- 27 Şubat 2013
- 14.851
- 42.430
- 798
Kız benimki kızların arasında tamir çantası deyip durdu bir aydır ona ne demeliSlm bacımlar
Alya eve uyumus olarak geldi
Hemen yemege giristim
Misket köfteli bezelye yaptım
Alya kociyi top diye gezdirmis market markt
Mavi top varmıs cocıkların ,vermemis cocukların topunu gelirken kocide alcm ben sana demis gitmis almıs sarı top eliyle itmis
Mami mami demis
Mavi buldım kac yer gezdim diyo
Kucagında topla uyuyoya kalmıs yavrım gelirken
Mutfaga giristim az dolaplarını falan sildim o uyurken
Marketten yufka,krema,sogan halkası aldım 27 tl
Koci gelince sogan halkası istedi,tava böregi yaptm bitane de.
Patates rendeledim soganla soteledim gözleme attım difrize 4 tane
Kız uyurken napsam kar diye
Alya uyandı baktım ac
Kavurdugum patates harcından az alıp omlet yaptm onu yedirdim
Yemek pismemisti daha
18.00 da yemegini yedirdim daha kendim yemedim bisey
Kahve ictim
Yarına corba yapılck daha biz legodan araba yapıyorz ucan araba
Bu cocuga yasıtı kız lazım
Hep oglanların arasında arabalar toplar takılıyo
Amin canım. Ablam çok zor dönemleri atlattı. İstanbulda ev aldı sıkıştı sattı evini. Tam zor virüs döneninde kapı açıldı ona. O hastanede çalışamadığı pandemi döneminde yine destek olmuştu. Sağolsun. Öncesinde çok destek olamıyordu. Bu virüs bana da çok şeyi öğretti gösterdi tüm insanlara da. Ablama da o işin kapısını açtı. İyi tarafından da bakmak lazım sanırım. Hepimize eski günlerimize şükretmemizi öğretti sanırımOy çok düşünceli bonkör bir ablan var Allah daha çok versin ona ne güzel düşünmüş
evetEvet canım. Sende mi yakınsın bize yoksa :)
Deli bunlar ayolKız benimki kızların arasında tamir çantası deyip durdu bir aydır ona ne demeli
Benim kızım yiyor da seçiyor. Herşeyi yemiyor. Yediğini de az yiyor gibi geliyorbana. Habire tıkıyorum ağzınaAynı benim oğlumu anlattınız asla yemek yemiyor 5 yaşında neler yapıyorum ağzına sürmeden çöp oluyor bende mollers aldım 3 gündür başladık bakalım hayırlısı üzülüyor yemeyen çocuk çok zor çok yesin istemiyorum her şeyden ikişer lokma yese bile yeter ama yok
Asla yemiyor ya o yüzden yiyen çocuklara hayranım bende sürekli tikiyorum mollers,i çok metediyorlarBenim kızım yiyor da seçiyor. Herşeyi yemiyor. Yediğini de az yiyor gibi geliyorbana. Habire tıkıyorum ağzınamollers kullandım. Şimdi de Omega3 katkılı vitamine devam ediyorum. En azından yemediğini tamamlar
Benim kız da hazır yoğurt yemiyor. İlla mayaladığımı yiyecek. Soruyor anne senin yaptığınmı diye. Keşke hep öyle devam etse.Canim benim oglanda seciyor ama yogurt, ayran, peynir bunlara bayilir
Hergun veriyorum ayran hazir seviyor (bu yenu genclik cok fena) ev yogurdu o da yemiyor ama yesinde hazir yesin olsun diyorum napim.
Peynirin her cesidini yer.
Ama pilav makarna manti ince cizgisi.
Açıkçası her yemeğin yanina bende yapiyorum mecbur bulgur yemiyolar.
Meyvesini her gun vermeye calisiyorum ben soymazsam yemiyor.
Ama verince yiyor koca bir tabak.
Sut benim oglanda icmiyor malesef.
Hazir sutle bende tutturamadim
Kac defa denedim ziyan oldu.
Canim inan ve devam et.
Soyle dusunmeyin hic dua ettim iste bak olmadi ya da zaten olmicak ki falan diye dusunmeyelim.
Olmayacaga yol olur dua.
Kapi acar.
Bir arkadasima yine, esmalari cek ve lutfen duani birakma dedigimde (bir vazgectigi sey icin) bana yuzum yok artik Allahdan istemeye demisti.
Rabbimin sonsuz verme kudreti var.
Teheccud icin bile hangi kulum ne isteyecek istesede versem diyen Rabbimin sonsuz hikmetine bizim zaten olmadi ki, yuzum yok ki, olmaz ki deme hakkimiz yok.
Vakti vardir, belki hayirlisi degildir, belki daha guzeli olacaktir.
Ben dun esmalarimi cekerken gecmisimi dusundum.
Esmalari cekerken icimden gecirdiklerimi
Secdede agladigim zamanlari
Isteklerimi, dileklerimi sonra gittigim turbenin o bende biraktigi muazzam his.
Ordaki herseyden vazgecis.
Dua, ibadet anahtardir hem burasi icin hem orasi icin.
Allah ayirmasin.
Umarim gönlünden gecen herseyin, hayirli olan herseyin oldu sevincini yasarsin hep canim
Bende moellers kullanıyorum çocuklara. Hafta sonu kontrole göturdum çocukları haftaya 3 4 gün verin dedi bize doktorumuz. Ben 1 aydan fazla oldu kullanıyordum her gün 2 çocuk için de ama doktor gerek yok her gün vermeye demişti. Onun haricinde d vitamini önerdi spreyler var şimdi onu sipariş ettim netten gelir birkaç guneBenim kızım yiyor da seçiyor. Herşeyi yemiyor. Yediğini de az yiyor gibi geliyorbana. Habire tıkıyorum ağzınamollers kullandım. Şimdi de Omega3 katkılı vitamine devam ediyorum. En azından yemediğini tamamlar
Ben de çok severim yürümeyi. Eşim habire der niye taksiye binmedin niye dolmuşa binmedin. Cimrilik yapma der ama alakası yok. Amacım spor olsun. Mesela çalışırken teyzeye gittiğimiz akşam sirkeciden fatihe yürürdüm. Eşime söylemezdimBen ezelden berid yürüyüş çok severim..
Hem bedenime hem ruhuma çok iyi geliyor canım..
Evle iş arası yürüyerek 25 30 dk kestirme yoldan:)
Otobüslede gelsem 15 20 dakika:)
Genelde yürümeyi tercih ediyorum.. hem spor babında hem de ruhen iyi geliyor.
Havalar çok kötü olmadığı sürece yürüyorum..
Ben diyet yapamıyorum maalesef..
Ama yürümesem kesin daha fazla kilolu olurdumYürüyüş sayesinde form tutuyorum..
Biraz abartıp yürüyüş yapmasam hemen farkediyor kiloda maalesef
Top zaten ilk yıllarda favorisiydi bebeğin yüzüne bakmıyordu. Şimdi de bayılıyor topa golll yapıyor. Bebeğe yoğunluğu şimdilerde daha çoğaldı.Deli bunlar ayol
Kızım barbie iste bari diyorm top ne
Omega 3 konusunda en iyisiymiş. İlaç mümessili arkadaş söylemiştiAsla yemiyor ya o yüzden yiyen çocuklara hayranım bende sürekli tikiyorum mollers,i çok metediyorlar
Ben de birkaç günde bir veriyorum. Çünkü vitamini yıllardır kullanıyorum. Mollers de yeni bitti. Kullandığım vitaminde de omega3 var. Çocukların beyin gelişimine çok etkisi varmışBende moellers kullanıyorum çocuklara. Hafta sonu kontrole göturdum çocukları haftaya 3 4 gün verin dedi bize doktorumuz. Ben 1 aydan fazla oldu kullanıyordum her gün 2 çocuk için de ama doktor gerek yok her gün vermeye demişti. Onun haricinde d vitamini önerdi spreyler var şimdi onu sipariş ettim netten gelir birkaç gune
Aslan burcu işte kuzum benim burçtaşım. Zora gelmeyi sevmez. Rahatlığın keyifçiliğin insanıSürekli oyun kurmak istiyor,cidden zorluyor beni oyun isi.
Alya etkinlik cocugu değil.
Dha 6 aylıktı ugrasır yapıstırrırdım biseyler alır atar yüzüne bakmazdı.
Dr sekilleri ögretin demisti,o sekilleri yerlerinden atmaya sabrı yok,acıo kapagunu kutunun dolduruyo icine veriyor elime.
Al onu naparsan yap iste
Benimki de yıllardır boyuyorsac boyayan koca mi ? masallah masallah bizimkine tarak versek bu ne diye sorar
Ay bende seviyorum çocuk yokken yürüdüm işe giderken yürüdüm seviyorum ama şimdi bak eşime söylerken on takla atıyorum aynı hafta iki kez yürüyorum desem yinemi oglusuda al diyor oyalayamiyir çocukla nasil tempolu yürüyüş yapayim trip atiyoBen de çok severim yürümeyi. Eşim habire der niye taksiye binmedin niye dolmuşa binmedin. Cimrilik yapma der ama alakası yok. Amacım spor olsun. Mesela çalışırken teyzeye gittiğimiz akşam sirkeciden fatihe yürürdüm. Eşime söylemezdim
Benim eşimin traş makinası vardı. Ensesini ben toparlıyorum.şimdilerde daha çok yapıyorum. Pandemi de kardeşimle eşi sıfır saç traşı videosu gönderiyorlardı. Eşim dedi bizde çekip gönderelim diye. Anam senin saç orman gibi dedimYalnız değilmişim..
Benim eşiminde maalesef saçlar gidik
Oda pandemiden dolayı traş makinesi aldı..,
Önleri kendi alıyor.. arkaları ben:)
arkaları göremiyor .. Ama zevkli ya..benim hoşuma gidiyor..
Bizimki de fakir marka..
Aynen dediğin gibi saç olsa beceremeyiz de.. saçlar sadece tepede birde arkada olunca beceriyoruz valla..
O saçlarına her ay 40 tl kuaför parası veriyordu..
Makine parası çıktı bile böyle olunca:)
Boyamaya gelince bende pandemiden sonra kendim boyuyorum.. Aynadan gördüğüm kadarıyla yapıyorum işte 2 ayda bir:)olduğu kadar.. Zaten kapalıyım dışarda..
Evde de yetiyor boyayabildiğim kadarıyla:)
Benimde gitmem lazım iki haftAdir gidiyorum sözde dağıldı çok ama benim seyrek bir kaptirsam bozuluyo toparliyorun ince kaş sevmiyorumBenim eşimin traş makinası vardı. Ensesini ben toparlıyorum.şimdilerde daha çok yapıyorum. Pandemi de kardeşimle eşi sıfır saç traşı videosu gönderiyorlardı. Eşim dedi bizde çekip gönderelim diye. Anam senin saç orman gibi dedimarkaları görmediği yerleri düzelttim.
Kuaföre 1 yıldır bir defa kaş için gittim. Kaşıma dolgu yaptırdığımdan bu yana da hiç ihtiyaç duymadım etrafını toparlayıveriyorum yetiyor. Ama saçımı kestirmem lazım.nasıl yapacağım bilmiyorum. Kuaförlere antipati oluştu virüsten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?