Küçük Düşün Büyük Olsun!

Canim Rabbim gönlünüze göre versin inşallah...tez zamanda yeni işine kavussun esin..

Günaydın , hayırlı cumalar kizlarrr...dün gece kabuslarla geçti.kac gecedir rüyamda test sonucum olumsuz çıkıyor ve doktor beni arayıp kürtaj günü veriyor...offf çok bunaldim..bugün çıkacak sonuç diye bekliyorum..cık zormus,Rabbim kimseye bu sıkıntıyı yasatmasin inşallah...

Maşallh Fısırığa:))
sizinde inaşallh planlar tıkır tıkır işler yolunda gider

Canim benim bilirim I
istemedigin is olunca ayaklarin geri geri gider Rabbim tez zamanda istedigi ise esini kavustursun insallah
canım çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin.
Canim sagolasin insallah insallah canim yeni hastahane para olarak ne isteyecek yada k.kartina taksit yapacak mi biliyorum bakalim onceki hastahane karta taksit olunca indirim yapmiyordu simdiki ne der onu da bilmiyorum acikcasi eger cok kulfetli olmazsa nakit verelim istiyorum bizi asarsa karttan cektircez sagolasin iyi dileklerin icin sen bize dua et insallah bebisin icinde hayirli haberler alacaksin oyle geciyor icimmden

Rabbim gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı eylesin inşallah

Cok gecmis olsun cnm. Rabbim sanada babanada Şafi isminin hürmetine şifa versin inşallah

Son düzenleme:
Allah razı olsun canım, kalbim ağzımda telefon bekliyorum

Sen de hiç dert etme,Allah büyük, her şeyin başı sağlık, sağlığımız yerinde olmasa, bankada trilyonlar olsa ne fayda...

Para kazanılır...Rabbim sağlık versin...

MONTE tşk ederim duan için
sende sakın ama sakın su kürtaj işini testin sonucunu düşünüp kafanı ona yorma su yasadıgın stres bebege cok zararlı su an ona iyilik yerine kötülük yapıyorsun
biliyorum cok zor ama lütfen biraz ferahla ve sunu düşün
bu zamana kadar bişey olucak olsa bu bebek zaten tepki gösterirdi mutlaka bir belirti veriyor bebekte olusan bir sıkıntı
kendini yorma zihinsel ve bdenen dinlen
beslenmene hep dikkat et
vitamin haplarını iç düzenli sakın ama sakın ihmal etme bebegin gelişimi için
ceviz karnıbahar tüket sıkca
sen hamilelk öncesi gecen söylemiştin cok iyi takviye aldığını
bunlar saglıklı bir gebelik için en önemli faktördür
artık elinden gelen bişey yok sadece kafanı baska seylerle mesgul et
biliyorum cok zor bir süreç ama ama buna sarman zararlı unutma

Hepinize hayirli cumalar kizlar,
Rabbim şu mübarek gün hürmetine gönlünüzdeki tüm duaları kabul etsin inşallah.
Yarına gündüz kurana gidicem. Akşamınada misafirim var yemeğe. Bu yüzden hazirlik yapmam gerekiyordu. Ama dün sol elime kaynar su döküldü. Allaha şükür çok kötü durumda değil. Yinede hiçbir iş yapmayı düşünmüyorum canım yanıyor haliyle.
Bugünü kitap okumaya ayırdım. özlem denizmenin kitaplarını bitiricem inşallah

Canimsin, çok saol tatlim Allah razı olsun..kabuslar işte, ya hormonlardan ya bilinçaltımin bana oyunları bunlar hep..bugün sonlanacak bu tedirginlik zaten. Belirsizlik en kötüsü, ne olacağını bilememek.... Rabbim büyük, hakkımızda hayırlısıni versin inşallah.Su akar yolunu bulur ne diyeyim..Desteğin için çok ama çok tesekkur ederim. iyi ki varsiniz...

Hay Allahım, çok geçmiş olsun tatlim, kremlerini ihmal etme sakın...

Her şey düzelir, yoluna girer inşallah... bu dönemlerde sadece biraz sabır gerekli bize, Rabbim sabır versin canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…