- 27 Eylül 2014
- 959
- 2.417
- 113
Bop bende cok seviyorumevet bob kesim düşünüyorum
ve saçlarım düpdüzdür daha öncede kestirmiştim katlar fazla olunca sonrasında sıkılıp katsız uzattım simdide kat istiyorum cok sönükleşti:)) verdiğiniz renk bilgileri içn sagolun
bende hep kendi tonumda boyadım cünkü dogallıgı seviyorum
beyazlarda var kapatmak için kullanıyorum ama hep aynı rank hep aynı renk bir degişiklik istiyorm umarım pişman olmam
saçlarınız dümdüzse çok yakışır bence yaptırın uçlara da ışıltı attırdın mı tamamdırevet bob kesim düşünüyorum
ve saçlarım düpdüzdür daha öncede kestirmiştim katlar fazla olunca sonrasında sıkılıp katsız uzattım simdide kat istiyorum cok sönükleşti:)) verdiğiniz renk bilgileri içn sagolun
bende hep kendi tonumda boyadım cünkü dogallıgı seviyorum
beyazlarda var kapatmak için kullanıyorum ama hep aynı rank hep aynı renk bir degişiklik istiyorm umarım pişman olmam
Maşallah çok hesaplı almışsın. Sen bu işi ogrenmissin aynen devam...hep yaz lütfen...Bu aralar çok alışveriş yapıyorum bir kısmı evin ihtiyacı ki hiç bitmiyor bir kısmı da stok amaçlı
doların yükselmesiyle yakında herşeye zam gelebilir o yüzden sürekli kullandığım ürünler indirimde bulunca stok yapıyorum şampuan deterjan tuvalet kağıdı gibi
Happy Centerda kozmetiklerde %50 indirim varmış şampuan duş jeli deodorant ve diş macunlarında ben stok yaptım
Eşime 2 tane rexona deodorant 8.90tl
4 tane şampuan 15.92tl
kendime Fa deodorant 3.75tl
sensodyne diş macunu 6.48t
paradontax diş macunu 9.48tl
meyveli maden suytu 3.25tl
A101den
6lı yumurta 2.45tl
Pınar hamburger köftesi 6.95 (denemek için aldım umarım güzeldir)
solo 12li kağıt havlu 11.95
Buradaki yerel bir marketten
32li tuvalet kağıdı 11tl (fiyatına göre kaliteli görünüyor markası berrak ilk defa kullanacağım)
1.2kg patates 71 kuruş
Bugün toplamda 80.83 tl harcamışım artık haftaya bişey almam diye düşünüyorum:) Uzun zamandır bu konuyu sadece okuyup birden yazmaya başlayınca durduramıyor insan kendini
siz bugün neler aldınız hanımlar
Maşallah çok hesaplı almışsın. Sen bu işi ogrenmissin aynen devam...hep yaz lütfen...
Öyle zamanlarda işleri bakıcıya yaptırıp çocuğunuzla siz vakit geçirseniz çocuğunuz daha mutlu olur bence
Bakıcı iş yapmıyor mu ?
Evde çocukla tekken zaten yapmasın ama siz evdeyken o yapıp siz de çocukla olsanız ..
eehhh artık azcık da kıza al
yeter kendıne aldığın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?