Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kız benimki kızların arasında tamir çantası deyip durdu bir aydır ona ne demeli

Oy çok düşünceli bonkör bir ablan var Allah daha çok versin ona ne güzel düşünmüş
Amin canım. Ablam çok zor dönemleri atlattı. İstanbulda ev aldı sıkıştı sattı evini. Tam zor virüs döneninde kapı açıldı ona. O hastanede çalışamadığı pandemi döneminde yine destek olmuştu. Sağolsun. Öncesinde çok destek olamıyordu. Bu virüs bana da çok şeyi öğretti gösterdi tüm insanlara da. Ablama da o işin kapısını açtı. İyi tarafından da bakmak lazım sanırım. Hepimize eski günlerimize şükretmemizi öğretti sanırım

Masumlar aglattı ahh Gülben
Kırmızı odaya Kumru nun hikayesi basladıgından beri bakmıyorm,icim götürmüyordu.
Kumru bitti derken bugun haber sitelerinde bi haber beni bitirdi
11 yasında bi kız kırmızı oda izlerken annesine babasının taciizni acıklamıs
Allahım evlerden ırak.
NAsıl bi dünyada yasıyoruz ya.
Bezdim valal
Bu hafta 6 kadın öldürülmüs
Adam bosandıgı kadını öldürmeye balkondan ip sarkıtıp girmis eve.
Bu neyin kini,bosanmıssın bitmis bırak dimi!
Off valla icim daralıyor haberlere bakınca

Benim kızım yiyor da seçiyor. Herşeyi yemiyor. Yediğini de az yiyor gibi geliyorbana. Habire tıkıyorum ağzına mollers kullandım. Şimdi de Omega3 katkılı vitamine devam ediyorum. En azından yemediğini tamamlar

Asla yemiyor ya o yüzden yiyen çocuklara hayranım bende sürekli tikiyorum mollers,i çok metediyorlar

Benim kız da hazır yoğurt yemiyor. İlla mayaladığımı yiyecek. Soruyor anne senin yaptığınmı diye. Keşke hep öyle devam etse.
Bu yazdıklarınla öyle duygulandımki, ağladım diyebilirim. Ben de önceden hiç namazımı kaçırmazdım. Sonra işte okul bitti iş hayatına atıldım. Vakit olmuyordu yorgun düşüyordum azaldı kılmam. Bir de iş aşk ilişki vs konularda çok yıprandığım dönemler atlatttım. Biraz yorgun düştüm. Sonrasında negatif bakmaya başladım. Ardından evlendim. Çocuk konusunda da olumsuzluklar yaşayınca hepten içimde böyle umutsuzluklar oldu. Tabi kızımdan sonra öğrendimki insan bir zaman olsun diye dua ettiği birşeye gün gelip olmadığı için şükredip iyiki olmamış diyebiliyormuş. Çok şey öğrendim. Ama eskisi kadar hala dua etmiyordum. Artık daha çok ediyorum. Güzel duaların içinde çok teşekkür ederim.

Bende moellers kullanıyorum çocuklara. Hafta sonu kontrole göturdum çocukları haftaya 3 4 gün verin dedi bize doktorumuz. Ben 1 aydan fazla oldu kullanıyordum her gün 2 çocuk için de ama doktor gerek yok her gün vermeye demişti. Onun haricinde d vitamini önerdi spreyler var şimdi onu sipariş ettim netten gelir birkaç gune

Ben de çok severim yürümeyi. Eşim habire der niye taksiye binmedin niye dolmuşa binmedin. Cimrilik yapma der ama alakası yok. Amacım spor olsun. Mesela çalışırken teyzeye gittiğimiz akşam sirkeciden fatihe yürürdüm. Eşime söylemezdim

Ben de birkaç günde bir veriyorum. Çünkü vitamini yıllardır kullanıyorum. Mollers de yeni bitti. Kullandığım vitaminde de omega3 var. Çocukların beyin gelişimine çok etkisi varmış

Aslan burcu işte kuzum benim burçtaşım. Zora gelmeyi sevmez. Rahatlığın keyifçiliğin insanı

Ay bende seviyorum çocuk yokken yürüdüm işe giderken yürüdüm seviyorum ama şimdi bak eşime söylerken on takla atıyorum aynı hafta iki kez yürüyorum desem yinemi oglusuda al diyor oyalayamiyir çocukla nasil tempolu yürüyüş yapayim trip atiyogeçen yürüdüm akşamına künefe istemiş wcdeyken ben gelde diyet yap

Yorgunum a dostlar iki gündür koşturmaca güzel geçti kaynanamlarada değişiklik oldu torun sevdiler bolca dönüşte kollar dolu geldik iki küçük şişe domates sosu bir kavanoz kızartma biz ordayjen vardı bayıldık koydu yanımıza saolsun bir kangal kasap sucuğu turşu bir kavanoz salça 10 gezen tavuk yumurtası birde dondurucuda esimin teyzesi köyde Tekirdağ'da o yollamış kendi ineklerinin sütü 5 litre donuktu getirdim cozdurup kaynattim mayalayip icmeyede ayırdım kg'dan çoğunu 10 gün yeter evdede yoğurt vardıkeselerine bereket araba bizde 1 hafta kadar esim işlerini halleder

Benim eşimin traş makinası vardı. Ensesini ben toparlıyorum.şimdilerde daha çok yapıyorum. Pandemi de kardeşimle eşi sıfır saç traşı videosu gönderiyorlardı. Eşim dedi bizde çekip gönderelim diye. Anam senin saç orman gibi dedim arkaları görmediği yerleri düzelttim.
Kuaföre 1 yıldır bir defa kaş için gittim. Kaşıma dolgu yaptırdığımdan bu yana da hiç ihtiyaç duymadım etrafını toparlayıveriyorum yetiyor. Ama saçımı kestirmem lazım.nasıl yapacağım bilmiyorum. Kuaförlere antipati oluştu virüsten

Birde şu aboneliği için eşimle babası çıktı öğlen arabanın lastiklerinde sorun varmış ben zulayi yanıma almıştım esim baktiralim demiş 800 tutmus değiştirmişler kayinpeder maaşını çekmiş esim verdirtmemis kredi kesiliyor ev için ev hediyesi istememişti kaynanam hediyem olsun ddi esim kaynanam dayanamadı benim zuladan ödedi esim bana veriyirdu kadın aldirtmadi esim en son 50 Euro verdi onuda istemedi eşim gönül koyuyolardi onu kabul etti yarın fln çekince gerisini veririm ddi esim köy kenarına yine diye okadar hakları var üzerimizde hiç karışmam o yüzden gönlünden kopani versin

Benimde gitmem lazım iki haftAdir gidiyorum sözde dağıldı çok ama benim seyrek bir kaptirsam bozuluyo toparliyorun ince kaş sevmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…