Küçük Düşün Büyük Olsun!

Karşı tarafa bildirim gidiyor onaylayın onaylamazsanz
24saat sonra kendi onaylanacak

Karşı tarafa bildirim gidiyor onaylayın onaylamazsanz
24saat sonra kendi onaylanacak
3 gün içinde diyo e dolapta.. Dün ulaştı eline kargo.. İptal etse desem o da yok.. Bilmiyor bence adam daha yeni üye olmuş sanırsam.. Neyse ama saçma bir uygulama bence..İptal etmedikten sonra direk hesaba geçmesi şazkm bence paranın.. Adamın keyfini bekliyorum..

Benim ki de icmezceleniyor ama hemen ağzına veriyorum iciyor zorla da olsa
Aiyy benim kızfa zor içiypr bu möllersi
. Ben tadına bakmadım ama limon aromalı aldım.. Limon kokuyor aslında.. Bilmem neden sevmedi.. 2 günde 3 günder 1 içiricem bakalım.. Hergün ağır gelir sanırsam..

bugun cok moralim bozuldu kizlar esinin isiyle ilgili.ona da caktirmiyorum ama tatlar kacik cok
Hayırdır ne oldu cnm
Bereketli olsun lelli altın yine artmaya başladı
Bugün bende markete gittim 220 kıyma kuşbaşı bir tavuk aldım ramazana yeter pahalanıt diye
Sıvıyağ herşey pahalannış Allahım birşey yettişilmiyo bende diyorum sen yardım et beni savurganım para bitiyo yoksa fiyaatlarmı
Yetişilmiyo azaz yapıyorum sütççüden süt aldım mayaladım
Sigara böreği sardım oruca
Bikaç mantı yapcam oruca açken cnm bişey istemiyor yapıp atcam.
Yarına kır pidesi sütlaç bide kırmızı mercimek yapcam

Malesef öyle oluyor

. Ben tadına bakmadım ama limon aromalı aldım.. Limon kokuyor aslında.. Bilmem neden sevmedi.. 2 günde 3 günder 1 içiricem bakalım.. Hergün ağır gelir sanırsam..
Benimkide beğenmedi tatlandırıcı falan yok o yüzden zorlanıyorlar galiba bilmiyorum her gün 1 tatlı kaşığı verebilirsin demiş eczacı öyle veriyorum

Moellers meyveli sakız gibi olanı kullaniyoruz. İçinde ağızdaylen bile birşey icildigi hiç hissedilmiyor. Ben kendim de yıllar öncesinde balık hapları kullanıp da ağzımda patlaması sebebiyle 10 yıldan fazla balık yiyemedim tiksindim. O yüzden gorumcem oğluna almisti ilk ben tattım çocuklara da tattirdim hiç anlamadılar balık tadını. Şimdi şişeyi yariladik bile. Çocuklar kendileri gelip balık diye içmek istiyorlar.

Benimkide beğenmedi tatlandırıcı falan yok o yüzden zorlanıyorlar galiba bilmiyorum her gün 1 tatlı kaşığı verebilirsin demiş eczacı öyle veriyorum
Çocugunuz kaç yasinda.bizimkiler 3 ve 8 yaşında. Hafta sonu doktora rutin kontrol için gittik doktor gergin vermenize gerek yok 2 3 günde bir verin dedi.

Canim her makinede farklı oluyor sanırım benim makinede bim sok ve migrosun tableti güzel yikamadi genelde a101 deterjanı alıyorum bu sefer filenin deterjanı aldım güzel yıkıyor geçen şokta finish vardı 30 lu onuda yedeğe aldım oda güzel

Aynı şeyi suan yaşıyorum dunalmis ürünü beklersek cuma onay vercek hiç urunude yok yorum yazayım bı kere oldu ürünü ardı yorum yazdım ilkkes bişey alanlar bilmiyor onayi o yüzden kizamiyorum etiket yaptım aldığı ürüne gozukurmu bilemedim

Aynen dolap müşteri acisindan daha iyi ben yüksek fiyatlı ürünü gard.yonlendircem kesinti çok oluyo dolapta gard.alcak kişi kargo bedava yazısına aldaniyor sonra hizmet bedeli vs için 10 tldn çok çıkıyor ddi gecen bıri

Hayat pahali bacım valla bende ramazan gelmeden kasap yapayım pahali oluyor birde etçi bir adsm var evde malum

E

Bereketli olsun kuzum Allah daha daha çok versin

Ama eski usuldur genelde pekmez hep kaynatilir koylerde.
Soguk sıkım iyi diye ben cok cok sonra duydum acikcasi.
Anam babam usulu yedik hep.
Yiyoruzda.
Ben de annemin yaptığı pekmezi yedim ve kıza da yedirdim. Biliyorumki içinde katkı maddesi yok. Bir de eşim dut pekmezi almış. Tabağa koyuyorum bem sürekli pekmez yemem. Biraz tabakta dursa lastik gibi uzuyor. Güya doğalmış. Hiç inandırıcı gelmedi. Annemin yaptığında hiiiç öyle şey görmedim. Bilmiyorum doğru olan hangisi ama köyde yaşayanlar daha sağlıklı. Doğal olandan yanayım.

Bizim aldığımız naneli, bir kaşık daha istiyor benim kız balığı sevdiği içinmi bilmiyorum. Balığa bayılıyor bebekliğinden bu yana haftada iki defa yedirsem hayır demiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…