- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
amin canım inşallah...allah yardımcın olsun...Ahh ahhh nerde o günler...
Ben de farksızım...Ama sürekli zorluyorum kendimi...Elim ayağım tutarken çalışayım , kenara koyayım, çocuklar büyüyor para lazım diyorum kendime...
Eskisi gibi değiliz artık... 20li yaşlarda gibi olmuyor insan, 30'ların sonlarına doğru maalesef...Ben 10 senedir iki kişilik çalıştım ve çok yoruldum..ama yapacak şey yok...Allah bugünümüzü aratmasın...
İnşallah bilezik alırım diye düşünüyorum. Simdiye kadar kac kez bilezikler aldım kendime.Hep bir sebepten satmak zorunda kaldık. Hiç bileziğin yok şu anda.Ama altın gittikçe yükseliyor. O zaman kadar da ne olur bilemiyorum ki. İnşallah alabilirim.Maşallah...İnsanın içi açılıyor gördükçe :) Açtığınızda ne yapmayı düşünüyorsunuz peki? Bir hedefiniz var mı?
Amin inşallah canım. Bu bidonu senin sayende yapmaya başladım. İyi ki kendi birikiminin fotoğrafını paylasmissin burda. Onu görünce yapmaya karar verdim. Çünkü bi fikri duymak başka bu fikrin sonucunu görmek başka. Bu yüzden Bende fotoğraf paylaşıyorum. Ben nasıl senden gaza gelip bi yerden basladiysam bi başkası da benden gaza gelsin , faydam dokunsun istiyorum.Allah bereket versin birikimlerimize..ege_sny canim Allah bereketini versin.
Gorunce bizim ex bidonlar geldi aklima.
Cok guzel birikmis.
İnsAllah guzel yatirimlarda kullanirsin.
En son spor botumu diechmandan aldim ama süet tarzi.
Yani acaba derileri nasil olur ?
Dökulürmü denemek lazim sanirim.
Kısa bot bundan
Eki Görüntüle 1919329 gecen sezon 55tl aldim hala giyiyorum hc bisi olmadi sali pazarindan almistim bide
Hatta taba rengide vardi almadigima pisman oldum.
h
Silinmyomu kanka o pahaliymis valla.
bu bidon başka bidon ya çok güzel birikimleriniz olsunn :)Günaydın hanımlar. Bugün ayın 1 i olduğu için bidonumuzun resmini çektim. 2 ayimizi doldurmuş olduk bugün. Allah disimizden tirnagimizdan biriktirdiklerimizin bereketini versin hepimize inşallah.
canım öncelikle hayırlı olsun. siftahı yapmışsın. benim herhangi bi bankada hesabım yok bi hesap açıp ordan altın alsam hesabıma aylık veya yıllık kart ve ya başka bi masraf kesintisi olur mu.. yani bedavaya açıp orayı kumbara gibi kullanabilir miyim. Altın al sat yaparım belki arada ve elime geçenleri oraya atarım..Selam kızlar günaydın nasılsınız?
Maşallah her girişimde 20-30 sayfa ilerliyor yetişemiyorum sohbetinize :)
Ben az önce internet bankacılığından altın hesabı açtım ve 1 gr altın aldım sırf başlangıç olsun diye 128 liradan :) bugun biraz düşmüş bazı yerde daha da düşecek diyor bazı yorumlarda yükselecek diyor valla kafam karıştı ama ben aldım bir gram şimdilik
Selam kızlar günaydın nasılsınız?
Maşallah her girişimde 20-30 sayfa ilerliyor yetişemiyorum sohbetinize :)
Ben az önce internet bankacılığından altın hesabı açtım ve 1 gr altın aldım sırf başlangıç olsun diye 128 liradan :) bugun biraz düşmüş bazı yerde daha da düşecek diyor bazı yorumlarda yükselecek diyor valla kafam karıştı ama ben aldım bir gram şimdilik
Günaydın hanımlar. Bugün ayın 1 i olduğu için bidonumuzun resmini çektim. 2 ayimizi doldurmuş olduk bugün. Allah disimizden tirnagimizdan biriktirdiklerimizin bereketini versin hepimize inşallah.
Canım ben internet bankacılığından açtım bir ücreti var mı açıkçası bilmiyorum :)canım öncelikle hayırlı olsun. siftahı yapmışsın. benim herhangi bi bankada hesabım yok bi hesap açıp ordan altın alsam hesabıma aylık veya yıllık kart ve ya başka bi masraf kesintisi olur mu.. yani bedavaya açıp orayı kumbara gibi kullanabilir miyim. Altın al sat yaparım belki arada ve elime geçenleri oraya atarım..
MerhabaHangi Bankadan açtınız?
Selamlar
Kızlar ıng bank turuncu hesap kullanan varmı? tavsiye eder misiniz?
Sanırım altın hesabımı kuveyttürk ten açacağım hesap işletim falan hiçbirşey alınmıyormuş.
Bu arada bu ay da kumbaraya para atıp,Yılbaşına kadar açacağım heyecanlanıyorum 10 aydır biriktiriyorum
ege_sny senden de ben hevesleneceğim sanırım bereketli olsun canım ya harika
Aralık sonu Koca ayı Kumbaramı açacağım, yerine bidon koyacağım kağıt ile bozukluklar ayrı olacak bukez.
Maşallah ne güzel birikmişİnşallah bilezik alırım diye düşünüyorum. Simdiye kadar kac kez bilezikler aldım kendime.Hep bir sebepten satmak zorunda kaldık. Hiç bileziğin yok şu anda.Ama altın gittikçe yükseliyor. O zaman kadar da ne olur bilemiyorum ki. İnşallah alabilirim.
Akşamdan beri birkaç banka ile Tlf da görüştümAltın hesabı açacak olan arkadaşlar bildiğim kadarı ile hiç bir banka altın hesabından ücret almıyor
Ama emin olmak için sormak lazım
Garanti ile görüştünüz mü? Ne dediler? Ben Garanti ile çalışıyorum bir seneyi geçti kesinti falan olmadı çünkü...Gerçi hele bir kessinler o dakika bankaya çıkartma yaparım :)Akşamdan beri birkaç banka ile Tlf da görüştüm
Hiçbir şekilde benden para kesmeyeceğini söyleyen ve en samimi Gelen kuveyttürk oldu
Kararımı verdim pazartesi açacağım kısmetse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?