Küçük Düşün Büyük Olsun!

Çat kapı misafir ben de kabul etmem annem bile aramadan gelemez..uzun yıllar çalışıyordum hem de çok aktif , o surede kimse gelemezdi zaten evde olmadığım için..çalışmayı bıraktıktan sonra evde olduğumu bilmelerine rağmen pek gelemezler çat kapı. En fazla eltimler 15 dk önce falan arayip gelelim mi diye sorarlar, en son 2 gelişinde eltimin çekmece ve dolaplarımı nedensiz kurcalamasi hoşuma gitmedi, dağınıklığım vardı mahcubiyet hissettim. Ondan sonra da öyle kafalarına göre gelemediler, hazırlığımı yapıp ben cagirdim...dışardan kargo vs bile gelse güvenlik arar sorar gonderelim mi yukari diye. Onun dışında karşı komşu çalar kapiyi ki ona da kapı açılmaz, ama o ısrarla çalar ama ben de takintimdan dolayı ya kapı çalar biri gelirse diye hiç bulaşık, fazlalık vs bırakmam evde...her gün toz alır, 2 günde bir eşime viledayi doldurturum..ben kaldiramiyorum kovayı, akşam gelince eşim boşaltır...

Hep temkinliyim de, sanki gelen olsa kapı acip içeri alacağım !

Bu cok guzel bir huymus
Benimde yapmam lazim.

Tam tersi benimde annem öyle
Bulasigi dursun hic paniklemez.
Bir kac gun evini supurmez.
Benle dalga gecer her gun ev mi supurulur, sen simdi evi 40larsın falan der.
Ya bazen hic oturmadigimi fark ediyorum.
Aksam uyucam zaman bacaklarim agriyo.

Suan tül,cam ve dolabimin icini dokup temizlemem lazim erteliyorum bisey cikiyo hep.

Merhaba arkadaşlar beni de araniza alir misiniz? Konuyu bastan sona okudum sonunda ben de yazmaya karar verdim onceden de biriktirmeye calisiyordum ama sizleri okuyunca iyice kendime geldim artık gereksiz hicbir alışveriş yapmiyorum. tr_lelli ozellikle senin birikim ve tasarruf konusundaki bilincine ve istikrarina hayran kaldim.

Onceden sirf indirimde diye evde birsuru olmasina rağmen mutlaka 1 ruj allik vs alirdim veya uygunmus diye canta ayakkabi alirdim ki ev doldu tasti
Ekimden beri son verdim ihtiyaç disi hic birsey almadim
Yeni evli sayilirim 1 sene olmadi daha e borcumuz da var ekonomi de pek iç acici degil biriktirebildigim kadar biriktirmeye karar verdim.

Her hafta market indirimlerini cok sıkı takip ediyorum.Burada da sizler gibi indirim haberlerini ve aldiklarimi fiyatlariyla paylasacagim ki faydam dokunsun herkes haberdar olsun

Benim annem de hep dalga geçer, yıkarken, silerken eskittin eşyalarını diye

Tünaydın bayanlar.
Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz.
Ay yalnız o kadar yazmışsınız ki ben yokken tüm sayfaları okudum da geldim. :) Uzun sürdü epey.

Bu aralar bende birikim namına bir şey yok. Ay başında birikime attığım ara hariç tabi ki.
Çanta ayakkabı ihtiyacım var demiştim.
O ikisini aldım ihtiyaç dahilinde.
Onun haricinde harcamalarım yemek parası yol parası şeklinde ilerliyor.
Ay başı gelince kk öde köşeye para at derken yine bir şey kalmayacak elde ya :)
Neyse en azından köşeye para atıyorum artık buna da şükür.
Bol birikimli günler.

Hosgeldiniz ne iyi ettiniz
Enerjiniz teee buralara kadar geldi.

Muhakkak sizde paylasin indirim,gelir-gider, birikim, tasarruf adina yaptiklariniz bende sizden ogreniyorum.

bide temizlik konusunda bebek olmadan bende cok temizlik yapardim simdi hic yetisemiyorum evi 2 gunde bir toplayi pratikle aliyorum bi cumartesi gunleri dip bucak temizleyebiliyorum o gun esim erken geliyor ogumla ilgileniyor

hoşgeldin aramıza :)
bende bu ara gratis watsona girersem bi ruj bari alayım diyorum hep
hele dün çok beğendiğim bi ruj indirimdeydi (10 TL) her tonunu alasım geldı
sonra hıcbırını almadan cıktım :)

Hosgeldiniz ne iyi ettiniz
Enerjiniz teee buralara kadar geldi.

Muhakkak sizde paylasin indirim,gelir-gider, birikim, tasarruf adina yaptiklariniz bende sizden ogreniyorum.

Hoşbuldum cok tesekkur ederim hemen basliyorum alisverislerimi paylasmaya

hoşgeldin aramıza :)
bende bu ara gratis watsona girersem bi ruj bari alayım diyorum hep
hele dün çok beğendiğim bi ruj indirimdeydi (10 TL) her tonunu alasım geldı
sonra hıcbırını almadan cıktım :)

Hosbuldum ben de ayniydim gratiste indirim baslasa sabah çalisanlarla beraber acardim magazayi evde birsuru oldugu halde aldigim stok yaptigim o kadar makyaj malzemesi sampuan krem var ki artik kapisindan bile gecmiyorum evdeki stoğu eritiyorum

Son düzenleme:
chericherilady
profil resmin cok hos
bende aralık ayında maası alır almaz saçlarımı kestirip boyatmak istiyorum
hiç rek degiştirmemiş birine ne önerirsiniz öne egimli arka katlı küt kestirecegm
yada bir tarafı uzun bir tarafı kısa
ombre bu medoellere olurmu ne iyi gider akıl verin süslü hanımlar
ben su sadelikten cıkmak istiyorum
sadece tek önüme attırsam yani hiç bir fikrim yok kafam karısık
kahve tonlaarında sacım klsik kestane gibi
süslü hanımlar cevapları bekliyorm

Sabahtan beri öde öde bitmedi vallahi.
Kv ve kp mezarını yaptırmıştım kalan 500 tl borcu ödedim ve bitti. Helal hoş olsun.
142 tl emlak vergisi yatırdım.
23 tl su parası yatırdım.
Kendime ve küçük oğluma kent kart çıkarttım. 15 tl kart ücreti ve 40 tl yükletme yaptım.
350 tl oğlumun servisine verdim.
100 tl oğlumun okul yemeği parasını verdim.
245 tl büronun 2 aylık çay kahve parasını verdim.
Bugünlük 1415 tl ödeme yapmışım. Hepsi gerekli ve ihtiyaçtı.

Bugün iş çıkışı market alışverişi yapacağım. Bakalım o ne tutacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…