Bale vucut hareket vs icin iyidir ama ben uzak bakiyorum.Alya ben seni balelere yazdırcaktım diyorm aksam ,tam baleye yazdırlcak cocuk zaten bu cocuk diyo koci
Allah kabul etsin bacımVe pertingen.
Kaziyarak alirlar daha beni burdan.
Kiz cok uyumadi aksam esim uyutmaya calisiyor ama uyumicak galiba.
Yine duzeni sasti.
Surekli bir atraksiyon hali.
Dun de 1 falandi uyudugunda.
Sabah yine 7.30 da acti gozunu.
Saat falan kurmuyorum hic h.ici
500 salavat cektim
Esmalari cektim biraz.
Tibet egzr. Yapamadim kaldi sabah artik napim
Kurufasulye nohuta lezzet veriyor ya kemikli taraflari etin.Günaydınlar
7 de kogus kalktı 1 kacakla
Mutfak dizilmis yine
Onu topladım
Vileda attım,banyoyu üstten ovdum(bunları aksam yapacaktım ama uyumusum 22.00 da)
Annem geldi 8 yoktu
kahve ictik
Alya uyandı ben bezini değistirip cıktım.
Annem ettiririm ben kahvaltısnı dedi saolsun.
Kvdem et yollamıs,kıyma falan
DÜn ızgara ıcın et diye cıkardım donuktu,koci bunlar boyun bunu niye cıkardın dedi bana:S
Ne bilim dediim ben boyun oldugunu,ortasıunda kemik var(ben lokum sandım)boyun bu dedi
Koydum buzdolabuna gidince bisey yapcm onla artk.
Etli nohut flaan.
Boyun niye yolladın yani bana
Napm ben boyunu
Yani saolsun düsünmüs etmis de.
(Yaranılmayan gelin online)
Alya 1 de bide 5 te kalkıyor genelde.1 dekinde vermiyorm cünkü icmiyor 5 te veriyırm devam sütü .Kurufasulye nohuta lezzet veriyor ya kemikli taraflari etin.
Kizi gece doyurdugunda yine gec mi kalkiyor.
Kiz gece pek kalkmamaya basladi acikcasi bende mama yapip vermiyorum yani uyandirmak istemiyorum versem mi boyle mi gitse bilemedim.
Ama gece uyanmadigindan sanki erken kalkiyor gibi geliyor bana.
Acikiyor.
Gece uykusunda versem ayilirmi bilemedim.
Gec uyuyor bu ara 1i buluyor ondan uyanmiyor galiba.Alya 1 de bide 5 te kalkıyor genelde.1 dekinde vermiyorm cünkü icmiyor 5 te veriyırm devam sütü .
Versem de vermesem de canı nezman isterse o zman kalkyır ama.
Aksm 22.00 a geliyordu uyudu 1 saat döndü yatakta,o yüzden gec kalktı.
Bence aclıkla alakası yok artık büyüdüler.
Aynen uyku saatiyle alakalıGec uyuyor bu ara 1i buluyor ondan uyanmiyor galiba.
Erken yatsa uyaniyor.
Napsam bilemedim sabaha karsi versem mi uykusu kacarsa sikinti
Lelli ben de rüya beslemesi yapıyordum. 8de yatıyor benim kız 11 gibi gidip veriyordum mama. Doktorum 1 yaşından sonra kesicez artık dişlerine zarar dedi, bir de uykuyu bölme acıkır uyanırsa su ile geçiştir dedi. Bizim daha nisan ayında 1 yaşında olacak ama geçen dedim bi deniyim bu akşam vermiyim bakalım uyanacak mı gece? Uyanmadı ama.Kurufasulye nohuta lezzet veriyor ya kemikli taraflari etin.
Kizi gece doyurdugunda yine gec mi kalkiyor.
Kiz gece pek kalkmamaya basladi acikcasi bende mama yapip vermiyorum yani uyandirmak istemiyorum versem mi boyle mi gitse bilemedim.
Ama gece uyanmadigindan sanki erken kalkiyor gibi geliyor bana.
Acikiyor.
Gece uykusunda versem ayilirmi bilemedim.
Bende kont. Gidince sorucamLelli ben de rüya beslemesi yapıyordum. 8de yatıyor benim kız 11 gibi gidip veriyordum mama. Doktorum 1 yaşından sonra kesicez artık dişlerine zarar dedi, bir de uykuyu bölme acıkır uyanırsa su ile geçiştir dedi. Bizim daha nisan ayında 1 yaşında olacak ama geçen dedim bi deniyim bu akşam vermiyim bakalım uyanacak mı gece? Uyanmadı ama.Yine sabah 8e kadar kesintisiz uyuyor. Ben de artık vermiyorum. 6 buçuk gibi akşam yemeğini yiyor, 8de yatarken mamasını içiyor. Sonra sabah uyanınca kahvaltı.
Doktorumuz gece beslenmesinden sonra yatarken içtiği mamayıda keseceğiz normal bizim gibi yemek yiyip yatacak ama o biraz daha geç dedi. Tahminim 1,5 yaş civarı yaptıracak bunu da.
O çadır sevdaları hiç bitmiyor hiç. Yer olsa ben de açacağım çadırı., arasıra çadır deyip duruyorBizde cadir alicaz galiba.
Zigonun altina girip oynuyor
Aç kalsa uyanır zaten, ki baya yiyormuş yatmadan canım. Benimki de kilolu değil.Bende kont. Gidince sorucam
Ac mi kaliyo diye vicdan yapiyorum esim aciksa uyanir diyor.
Gec uyuyor bir ara 22:00 da uyuyordu duzene girdi tamam dedim hoop degisti yine duzen.
Aksam yemek yiyor.
Sonra muhallebi yapiyorum
Uyumadanda mama veriyorum.
Arada babayla meyve falanda yiyor bir iki ya da pure seklinde verirsem yiyor
Kilolu degil ayina gore normal kiloda
Ama kus gibi agziherseyi tatmaya merakli geri cevirmiyor
Kızlar biz tül yerine streç film sarıyoruz etrafa yine dağılıyor ama az. Çünkü çıkmak istiyor çıkamayınca da deliye dönüyor uçmaya çalıştığı oluyor. Her zaman da çıkartamıyorum. Çünkü tekrar mümkün değil kafese sokamıyoruz. Ancak kandırıp sokuyoruz. Bu ara bir de şampiyon cimbom öğrendi onu deyip duruyor.Bende esime diyorum erkek olarak gelmek varmis.
Yemek geliyo yiyorsun, supurulmus mu silinmis mi hic.
Hamikeyken yapardi az biraz onuda yapmıyor daha.
Kus sende 2oldular dimi bi de
Benim oglan verdirmiyo annemlere
Cok kirletiyor ya.
Tulu de var ama zigon yerler hep yem.
Gunde 3 defa supursem yine hayir etmez
Yarin mi geliyo o bende almak istiyorumSütlü mutfak benim milföy mantıdan yapmıs :)Ben icini kavurmuyoırm zaten fırında pisiyo diye,normal mantı harcı yapıyorm .
Bu hafta yapayım bari ,kocinin haftası yemekli hafta
Sütlü catering acmıs kız:>D Damla cikolatalı dolmalar yüklenir artık
Bime de hind.cevizi yağı geliyormussss 17 tl.İns yakalarımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?