- 27 Şubat 2013
- 14.851
- 42.429
- 798
Ben doğallığına inanıyorum. Sonuçta geçmişte insanlar doğal süttenmi ölmüş. Tabi istanbul için bilemiyorum. Ama yine de doğal sütten yanayım. Paket sütün içinde onun bozulmamasına engel olan madde kansere sebep oluyormuş. Bazen süt firmalarının işi gibi de geliyır. Yani zengin daha zengin olsun misali.Evet kefirde pandemi çıktığından beri alıyoruz..
Ama sade ne o içer ne biz
Ama meyveli seviyor .. İyi aklıam geitrdin canım.
Bugün alayım bayadır almadım..
Bizde içmedik oda .. çıkışta alayım bari..
Sütte zaten pastorize ama işte sanki sütt tozu gibi mübarek kutu sütlerde..
Açık sütte kaynatınca vitamini gidiyor diyorlar..
Aiiy ne yedirip içireceğiz inan şaştım kaldım
Kefir ben de içirenedim. Çok istemiştim. Hala da içmez. Doğal süt Yoğurt olunca faydalı hale dönüşmüyormu.? Süt olarak zaten faydası olmadığı iddia ediliyor ama yoğurt halini merak ettim. Sütü zaten bıraktı benim kız.bizim ikizler kefir icmiyor.acik sutleri cok cok kaynatmak lazim onda da proteinler denature oluyor gitti butun faydasi.hazir sutten yogurt tutmuyor boyle kisir bir donguye giriyor insan
AhahAhahahA aynı ya bizim kocalar. Tam noktasına virgülüne kadar bu kadarmı benzer olur yaAy bende seviyorum çocuk yokken yürüdüm işe giderken yürüdüm seviyorum ama şimdi bak eşime söylerken on takla atıyorum aynı hafta iki kez yürüyorum desem yinemi oglusuda al diyor oyalayamiyir çocukla nasil tempolu yürüyüş yapayim trip atiyogeçen yürüdüm akşamına künefe istemiş wcdeyken ben gelde diyet yap
Seninki kıymet biliyor,alsa da geri veriyor.Birde şu aboneliği için eşimle babası çıktı öğlen arabanın lastiklerinde sorun varmış ben zulayi yanıma almıştım esim baktiralim demiş 800 tutmus değiştirmişler kayinpeder maaşını çekmiş esim verdirtmemis kredi kesiliyor ev için ev hediyesi istememişti kaynanam hediyem olsun ddi esim kaynanam dayanamadı benim zuladan ödedi esim bana veriyirdu kadın aldirtmadi esim en son 50 Euro verdi onuda istemedi eşim gönül koyuyolardi onu kabul etti yarın fln çekince gerisini veririm ddi esim köy kenarına yine diye okadar hakları var üzerimizde hiç karışmam o yüzden gönlünden kopani versin
Çok teşekkürler canım..Sağolasın daha iyisi sizlere olsun inşallah..İyi geceler kizlar
KIZLARIMCANLARIM güle güle kullan bilezigini canım devamı gelsin inşallah
@gelincik8989 hayırlı olsun
yedirenk79 canım nereye goturuyosunuz, ne iyi olmuş ela için. Ben de düşündüm ama ise falan başlarsam zaten kreşe gidecek diye arada kaldim
Bende sırf vitaminini alsın diye aldım..Bende moellers kullanıyorum çocuklara. Hafta sonu kontrole göturdum çocukları haftaya 3 4 gün verin dedi bize doktorumuz. Ben 1 aydan fazla oldu kullanıyordum her gün 2 çocuk için de ama doktor gerek yok her gün vermeye demişti. Onun haricinde d vitamini önerdi spreyler var şimdi onu sipariş ettim netten gelir birkaç gune
Valla canım zaten onuda mecbur alıyoruz içiriyoruz.. Kutu sütüde.. Napcağımız şaşırdık kaldık..Ben doğallığına inanıyorum. Sonuçta geçmişte insanlar doğal süttenmi ölmüş. Tabi istanbul için bilemiyorum. Ama yine de doğal sütten yanayım. Paket sütün içinde onun bozulmamasına engel olan madde kansere sebep oluyormuş. Bazen süt firmalarının işi gibi de geliyır. Yani zengin daha zengin olsun misali.
Annemler söylemişti bir markayı, köyden antibiyotikli sütü kabul eden firmaymış. Şahit olmuşlar. Duyduğumdan bu yana o markanın ürününü kullanmıyorum.
Tabi bu fikrime karşı görüşte olabilir. Ama herkesin fikri yaşayışı kendine.
Kıyamam ya.. Napsın canım.. Çalışan anne çocuğu olmakda böyle bişi..Günaydınlar
Yine bir sabah sınanıyormdur
Kahvaltı etmedi kitliyor agzını acmıyor delircem
Bıraktım kendime yulaf yaptm sütle,o da aceleden tam pismemis,Alya ona sardı
Birlikte yedik az yedi tabi
Süt verdim yarım bardak icti.
Yok bugun tersinden kalkmıs
Gec kalkdık tabi onla ugrasırken
Yeni cıktm evden.
Aksam corbada yapamadım kalkıp
Köfteli bezelye koydm yaına
Bugun dedim böyle olsn,yemek yesin öglen.
Bazen olmayınca olmuyor iste
aiyy istemsizce güldüm..İnsanlar cidden degisik evrak topluyorum yalnızım ofiste.Dalmısım
Müsterilerden bi cocuk,giymis parkayı kafayı kapamıs,camdan beni izliyo
Allahım kafamı bi kaldırdm ödüm patladı.
Napıosnuz ya dedim,abla korknc muyum ben diyo
Ne izliyosn yani
Ay sabah sabah sinirim bozuldıu
Gercekten delirmis milletaiyy istemsizce güldüm..
Birde korkunçmuyum demiş:)şaka gibiyiz milletçe valla..:
Bide hani yürüdüm diyodun kilo gitmiyo diyo diyet yapamıyorum bide süreklilik istiyor diyorum anlayana tabiAhahAhahahA aynı ya bizim kocalar. Tam noktasına virgülüne kadar bu kadarmı benzer olur ya
Kız korkunç muyum deyince küçük cocukmu ddim müşteri diyorsunGercekten delirmis millet
Tersinden uyanmistir annesi arada oluyor babaanneindemi bu hafta yedirirler çocuklarla yer oradaGünaydınlar
Yine bir sabah sınanıyormdur
Kahvaltı etmedi kitliyor agzını acmıyor delircem
Bıraktım kendime yulaf yaptm sütle,o da aceleden tam pismemis,Alya ona sardı
Birlikte yedik az yedi tabi
Süt verdim yarım bardak icti.
Yok bugun tersinden kalkmıs
Gec kalkdık tabi onla ugrasırken
Yeni cıktm evden.
Aksam corbada yapamadım kalkıp
Köfteli bezelye koydm yaına
Bugun dedim böyle olsn,yemek yesin öglen.
Bazen olmayınca olmuyor iste
Verir canım önceden çok üzdü bazı konularda şuan telafi ediyor parası olunca esirgemez zaten saolsunSeninki kıymet biliyor,alsa da geri veriyor.
O yüzden koyar yerine saglık olsun.
Benimki oo der atlar yerine de koymak aklına bile gelmez
Sucukluı yumurta yemisTersinden uyanmistir annesi arada oluyor babaanneindemi bu hafta yedirirler çocuklarla yer orada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?