Küçük Düşün Büyük Olsun!

Çocuklar çok seçici. Benim kız 8 yaşında ağzına peynir sürmez. Her sabah yumurta yer, sütü ver eline günde 5 öğün içer.

Biz bir verdiğimizde Allah hep yerini doldurur derim ve buna çokça şahit oldum. Aslında onümüze çıkan her şey bizim için bir fırsat ve bize gelmesinin bir sebebi var.

Ben evimi sattığım da aynı semtten ev alabilmek için çok yüklü bir kredi çekmek gerekir diye kiraya çıkmıştım ve evin parasına da başka şehirlerde almistin.

Kırklareli'nde öğrenciler için apart dairelerden 1+0 ve 2+0 daire var. Birini satmamiz lazım başka bir yatırım için para lazımdı evin satmasını beklemeden kredi çekmiştim. Kredileri kapatmam lazım aylık ödemeler zorluyor diye. Birikim için düşünen olursa diye soylemek istedim

Slm bacımlar
Alya eve uyumus olarak geldi
Hemen yemege giristim
Misket köfteli bezelye yaptım
Alya kociyi top diye gezdirmis market markt
Mavi top varmıs cocıkların ,vermemis cocukların topunu gelirken kocide alcm ben sana demis gitmis almıs sarı top eliyle itmis
Mami mami demis
Mavi buldım kac yer gezdim diyo
Kucagında topla uyuyoya kalmıs yavrım gelirken
Mutfaga giristim az dolaplarını falan sildim o uyurken
Marketten yufka,krema,sogan halkası aldım 27 tl
Koci gelince sogan halkası istedi,tava böregi yaptm bitane de.
Patates rendeledim soganla soteledim gözleme attım difrize 4 tane
Kız uyurken napsam kar diye
Alya uyandı baktım ac
Kavurdugum patates harcından az alıp omlet yaptm onu yedirdim
Yemek pismemisti daha
18.00 da yemegini yedirdim daha kendim yemedim bisey
Kahve ictim
Yarına corba yapılck daha biz legodan araba yapıyorz ucan araba
Bu cocuga yasıtı kız lazım
Hep oglanların arasında arabalar toplar takılıyo

YAA kesesine bereket

Kardesimin oglana dogumgünü icin gram takcm .
Anneme söyledim sen bilirsin,zorlamıcaksa tak dedi.
Ne alsam en az 200 tl.
Evde dedim gram var,takarım onlardan.
Bari ilerde kullanırlar biseye.
Bencede güzel olur birikim adına hediye olarak
Çok iyi idare ediyosun canım masallahin var ilikli su ben hala ara ara yapıyorum tarhanada mercimekte çok güzel tadı oluyor

Hayirli olsun canim

Selam hanımlar tebrik mesajları için hepinize çok teşekkür ederim tek tek alintilayamadim şükür 9 günlük olduk bile
Okuyorum girip arada şimdilik güzel annem yanımda ev yemek temizlik vs onda bende bebekle rahatça ilgileniyorum gidince bakalım nasıl olur artık alisacagiz başa düşünce işler

Bebeğiniz ve siz iyiyseniz ve sağlığınız yerinizdeyse gerisini hiç dusunmeyin, herşey bir şekilde yolunu bulur , siz şimdiki günlerinizin tadını cikarin

Oyy masallah

Selam kızlar
İyi akşamlar, bugün de günüm kızı oynatmakla oyalamakla geçti. Evi saldım eve girişsem kıza vakit kalmıyor. Kıza vakit ayırsam eve vakit kalmıyor. Ama içim rahat oluyor kıza vakit ayırınca.
Bebeklerini oynadık evcilik gibi işte :)) sonra kitap okuduk. Yırtılan kitaplarını yapıştırdık birlikte. Sonra parmak boyayla yumurta boyadık. Sonra banyo, ardından ben yemeğe giriştim o sulu boya yaptı. Hep eski yaptırdığım şeyleri hatırlatıyor yapalım anne diye. Ben kızımla evde yalnız birşeyler yapmayı seviyorum aslında ama işte biraz da ortamada girmesi gerekir. Arkadaş sosyallik vs için
Kız köfte patates istedi yaptım. Ben de evde kalanlarla doyurdum karnımı :)
Eşim zaten yemedi. Bugün vitamin ilacımız geldi. Bir de tamir seti istiyordu onu sipariş vermiştim o da geldi. Her kargo gelişinde anne tamir setimmi geldi diye soruyordu.
Bakalım daha siparişlerim var gelecek. Bu ara çok harcama yaptım

kselam kizlar aksam cocuk sallama kisminda ugrayayim dedim.bugun 400 lirayi gecti harcama.incir hurma kayisi kurusu falan aldim.100 sabah migros alisverisi pisik kremi oyuncak araba aldim .kart uctu yine tatlar kacik
Çok pahalı herşey. Bizde yetişemiyoruz. Eşim kredi kartını bana verdi kullanıyorum arada da benimkini kullanıyorum. Ama varya eskiden olsa kontrol ederdim kart borcu ne hesap ekside mi diye, korkumdan hiç bakmadım bile Allah sonumuzu hayır etsin

Canım Adnan kahvecide modern sanatlar akademisi. Dondurma şansın da var. Kalan kısmı sonra kullanabiliyorsun ama kreşe başlarsa tabi bırakma durumu olmayacak. Kreşte geçecek hergünü.

yedirenk79 ablanin guzel kalbini seviyim.Allah hepinize daha cok versin insallah.Bugun aldim gida termometresinu
Amin canım bugün çok çok dua ettim yeniden. Çalışmadığım zamanda kardeşlerimden destek görmek çok mutlu ediyor beni.
Bugün de ablam mesaj yazmış yanlış demişim sana 10 katı değil 100 katına yakın diye daha da mutlu oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…