Küçük Düşün Büyük Olsun!

amin canım inşallah...allah yardımcın olsun...
ben çalışsam da çalışmasam da maaşımı alabilirim. ama çalışmayınca bir şey üretmeyince mutsuz oluyorum.

ben de çok yorgun olduğumu hissediyorum. yani öyle 3-5 gün evde durmak ya da tatile gitmekle geçecek bir yorgunluk değil. başarılı olma, bir üst unvana daha çabuk kavuşabilmek için kendimi yırtarcasına çalıştığım, etrafıma bakmadığım kendim için bir şey yapmadığım, bazı şeyleri hep ama hep ertelediğim yılların acısı çıkıyor sanırım...
bir de ben amaçsız kaldım. yıllardır hayalini kurduğum, hep aşağıdan baktığım hedefime ulaşınca rehavet mi çöktü üzerime bilemiyorum...
neyse oturayım da raporumu yazayım bari...

Maşallah...İnsanın içi açılıyor gördükçe :) Açtığınızda ne yapmayı düşünüyorsunuz peki? Bir hedefiniz var mı?
İnşallah bilezik alırım diye düşünüyorum. Simdiye kadar kac kez bilezikler aldım kendime.Hep bir sebepten satmak zorunda kaldık. Hiç bileziğin yok şu anda.Ama altın gittikçe yükseliyor. O zaman kadar da ne olur bilemiyorum ki. İnşallah alabilirim.

Happy centerin indirim brosurunu bekliyodum ama hic guzel indirim yok sadece kendi markasina ait temizlik urunlerinde indirim yapmis 2 sayfalik brosur (
2 hafta once 70 kurusa aldigim patates bile 1.25tl olmus yahu
Sigara icen varsa aramizda sigaraya da zam gelmis haberlerde okudum bu sabah

ege_sny canim Allah bereketini versin.
Gorunce bizim ex bidonlar geldi aklima.
Cok guzel birikmis.
İnsAllah guzel yatirimlarda kullanirsin.
Amin inşallah canım. Bu bidonu senin sayende yapmaya başladım. İyi ki kendi birikiminin fotoğrafını paylasmissin burda. Onu görünce yapmaya karar verdim. Çünkü bi fikri duymak başka bu fikrin sonucunu görmek başka. Bu yüzden Bende fotoğraf paylaşıyorum. Ben nasıl senden gaza gelip bi yerden basladiysam bi başkası da benden gaza gelsin , faydam dokunsun istiyorum.Allah bereket versin birikimlerimize..

benim botun aynısıııı :)

evetttt neler aldım neler

yiğenime kazak ve jean aldım dogum gününe
kızıma instag den sapka aldım.
lc den kırlent aldım çok indirimliydi.
yine kızıma çorap ve önlük alındı
lr den kızıma yüz kremi aldım.
toplam 290 tl harcamış oldum.

sıvı yağ ve pril alınacak.

Selam kızlar günaydın nasılsınız?
Maşallah her girişimde 20-30 sayfa ilerliyor yetişemiyorum sohbetinize :)
Ben az önce internet bankacılığından altın hesabı açtım ve 1 gr altın aldım sırf başlangıç olsun diye 128 liradan :) bugun biraz düşmüş bazı yerde daha da düşecek diyor bazı yorumlarda yükselecek diyor valla kafam karıştı ama ben aldım bir gram şimdilik

canım öncelikle hayırlı olsun. siftahı yapmışsın. benim herhangi bi bankada hesabım yok bi hesap açıp ordan altın alsam hesabıma aylık veya yıllık kart ve ya başka bi masraf kesintisi olur mu.. yani bedavaya açıp orayı kumbara gibi kullanabilir miyim. Altın al sat yaparım belki arada ve elime geçenleri oraya atarım..

Hangi Bankadan açtınız?

Selamlar
Kızlar ıng bank turuncu hesap kullanan varmı? tavsiye eder misiniz?
Sanırım altın hesabımı kuveyttürk ten açacağım hesap işletim falan hiçbirşey alınmıyormuş.
Bu arada bu ay da kumbaraya para atıp,Yılbaşına kadar açacağım heyecanlanıyorum 10 aydır biriktiriyorum

ege_sny senden de ben hevesleneceğim sanırım bereketli olsun canım ya harika
Aralık sonu Koca ayı Kumbaramı açacağım, yerine bidon koyacağım kağıt ile bozukluklar ayrı olacak bukez.

Günaydın hanımlar. Bugün ayın 1 i olduğu için bidonumuzun resmini çektim. 2 ayimizi doldurmuş olduk bugün. Allah disimizden tirnagimizdan biriktirdiklerimizin bereketini versin hepimize inşallah.

Bendemi yapsam acaba
eşim pek atmaz o yatırım yapıyo al sat işleri falan
ben ayda en az 200 atsam 1 yılda bişeyler olur sanırım

Canım ben internet bankacılığından açtım bir ücreti var mı açıkçası bilmiyorum :)
Maaş hesabım olduğu için havale-eft yaparken ücret ödemiyorum ya da kredi kartı aldığımda da maaş hesabınız olduğu için k.kartı yıllık ücreti olmaz denmişti

Merhaba
Benim Vakıfbankta maaş hesabım olduğu için internet bankacılığından altın hesabı aç kısmını kullandım sırf deneme maksatlı bir gram alış yaptım
benim de 1 sene olmuştur sanırım, bir kumbaram var aklıma geldikçe cebimde, çantamda, masada kıyıda köşede bulduğum bozuklukları atıyorum en son dün sabah ceplerimi boşalttım 5-6 lira kadar bozukluk attım :)
her zaman atmıyorum haftada bir falan aklıma geldikçe ama ben de bu yöntemi uygulayayım bari, yılbaşına kadar süre tanıyayım kendime ve yılbaşından sonra markete bütünletip altın alayım istiyorum mesela 100 lira mı toplandı üstüne ekleyip bir gram altın alırım bereket parası olarak atarım kenara sonra yine başlarım
sizlerden gördükçe hatırlıyorum valla, kumbaraya daha fazla önem vereceğim inşallah :)))

Maşallah ne güzel birikmiş
Darısı başıma ocaktan sonra herşey yolunda giderse bende başlayacağım

Öğlen arasında lise 2'ye giden oğlum aradı. Çıkan bir iki tüyü dert etmiş kendine sakal traşı olacakmış :) İlk kez olacak bu arada :) ne alınır ne gerekir hiç de bilmem :) traş olacağım derken yüzünü de kesmese bari...sakal traşı olmuyorum ben nerden bileyim dedim :) gördüğümüz bildiğimiz kadar yapacağız mecbur...Bir de deodorantı bitmiş beyefendinin...gelirken al diyor :)

Altın hesabı açacak olan arkadaşlar bildiğim kadarı ile hiç bir banka altın hesabından ücret almıyor
Ama emin olmak için sormak lazım
Akşamdan beri birkaç banka ile Tlf da görüştüm
Hiçbir şekilde benden para kesmeyeceğini söyleyen ve en samimi Gelen kuveyttürk oldu
Kararımı verdim pazartesi açacağım kısmetse.

Akşamdan beri birkaç banka ile Tlf da görüştüm
Hiçbir şekilde benden para kesmeyeceğini söyleyen ve en samimi Gelen kuveyttürk oldu
Kararımı verdim pazartesi açacağım kısmetse.
Garanti ile görüştünüz mü? Ne dediler? Ben Garanti ile çalışıyorum bir seneyi geçti kesinti falan olmadı çünkü...Gerçi hele bir kessinler o dakika bankaya çıkartma yaparım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…