- 27 Şubat 2013
- 14.851
- 42.429
- 798
Bende sevmiyorum çok uzun konuşma bı ablamla konusuyorum o şekil hem sıkılıyor insam hem oglus geliyo kapatmsys çalışıyor bazenKızlar selamm
Ancak gelebildim. Evde iş güç.
Bugün köfteci yusufa sipariş verdim kıymasını beğeniyorum ve ucuz da. Kıyma büyük sucuklardan, benim kız sucuğu seviyor. Kuzu gerdan siparişi de verdim. Eşimin karttan ödedim. Ben sipariş verene kadar odanın halini görmeliydiniz herşey odaya gelmişti o derece söyleyeyim
Sonra kıza odanı topla şarkısı açıp toplattım. ( birlikte topladık tabi ) ama her toplamada o şarkıyı aç diyor artık.
sonra yemeğe giriştim. Hemen damladı anne ben yapacağım ben. Yok mümkün değil fırsat vermiyor yapmaya. İnşallah ilerde de öyle olursun kızım diyesim var
Sonra köfteyi az karıştırdım. Aldı elimden harbiii yoğurdu da aynı karides ayıkladığı gibi onu da yapıyor becerikli kızım :) bana da ne dese anne sen işini yap işini yap anne. Hem yoğuruyor hem söylüyor
Sonra ben yemeği hazırladım. Yemeğini yedi meyvesini yedi.
Bugün de bir arkadaş aradı, geçem aradı müsait değildim açmadım.Uzun sürüyor konuşma inanın fırsatım olmuyor. Uzun aramayın hatta hiç beni aramayın diyesim varBugün de arayınca açtım. Daha kısa konuştum ama kız odasını talan etmiş. Sonra da geldi anne...annee ... kapattık telefonu.
Rabbim feraha ulaştırsın canım inşallah..bugun cok moralim bozuldu kizlar esinin isiyle ilgili.ona da caktirmiyorum ama tatlar kacik cok
Ben tadına bakmadım...Evet tatlandırıcı yok diyordu.. Ben 2 3 günde bir vericem canım..Benimkide beğenmedi tatlandırıcı falan yok o yüzden zorlanıyorlar galiba bilmiyorum her gün 1 tatlı kaşığı verebilirsin demiş eczacı öyle veriyorum
Aiyy evt bende sevmiyorum ya..Bende sevmiyorum çok uzun konuşma bı ablamla konusuyorum o şekil hem sıkılıyor insam hem oglus geliyo kapatmsys çalışıyor bazen
Bakalım bende deneme yanılma yöntemi yapıcam canım..Canim her makinede farklı oluyor sanırım benim makinede bim sok ve migrosun tableti güzel yikamadi genelde a101 deterjanı alıyorum bu sefer filenin deterjanı aldım güzel yıkıyor geçen şokta finish vardı 30 lu onuda yedeğe aldım oda güzel
Bende mi öyle yapsam acaba ya benimki de hassas çünkü galiba bende öyle yapicamBen tadına bakmadım...Evet tatlandırıcı yok diyordu.. Ben 2 3 günde bir vericem canım..
Benim kızım 12 yaşında.. Hergün içirirsem hem tiksinir.. nane-molla içiyor zaten
Bencede canım..Bende mi öyle yapsam acaba ya benimki de hassas çünkü galiba bende öyle yapicam
Ne güzel ya..Bizim aldığımız naneli, bir kaşık daha istiyor benim kızbalığı sevdiği içinmi bilmiyorum. Balığa bayılıyor bebekliğinden bu yana haftada iki defa yedirsem hayır demiyor.
Aynen aynen bugün vermicem bakalım tiksindirmiyeyimBencede canım..
Hem ağır gelmesin ..hem bıkmasınlar..Başka vitaminlerde var ekstra içinde..
Maşallah ya böyle yiyen çocuklar mest ediyor beni ben bu beslenme işini beceremedim oğlumdaBizim aldığımız naneli, bir kaşık daha istiyor benim kızbalığı sevdiği içinmi bilmiyorum. Balığa bayılıyor bebekliğinden bu yana haftada iki defa yedirsem hayır demiyor.
Hadi hayırlı olsunnn cnmÇok şüjür makinem geldi bağladılar.. Bu akşam açılışı yapaciimm.. 4 programı Regal A++ aldık.. Servisdr ki çocuk abla hepsi aynı bu makinelerin.. Hiç boşuna ypk bosch muş yok samsungmuş hiç gerek yok dedi.. Bende öyle düşünüyorum.Hatta pahalı makinelerin parçalarıda pahalı oluyor bozulduğunda dedi.. . Çoğu okuduğu yorumlarda bu yöndeydi..
Bakalım hayırlısı inşallah.. Dedim deterjan tavsiyeniz varmı?. Hiiçç gerek yok pahalı deterjana onlar da aynı dedi.. Ben bimin deterjanını kullanıyorum genelde..bakalım hayırlısı inşallah.. Çok şükür sinderellalıktan kurtuliicim artık
Ouy kıyamam kuzuma ya..Günaydınlar
Kız aksam uyumadı 23.00 de cıktım odadan,su icip geri yattım.
Battaniyeleri ısırıyo cocuum ,emziği bile koparms
Disleri kasınıyor dalamıyor,yarım ölcek calpol verdim artk,rahatladı uyudu.
Sabah da kalkmak bilmedi tabi
Süt verdim bez değistirdim yok kalkmadı,
Kociye dedim yat yanına yapcak bisey yok.
9.30 da uyanmıs,kıyafetlerini bıraktım babası giydircek artık.
Cantasını hazırladım cıktım.
Dizimi aksm izlerim.
H.sonu oglana pasta kescektik kardesimlerde,esinin elemanlardan birinde pozitif cıkmıs testi
İptal ettik o yüzden.
İns kimseye bulasmaz.
Sağolasın canım..Çok Teşekkürler..Hadi hayırlı olsunnn cnm
Güle güle kullanınn
Ahh ya Allah rahmet eglesin.Ouy kıyamam kuzuma ya..
Şu dişler mahvediyor bebeleri..
Off bu covid bitmiyecek bitmiyor
Abim dahiliye dr .. O da diyor servisler yoğun bakımlar bide doldu diye..
Dün bir arkadaşlarını daha toprağa verdiler covid yüzünden..52 yaşında idi..çok iyi sevecen ve çok iyi bir doktordu..
Hatta NTV haberde çıktı..Enfeksiyon Hastalıkları uzmanı..
Maalesef aşıda hikayeAşı olup şuan hasta olan çok kişi var..
Ben hem hastalığı geçirdim hemde aşı oldum..Ama asla güvenmiyorum ne aşıya nede geçirdiğime
Gerçekten artık herkes kendi tedbirini kendi alacak.,
Öyle pis bir virüs ki kimde nasıl ne yapacağı belli değilRabbim sevdiklerimizide bizleride korusun bnu illet hastalıkdan .
Aminn..
Ben de sebze yemeği yiyen çocuklara imreniyorumNe güzel ya..
Öyle imreniyorum ki balık et yiyen çocuklara..
Maşallah... Benim büyük kızımda küçükken yemedi ne et ne balık vs..
Büyüdükçe yedi yemeye başladı.. Şimdide hergün et yese yemem demez..
İnşallah küçük de büyüdükçe yer damak tadı alışır..
ET asla yemiyor.. Köfte olarak ancak..
Balıkda sadece hamsi kızartma oda az..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?