Küçük Düşün Büyük Olsun!

cikolatasoslukek ooo harika olmuş valla nasıl güzel doping olur o şimdi, iyi eğlenceler

D dimple81 çok geçmiş olsun hafifçe atlatırsınız insallah

tr_lelli amaan dikkat et kendine oku cevrene de okut nikahtı nişandı derken biriken nazarlar dökülüyor demek .

babyloading87 bereketli olsun satışların valla senden ben de gaza geldim annemlerdeki abiyelerimi istedim bu hafta sonu getirsinler satışa koyayım çeyizimdeki koca yatak örtüsünü faşan nerdeyse 8 yıldır bazada boşa yer kaplıyo orda duracağına cüzdanda dursun lazım olur

Saolasın ablacım
Bereketli olsun sizinde

Valla degerlendir ohh mis
Bende abiye yok olsa bende koyardım

400 lük oldum bugun
157 tl 10 eur
60 tl migros;yesil elma,labne,süt,buzdolabı poseti,domestos,kakao,züber
50 tl rosman;bebek sıvı sabun,ıslak havlu bebek,ped,koli bantı,lambert kurabiye(9.90 indirimde buna asıgım)
100 de yusuf
Aksama kız mangal istitorm dediIzgara yapcaz elektriklide.

Eklentiler

• 75EA5656-554B-4C6E-968D-03495F2BC147.webp
    62,7 KB · Görüntüleme: 106
Bereketli olsun kuzu

Bereketli olsun canım bende altın almak istiyorum 1 gramlık birikti uçuyor alamadan

Selam kızlar oglusu okula bırakıp AVM ye girdim festival var tezgahlar var 1 aydır oralardan oglusa keçiboynu pestil ceviz fındık var yesin kuzum inşallah el yapımı 30 tl ona verdim takı tezgahı vardı ametist taşlı yüzük aldım 15 TL doğal taş ddiler ama güzel duruyor diğer tezgah iki gün sonra kapatcakmis 3 lu ahşap set vardı küçük oklava pizza küreği birde börek fırçası vardı içinde 10 TL idi ondan birde kurşun askerli kupa 15 idi 70 TL oralara verdim fileye girdim su böreği istedi esim 12 o tuttu minico var kapaniyormus orada oglus 3 lu çorap ince hikaye kitabı 23 verdim orayada ekmek alınacak oglusu almaya giderken alırım

Eve gelip ortalığı çektim kardesimde AVM ye uğramış o uğradı eşiyle kahve içip gittiler akşam için kelle getirmişti kayınvalidem pişmiş onunla çorba birazını normal işittim koydum birde patates salatası yapcam canım istiyor kaç gündür patates haşladim kıvırcık dograncak

Bereketli olsun

Bereketli olsun kuzu

Bende napim işte harcadım geldim.

95tl lcw bıraktım.
220tl bimde bıraktım ay neye gitti anlamadim bile.
Zaten 500gr peynir, 1 süt, 10lu yumurta kafadan 50tl.
Dondurulmus patates, pizza, sogan halkasi, kalça but, tereyag, kasar p, peynir, süt, manti, yumurta, yagli kağıt falan baya bisi aldım.

Mantıyı haşladim oğlana kızda yedi az.
Tavuğuda hasladim
Pilav yapicam hala yok anacım ev bana yaramiyor
Disarda iyiydim eve geldim çöktü yine rehavet.
Pilavıda yapımda çıksın aradan

Selam kızlar okudum sizleri de alışverişleriniz bereketli olsun inşallah
Bende evi supurgeye çektim akşama yemek için hünkar beğendi yapacaktım ama kız uyuyunca portakallı kek poğaça yapasim geldi o sırada da uyandı akşam olunca da durmayacagi için yanına makarna salatası yaptım çay demledim bugünde böyle olsun yarına ins yaparım begendiyi

Sen yine 200 tl ye tereyağ, peynir, süt yumurta almışsın. Ben akşam gittim markete 201 tl harcadım 1 küçük kavanoz zeytin, 1 paket mantı, 1 tane domestos ve 12 li wc kağıdı aldım gözle görünen. Kalanı çocuklara abur cubır biraz da çerez.
2 poşetle geldim ama 1 tencere yemek çıkmaz aldıklarımla

Bimden aldım valla az az gr. ama olsun artık
Nolcak böyle bilmiyorum bende.
Asgari ücretle kira veren nasıl geçiniyor şaşkınım.
Allah yardımcımız olsun.

dun gece oglan uyumadi .sabah hic uyumadan ise gittim neredeyse .is de sagolsun kotu gecti .eve geldim ayni tempo oglan agladikca agliyor az kaldi ben de oturup aglarim gibi
Ağrısı falan mı var acaba.

Geçen abla dediki oğlan kucukken 2.5yasina kadar gece uykusu yoktu.(alyos geç uyuyo diye bahsettim)
Sabah Bi caminin imamı, Bi köpekler Bi ben ise giderdik tin tin dedi.
Ay o geldi aklıma çalışan anneye zor ya.
Ahh analık zor zanaat

Kanıma girdiler yine sufle yaptım.
Oğlan çok seviyor her akşam yapsam yer.
Ben kendimede yaptım ama kiz yedi yarısını
Akşam tatlıyı kestim ben yemiyorum atıştırma falanda.
Böylede cikolata dayanmıyor eve.
Sürekli bitter çikolata zulalıyorum.
1.5 paket gidiyor biminkilerden.

Gorumcemin kargoyuda verdim bugün
O bisiler yollamisti şimdi yollamasam olmazdı.
Bluz, terlik, corap,taki, parfüm, şal, hırka, oğluna hirka(d.gunuydu) torununa hırka koydum.
Kıza şapkalar, tshrtler falan almış yine
Resim atti akşam
Dedim zahmet etme.
Yok ben ona neler alicam daha diyo.
Kadinin yeğen sevesi varmis

Pijama flnda almak istiyordum ama bulamadım beğenmedim.
Aiy bisi almayın anacim dicem ben bulamiyorum beğenmiyorum.
O alınca bende almak zorunda hissediyorum.

Aiy Sonayin annesi beni çok etkiledi.
Zaten aklım hep ya bisi olursa falan diye bu aralar.
Allah sevdiklerimizin yoklugunu göstermesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…