Küçük Düşün Büyük Olsun!

Anladığım kadarı ile bakıma muhtaç olduğu için değil merdivenlerden çıkması sıkıntı diye gelecekti size
Üst katımda da kızı var diyorsunuz ev asansörlüyse haklısınız ama değilse ha sizin üste çıkmış ha kendi evine aynı , ona düz ayak lazım şuan . Sıkıntı şu an kolunda diyorsunuz ama belki de dizlerindeki sorunlardan dolayı merdiven korkuluğundan destek alarak çıkıyordu , yani kolunu da kullanıyordu
Kaç yıllık evlisiniz size neler yaşattı bilemiyorum tabi ama 3-5 gün katlanılabilirdi sanki çünkü yaşlılık zor hastalık ondan da zor
Baktınız uzayacak , ona girişten bir ev bulurdunuz
Hakkınızda hayırlısı

Ben de akşamdan hazırlıyorum. Tabakları çatalları bardakları koyuyorum. Dmatesi salatalığı biberi dışarı çıkarıyorum. Kuru kayısı ceviz vs çıkarıyorum.
Sabah çok pratik oluyor.
Ben zaten senden duymuştum. Çok işime yaradı Papatya. Sabah çok erken kalkıyorum iki çocuğu hazırla kahvaltı yaptır evi topla hazırlan derken zaman çok çabuk geçiyordu. Böyle çok iyi oldu. O zaman teşekkür etme fırsatım olmamış olabilir şimdi unutmadan teşekkürümü edeyim güzel arkadaşıma...

Eşiniz nasıl karşıladı süprizi ?

Aaaaa öyle mi??? Daha önce yazmışmıydım.
Ne demek arkadaşım. Bi nebze faydam olduysa ne mutlu bana. Ben teşekkür ederim

bu gün sabah işe gittim öğleden sonrada bakıcım kızımı alıp gezmeye gitmişti
bende evi temizledim
dünden de yemeğim vardı
akşama da çocukları yıkadım banyo falan
iyice mayıştım

H Hayat ne garip güzel olmuş ablanızın ellerine sağlık
@monte cristo prensesi canım altın yada döviz için otomatik ödeme talimatı versen maaşın yatınca direk kesilir kredi ödemiş gibi olursun

İşte tatlim ben de o krediyi çekip altın ya da bankaya vadeli atarsam kötü gün parası gibi olur ihtiyaç anında el altında olur...ihtiyaç olmazsa da birikim olur kenarda durur demek istemistim

Ben olsam hiç faize falan bulaşmam ..
Hem haram hem de ana paranın değerini de yok eder ..
Her ay maaş yatar yatmaz 800 atın kenara , sanki o parayı çekmişsiniz de onun taksitini ödüyormuş gibi .

Biz bu ay 16 kullanmışız 93 tl geldi
Ondan önceki ay 14 metreküp 80 tl geldi
Yazın 110 geliyor genelde ..

Balkonu hiç kullanmıyorum o yüzden hiç yıkamıyorum

Buralarda okuduğumdan anladığıma göre bizim yeme kültürümüz bir çok aileye göre çok çeşitli , haliyle onları yaparken su gidiyor , bulaşıklarına da su gidiyor , kışın günde 2 şer kere duş alırız genelde , bir de çamaşır çok yıkıyorum
Haftada bir renkli
Bir beyaz
2 oğlumunki
1 nevresim takımları
1 banyo paspasları ( bunu hızlı 28 dakikada yıkıyorum )
1 de viledanın ucunu ( bunu da hızlı 14 dakikanın devrini yükseltip 18 dakikada yıkıyorum )
Makinem 7 kiloluk
Renkli ya da beyaz bazen haftada iki de oluyor
Şehir dışına çıktığımızda ekstra artıyor çünkü kapıdan girince tüm kıyafetleri değiştirip duşa giriyoruz , oraya götürdüğüm ne varsa hepsini yıkıyorum bavullar dahil

Zeytin dışında Onları ben de yapıyorum ( zeytin dışarıda kalınca acılaşıyor gibi geliyor )
Hatta bazen peynir çeşitlerini de küçük ağzı kapalı kaselere hazırlayıp onları tepsiyle buzdolabına koyuyorum
Yoksa imkanı yok yetişmez işlerim

bu gün sabah işe gittim öğleden sonrada bakıcım kızımı alıp gezmeye gitmişti
bende evi temizledim
dünden de yemeğim vardı
akşama da çocukları yıkadım banyo falan
iyice mayıştım

Öyle zamanlarda işleri bakıcıya yaptırıp çocuğunuzla siz vakit geçirseniz çocuğunuz daha mutlu olur bence
Bakıcı iş yapmıyor mu ?
Evde çocukla tekken zaten yapmasın ama siz evdeyken o yapıp siz de çocukla olsanız ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…