- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
Yapı kredi, kuveyttürk ve ıng bank ile görüştümGaranti ile görüştünüz mü? Ne dediler? Ben Garanti ile çalışıyorum bir seneyi geçti kesinti falan olmadı çünkü...
Nasıl güzel yazmışsın, inşallah hep böyle yazdığın gibi olur. Birikimine devam edersin.Canım ben internet bankacılığından açtım bir ücreti var mı açıkçası bilmiyorum :)
Maaş hesabım olduğu için havale-eft yaparken ücret ödemiyorum ya da kredi kartı aldığımda da maaş hesabınız olduğu için k.kartı yıllık ücreti olmaz denmişti
Merhaba
Benim Vakıfbankta maaş hesabım olduğu için internet bankacılığından altın hesabı aç kısmını kullandım sırf deneme maksatlı bir gram alış yaptım
benim de 1 sene olmuştur sanırım, bir kumbaram var aklıma geldikçe cebimde, çantamda, masada kıyıda köşede bulduğum bozuklukları atıyorum en son dün sabah ceplerimi boşalttım 5-6 lira kadar bozukluk attım :)
her zaman atmıyorum haftada bir falan aklıma geldikçe ama ben de bu yöntemi uygulayayım bari, yılbaşına kadar süre tanıyayım kendime ve yılbaşından sonra markete bütünletip altın alayım istiyorum mesela 100 lira mı toplandı üstüne ekleyip bir gram altın alırım bereket parası olarak atarım kenara sonra yine başlarım
sizlerden gördükçe hatırlıyorum valla, kumbaraya daha fazla önem vereceğim inşallah :)))
Çok iyi edersiniz. Ben önceden açmadığıma pişmanım. Evet çok çabuk büyüyorlar. Nasıl geçti onca zaman anlamadım. İki üç sene sonra üniversiteli olacaklar :)Yapı kredi, kuveyttürk ve ıng bank ile görüştüm
Garantiyi aramadım ama onunla da görüşürüm
Pazartesi maaş günü alır almaz açıp, her ay iki gram alayım diyorum iki oğlum adına.
Bu arada oğlunuz beni gülümsetti
Ne çabuk büyüyorlar
Benim de başıma gelecek olan şeyler bunlar :)
Altının değer kaybettiğini hiç görmedimÇok iyi edersiniz. Ben önceden açmadığıma pişmanım. Evet çok çabuk büyüyorlar. Nasıl geçti onca zaman anlamadım. İki üç sene sonra üniversiteli olacaklar :)
Niye pişman olacaksınız ki anlamadım. Sonuçta birikim yapacaksınız.Altının değer kaybettiğini hiç görmedim
Umarım pişman olmam
Kuveyttürk sayfasında açıklamada altın getirisinin yüzde 85i hesap sahibine, yüzde 15i bankaya paylaşılıyor gibi bir not okudum ama arayıp öğreneceğim öyle birşey olamaz herhaldeNiye pişman olacaksınız ki anlamadım. Sonuçta birikim yapacaksınız.
Getirisi derken değer artışını kastediyorsa kötü...hiç boyle bir sey duymadım...mantıken satacagimiz zaman o günkü kura göre karşılığını almamız gerekir. Öyle bir şey varsa hiç açmayın bence...Kuveyttürk sayfasında açıklamada altın getirisinin yüzde 85i hesap sahibine, yüzde 15i bankaya paylaşılıyor gibi bir not okudum ama arayıp öğreneceğim öyle birşey olamaz herhalde
Hakikaten çok pahalı yahu, 3 kg et ki yarısı kıyma, gr altından daha pahalı baksanaelecda iyi yapmışsın 25 lira cebinde kalmış:) allahımm 3 kilo et 170 lira altın yerine bankada et hesabı mı açtırsak
BİR KEZ DAHA burnumun direği sızlayıp gözlerimden yaslar akarken ve iş yerinde kimseye belli etmeden okudum.Annelik çok zor. Hele ki çalışan bir anne olmak zorunda iseniz. Allah yardımcınız olsun. Oğullarım anasınıfına giderken babamızı kaybetmiştik biz. Bir tarafta isler bir tarafta cocuklar perisan oldum.Onların çıkış sırası ben adliyede oluyordum bazen. Kahroluyordum. Kimse de çocuklar okuldan alınacak biz alalım demedi. İlkokula giderlerken tam öğlen yemegi icin cikis sırasında yağmur yagdiginda ben adliyede ya da şehir dışında isem onların yanında olamadığım her dakika ömrümden ömür gidiyordu. İfade ya da durusma uzun sürüp akşam olup da evde beni beklerken aç aç uyuyup kaldiklarini asla unutamiyorum. Geçiyor ama delip de geçiyor.
Kuyumcular dükkan kiralarınıda ekliyor. Mesela AVMlerde en az 5 TL fark ediyor çeyreklerde.kızlar altın hesabı olanlar vardı. bişeyi çok merak ediyorum; kuyumcuya ilk gram altın sorduğumda 24 ayar olana 142 lira demişti. sonra 2 yerde 131 liraya buldum ve aldım. 10 lira fark nasıl oluyor?? internette de 145 lira falan. sahte falan değildir dimi bu kadar fark şaşırttı beni. @Papatya sein vardı en son kaç lira kesilmiş canım ya
hım doğrudur. dediğin gibi 140 lira diyen yer avm idi. sağolKuyumcular dükkan kiralarınıda ekliyor. Mesela AVMlerde en az 5 TL fark ediyor çeyreklerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?