Çok sukur sorunsuz geçiyor hamileliğim sadece şu testler olmasa...son hafta çok gerildim, gerekli gereksiz çok topik okuyorum sanırım, o da olumsuz etkiledi beni...bizim akraba kız var 38 yaslarında var.
4. cocugunu dogurdu bir hafta önce
inan hoplaya zıplaya hamilelik geçirdi diğerleide küçük küçük daha
hepsine yetişiyor cok iyi bir bayandır ama
Allah yardım ediyor
merhaba canım. inan çalışamıyorum. son zamanlarda çok kötü bir ruh halindeyim. işi bırakıp bırakmama fikirleri arasında mekik dokuyorum. gündüz iş yerinde kafamda herşeyi belirlemişim akşam çalışacağım konuyu falan, ama akşam eve varır varmaz hemen yemek yapmaya koyuluyorum yemekten sonra yorgunluktan yıkılıyorum bi kenara.. bu sefer vicdanımla savaşmaya başlıyorum. ben o sebeble hiç iyi bi dönem geçirmiyorum..zelalke merhaba ne yaptin calisabiliyor musun Allah yardimcin olsun canim...
Canım hamileliğin bazı dönemleri hormonlar yüzünden sıkıntı cekersin. Bu çok normal. Bu bazen sık sık kabus görmek olur bazen de gereksiz evham olabilir. Bende çok yaşadım son hamileliğimde. Seni eglendirip mutlu edecek şeylerle vakit geçirmeye bak. Testlerin sonucunu hep olumlu dusun. Olasılık lar yüzünden sıkıntıya sokma kendini. Bebek etkilenir çünkü senden. Hayirlisiyla kucağına alırsın bebeğini inşallah.Çok sukur sorunsuz geçiyor hamileliğim sadece şu testler olmasa...son hafta çok gerildim, gerekli gereksiz çok topik okuyorum sanırım, o da olumsuz etkiledi beni...
@amelia2 burdayım canım yeni uyandım gerçekten de:) canım ya inşallah yeni yıl yeni güzel sürprizlerle gelir sağlıkla bebişle gelir.
no_name_ güzel haber alırsın alacaksın da inşallah. bebişin sağlıkla gelecek dünyaya allahın izniyle.
@yavsib allah hakkınızda hayırlısını versin inşallah feraha kavuşursunuz.
herkesin gönlüne göre versin rabbim..
no_name_ hamilelik topiklerini okumamaya çalış. ben de hamile kalmaya çalışan bi topiği takip ediyordum. hergün ellerinde ovulasyon gebelik testi belirti peşinde koşan insanları okudukça olumsuz etkileniyordum. takibi bıraktım.
bugün hava nasıl orda? çıkıp biraz temiz hava mı alsan ne dersin iyi gelir belki kafan dağılır?
Aynen canım çok evham yapıyorum sürekli bi paranoya hali...kafamda kurup kurup kendimi karartiyorum..Canım hamileliğin bazı dönemleri hormonlar yüzünden sıkıntı cekersin. Bu çok normal. Bu bazen sık sık kabus görmek olur bazen de gereksiz evham olabilir. Bende çok yaşadım son hamileliğimde. Seni eglendirip mutlu edecek şeylerle vakit geçirmeye bak. Testlerin sonucunu hep olumlu dusun. Olasılık lar yüzünden sıkıntıya sokma kendini. Bebek etkilenir çünkü senden. Hayirlisiyla kucağına alırsın bebeğini inşallah.
Yapalim kanka birlikdr baslayalim.
Latiyya canım hamile kaldın mı bebeğin oldu mu bilemiyorum. Ama sana anlatmak istediğim bisey var. Ben 33 yaşında ikinci çocuğa karar verdim. Diyabet yüzünden ilk hamileliğimde çok sıkıntı çekmiştim çünkü. Üstelik ilk çocuğum 7 yıl olmamıştı. Nedeni belirlenememişti.ikinci De hemen olmaz sanmistim. İlk ay adetim bitince ovulasyon testi aldım. İçinde 5 tane vardı. 13 14. 15. Günler yaptım bu testi. 15.gun yakaladım ovulasyonu. tabiki değerlendirdik :)). Elimde kalan 1ovulasyon testini 1 kasımda secim günü oy kullanmaya giderken içimden gelen sesle kullandım. Baktım ondada iki koyu çizgi var. Ama adetime daha 7gun vardı. Dönüşte nöbetçi eczaneden erken gebelik testi aldık. Baktık ki hamileyim. İlk kanda hcg olcumum 72 çıkmıştı :). Dr bile sasirmisti nasıl bu kadar erken farkettiğime. Eğer hala bebisin yoksa kullan bence ovulasyonu testini ..tabii başka bir sağlık problemi yoksa.. Rabbim sanada hayırlı evlatlar nasibetsin.no_name_ hamilelik topiklerini okumamaya çalış. ben de hamile kalmaya çalışan bi topiği takip ediyordum. hergün ellerinde ovulasyon gebelik testi belirti peşinde koşan insanları okudukça olumsuz etkileniyordum. takibi bıraktım.
bugün hava nasıl orda? çıkıp biraz temiz hava mı alsan ne dersin iyi gelir belki kafan dağılır?
adetin 7. Günü catladi benim de yumurta..ben de hep 12-16 arası ilişkiye yoğunlaşıyordum.yani adetim 5 gün surdu bitti, iki gün sonra yumurta çatlamış, doktor da çok şaşırdı...aşılama yapacaktık..bi baktı yumurtalar yok dedi tedaviyi bir sonraki aya erteleyecegiz o ay kendiliğinden geldi.ben boşu boşuna 13. 14. Gun ilişki yasiyormusumLatiyya canım hamile kaldın mı bebeğin oldu mu bilemiyorum. Ama sana anlatmak istediğim bisey var. Ben 33 yaşında ikinci çocuğa karar verdim. Diyabet yüzünden ilk hamileliğimde çok sıkıntı çekmiştim çünkü. Üstelik ilk çocuğum 7 yıl olmamıştı. Nedeni belirlenememişti.ikinci De hemen olmaz sanmistim. İlk ay adetim bitince ovulasyon testi aldım. İçinde 5 tane vardı. 13 14. 15. Günler yaptım bu testi. 15.gun yakaladım ovulasyonu. tabiki değerlendirdik :)). Elimde kalan 1ovulasyon testini 1 kasımda secim günü oy kullanmaya giderken içimden gelen sesle kullandım. Baktım ondada iki koyu çizgi var. Ama adetime daha 7gun vardı. Dönüşte nöbetçi eczaneden erken gebelik testi aldık. Baktık ki hamileyim. İlk kanda hcg olcumum 72 çıkmıştı :). Dr bile sasirmisti nasıl bu kadar erken farkettiğime. Eğer hala bebisin yoksa kullan bence ovulasyonu testini ..tabii başka bir sağlık problemi yoksa.. Rabbim sanada hayırlı evlatlar nasibetsin.
hayır canım 5. denememiz de olumsuz sonuçlandı. alayım ben de testi o zaman. araştırdığımda hep diyor ki bir sonraki adetinizden 14 gün geri say o gün yumurtlarsın. demek ki baya değişkenlik gösteriyormuş. @monte cristo prensesiLatiyya canım hamile kaldın mı bebeğin oldu mu bilemiyorum. Ama sana anlatmak istediğim bisey var. Ben 33 yaşında ikinci çocuğa karar verdim. Diyabet yüzünden ilk hamileliğimde çok sıkıntı çekmiştim çünkü. Üstelik ilk çocuğum 7 yıl olmamıştı. Nedeni belirlenememişti.ikinci De hemen olmaz sanmistim. İlk ay adetim bitince ovulasyon testi aldım. İçinde 5 tane vardı. 13 14. 15. Günler yaptım bu testi. 15.gun yakaladım ovulasyonu. tabiki değerlendirdik :)). Elimde kalan 1ovulasyon testini 1 kasımda secim günü oy kullanmaya giderken içimden gelen sesle kullandım. Baktım ondada iki koyu çizgi var. Ama adetime daha 7gun vardı. Dönüşte nöbetçi eczaneden erken gebelik testi aldık. Baktık ki hamileyim. İlk kanda hcg olcumum 72 çıkmıştı :). Dr bile sasirmisti nasıl bu kadar erken farkettiğime. Eğer hala bebisin yoksa kullan bence ovulasyonu testini ..tabii başka bir sağlık problemi yoksa.. Rabbim sanada hayırlı evlatlar nasibetsin.
Canim Allah şifa versin beterinden korusunHayitli cumalar herkese
babamin yanindayim aksam yola cikacagim esim alir beni
bu ay cok acildik harcamalar yaptik
birde benim hep karnim agriyordu hep avile gittim bunun icin
dun tam tesekkullu muayaen oldum megerse bobreklerimde ve kanallarimda tas varmis
sok oldum dr ameliyat olmazsan hem agri cekersin hemde bobreklerin zarar gorur dedi bende yarin baska bir dr.a daha gozukup ameliyat olacagim bakalim insallah sknti olmaz
tabiki bunun icinde para lazim biriktirdiklerimizden harcayalim diyorum esine oda k.kartini az yatiralim gelecek ay tamamini yatirirz diyo siz olsaniz be yaparsiniz? Kartin asgarisini odersek sadece 30tl.lik bir faiz gelecek yeni hastahaneyede ne vericez para olarak onu da bilmiyorum...gercekten yoruldum...su 2016 bir cikmadi gitti... Allah beterinden saklasin. Bir amcamizi kaybettik bu yol babamin rahatsizligi benim hastaligim derken 2016 bana hic iyi gelmedi.
Insallah 2017den cok ama cok umutluyum hem bebis acisindan hem saglik hemde para biriktirme acisindan cok guzel bir yil olacagini dusunuyorum umut ediyorum dua ediyorum...
Ben bu aralar sabah uyuyorum soguk pek bisey yapasım gelmiyo oglumda gec uyaniyo bende esimi yollayınca geri yatiyorum tv karsisinda uyuya kaliyorum Hu hu kizlar nerdesiniz uyuyor musunuz hala yoksa
tr_lelli latiyya M maviduvar1 @mavimli @mavi_patikli @mandaliina ve hatirlayamadiklarim
Ben de hep 14 gün hesabı yapmıştımhayır canım 5. denememiz de olumsuz sonuçlandı. alayım ben de testi o zaman. araştırdığımda hep diyor ki bir sonraki adetinizden 14 gün geri say o gün yumurtlarsın. demek ki baya değişkenlik gösteriyormuş.no_name_
gerçi benim eşim şehir dışına sık çıktığından tarihi tutturabilir miyiz bilmiyorum. amin canım sağol isteyen herkese inşallah
Canım bak bu konuda genelleme yapamayız. Kesin şu gün diyemeyiz yumurtlama için. Herkeste farklı olabilir. Kutuda 5 tane var. 25liraya almıştım. Adetin bitince iki gün geçsin. Kullanmaya başla. Sana fikir verir en azindan günlerin hakkında. Bu testle ilk aydan hamile kaldım. İnşallah seninde böyle olur. Hem ev ortamında stressiz kontrol edersin kendini. 25 lirayı nelere vermiyoruz ki. İki koyu çizgiyi gorunce önünde 36 saatin var kullanmak için. Hadi hayırlısı insallah..hayır canım 5. denememiz de olumsuz sonuçlandı. alayım ben de testi o zaman. araştırdığımda hep diyor ki bir sonraki adetinizden 14 gün geri say o gün yumurtlarsın. demek ki baya değişkenlik gösteriyormuş.no_name_
gerçi benim eşim şehir dışına sık çıktığından tarihi tutturabilir miyiz bilmiyorum.
Ooo eczaneden almayın kızlar n11. Com da 50 tanesi falan 30-4o tl civarı...çok yapmak gerekebilir ...Canım bak bu konuda genelleme yapamayız. Kesin şu gün diyemeyiz yumurtlama için. Herkeste farklı olabilir. Kutuda 5 tane var. 25liraya almıştım. Adetin bitince iki gün geçsin. Kullanmaya başla. Sana fikir verir en azindan günlerin hakkında. Bu testle ilk aydan hamile kaldım. İnşallah seninde böyle olur. Hem ev ortamında stressiz kontrol edersin kendini. 25 lirayı nelere vermiyoruz ki. İki koyu çizgiyi gorunce önünde 36 saatin var kullanmak için. Hadi hayırlısı insallah..
n11 için k.kartı gerekiyor dimi ya biz kullanmıyoruz kart. doğru, 5 tane yetmeyebilir büyük ihtimalle.Ooo eczaneden almayın kızlar n11. Com da 50 tanesi falan 30-4o tl civarı...çok yapmak gerekebilir ...
yanında fırında baharatlı patates yapabilirsin. sarımsaklı naneli süzme yoğurt hani sos gibi. ketçap varsa. salata.akşam şnitzel yapacam.. yanına ne gider kızlar.. fikrinizi alabilir miyim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?