Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ay ne kadar güzel kediyle büyüyecek olmalarıvalla biz 3 saat uğraştık evi yapmak için. Bir de şermin çarkacının "Başlarım Şimdi Anneliğe" diye bir kitabı var . Okumadıysan şiddetle tavsiye ederim. Ben okuduğumda keşke hamileyken okuyabilseymişim demiştim.

geçmiş olsun cnm
benim kız da üşütmüş habire altına kaçırıyor
bu arada benim eşimin de kuzeni evlenecek biz de çeyrek ayarlayalım dedik
daha da yükselecek gibi duruyor altın

ay evet dimi kedi görünce kaçanlar bağıranlar var ,huylanabilir ama dediğin gibi ayı görmüş gibi davranıyorlar,ben de kızıma sevdiriyorum,hatta görenler çok şaşırıyor,nasıl sevdiriyorsun diye,saldırgan ve hasta olmadıkça hiçbir mahsur görmüyorum
kreşin ortamı da çok güzelmiş.çok güzel bir fikir.

çok geçmiş olsun

biz de markete gittik 70 tl tuttu
26 tl ye de balık aldık
öğleden sonra da arkadaşlar geldi onlarla oturduk
buzlukta kurabiye vardı hemen onu çıkardım,yanına da çay demledim

İyi akşamlar kızlar.
Pazar demek yemek demek benim için. Her iş ertelenebiliyor ama yemeksiz olmuyor. Yapmasan iş dönüşü yapmak daha zor. Dışardan söylememek için birkaç cesit yapıp dolaba koyunca rahat ediyor insan. Buzluktan kabak çıkarıp yemek yaptim. Kuru dolma ve sarma yaptım. Ispanaklar im vardı bir kilo. Yarısını yemek yaptim. Yarısını börek için ayırdım. Patates hasladim. Dün de yoğurt yapmıştım. Gelince bir salata yapar kurarım soframı. Şimdi çayımı da demledim. Biraz keyif yapayım. Belki ilerleyen saatlerde kek poğaça gibi bir şeyler yaparım.

iyiymiş o zaman gidelim görelim bakalım. ilk defa böyle bir tatil yapacağım, içimden bir ses iyi gelecek diyor

Kızlar merhaba, herkes iyidir umarım.. hasta olanlara ve evlatları rahatsız olanlara acil şifalar dilerim, havalar çok dengesiz dikkat edin lütfen...

Bu sabah kalkıp kahvaltimizi yapıp yollara dustuk..toplamda 400 km yol yaptık..pazar günleri yol yapmayı seviyoruz, farklı bir şehirdeki göle gittik bugün..göl kenarında bol bol yuruduk temiz hava iyi geldi...

Göl kenarında balık yedik farklı bir yerde kahve ictik...yolda su, soda vs aldık toplamda yemek içmek icin 110 tl gitti bugün ..sabah da simit almıştık 6 tl, dönuste salatalık ve gazoz aldım 4 tl genel toplam bugün 120 tl uctu gitti....elde ne var? Anilar + Salatalık var

burda da sauna, buhar odası, tuz odası, termal havuz, tatlı su havuzu, türk hamamı, masaj varmış. işletme yanlış hatırlamıyorsam ağustos ayında hizmete girmiş. o zaman devresi olanlar bazı yerlerde eksiklikler olduğunu söylemişler. kaç ay geçti bitmiştir herhalde.

iyi akşamlar hanımlar. bu sabah misafirlerimizi kahvaltıya götürdük. 4 kişi 85 TL ya muhteşem bir kahvaltı yaptık. bebiş de bir uslu, bir uyumlu maşallah. ama bizim bebeğimiz olsa kesin çok zıpır olur. eşim de, ben de yaramazmışız çünkü. geceye kalmayalım dediler öğleden sonra yola çıktılar. evlerine ulaşmışlar çok şükür. biz de pazar alışverişi yaptık 35 TL harcadık. eve geldim, eşim ailesinin bir tamir işi için gitti. ben de çamaşır attım, 3 çeşit yemek yaptım, hafta içi rahat oluyor böyle. bir de mayalı poğaça yaptım, onu da buzluğa attım. buzlukta bu tür şeyler olunca ani misafirlerde çayın yanına iyi gidiyor.

çok güzel bi gün geçirmişsiniz:) güzel anılar biriktirmek gibisi var mı..
salatalık iyidir iyi

Slm kızlar
Eşimle sinemaya gittik
Gitmeden yemeği yaptım gittim geldik yenek yedik
Eskiden olsa sinema çıkışı orda yerdim Bişi ama para cepte kalmış oldu
Avm o kdr kalabalık ki
İğne atsan yere düşmez
Çok şaşırdım
Arabaya lpg aldık 2.83 olmuş yıh dedim ya
Daha sa artar bu

Hemen alacağım kitabı teşekkürler.

burası ekonomi topiği ama geçen hafta yaşadığım bir kalp kırgınlığını paylaşmak istiyorum. belki de ben abartıyorumdur, bilemiyorum
misafirlerimiz ailelerimizi de ziyaret etmek istediler. aileler de sağ olsunlar çaya olmaz, yemeğe gelin dediler. annem çok güzel çökertme kebabı yapar, ben de onu yapmasını rica ettim. anneme pek kıyamam, hatta hiç kıyamam. çok çok nadir bir şeyler istemişimdir. yedik, içtik, ben masayı falan toparladım. kardeşimle annem mutfakta. kardeşim klasik kardeş kıskançlığı yapıyor. işte ablam isteyince hemen yaparsın da, geçen hafta ben istediydim yemek var demiştin de vs. ben tam içeri girerken duydum bunu, gülümseyerek girecektim ki, kıskanç böcük falan deyip gıdıklayıp sarılacaktım kardeşime. annem yavrum sen benim doğurduğum çocuksun, ablan değil. yapamayacak durumda olsam bile diyemem ona, herkesin gözüne batar dedi. bir an gözlerim karardı, hemen geri döndüm. sessizce salona dönmeyi düşünüyordum ki, antrede köşede duran uzun vazoya çarptım, devrildi. herkes yerinden fırladı tabi. annemle kardeşim de mutfaktan çıktılar. bir yerin kesildi mi vs herkes panikledi. bu sefer ben korktuğumu bahane edip, biraz ağladım annem bütün gece yüzüme baktı durdu, her ne kadar normal davranmaya çalışsam da istemsizce galiba göz göze gelmemeye çalıştım.
evet doğurmadığı çocuk olduğunu biliyorum, herkes biliyor. ama ben annemden nadiren bir şeyler isterken, böyle olduğunu bilip, çekinip istememezlik değil, ona hiç kıyamadığım için nadiren isterim. ben annem yapamayacağını rahatça söyler diye düşünüyordum, başka şekli hiç aklıma gelmedi. annem o benim ya annem! canım o benim, ben onun canı değil miymişim ki? tepkilerden çekindiği için mi, hayır denebilecek şeylere evet demiş? kızlar ben çok kötü hissediyorum. abartıyor muyum? annemi o geceden sonra görmedim. ama her zamanki gibi sabahları aradım, o da gün içinde aradı. bir çekingenlik var sesinde, misafirlerin gidince gel çok özledim deyip duruyor. ben de özledim, gidince ne yapacağım? hiç duymamış gibi içime mi atayım? o farkına vardı bence, didiklerse hissettiklerimi söyliyeyim mi? ya kırmamak için ölçülü konuşursa? böyle bir şüphe girdi içime. şu zamana kadar hiç hissetmediğim bir şey bu. ne yapayım sizce? eşime, babama, kardeşime söylemedim hiç.

canım ya. üvey annemi ki? bence annene hissettiklerini buraya yazdığın gibi anlatmalısın. o da duyduğunu anlamış belli ki. yoksa ikiniz de diken üstünde olacaksınız, duymadım bilmiyorum oyununu oynayacaksınız.

Çeyiztopiğinden hatırlıyorum seni, annenden de bahsetmiştin bi yerde. Bence içinde kalıp beynini kalbini kemirmesindense konuş daha iyi. Söyleyeceği şeyler yine içini ferahlatmaz herhalde ama yine de iyi gelir belki.

700 tl birikmiş, yarın gram altın alacağım

bereketli olsun altınların kumbaran
ne güzel birikmiş
darısı başımıza

Gunaydin kizlar dun esim 60 lira harcamis paxar ve market alisverisi
sana bir şey danışacağım geçende bir poğaça tarifi vermiştin yaptım hamur çok güzeldi
ama pişmedi
benim fırınım normalde çok güzel pişirir ama bir hata yaptım galiba
acaba yumurta sarısını pişirmeden önce mi sürmek gerekiyordu
ben poğaçaya şekil verdim yumurta sarısını sürdüm 1 saat beklettim

belli ki gerçekten çok üzülmüşsün
bence konuş annen ile , yoksa hep içinde acabalar kalacak
ama konuşursan kafandaki soru işareti gider
ki sen çok mantıklı bir insansın
burada anlattığın gibi güzel güzel anlat bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…