Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ben doğallığına inanıyorum. Sonuçta geçmişte insanlar doğal süttenmi ölmüş. Tabi istanbul için bilemiyorum. Ama yine de doğal sütten yanayım. Paket sütün içinde onun bozulmamasına engel olan madde kansere sebep oluyormuş. Bazen süt firmalarının işi gibi de geliyır. Yani zengin daha zengin olsun misali.
Annemler söylemişti bir markayı, köyden antibiyotikli sütü kabul eden firmaymış. Şahit olmuşlar. Duyduğumdan bu yana o markanın ürününü kullanmıyorum.
Tabi bu fikrime karşı görüşte olabilir. Ama herkesin fikri yaşayışı kendine.

bizim ikizler kefir icmiyor.acik sutleri cok cok kaynatmak lazim onda da proteinler denature oluyor gitti butun faydasi.hazir sutten yogurt tutmuyor boyle kisir bir donguye giriyor insan
Kefir ben de içirenedim. Çok istemiştim. Hala da içmez. Doğal süt Yoğurt olunca faydalı hale dönüşmüyormu.? Süt olarak zaten faydası olmadığı iddia ediliyor ama yoğurt halini merak ettim. Sütü zaten bıraktı benim kız.

AhahAhahahA aynı ya bizim kocalar. Tam noktasına virgülüne kadar bu kadarmı benzer olur ya

Seninki kıymet biliyor,alsa da geri veriyor.
O yüzden koyar yerine saglık olsun.
Benimki oo der atlar yerine de koymak aklına bile gelmez

Günaydınlar
Yine bir sabah sınanıyormdur
Kahvaltı etmedi kitliyor agzını acmıyor delircem
Bıraktım kendime yulaf yaptm sütle,o da aceleden tam pismemis,Alya ona sardı
Birlikte yedik az yedi tabi
Süt verdim yarım bardak icti.
Yok bugun tersinden kalkmıs
Gec kalkdık tabi onla ugrasırken
Yeni cıktm evden.
Aksam corbada yapamadım kalkıp
Köfteli bezelye koydm yaına
Bugun dedim böyle olsn,yemek yesin öglen.
Bazen olmayınca olmuyor iste

Bende sırf vitaminini alsın diye aldım..
Balık yemiyoren azından dediğin gibi beyin gelişimi ve boy uzaması için iyiymiş..
İştah için almadım.. iştahı yerinde.. Yeter ki sevdiği şeyler olsun..Umarım işe yarar..
Tadını da pek beğenmedi hanımzade.. Dedim ister beğen ister beğenme içeceksin:)
Bende hergün vermiyeceğim.. İçinde başka vitaminlerde var ..
2 yada 3 günde bir içiririm.

Valla canım zaten onuda mecbur alıyoruz içiriyoruz.. Kutu sütüde.. Napcağımız şaşırdık kaldık..
Yediğimiz içtiğimiz herşeyde var hileler..,
Keşke köyde yaşasak da doğal beslenebilsek bizde çocuklarda..

Kıyamam ya.. Napsın canım.. Çalışan anne çocuğu olmakda böyle bişi..
Belki daha uykusuna doyamadı
Evde olsan kendi kalkar sabah erkenden belki..
Ama çalışıyorsun ya aksine uykusunu alamamış huysuzluğu ondandır..
Çouklar böyle ..Her zaman insan bir olmuyor ki..
Yeşiemiyorsun herşeye..
Yemekde yiyorsa buırak bugünde öyle yesin..Oh mis daha ne olsun:)

İnsanlar cidden degisik evrak topluyorum yalnızım ofiste.Dalmısım
Müsterilerden bi cocuk,giymis parkayı kafayı kapamıs,camdan beni izliyo
Allahım kafamı bi kaldırdm ödüm patladı.
Napıosnuz ya dedim,abla korknc muyum ben diyo
Ne izliyosn yani
Ay sabah sabah sinirim bozuldıu

aiyy istemsizce güldüm..
Birde korkunçmuyum demiş:)şaka gibiyiz milletçe valla..:

Tersinden uyanmistir annesi arada oluyor babaanneindemi bu hafta yedirirler çocuklarla yer orada

Seninki kıymet biliyor,alsa da geri veriyor.
O yüzden koyar yerine saglık olsun.
Benimki oo der atlar yerine de koymak aklına bile gelmez
Verir canım önceden çok üzdü bazı konularda şuan telafi ediyor parası olunca esirgemez zaten saolsun

yedirenk79 canim ben cig sute hic guvenmiyorum.hem hastalik acisindan hem de yuksek derece kaynatinca protein dayanamaz.tabi ki yogurt olunca faydasi olur ama sut yapisi bozuldugu icin ne kadar oldugunu bilmiyorum.
ben mesela koylu teyzelerden vs urun almaya korkuyorum.bilincsiz pestisit kullanimi cok yaygin .bilinen marketlerin iyi tarim uygulamalari,denetlenmis urunler bana daha guvenilir geliyor.
simdi organik mevzunu arastiyorum.bu alanda calisan bir iki hoca var tanidigim mail atip kafamdaki sorulari sorucam.tam hakim olunca size de yazarim .
kendim icin hic takilmam ama cocuklar icin arastiyorum ben dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…