- 27 Şubat 2013
- 14.851
- 42.429
- 798
Bizim de aslında yeme sorunumuz var gibi geliyordu bana. Herşeyi yememesi ve yemek yerken sürekli masadan kalkıp bir oyana bir buyana gidip gelmesi sürekli ağzına yemek tıkıştırmam. Bayağı iştahsız koymuştum adını :)) ama siz böyle yazınca diyorum yine de yiyormuşMaşallah ya böyle yiyen çocuklar mest ediyor beni ben bu beslenme işini beceremedim oğlumda
Başınız sağolsun canım çok zor bir süreç sağlık çalışanlarına daha da zor. Allah kolaylık versinOuy kıyamam kuzuma ya..
Şu dişler mahvediyor bebeleri..
Off bu covid bitmiyecek bitmiyor
Abim dahiliye dr .. O da diyor servisler yoğun bakımlar bide doldu diye..
Dün bir arkadaşlarını daha toprağa verdiler covid yüzünden..52 yaşında idi..çok iyi sevecen ve çok iyi bir doktordu..
Hatta NTV haberde çıktı..Enfeksiyon Hastalıkları uzmanı..
Maalesef aşıda hikayeAşı olup şuan hasta olan çok kişi var..
Ben hem hastalığı geçirdim hemde aşı oldum..Ama asla güvenmiyorum ne aşıya nede geçirdiğime
Gerçekten artık herkes kendi tedbirini kendi alacak.,
Öyle pis bir virüs ki kimde nasıl ne yapacağı belli değilRabbim sevdiklerimizide bizleride korusun bnu illet hastalıkdan .
Aminn..
Haklısın canım.. Gerçekten mucize bencede geçirmeyenler..Ahh ya Allah rahmet eglesin.
Bn diyorm su zmana kadar gecirmemis olmamız ya mucize yada gecirdik farketmedik
Böyle yasamaya alısacagız.
Allah herkesi korusun
Aynen öyle canım..Başınız sağolsun canım çok zor bir süreç sağlık çalışanlarına daha da zor. Allah kolaylık versin
Ben herşeyi yiyen her çocuğa imreniyorum:)Ben de sebze yemeği yiyen çocuklara imreniyorum
Allahtan balık et köfte tavuk yiyor onu da yemese makarna pilav çorba geçinecektik :) sebzeyi yemiyor diye çorbasına koyuyorum.
Bunla gelmis gecmis olsun cnmHaklısın canım.. Gerçekten mucize bencede geçirmeyenler..
Bizde de kardeşim eşi ve ben olduk bizim aile tarafında..
çok şükür başka olan yok..
Ama ayakta nasıl geçiriyorlar onuda bilmiyorum..
Ben göya evde geçirdim ama ona rağmen sarstı baya beni ki kendimi sağlıklı görürdüm ..,Spor olsun beslenme olsun
Amin canım sağolasın inşallahh..Bunla gelmis gecmis olsun cnm
Balık yiyormuş daha ne en faydalı besinlerden bir tanesi maşallah kuzuya ya aslında biz annelerde de hata var kendi adıma konuşuyorum bırak yemezse yemesin mecbur açılıp yicek ama vicdanen rahatsız oluyorum yemeyince üzülüyorumBizim de aslında yeme sorunumuz var gibi geliyordu bana. Herşeyi yememesi ve yemek yerken sürekli masadan kalkıp bir oyana bir buyana gidip gelmesi sürekli ağzına yemek tıkıştırmam. Bayağı iştahsız koymuştum adını :)) ama siz böyle yazınca diyorum yine de yiyormuş
Allah rahmet eylesin gerçekten çok üzücü aşı bence de hikaye benimde bı tanıdığım asi olmuştu ama asi fayda etmedi şu an yogunbakimda malesefOuy kıyamam kuzuma ya..
Şu dişler mahvediyor bebeleri..
Off bu covid bitmiyecek bitmiyor
Abim dahiliye dr .. O da diyor servisler yoğun bakımlar bide doldu diye..
Dün bir arkadaşlarını daha toprağa verdiler covid yüzünden..52 yaşında idi..çok iyi sevecen ve çok iyi bir doktordu..
Hatta NTV haberde çıktı..Enfeksiyon Hastalıkları uzmanı..
Maalesef aşıda hikayeAşı olup şuan hasta olan çok kişi var..
Ben hem hastalığı geçirdim hemde aşı oldum..Ama asla güvenmiyorum ne aşıya nede geçirdiğime
Gerçekten artık herkes kendi tedbirini kendi alacak.,
Öyle pis bir virüs ki kimde nasıl ne yapacağı belli değilRabbim sevdiklerimizide bizleride korusun bnu illet hastalıkdan .
Aminn..
Evet maalesef benimde duyduğum var öyle.. aşılanıp covid olmuş..Allah rahmet eylesin gerçekten çok üzücü aşı bence de hikaye benimde bı tanıdığım asi olmuştu ama asi fayda etmedi şu an yogunbakimda malesef
Rabbim yar ve yardımcımız olsun
asinin koruyuculugu baslamadan hasta olmustur .asi 2.dozdan 14 hatta bazi goruslere gore 28 gun sonra korumaya basliyor tam olarak.Allah rahmet eylesin gerçekten çok üzücü aşı bence de hikaye benimde bı tanıdığım asi olmuştu ama asi fayda etmedi şu an yogunbakimda malesef
Rabbim yar ve yardımcımız olsun
poff bendede yok bugün yemek...Aksama yemegim tabiki yok.
Kıza corba yapılcak.
Kendime de nohutlu bulgur pilavı yaparım yogurtla yeter.
Ay benim de ALya ya somon almam lazım.
Nezmandır yemedi
Ben koruduğuna inanmıyorum canım. Çin aşısı bu..asinin koruyuculugu baslamadan hasta olmustur .asi 2.dozdan 14 hatta bazi goruslere gore 28 gun sonra korumaya basliyor tam olarak.
yok asi hasta olmayi 100 de 100 engellemiyor.biz de de var asidan sonra pozitif olan .ama olumu %100 da 100 engeliyor cikti arastirma sonuclari.tabi ki arada tek tuk olen olur ama asi korumuyor demek bilimsel olarak dogru degil gibi.Ben koruduğuna inanmıyorum canım. Çin aşısı bu..
Buradan bir arkadaş oldu.. 2.doz olalı 1 ay olmuştu..ama covid olmuş..
Aşı tutmadı bence..Yada mutasyona uğradı içinde fayda etmiyor olabilir..
Ohh misspoff bendede yok bugün yemek...
Niyetliyim..Ne yapacağum onuda bilmiyorum..
Brokoli almıştım.. Onu buharda haşlıyip yoğurtlarım.
Bamyam var dolapta. olmadı onu da yaparım..
Birde olmazsa olmaz çorba.
Mercimek çorbası yaptım mı olur heralde..
aynen canım..Ohh miss
Bu sogukta mercimek en güzeli sıcak sıcak.
Afiyett olsunn
Bamyaya yatıya giderim valla
Dolaydı dolabımda bende yapardım eksili:)
Bamya dondurulmus olmuıyor,cok büyük cıkıyor dondurulmuslar.Keyif vermiyor
Evet olabilirde aslında 2. Dozu olalı çok olmadı dahaasinin koruyuculugu baslamadan hasta olmustur .asi 2.dozdan 14 hatta bazi goruslere gore 28 gun sonra korumaya basliyor tam olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?