Canim ya özlemisim seni bir solukda okudumSelam canlar ,nasilsiniz
Hayat cok yogun geciyor,zaman oldukca arada bakiyorum ama son zamanlarda pek vaktim olmuyor.
Bu ay cok sükür biraz fazla para elimize gecince eksi hesabimiz normale döndü.Birdaha eksiye düsmeleyim diye cok dikkatli harcama yapmaya ve Yeni hedefler koymaya karar verdim.
Eksik listesi yapip alisverise ciktim .böyle yapinca alisverisim ve mutfagim bereketli oluyor gercekten.evdeki malzemelri de hesaba katarak toplamda 100 Lira mutfak harcamasina gitti.önümüzde ki pazara kadar stoklarla beraber götürmeyi düsünüyorum Insallah.
Süt ve yumurtami ciftlikten almaya basladim ve yogurt mayaladim.
Dolapta tek kalmis havuc kereviz ve pirasayi bozulmasin diye corbalik dograyip buzluga Atttim.
Kara eriklerim vardi yenmeyen maalesf bir kac tanesi cürümüstü kalan bir III elma Ilse beraber az sekerli bir recel yaptim.Bi orta Boy kavanoz cikti.
Sampuan deodorant gibi eksiklere 25 lira civari vermisim.
Toplamda ihtiyac ve bir keyfi ihtiyac icin 200 Lira Arti Benzin
Yarin bir ceza ve bir faturami yatirdim mi ha bir de arkadasa davetliyiz ufak birsey cocuga alirim daha da harcamam insallah.
Kenera 500 attim, 400 mutfak masrafi ayirdim bu paradan arttirma cabalarim olacak bakalim basarabilecekmiyim :)
40 lira bana 40 lira esimin cüzdanina bölüstük esit bir sekilde.kart olunca fazla para tasimiyoruz üstümüzde ya da evden alip kullaniyoruz.Bakalim birsürü hedefim var nasil olucak nasil basaricam bilmiyorum.
Seneye insallah bi memleket tatili bir de baska bir Serie gidip tatil yapmak istiyoruz.
Evin Boya badana yapilmasi lazim ve yemek masam gözüme cok batiyor onu degistirmek istiyorum biriktirip borcsuz yapsam ne iyi olur.
Bir de ani ödemeler icin üc bes atmak istiyorum ki zorlamnmayalim bakalim insallah aksatmadan devam edebilirim.
Sunu 2,5 yasindaki kizimi gözlemleyerek söyleyebilirm ki,bir seyi ne kadar cok isterseniz ve ona ulasmak icin bir hedef belirlerseniz oluyor.
Kizim,bisiklet cok istiyor ,bir gün ona dedim ki parani kumbaraya atar biriktirirsen bisiklet icin para biriktirip skabilirsin .o gün bu gündür her gün babasi ve benden para aldi ve babasindan ilk zamanlar hep onluk beslik kopardi sonra bozukluklarla devam etsekte... esime hep derim su cocuk kadar bir hedefimiz olsa ve ona ulasmak icin sabirla birseyler yapsak ulasilamayacak sey yok.
Sagol canim, be de özledim senil tatli sohbetleriniCanim ya özlemisim seni bir solukda okudum
Yerim ben o prensesi.
Aslında uzun zamandır aklımda idi. Ama erteliyordum.Valla Allah korumuş seni. Taksit yapılıyor sanırım ama ben hiç yaptırmadım. Ertesi ay tek seferde ödeyemeyeceksem taksit yaptırmak yerine alacağım şeyi erteliyorum.
Sagol canim.gercekten de öyle.Dogrusu ilkin bu hirsi ve hefefine ulasma cabasi beni kendime getirdi.onlar biz den Ama en cokta bizler cocuklarimizdan cok seyler ögreniyoruz .cok sükürAslında uzun zamandır aklımda idi. Ama erteliyordum.
Geçen burada bir arkadaş yazmıştı. Bugün De eşimin bir arkadaşı karttan dolandırılmış. Bunun üzerine hemen aradım. Bir tane daha kart var. Eşimin kullandığı. Ama onunla netten alışveriş yapmadık hiç. Benim kullandığım mil biriktiriyor. O nedenle daha çok kullanıyorduk.
royem maşallah kuzuya. Aslında çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var
Tesekkür ederim.simdilik daha kücük bakalim ilerleyen zamanlarda nasil olur bilemem.insallah hep böyle devam Eder.Atalarımız boşuna söylememişler ağaç yaş iken eğilir diye çocuğunuzu tebrik ediyorum.alışkanlık kazanması takdire şayan tebrikler
sizi örnek alacağına ben inanıyorumTesekkür ederim.simdilik daha kücük bakalim ilerleyen zamanlarda nasil olur bilemem.insallah hep böyle devam Eder.
hadi inşallah canım. Allah gönlünüzdekini hayırlı kılsın ve nasip etsin inşallah..eger su işi olsun 3 gün oruç tutacağım
canım çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin.Hayitli cumalar herkese
babamin yanindayim aksam yola cikacagim esim alir beni
bu ay cok acildik harcamalar yaptik
birde benim hep karnim agriyordu hep avile gittim bunun icin
dun tam tesekkullu muayaen oldum megerse bobreklerimde ve kanallarimda tas varmis
sok oldum dr ameliyat olmazsan hem agri cekersin hemde bobreklerin zarar gorur dedi bende yarin baska bir dr.a daha gozukup ameliyat olacagim bakalim insallah sknti olmaz
tabiki bunun icinde para lazim biriktirdiklerimizden harcayalim diyorum esine oda k.kartini az yatiralim gelecek ay tamamini yatirirz diyo siz olsaniz be yaparsiniz? Kartin asgarisini odersek sadece 30tl.lik bir faiz gelecek yeni hastahaneyede ne vericez para olarak onu da bilmiyorum...gercekten yoruldum...su 2016 bir cikmadi gitti... Allah beterinden saklasin. Bir amcamizi kaybettik bu yol babamin rahatsizligi benim hastaligim derken 2016 bana hic iyi gelmedi.
Insallah 2017den cok ama cok umutluyum hem bebis acisindan hem saglik hemde para biriktirme acisindan cok guzel bir yil olacagini dusunuyorum umut ediyorum dua ediyorum...
Canım benim Rabbim sana ve babana acil şifalar versin..her şey o güzel gönlünce olsun inşallah...hastalıkta parayı dert etme, iyi mal, kötü gün icindir...ben olsam kredi kartından harcardim, ama çok sukur birikmisin de var, su an onu dert etme bence... inşallah 2017 hepimiz için cook güzel olur..Hayitli cumalar herkese
babamin yanindayim aksam yola cikacagim esim alir beni
bu ay cok acildik harcamalar yaptik
birde benim hep karnim agriyordu hep avile gittim bunun icin
dun tam tesekkullu muayaen oldum megerse bobreklerimde ve kanallarimda tas varmis
sok oldum dr ameliyat olmazsan hem agri cekersin hemde bobreklerin zarar gorur dedi bende yarin baska bir dr.a daha gozukup ameliyat olacagim bakalim insallah sknti olmaz
tabiki bunun icinde para lazim biriktirdiklerimizden harcayalim diyorum esine oda k.kartini az yatiralim gelecek ay tamamini yatirirz diyo siz olsaniz be yaparsiniz? Kartin asgarisini odersek sadece 30tl.lik bir faiz gelecek yeni hastahaneyede ne vericez para olarak onu da bilmiyorum...gercekten yoruldum...su 2016 bir cikmadi gitti... Allah beterinden saklasin. Bir amcamizi kaybettik bu yol babamin rahatsizligi benim hastaligim derken 2016 bana hic iyi gelmedi.
Insallah 2017den cok ama cok umutluyum hem bebis acisindan hem saglik hemde para biriktirme acisindan cok guzel bir yil olacagini dusunuyorum umut ediyorum dua ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?