Küçük Düşün Büyük Olsun!

Hayırlı olsun künyeniz
Künye Kaç gr oluyor acaba ?

Ben de reis baldo alıyorum
Geçen gün reis osmancık aldım , onla da güzel oldu

Siz alırken tr olanları mı alıyorsunuz

Ben de bimin cevizine bakmıştım amerika yazıyor ne alaka yani neden tr değilse

Ben vg den almıştım içi dışı hakiki deri , iyi para vermiştim ama yıllardır giyiyorum maşaAllah , inşaAllah uzun yıllar daha giyerim .. Çünkü içi deri yapan artık yok , olsa da çok çok uçuktur .. Bu arada vg el değiştirmişti , şuan ne durumdadır malları bilmiyorum ..

Bir de bambiden aldıklarım var hakiki deri , içleri kürklü , ama avmlerdeki bambi değil , onlardaki genelde deri olmuyor ..
Yeri kadıköyde , isterseniz tarif ederim ..

Yağ fiyatı da uygundu. 5 lt 23.90 mıydı öyle bir şey. 25 tl 'den azdı yani...Tabi bu dediğim geçen aydı zam gelmediyse yani...

Hangi marka ?
Ben hamurişleri için yudum ayçiçek baktım bir kaç yere , güya kampanya yapmışlar ama 27,90 dı daha uyguna görürün diye almadım sonra 29,90 a gördüm ..

Anlamaz olurlar mı anlıyorlar hem de herşeyi ..
İhtiyaç yoksa bence çalışılmamalı çocuk biraz büyüyene kadar , siz çok iyi yapmışsınız bence , 0-6 yaş çok önemli ve anneyle geçirilmeli ..
Ben 2 yıl ücretsiz izin aldım , memur olduğum için sonrasında mecbur döndüm .. Eğer özelde olsaydım istifa ederdim , işszlik maaşına başvururdum , o bir süre idare ederdi .. Çocuğun 0-6 yaşı bir daha geri gelmeyecek ama para sonradan kazanılsa da olur ..

Çok saolun kızlar, Allah razı olsun..inşallah güzel çıkar sonuçlar da, hevesimiz kursagimizda kalmaz...

Kızlar günaydın
Bugun yine market yolu var bana
Dün yufka almadım Kipa'dan pahalı diye
Eşim sağolsun cips dondurma pastırma pahalı ne varsa doldurdu bunlar bimde yok ama diyo
Bnmde sıvıyag azalmış takviye lzm hemen Kipa'da 4,5 lt 20 tlydi ay marka neydi daha dün yazdım buraya yonca evet yonca iyi midir ki

Günaydın hanımlar. Bugün ayın 1 i olduğu için bidonumuzun resmini çektim. 2 ayimizi doldurmuş olduk bugün. Allah disimizden tirnagimizdan biriktirdiklerimizin bereketini versin hepimize inşallah.

Eklentiler

• IMG_20161201_094653.webp
    19 KB · Görüntüleme: 165
Günaydın hanımlar. Bugün ayın 1 i olduğu için bidonumuzun resmini çektim. 2 ayimizi doldurmuş olduk bugün. Allah disimizden tirnagimizdan biriktirdiklerimizin bereketini versin hepimize inşallah.
Oy masallahhhh, Allah arttirsin inşallah kısmetse ne zaman açılış öyle bi bidonum olsa uykularim kacardi kalkıp saymamak için..

Oy masallahhhh, Allah arttirsin inşallah kısmetse ne zaman açılış öyle bi bidonum olsa uykularim kacardi kalkıp saymamak için..
Canım bu bidonu yaparken 1 yıl diye düşünmüştüm. Çünkü topige ilk girdiğim zaman trlelli nin böyle yaptığını okumuştum. o yüzden kismetse açılış 1 ekimde olacak. Tabi o zamana kadar Allah muhtaç etmesin inşallah.

ege_sny maşallah allah bereket versin...
bugün pek bir depresifim...
ben artık mecbur olduğum şeyleri değil de canımın istediği şeyleri yapmak istiyorum.
mesela artık çalışmak istemiyorum. aylak aylak gezmek, kitap okumak, film izlemek dünyayı gezmek istiyorum...
bu da böyle bir hayaldi işte...

Siz alırken tr olanları mı alıyorsunuz

Ben de bimin cevizine bakmıştım amerika yazıyor ne alaka yani neden tr değilse

Evet mutlaka bakarim menşei turkiye yada anadolu olmayan hicbi bakliyati almiyorum bazen cok unlu markalarin bile ithal oluyor daha ucuz oldugu icin sanırım bim a101de cogunlukla ithal goruyorum
mutlaka menşeine bakmak lazım

Ahh ahhh nerde o günler...
Ben de farksızım...Ama sürekli zorluyorum kendimi...Elim ayağım tutarken çalışayım , kenara koyayım, çocuklar büyüyor para lazım diyorum kendime...
Eskisi gibi değiliz artık... 20li yaşlarda gibi olmuyor insan, 30'ların sonlarına doğru maalesef...Ben 10 senedir iki kişilik çalıştım ve çok yoruldum..ama yapacak şey yok...Allah bugünümüzü aratmasın...

Ohh Allah bereket versinn. Kızlar ya bu tarz resimleri başka bir yerde gördüğümde degilde bizim topiklerde gördüğümde resmen gaza geliyorum. iyi oluyor bence

Maşallah...İnsanın içi açılıyor gördükçe :) Açtığınızda ne yapmayı düşünüyorsunuz peki? Bir hedefiniz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…