- 13 Mart 2017
- 1.437
- 5.392
- 158
YAA kesesine bereketGünaydın kızlar,
Kahvaltı ettik evi toparladım. Oturduk. Kahve, çizgi film..
Dün kızın kurs parasını ablam dedi ben göndereyim. Açıkcası çok düşünmüştüm, göndersemmi diye zaten ancak yetiştiriyoruz. Kararsızdım.
Ablam bugün de mesaj yazmış, bu elada bir hikmet var. Ne zaman onun için para göndersem bana kaç katı geri dönüyor diyevereceği paranın 10 katı bahşiş vermişler dün. Nasıl mutlu oldum anlatamam çok da dua etmiştim. Allah 10 katını versin diye dua edip duanın kabul olması bu olsa gerek.
sonra dedi her ay ne zaman ödeyeceksen söyle. Göndereyim. Ben de dedim şimdilik bir aylık gönderiyorum, belli değil Sonrası ramazan. Virüs yasak bir de annemlerin oraya gideceğim zaman göndermem. Onun için belli değil devam edip etmeyeceğimiz. Devam edersen söylersin dedi. Allah daha çok versin inşallah.
tr_lelli seninle konuşmuştuk ya dua edip şükredince olur diye gerçekten O zamandan bu yana ne zaman zor zamanım olsa Allah kapı açıyor. Ben öncesinde dua etmekten bile sanırım unudumu kesmiştim ondanmış öncesi hep zor dönemler.,
Bencede güzel olur birikim adına hediye olarakKardesimin oglana dogumgünü icin gram takcm .
Anneme söyledim sen bilirsin,zorlamıcaksa tak dedi.
Ne alsam en az 200 tl.
Evde dedim gram var,takarım onlardan.
Bari ilerde kullanırlar biseye.
Çok iyi idare ediyosun canım masallahin var ilikli su ben hala ara ara yapıyorum tarhanada mercimekte çok güzel tadı oluyorEv kahvaltilik dolu aldim degisiklik olsun krem peynirinden sarallesine kadar cocik borek istiyo yaw.
Ben size surekli börek corek mi yapicam dedim.
Babasi ayri oglu ayri.
Gozleme yaptim 3 yufka vardi.
Digerlerinide kasar koyup kapadim yarin sabah esime yaparim..
Kiza corba yaptim (2gunluk yapim diyorum hep sonra bakiyorum az oluyo elimin ayari yok hic)
Yemekleride yaparsam supurge yapip cokucem koltuga.
Her gun ayni şeyler bazen hic bisi yapasim gelmiyor.
Ekmekler haftasonu kaldi esim fazla almis dun dedim alma evdekileri isitirim bitsin.
Biraz daha var onu da bugun robottan cekip buzluga koyucam.
Kizin kemik suyu 1 poset kaldi.
Her corbasina, yemegine, makarna suyuna ata ata.
Bir de cok cok buyuk tencerem yok benim en buyuguyle yapiyorum iste cok cikmiyor onlada.
Taze taze yaparim napalim.
Aksam esim kasapdan alacak yine.
Yogurt mayalayamadim bu hafta.
Yogurtda mayalamam lazim
Kiza lor yapilacak.
Valla sira gelmiyor artik hic biseye
Hayirli olsun canimtr_lelli Bende duanın gücüne inanıyorum sana katılıyorum canım
Bu ara ev yaptırdıgımız için çok borçlandık hep dua ettim
Rabbim hayırlı rızk kapıları aç helalinden diye
Eşime teklif geldi kendi okulundaki müdür yardımcısı görevlendirmeyle başka okula gidicekmiş
Müdür demiş eşime sen olur musun görevlendirmeyle müdür yardımcısı bu okula diye
Eşim kabul etti tabi en azından ek dersim olur borcumuza katkısı olur diye
En az 1000 tl katkısı olucakmış inş
Allah rızk kapısı açtı işte az olsun helalinden olsun
İnş borçlarımızı ödeyip evime girmeyi nasip etsin rabbim
Bazen bunalıyorum ama en azından karşılığı var diye teselli ediyorum kendimi
Bebeğiniz ve siz iyiyseniz ve sağlığınız yerinizdeyse gerisini hiç dusunmeyin, herşey bir şekilde yolunu bulur , siz şimdiki günlerinizin tadını cikarinSelam hanımlar tebrik mesajları için hepinize çok teşekkür ederim tek tek alintilayamadim şükür 9 günlük olduk bile
Okuyorum girip arada şimdilik güzel annem yanımda ev yemek temizlik vs onda bende bebekle rahatça ilgileniyorum gidince bakalım nasıl olur artık alisacagiz başa düşünce işler
Oyy masallahSelam hanımlar tebrik mesajları için hepinize çok teşekkür ederim tek tek alintilayamadim şükür 9 günlük olduk bile
Okuyorum girip arada şimdilik güzel annem yanımda ev yemek temizlik vs onda bende bebekle rahatça ilgileniyorum gidince bakalım nasıl olur artık alisacagiz başa düşünce işler
Çok pahalı herşey. Bizde yetişemiyoruz. Eşim kredi kartını bana verdi kullanıyorum arada da benimkini kullanıyorum. Ama varya eskiden olsa kontrol ederdim kart borcu ne hesap ekside mi diye, korkumdan hiç bakmadım bilekselam kizlar aksam cocuk sallama kisminda ugrayayim dedim.bugun 400 lirayi gecti harcama.incir hurma kayisi kurusu falan aldim.100 sabah migros alisverisi pisik kremi oyuncak araba aldim .kart uctu yine tatlar kacik
Canım Adnan kahvecide modern sanatlar akademisi. Dondurma şansın da var. Kalan kısmı sonra kullanabiliyorsun ama kreşe başlarsa tabi bırakma durumu olmayacak. Kreşte geçecek hergünü.İyi geceler kizlar
KIZLARIMCANLARIM güle güle kullan bilezigini canım devamı gelsin inşallah
gelincik8989 hayırlı olsun
yedirenk79 canım nereye goturuyosunuz, ne iyi olmuş ela için. Ben de düşündüm ama ise falan başlarsam zaten kreşe gidecek diye arada kaldim
Adnan Kahveci beykent mi?Canım Adnan kahvecide modern sanatlar akademisi. Dondurma şansın da var. Kalan kısmı sonra kullanabiliyorsun ama kreşe başlarsa tabi bırakma durumu olmayacak. Kreşte geçecek hergünü.
Amin canım bugün çok çok dua ettim yeniden. Çalışmadığım zamanda kardeşlerimden destek görmek çok mutlu ediyor beni.yedirenk79 ablanin guzel kalbini seviyim.Allah hepinize daha cok versin insallah.Bugun aldim gida termometresinu
Evet canım. Sende mi yakınsın bize yoksa :)Adnan Kahveci beykent mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?