ben de saçımı hiç boyamadım ama hem beyazlar var hem de imaj değişikliği istiyorum ombre düşündüm ama beyazlar varken olmaz sanırımchericherilady
profil resmin cok hos
bende aralık ayında maası alır almaz saçlarımı kestirip boyatmak istiyorum
hiç rek degiştirmemiş birine ne önerirsiniz öne egimli arka katlı küt kestirecegm
yada bir tarafı uzun bir tarafı kısa
ombre bu medoellere olurmu ne iyi gider akıl verin süslü hanımlar
ben su sadelikten cıkmak istiyorum
sadece tek önüme attırsam yani hiç bir fikrim yok kafam karısık
kahve tonlaarında sacım klsik kestane gibi
süslü hanımlar cevapları bekliyorm
eehhh artık azcık da kıza alkızıma çorap ve önlük almam lazım.
ve oyuncak
chericherilady
profil resmin cok hos
bende aralık ayında maası alır almaz saçlarımı kestirip boyatmak istiyorum
hiç rek degiştirmemiş birine ne önerirsiniz öne egimli arka katlı küt kestirecegm
yada bir tarafı uzun bir tarafı kısa
ombre bu medoellere olurmu ne iyi gider akıl verin süslü hanımlar
ben su sadelikten cıkmak istiyorum
sadece tek önüme attırsam yani hiç bir fikrim yok kafam karısık
kahve tonlaarında sacım klsik kestane gibi
süslü hanımlar cevapları bekliyorm
Hoşbuldum sen de hoşgeldin :)chericherilady aramıza hoşgeldin ben de yeni sayılırım gerçi :)
ben de hoşbuldum :)Hoşbuldum sen de hoşgeldin :)
Geçmiş olsun, benimde hamileliklerimde böyle bulantım oluyordu annem bana fırından peksimet, galeta (grissini) alıyordu. Bana iyi gelmişti midemi rahatlatmıştı. Ama yine de siz bilirsiniz.Su an çok feciyim ben desanırım vitamin tetikliyor benimkini...
eşim aynen şöyle olduEşiniz nasıl karşıladı süprizi ?
Hakkaten yaaa, beğendi mi esin ? Ne dedi? Sevindi mi? Eski eşyalarını aradı mieşim aynen şöyle oldubir de böyle
yok canım neden bozulsun ki. ben onu nispet yapmak için değil, fikir almak için götürdüm. aramız iyi çok şükür, iyi niyetli bir insan.maşallah bizeHadi yaa ee kv bozulmadı mı benim yapamadığımı yapıyorsun bir de nispet yapar gibi beni de sürükledin avm ye demiyor mu
Benim kv bunun kaç katını derdi
Eyvahlar olsunnnnn, aman çok açılma barıküçük şeylerle nefsimi köreltmem lazım :)
haftasonu girmezsem bil ki cozutmuşumdur
beğenmez miiiHakkaten yaaa, beğendi mi esin ? Ne dedi? Sevindi mi? Eski eşyalarını aradı mi
evet bob kesim düşünüyorumMerhaba teşekkür ederim profil resmim victorias secret mankeni candice swanepoel cok guzel bir kadin profili ilk actigimda koymustum kaldi oyle :)
Demek degisiklik istiyorsun anladigim kadariyla bob kesim denen modelden kestireceksin düz saclarda cok guzel oluyor bu model benim sacim dalgali yaptiramasam da hosuma gidiyor umarim size de yakisir
Ben sacimi hic boyatmadim beyazlarim cikarsa düşünürüm boyatmayi
Siz de sacinizin tamamini boyatmak yerine araya 2 ton acik ışıltılar attırabilirsiniz
Yok beyazim var tamamini boyatirim diyorsanız da 2017 yılında kum sarisi ve kizil kahve moda olacakmis diyolar
evet bob kesim düşünüyorumMerhaba teşekkür ederim profil resmim victorias secret mankeni candice swanepoel cok guzel bir kadin profili ilk actigimda koymustum kaldi oyle :)
Demek degisiklik istiyorsun anladigim kadariyla bob kesim denen modelden kestireceksin düz saclarda cok guzel oluyor bu model benim sacim dalgali yaptiramasam da hosuma gidiyor umarim size de yakisir
Ben sacimi hic boyatmadim beyazlarim cikarsa düşünürüm boyatmayi
Siz de sacinizin tamamini boyatmak yerine araya 2 ton acik ışıltılar attırabilirsiniz
Yok beyazim var tamamini boyatirim diyorsanız da 2017 yılında kum sarisi ve kizil kahve moda olacakmis diyolar
Yiyorum canim çok saol, ama hiç geçmeyen bi bulantı bu..ne yesem de fayda etmiyor...Geçmiş olsun, benimde hamileliklerimde böyle bulantım oluyordu annem bana fırından peksimet, galeta (grissini) alıyordu. Bana iyi gelmişti midemi rahatlatmıştı. Ama yine de siz bilirsiniz.
Maşallah, pek sevindimmmbeğenmez miiibana kalsa sittin sene dolabı yenileyemezdim çook teşekkür ederim hayatım dedi. eskilerinden sadece yanında götürdüğü iki gömlek ve iki pantolon kalmıştı, gözü kala kala bunları da evden çıkaralım bari dedi anladım ki eşim biraz biriktirme, verememe, atamama hastalığı potansiyeline sahip. aslında bunu vaktiyle görmek iyi oldu. önlemimizi alırız artık.
sağol canım eşim güzel olan her şeyi hak ediyorMaşallah, pek sevindimmmne güzel sürpriz, çok özel bi hareket, tebrik ederim tekrar seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?