Ama eski usuldur genelde pekmez hep kaynatilir koylerde.babyloading87 aynen bana da kaynatilmis pekmez veriyor herkes cok saglikli diye .hele ispanak .kabugu falan da yok ya hic yediremiyorum cocuklara ne pestisit sikmislardir buna diye
valla ben de yillardir hep oyle yerim.ama saglikli olan soguk sıkımmís cocuklardan sonra ogrendimAma eski usuldur genelde pekmez hep kaynatilir koylerde.
Soguk sıkım iyi diye ben cok cok sonra duydum acikcasi.
Anam babam usulu yedik hep.
Yiyoruzda.
Evt bizde hep öyle yedik ama pekmez kaynatılınca ısıyla kansarojen madde olusturuyormus.Ama eski usuldur genelde pekmez hep kaynatilir koylerde.
Soguk sıkım iyi diye ben cok cok sonra duydum acikcasi.
Anam babam usulu yedik hep.
Yiyoruzda.
Valla bende arastirdikca ogrendim.valla ben de yillardir hep oyle yerim.ama saglikli olan soguk sıkımmís cocuklardan sonra ogrendim
Pekmez firina girmeZ falan diye duydum hepEvt bizde hep öyle yedik ama pekmez kaynatılınca ısıyla kansarojen madde olusturuyormus.
O yüzden annem getiriyordu getirme bize diyorm ,siz de almayın dedim.
Allaha emanetiz iste.
Bereketli olsun bacımEsim dun aksam almıs Atayi
Dedi unitenin ustune biraktim.
2.950tl den almis.
Allah bereketini versin.
Insallah boyle her ay alicaz Allahin izniyle.
Etti 16 ata..
Ben biraz kassam her ay gr alirim aslinda
Ama para istemiyorum cikamiyorum bir yere diye.
Neyse artik buna sukur tasininca alirim.
Ozaman elimize daha fazla para kalacak.
altinin bereketli olsun lellim Allah daha cok versin insallahValla bende arastirdikca ogrendim.
Kizada oyle aliyorum.
Ne alcamizi sasirdik.
Sagol kuzuBereketli olsun bacım
Güle güle kullanın kızuSelam canlar kargoları verdik esimin telefon bayadir bozuk tel kapanıyor sürekli gittik taksit ödediğimiz yere aldık bı tane ödemesi iki ay sonra basliycak peşinatsız Mayıs'ta ödemeli 5 bin lik bı Samsung aldık orda pahalıya geldi ama kredi kartı yok mecbur aldık kardeşimin kartında limiti yok tü iyiki almışız hiç açılmıyor açılıp kapanıyor şuan yükleme yapcak şuan iş yapiyir olsun hemen para yatiririm ddi peşinat gibi 24 ay taksit yaptık o kadar sürmez inşallah
Amin canim hepimize insallahaltinin bereketli olsun lellim Allah daha cok versin insallah
Aynen cnm ya.. Ortalık da görünür bişi de olmuyor çoğu zaman. Günlük rutin kahvaltılık vs..Ya niye boyle oldu gercekden
Bakinca kalabalik ailelerde diiliz.
Hani gelen giden de yok
Ama eksik asla bitmiyor.
Hersey inanilmaz pahali
Bakiyorum eski fiyatlar ile yeni fiyatlar hep 3-5 fark var.
Hepsinden 3-5 derken para oluyor pul
Yigenlerim için aldık kokuları hasassa icmeyebilirler birisi direk çıkmadı kokudan dolayı fishoil di sanırım çiğneme formunda olan ondan memnun kaldılarAsla yemiyor ya o yüzden yiyen çocuklara hayranım bende sürekli tikiyorum mollers,i çok metediyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?