- 27 Ocak 2014
- 833
- 2.479
- 313
Saolasın ablacımGeçmiş olsun canım. İnşallah en hafifle atlatırsın.
cikolatasoslukek iyi eğlenceler tatil bana hep nefes alma gibi gelir.
babyloading87 aldığın da sattığında bereketi ile gelir inşallah baby.
tr_lelli canım bence sen kendini annene söyle bir okusun, annem der kadının kadına gözü değer diye çekemeyenler için.
Selam kızlar evi dün temizlemiştim bu gün de, herkes gidince önce mutfagı topladım akşamdan dondurucudan tavuk baget çıkardım, patatesli-bezelyeli tencere yemegi yaptım. Havuclu tarator yaptım, dondurucudan közlenmiş biber de çıkarmıştım sarımsaklı limonlu meze yaptım. Mutfak hemen dağılıyor topladım bulaşıkların bir kısmını elimde bir kısmını da makineye koydum. Pilavım dünden var bunlar yeter. Sonra hemen giyindim saat 10 da kuyumcuya gittim bir tane çeyrek aldım 1430 tl aldım 5 dolar da aldım onuda 70 tl, 1500 tl verdim. Sonra miğrostan 5 kilo un, mısır nişastası, kabartma tozu sucuk, salam, sosis vb. aldım 137 tl bıraktım. Zulamda da az miktarda param var onunlada bir gram altın almak istiyorum inşallah.
Valla degerlendir ohh misbabyloading87 bereketli olsun satışların valla senden ben de gaza geldim annemlerdeki abiyelerimi istedim bu hafta sonu getirsinler satışa koyayım çeyizimdeki koca yatak örtüsünü faşan nerdeyse 8 yıldır bazada boşa yer kaplıyo orda duracağına cüzdanda dursun lazım olur
Bereketli olsun kuzu400 lük oldum bugun
157 tl 10 eur
60 tl migros;yesil elma,labne,süt,buzdolabı poseti,domestos,kakao,züber
50 tl rosman;bebek sıvı sabun,ıslak havlu bebek,ped,koli bantı,lambert kurabiye(9.90 indirimde buna asıgım)
100 de yusuf
Aksama kız mangal istitorm dediIzgara yapcaz elektriklide.
Bereketli olsun canım bende altın almak istiyorum 1 gramlık birikti uçuyor alamadanGeçmiş olsun canım. İnşallah en hafifle atlatırsın.
tr_lelli canım bence sen kendini annene söyle bir okusun, annem der kadının kadına gözü değer diye çekemeyenler için.
Selam kızlar evi dün temizlemiştim bu gün de, herkes gidince önce mutfagı topladım akşamdan dondurucudan tavuk baget çıkardım, patatesli-bezelyeli tencere yemegi yaptım. Havuclu tarator yaptım, dondurucudan közlenmiş biber de çıkarmıştım sarımsaklı limonlu meze yaptım. Mutfak hemen dağılıyor topladım bulaşıkların bir kısmını elimde bir kısmını da makineye koydum. Pilavım dünden var bunlar yeter. Sonra hemen giyindim saat 10 da kuyumcuya gittim bir tane çeyrek aldım 1430 tl aldım 5 dolar da aldım onuda 70 tl, 1500 tl verdim. Sonra miğrostan 5 kilo un, mısır nişastası, kabartma tozu sucuk, salam, sosis vb. aldım 137 tl bıraktım. Zulamda da az miktarda param var onunlada bir gram altın almak istiyorum inşallah.
Bereketli olsunGeçmiş olsun canım. İnşallah en hafifle atlatırsın.
Bereketli olsun kuzu400 lük oldum bugun
157 tl 10 eur
60 tl migros;yesil elma,labne,süt,buzdolabı poseti,domestos,kakao,züber
50 tl rosman;bebek sıvı sabun,ıslak havlu bebek,ped,koli bantı,lambert kurabiye(9.90 indirimde buna asıgım)
100 de yusuf
Aksama kız mangal istitorm dediIzgara yapcaz elektriklide.
Allah kolaylık versin cidden uykusuz ise gitmek başka zordun gece oglan uyumadi .sabah hic uyumadan ise gittim neredeyse .is de sagolsun kotu gecti .eve geldim ayni tempo oglan agladikca agliyor az kaldi ben de oturup aglarim gibi
Sen yine 200 tl ye tereyağ, peynir, süt yumurta almışsın. Ben akşam gittim markete 201 tl harcadım 1 küçük kavanoz zeytin, 1 paket mantı, 1 tane domestos ve 12 li wc kağıdı aldım gözle görünen. Kalanı çocuklara abur cubır biraz da çerez.Bende napim işte harcadım geldim.
95tl lcw bıraktım.
220tl bimde bıraktım ay neye gitti anlamadim bile.
Zaten 500gr peynir, 1 süt, 10lu yumurta kafadan 50tl.
Dondurulmus patates, pizza, sogan halkasi, kalça but, tereyag, kasar p, peynir, süt, manti, yumurta, yagli kağıt falan baya bisi aldım.
Mantıyı haşladim oğlana kızda yedi az.
Tavuğuda hasladim
Pilav yapicam hala yok anacım ev bana yaramiyor
Disarda iyiydim eve geldim çöktü yine rehavet.
Pilavıda yapımda çıksın aradan
Bimden aldım valla az az gr. ama olsun artıkSen yine 200 tl ye tereyağ, peynir, süt yumurta almışsın. Ben akşam gittim markete 201 tl harcadım 1 küçük kavanoz zeytin, 1 paket mantı, 1 tane domestos ve 12 li wc kağıdı aldım gözle görünen. Kalanı çocuklara abur cubır biraz da çerez.
2 poşetle geldim ama 1 tencere yemek çıkmaz aldıklarımla
Ağrısı falan mı var acaba.dun gece oglan uyumadi .sabah hic uyumadan ise gittim neredeyse .is de sagolsun kotu gecti .eve geldim ayni tempo oglan agladikca agliyor az kaldi ben de oturup aglarim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?