- 24 Ağustos 2015
- 3.304
- 3.929
- 333
asıl tam bakıma muhtaç değil diye kalmamalı. canım başında 24 saat kızı var. bende kalırsa mümkün değil rahat edemem. hem herşeyime karışır. hem de çevresi çok, evime giren çıkanın haddi hesabı olmazdı onun yüzünden.
Ben zaten senden duymuştum. Çok işime yaradı Papatya. Sabah çok erken kalkıyorum iki çocuğu hazırla kahvaltı yaptır evi topla hazırlan derken zaman çok çabuk geçiyordu. Böyle çok iyi oldu. O zaman teşekkür etme fırsatım olmamış olabilir şimdi unutmadan teşekkürümü edeyim güzel arkadaşıma...Ben de akşamdan hazırlıyorum. Tabakları çatalları bardakları koyuyorum. Dmatesi salatalığı biberi dışarı çıkarıyorum. Kuru kayısı ceviz vs çıkarıyorum.
Sabah çok pratik oluyor.
böyle bir şeye kalkışmazdım. bir miktar parayı yok sayarak, her ay birikime atıyorum. sanki birine borcum varmış gibi. alıştım sanırım, kenardaki para bana hiç batmıyor. bu ay eşime sürpriz yaptığım için, sadece gram altın alabildim. kıyafetler de ciddi ihtiyaçlardı.
Canim bir dahaki yapmamda bardakla ölcup yapıcam net olarak yazarim.tr_lelli cim rica etsem üzümlü cevizli portakallı kekine ne kadar un kullandıgını da yazabilir misin? Göz kararım hiç tutmaz benim.
Aaaaa öyle mi??? Daha önce yazmışmıydım.Ben zaten senden duymuştum. Çok işime yaradı Papatya. Sabah çok erken kalkıyorum iki çocuğu hazırla kahvaltı yaptır evi topla hazırlan derken zaman çok çabuk geçiyordu. Böyle çok iyi oldu. O zaman teşekkür etme fırsatım olmamış olabilir şimdi unutmadan teşekkürümü edeyim güzel arkadaşıma...
yoo ben netten açtımBenim baktığım da o. Ama netten hesap açılamıyrmuş. Şubeye gitmek gerekiyor galiba.
İşte tatlim ben de o krediyi çekip altın ya da bankaya vadeli atarsam kötü gün parası gibi olur ihtiyaç anında el altında olur...ihtiyaç olmazsa da birikim olur kenarda durur demek istemistim
Kızlar ya böyle bir soruda sorulur mu bilmiyorum ama aylık kaç ton su kullanıyorsunuz?
Geçenlerde birine su faturamı söyledim. Aaa çok iyi gelmiş dedi. Kaç m3 kullanmışsınız dedi. Baktım 6 m3 dedim. Bana resmen pis muamelesi yaptı. Ağzının ortasına bir tane vurasım geldi.
Aynısı burda bir topiktede başıma geldi. O zamanda deli olmuştum.
Dikkat ediyorum zaten yazında en fazla 9yada 10 m3 kullanılıyor
Evde 2 kişiyiz günlük duş alınıyor
Haftada 2 kere çamaşır,2 kere bulaşık makinesi çalışıyor.
Balkonlar kışın haftada bir yıkanıyor. Yazında bir gün yıkayıp, bir gün siliyorum.
Tabiki peyniri tereyağını falan koymuyorum. Zeytin , sarelle , bardak , tabak , çatal , şeker gibi şeyleri masaya koyuyorum. Zaten hepsinin ağzı kapalı ya da kağıt peçete örtülü oluyor. Çaydanliga suyunu demliğe çayı koyuyorum. Sabah 6 da hazırladığım için pratik oluyor.
bu gün sabah işe gittim öğleden sonrada bakıcım kızımı alıp gezmeye gitmişti
bende evi temizledim
dünden de yemeğim vardı
akşama da çocukları yıkadım banyo falan
iyice mayıştım
Akşam bakmıştım hesabıma. Belki de mesai saati dışında olunca öyle bir uyarı verdi. Bugün bakarım artık. Teşekkürleryoo ben netten açtım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?