Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selam canlar kargoları verdik esimin telefon bayadir bozuk tel kapanıyor sürekli gittik taksit ödediğimiz yere aldık bı tane ödemesi iki ay sonra basliycak peşinatsız Mayıs'ta ödemeli 5 bin lik bı Samsung aldık orda pahalıya geldi ama kredi kartı yok mecbur aldık kardeşimin kartında limiti yok tü iyiki almışız hiç açılmıyor açılıp kapanıyor şuan yükleme yapcak şuan iş yapiyir olsun hemen para yatiririm ddi peşinat gibi 24 ay taksit yaptık o kadar sürmez inşallah

Pazara gidemiyorum pek fazla ihtiyaç halinde marketten alıyoruz sebze meyveyi. Migros a uğradım biraz yeşillik, 2 çeşit meyve, domates pırasa havuç derken 70tl ödedim. 5 lt de süt aldım yoğurt yapmak için oda 30 TL. Gitti bugün 100tl

Eve geldim sütümü kaynattım, bulaşıkları yıkadım, yemeği ocağa koydum. Şimdi biraz çocuklarla takılırız , yine gün bitti

Su bitti su istedik
Esimede sut siparisi verdim.
Biraz kiza yogurt, biraz lor, az da sutlac yapicam.
Sut bereketli nimet
Valla muhallebi yap peynir yap suylac yap yogurt mayala.
Pastaya, keke koy.
Dayanmiyo uzun ama kac cesit sey yapiliyor.
Sutu direk icmez benimkilerde.
Bende yulafla, misirgevregiyle falan iste

Kiz bugun mercimek corbasi, tarhana corbasi, yogurtlu pilav mideyi corba etti
Yarin kiymali yemek yapim ona.
Yulafunuyla muhallebi yapicam 8 gibi de.

babyloading87 aynen bana da kaynatilmis pekmez veriyor herkes cok saglikli diye .hele ispanak .kabugu falan da yok ya hic yediremiyorum cocuklara ne pestisit sikmislardir buna diye
Ama eski usuldur genelde pekmez hep kaynatilir koylerde.
Soguk sıkım iyi diye ben cok cok sonra duydum acikcasi.
Anam babam usulu yedik hep.
Yiyoruzda.

Slm bacımlar
Eve gel kızı uyut,attım kendimi dusa
2 mak.camasır yıkadım
Tarhana ve pırasa pisirdim aksam icin
Alya kalktı o ara
1 kase tarhana icirdim,icine bebek ekmegi attım .
İcim rahat etti en azından corbasını icti.
Kendim biraz pırasa yedim yogurtla
Aksm dizim var,sadakatsıza bakarım
Daha camasırlar asılcak

Ama eski usuldur genelde pekmez hep kaynatilir koylerde.
Soguk sıkım iyi diye ben cok cok sonra duydum acikcasi.
Anam babam usulu yedik hep.
Yiyoruzda.
Evt bizde hep öyle yedik ama pekmez kaynatılınca ısıyla kansarojen madde olusturuyormus.
O yüzden annem getiriyordu getirme bize diyorm ,siz de almayın dedim.
Allaha emanetiz iste.

Evt bizde hep öyle yedik ama pekmez kaynatılınca ısıyla kansarojen madde olusturuyormus.
O yüzden annem getiriyordu getirme bize diyorm ,siz de almayın dedim.
Allaha emanetiz iste.
Pekmez firina girmeZ falan diye duydum hep
Hani keke kurabiyeye vs katmayin diye
Ama hep kazanlarda kaynatilir ozlessin diye.
Ilginc yani
Bilincsizce mi yapiliyor acaba.

Bereketli olsun bacım

Güle güle kullanın kızu
Benimde sarj gitti bu aksm gelemem %30 sarjım kalmıs

Ya niye boyle oldu gercekden
Bakinca kalabalik ailelerde diiliz.
Hani gelen giden de yok
Ama eksik asla bitmiyor.
Hersey inanilmaz pahali
Bakiyorum eski fiyatlar ile yeni fiyatlar hep 3-5 fark var.
Hepsinden 3-5 derken para oluyor pul
Aynen cnm ya.. Ortalık da görünür bişi de olmuyor çoğu zaman. Günlük rutin kahvaltılık vs..
Hergün fiyatlar değişiyor marketlerde..
Pekmez ilk sizden duydum kızlar.. İlk defa duyuyorum..
Marketlerden aldıklarımız peki soğuk pekmezmi.. Valla daha neler öğreniciimm.. 45 yaşımdayımm 46 ya girdim sayenizde..şaka bir yana gerçekten duymadım.. Soğuk sıkım zeytinyağı duydum onu biliyorum ama soğuk pekmez yeni duydum. Bir araştırıyim bende

Çok şüjür makinem geldi bağladılar.. Bu akşam açılışı yapaciimm.. 4 programı Regal A++ aldık.. Servisdr ki çocuk abla hepsi aynı bu makinelerin.. Hiç boşuna ypk bosch muş yok samsungmuş hiç gerek yok dedi.. Bende öyle düşünüyorum.Hatta pahalı makinelerin parçalarıda pahalı oluyor bozulduğunda dedi.. . Çoğu okuduğu yorumlarda bu yöndeydi..
Bakalım hayırlısı inşallah.. Dedim deterjan tavsiyeniz varmı?. Hiiçç gerek yok pahalı deterjana onlar da aynı dedi.. Ben bimin deterjanını kullanıyorum genelde..bakalım hayırlısı inşallah.. Çok şükür sinderellalıktan kurtuliicim artık

Dolapta bir çanta sattım.. Adam yeni herlade bilmiyor siparişi onaylamadı haşa dünden beri. Halbuki öğlen alfı ürünü..
Dolabın bu olayına sinir oluyorum.. Mesaj atamıyorsun.. Bir iletişim kuramıyorsun.. Şimdi o onaylamassa cuma günü otomatik geçecekmiş.. Ne saçma bir uygulama yaa.. Destek de otomatik.. Kendi kendine cevap veriyor.. Bama cevap vereceğine karşı tarada o zaman sen bildirim yap siparişi onaylamanız gerekiyor diye..Bir kaç kerede oldu ama o kişilerin sayfalarından ürünlerin altına yazdım kibarca.. Unutmuşlar sağolsunlar hemen onayladılar. Bu adam yeni üye.. Sanırsam bilmiyor.. Neyse bakalım.

Asla yemiyor ya o yüzden yiyen çocuklara hayranım bende sürekli tikiyorum mollers,i çok metediyorlar
Yigenlerim için aldık kokuları hasassa icmeyebilirler birisi direk çıkmadı kokudan dolayı fishoil di sanırım çiğneme formunda olan ondan memnun kaldılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…