadar olmasa da güzel boyuyor.
babyloading87 evde yalnızca törpüm var olsa eşimde anlamazdı manikür setinden, kimbilir ne zannederdi. Ama kendisinin olmayan saçlarına phıllps marka traş seti aldı onunda traşını ben yapıyorum pandemiden bu yana valla boşuna berbere para vermişiz saçı olsa insan üzülmez.
koptummmmm:)Yalnız değilsin.
Tırnak eti makasımla ,vida sıkmıslıgı var.
Onunla manikür yapıyorum ben napıosun dediğimde,ben pense sandım bunu demisti
Evet kefirde pandemi çıktığından beri alıyoruz..Süt değil ama kefire daha fazla güveniyorm ben.
Alya sade alıstırdım iciyor,ama icmeyen cocuklara sadesi alınıp meyve ile karıstıralbilinir.(marketlerdeki meyveliler meyve değil boya)
Belki öyle sever?
Ev yogurdunu hamilelikden sonra yemege basldım.
Yogurt cok tüketen biri değildim Allahtan hazır kulladıgım icin.
Mantıyı bile yogurtsuz yerim ben.
Ama hala kendimde mayalasam yogurdu yiyemiyorm,sos olarak yiyorm iste.
Ama kefir cok tüketirim.;ns ordan dengeliyormdur:
bizim ikizler kefir icmiyor.acik sutleri cok cok kaynatmak lazim onda da proteinler denature oluyor gitti butun faydasi.hazir sutten yogurt tutmuyor boyle kisir bir donguye giriyor insanEvet kefirde pandemi çıktığından beri alıyoruz..
Ama sade ne o içer ne biz
Ama meyveli seviyor .. İyi aklıam geitrdin canım.
Bugün alayım bayadır almadım..
Bizde içmedik oda .. çıkışta alayım bari..
Sütte zaten pastorize ama işte sanki sütt tozu gibi mübarek kutu sütlerde..
Açık sütte kaynatınca vitamini gidiyor diyorlar..
Aiiy ne yedirip içireceğiz inan şaştım kaldım
Ben artık heryere yürümeye çalışıyorum. Yürüdükçe daha dinç oluyorum.keşke daha çok yürüyebilsem. Havalar etkiliyor tabi. Ama yağsın kar bir de su yokluğu çekmeyelimHerkese Günaydın..Yağmurlu bir İstanbul sabahı daha..
Sabah otobüse binsem mi binmesem mi derken baktım yürümüşüm:)
Yürüyünce psikolojik olarak kendimi daha iyi hissediyorum..:)
Sabah sporu oluyor bana:)
Ben ezelden berid yürüyüş çok severim..Ben artık heryere yürümeye çalışıyorum. Yürüdükçe daha dinç oluyorum.keşke daha çok yürüyebilsem. Havalar etkiliyor tabi. Ama yağsın kar bir de su yokluğu çekmeyelim
Rabbim çok büyük..Günaydın kızlar,
Kahvaltı ettik evi toparladım. Oturduk. Kahve, çizgi film..
Dün kızın kurs parasını ablam dedi ben göndereyim. Açıkcası çok düşünmüştüm, göndersemmi diye zaten ancak yetiştiriyoruz. Kararsızdım.
Ablam bugün de mesaj yazmış, bu elada bir hikmet var. Ne zaman onun için para göndersem bana kaç katı geri dönüyor diyevereceği paranın 10 katı bahşiş vermişler dün. Nasıl mutlu oldum anlatamam çok da dua etmiştim. Allah 10 katını versin diye dua edip duanın kabul olması bu olsa gerek.
sonra dedi her ay ne zaman ödeyeceksen söyle. Göndereyim. Ben de dedim şimdilik bir aylık gönderiyorum, belli değil Sonrası ramazan. Virüs yasak bir de annemlerin oraya gideceğim zaman göndermem. Onun için belli değil devam edip etmeyeceğimiz. Devam edersen söylersin dedi. Allah daha çok versin inşallah.
tr_lelli seninle konuşmuştuk ya dua edip şükredince olur diye gerçekten O zamandan bu yana ne zaman zor zamanım olsa Allah kapı açıyor. Ben öncesinde dua etmekten bile sanırım unudumu kesmiştim ondanmış öncesi hep zor dönemler.,
Canim benim oglanda seciyor ama yogurt, ayran, peynir bunlara bayilirSorma canım bzide de tam tersi..
Benim kızlarda daha çok hazır yoğurt seviolar..
Bende sinir oluyorum.. Mis gib mayalı ev yoğurdu varken..
Eşimde bende ev yoğurdunu daha çok seviyoruz..
Biraz fazla alcam açık sütte kızada içireyim biraz.
Ergenlikde ya 12 yaşında 3 sene daha boy uzar uzar sonrasında kalır artık..
O yüzden bende bu ara ona sardım.. Neden çünki doğruı dürüst beslenme yokseçiçi. Ver makarna ve pilav ver aburcubur vs yesin.
Sebzede bir iki tane yediği var..
Sevdiği yemekde olsa yanına illa makarna yada pilav olacak onu yemesi için
Küçükken herşeyi de yerdi..
Büyüdükçe yeme zolduBende möllers balık yağı aldım.. Hme bağışıklığı için hemde boyu için..
Umarım işe yarar.. Sütte sevmez peynirde yoğurtta.Zar zor akşamları kakaolu içiyor bir bardak..
Bıraksam onuda içmicek..
Ah analık işte(
Hazir sutle bende tutturamadimbizim ikizler kefir icmiyor.acik sutleri cok cok kaynatmak lazim onda da proteinler denature oluyor gitti butun faydasi.hazir sutten yogurt tutmuyor boyle kisir bir donguye giriyor insan
Canim inan ve devam et.Günaydın kızlar,
Dün kızın kurs parasını ablam dedi ben göndereyim. Açıkcası çok düşünmüştüm, göndersemmi diye zaten ancak yetiştiriyoruz. Kararsızdım.
Ablam bugün de mesaj yazmış, bu elada bir hikmet var. Ne zaman onun için para göndersem bana kaç katı geri dönüyor diyevereceği paranın 10 katı bahşiş vermişler dün. Nasıl mutlu oldum anlatamam çok da dua etmiştim. Allah 10 katını versin diye dua edip duanın kabul olması bu olsa gerek.
sonra dedi her ay ne zaman ödeyeceksen söyle. Göndereyim. Ben de dedim şimdilik bir aylık gönderiyorum, belli değil Sonrası ramazan. Virüs yasak bir de annemlerin oraya gideceğim zaman göndermem. Onun için belli değil devam edip etmeyeceğimiz. Devam edersen söylersin dedi. Allah daha çok versin inşallah.
tr_lelli seninle konuşmuştuk ya dua edip şükredince olur diye gerçekten O zamandan bu yana ne zaman zor zamanım olsa Allah kapı açıyor. Ben öncesinde dua etmekten bile sanırım unudumu kesmiştim ondanmış öncesi hep zor dönemler.,
Aynı benim oğlumu anlattınız asla yemek yemiyor 5 yaşında neler yapıyorum ağzına sürmeden çöp oluyor bende mollers aldım 3 gündür başladık bakalım hayırlısı üzülüyor yemeyen çocuk çok zor çok yesin istemiyorum her şeyden ikişer lokma yese bile yeter ama yokSorma canım bzide de tam tersi..
Benim kızlarda daha çok hazır yoğurt seviolar..
Bende sinir oluyorum.. Mis gib mayalı ev yoğurdu varken..
Eşimde bende ev yoğurdunu daha çok seviyoruz..
Biraz fazla alcam açık sütte kızada içireyim biraz.
Ergenlikde ya 12 yaşında 3 sene daha boy uzar uzar sonrasında kalır artık..
O yüzden bende bu ara ona sardım.. Neden çünki doğruı dürüst beslenme yokseçiçi. Ver makarna ve pilav ver aburcubur vs yesin.
Sebzede bir iki tane yediği var..
Sevdiği yemekde olsa yanına illa makarna yada pilav olacak onu yemesi için
Küçükken herşeyi de yerdi..
Büyüdükçe yeme zolduBende möllers balık yağı aldım.. Hme bağışıklığı için hemde boyu için..
Umarım işe yarar.. Sütte sevmez peynirde yoğurtta.Zar zor akşamları kakaolu içiyor bir bardak..
Bıraksam onuda içmicek..
Ah analık işte(
Yaa cok iyimisK kardespayi mecburen yapıyor hatta yıllardır saçlarımı boyuyor. Kuaföre gidip boyattığımda daha önce kullandıkları boyalı havlular ile saçlarıma sarıyorlar ve ben öyle bir süre bekliyorum. Bu içime sinmeyince arkadaşım da saçını kendisinin boyadıgını anlattı önce vazelin sürüyorum sonra boyama yapıyordum eşim de ben yaparım deyince ona bıraktım valla artık kuaför kadar olmasa da güzel boyuyor.
babyloading87 evde yalnızca törpüm var olsa eşimde anlamazdı manikür setinden, kimbilir ne zannederdi. Ama kendisinin olmayan saçlarına phıllps marka traş seti aldı onunda traşını ben yapıyorum pandemiden bu yana valla boşuna berbere para vermişiz saçı olsa insan üzülmez.
Ne güzel esmani duanı etmeyince sıkıntı hissediyorsan bende çok şükür uzun zamandır beynamazdımKonu acilmisken ben ev olayi icinde, onumuze cikan hic ummadigimiz ek is icinde, evladim icinde hep dualarimin bereketi diyorum.
Ben kalbimin ekmegini yiyorum.
Kimsenin malinda gözüm olmadi, kimseye fesatlanmadim, kiskanmadim, yokuda bildim, varligida gördüm.
Ama hep yetisememekden, istedigim gibi ibadet edememekden, eksikliklerimden cok uzgunum.
Rabbim affetsin.
Dunya telasesi nasil icine almis savuruyor.
Bugun yemegim yok eyvah dedigim kadar bugun dua etmedim eyvah demiyorum.
Ve bu durum beni gercekden rahatsiz ediyor.
Esmalarimi bile ancak kiz uyursa ya da yatarken cekebiliyorum
Tesbihi elimden aliyor.
Zikirmatigimi bozdu.
Onuda elimde birakmiyor.
Parmagimla cekiyorum cogu zaman.
Ama yillardir benim sigindigim, benim icimi ferahlatan tek seydir dua ve esmalar.
Hayırlı olsun görevi eşinizintr_lelli Bende duanın gücüne inanıyorum sana katılıyorum canım
Bu ara ev yaptırdıgımız için çok borçlandık hep dua ettim
Rabbim hayırlı rızk kapıları aç helalinden diye
Eşime teklif geldi kendi okulundaki müdür yardımcısı görevlendirmeyle başka okula gidicekmiş
Müdür demiş eşime sen olur musun görevlendirmeyle müdür yardımcısı bu okula diye
Eşim kabul etti tabi en azından ek dersim olur borcumuza katkısı olur diye
En az 1000 tl katkısı olucakmış inş
Allah rızk kapısı açtı işte az olsun helalinden olsun
İnş borçlarımızı ödeyip evime girmeyi nasip etsin rabbim
Bazen bunalıyorum ama en azından karşılığı var diye teselli ediyorum kendimi
Oy çok düşünceli bonkör bir ablan var Allah daha çok versin ona ne güzel düşünmüşGünaydın kızlar,
Ohh miss bereketli olsunntr_lelli Bende duanın gücüne inanıyorum sana katılıyorum canım
Bu ara ev yaptırdıgımız için çok borçlandık hep dua ettim
Rabbim hayırlı rızk kapıları aç helalinden diye
Eşime teklif geldi kendi okulundaki müdür yardımcısı görevlendirmeyle başka okula gidicekmiş
Müdür demiş eşime sen olur musun görevlendirmeyle müdür yardımcısı bu okula diye
Eşim kabul etti tabi en azından ek dersim olur borcumuza katkısı olur diye
En az 1000 tl katkısı olucakmış inş
Allah rızk kapısı açtı işte az olsun helalinden olsun
İnş borçlarımızı ödeyip evime girmeyi nasip etsin rabbim
Bazen bunalıyorum ama en azından karşılığı var diye teselli ediyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?