Küçük Düşün Büyük Olsun!

@mandaliina yavaşça kartı ve cüzdanı yere bırak elini basına koy ve gıt yatagında yat uyu haftasonu

ben de saçımı hiç boyamadım ama hem beyazlar var hem de imaj değişikliği istiyorum ombre düşündüm ama beyazlar varken olmaz sanırım
bir de bir boya çıkmış 24 yıkamada akıyormuş onu düşünüyorum ama boyamayı da bilmiyorum

Merhaba teşekkür ederim profil resmim victorias secret mankeni candice swanepoel cok guzel bir kadin profili ilk actigimda koymustum kaldi oyle :)

Demek degisiklik istiyorsun anladigim kadariyla bob kesim denen modelden kestireceksin düz saclarda cok guzel oluyor bu model benim sacim dalgali yaptiramasam da hosuma gidiyor umarim size de yakisir

Ben sacimi hic boyatmadim beyazlarim cikarsa düşünürüm boyatmayi
Siz de sacinizin tamamini boyatmak yerine araya 2 ton acik ışıltılar attırabilirsiniz
Yok beyazim var tamamini boyatirim diyorsanız da 2017 yılında kum sarisi ve kizil kahve moda olacakmis diyolar

Merhabalar arkadaşlar,
Bir süredir konuyu okuyorum.
Birikim değilde tasarruf için buradayım. Eksiye düşmeden ve borca girmeden ay sonunu getirirsem büyük başarı.
Şimdiye kadar bolluk içindeydim hiç bir sıkıntı yaşamadım ama hayat bu hiçbirşey belli olmuyor.
Artık ay sonunda elime 5 tl bile kalsa kar sayacağım ve benim için mutluluk olacak

Hadi yaa ee kv bozulmadı mı benim yapamadığımı yapıyorsun bir de nispet yapar gibi beni de sürükledin avm ye demiyor mu
Benim kv bunun kaç katını derdi
yok canım neden bozulsun ki. ben onu nispet yapmak için değil, fikir almak için götürdüm. aramız iyi çok şükür, iyi niyetli bir insan.maşallah bize

Hakkaten yaaa, beğendi mi esin ? Ne dedi? Sevindi mi? Eski eşyalarını aradı mi
beğenmez miii bana kalsa sittin sene dolabı yenileyemezdim çook teşekkür ederim hayatım dedi. eskilerinden sadece yanında götürdüğü iki gömlek ve iki pantolon kalmıştı, gözü kala kala bunları da evden çıkaralım bari dedi anladım ki eşim biraz biriktirme, verememe, atamama hastalığı potansiyeline sahip. aslında bunu vaktiyle görmek iyi oldu. önlemimizi alırız artık.

evet bob kesim düşünüyorum
ve saçlarım düpdüzdür daha öncede kestirmiştim katlar fazla olunca sonrasında sıkılıp katsız uzattım simdide kat istiyorum cok sönükleşti:)) verdiğiniz renk bilgileri içn sagolun
bende hep kendi tonumda boyadım cünkü dogallıgı seviyorum
beyazlarda var kapatmak için kullanıyorum ama hep aynı rank hep aynı renk bir degişiklik istiyorm umarım pişman olmam

evet bob kesim düşünüyorum
ve saçlarım düpdüzdür daha öncede kestirmiştim katlar fazla olunca sonrasında sıkılıp katsız uzattım simdide kat istiyorum cok sönükleşti:)) verdiğiniz renk bilgileri içn sagolun
bende hep kendi tonumda boyadım cünkü dogallıgı seviyorum
beyazlarda var kapatmak için kullanıyorum ama hep aynı rank hep aynı renk bir degişiklik istiyorm umarım pişman olmam

Geçmiş olsun, benimde hamileliklerimde böyle bulantım oluyordu annem bana fırından peksimet, galeta (grissini) alıyordu. Bana iyi gelmişti midemi rahatlatmıştı. Ama yine de siz bilirsiniz.
Yiyorum canim çok saol, ama hiç geçmeyen bi bulantı bu..ne yesem de fayda etmiyor...

Maşallah, pek sevindimmm ne güzel sürpriz, çok özel bi hareket, tebrik ederim tekrar seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…