- 27 Şubat 2013
- 14.805
- 42.313
- 798
Geçmiş olsun canımm. Hafif atlatırsın inşallah.Evde covit yatıyorum
Sosyal medya da gezinirken gördüm
Kanıma girdiler yine sufle yaptım.
Oğlan çok seviyor her akşam yapsam yer.
Ben kendimede yaptım ama kiz yedi yarısını
Akşam tatlıyı kestim ben yemiyorum atıştırma falanda.
Böylede cikolata dayanmıyor eve.
Sürekli bitter çikolata zulalıyorum.
1.5 paket gidiyor biminkilerden.
Gorumcemin kargoyuda verdim bugün
O bisiler yollamisti şimdi yollamasam olmazdı.
Bluz, terlik, corap,taki, parfüm, şal, hırka, oğluna hirka(d.gunuydu) torununa hırka koydum.
Kıza şapkalar, tshrtler falan almış yine
Resim atti akşam
Dedim zahmet etme.
Yok ben ona neler alicam daha diyo.
Kadinin yeğen sevesi varmis
Pijama flnda almak istiyordum ama bulamadım beğenmedim.
Aiy bisi almayın anacim dicem ben bulamiyorum beğenmiyorum.
O alınca bende almak zorunda hissediyorum.
Aiy Sonayin annesi beni çok etkiledi.
Zaten aklım hep ya bisi olursa falan diye bu aralar.
Allah sevdiklerimizin yoklugunu göstermesin.
Saolasın kuzuBereketli olsun kuzu
Saolasın bacımBereketli olsun kuzu
Bereketli olsun altının bacım.İyi geceler kızlar,
Sabah 12 gibi arkadaş geldi. Kızı okula gitmemiş illa gidelim Elalara diye diye
Geldiler iyi oldu kızlar oynadı. O da küçük kızı yarım saatliğine bıraktı bana sonra geldi oturduk. Yeşilçay falan. Saat 15:00 gibi kalktı Elayı da götürdü ben de gidip altın alamadım kaç günlerdir. Gittim aldım. Gram altın. Oradan bime uğradım. Çekirdek glutensiz kahveli kurabiye aldım. 27 tl
A101 e uğradım kızın odasına Ledli baykuş gece lambası aldım 20 tl. Tabi sersörlü gece lambasını kaplıcadaki evde unutunca yenisini alayım dedim. O sensörlüydü iyiydi ama bu da çok daha ucuzdu
Ardından başka markete uğradım. Karnabahar turşu yapacağım. Portakal ve maydanoz aldım. Maydonuzu 1.99 a görünce aldım21 tl ödedim. Bugün süt söylemiştim bu defa 3 kilo inek 1 kilo manda sütü istedim. 55 tl de ona verdim. Harcamalı birgündü.
Diyete başlamam lazım 57 kilo oldumama diyette yediğim karabuğdaylı ekmeği bulamadım. Sitedeki carrefourda bile yoktu. Trendyolda vardı hem fiyatı da iyiydi sepete attım. Akşam trendyol 1 saatlik 10 tl İndirim Verdi. Tam alacağım market kapandı. Diğer marketlerde de yoktu.
Akşam kızımla çay ve çekirdek çitledik. Film izledik. Eşim bu gece yok. Dayısı ameliyat oldu. Yanında kaldı. Yine kolon kanseri. Ailede hepsi kolon kanserinden vefat etmiş. Tabi dayıdaki iyi huyluymuş ama eşim diyor, safra lenf ve ciğere de sıçramış. Doktor demiş temizledik hepsini.
Valla bilmiyorum genetikmi, yenilen ağır yağlı yemeklermi tetikliyor ( onların yemekleri çok ağır yağlı) Ve çok tatlı yerler.
Bilemiyorum da günümüzde herşey kansere neden aslında. Allah kimseye yaşatmasın
Ben görüsmedim bu hafta babasını götürüp getiriyır.Hergün soruyorm ablalar getirdi diyor.babyloading87 beybi ogretmeniyle gorustun mu alyosun
Sabah bizde de kriz vardı.dun gece oglan uyumadi .sabah hic uyumadan ise gittim neredeyse .is de sagolsun kotu gecti .eve geldim ayni tempo oglan agladikca agliyor az kaldi ben de oturup aglarim gibi
Cok gecmis olsun bacım.Selam sabahın 8inden beri hastanedeyim
Kardeşim rahatsız 3 gündür gece acile fln goturduk ama ı ııh ağrısı geçmiyor.
Taş varmış bir taneside inmiş o ağrı yapiyormus
Isede gidemiyor 2 gündür
Sabah dedi abla gelirmisin benle
Özeldeyiz ama serum usg falan ordan oraya ordan oraya.
Eve gitmemiz 2 olacak gibi.
Kiz annemlerde
Evi oylece bırakıp çıktım.
Valla kizlar tek cocuk falan demeyin
Ben keşke kizimin 1 kiz kardeşi olsa diyorum şuan.
Böyle durumlarda kardeş hersey
Kimin kapısını çalarsın, kimden istersin.
O ağrıdan kivraniyor zaten ateşine kadar baktırdım.
Misal Sonayi aniyorum yine ama kiz kardesi bacısı var destek.
Keşke benimde bir kız kardesim olsaydi
İnsanın kendi canı yine kıyamaz insan kardeşine.
Çok geçmiş olsun dayınıza Allah şafi isminin hürmetine kalıcı şifalar versin. Altının da bereketli olsun arkadaşım. Aldıklarını da afiyetle yemek nasip olsun.İyi geceler kızlar,
Sabah 12 gibi arkadaş geldi. Kızı okula gitmemiş illa gidelim Elalara diye diye
Geldiler iyi oldu kızlar oynadı. O da küçük kızı yarım saatliğine bıraktı bana sonra geldi oturduk. Yeşilçay falan. Saat 15:00 gibi kalktı Elayı da götürdü ben de gidip altın alamadım kaç günlerdir. Gittim aldım. Gram altın. Oradan bime uğradım. Çekirdek glutensiz kahveli kurabiye aldım. 27 tl
A101 e uğradım kızın odasına Ledli baykuş gece lambası aldım 20 tl. Tabi sersörlü gece lambasını kaplıcadaki evde unutunca yenisini alayım dedim. O sensörlüydü iyiydi ama bu da çok daha ucuzdu
Ardından başka markete uğradım. Karnabahar turşu yapacağım. Portakal ve maydanoz aldım. Maydonuzu 1.99 a görünce aldım21 tl ödedim. Bugün süt söylemiştim bu defa 3 kilo inek 1 kilo manda sütü istedim. 55 tl de ona verdim. Harcamalı birgündü.
Diyete başlamam lazım 57 kilo oldumama diyette yediğim karabuğdaylı ekmeği bulamadım. Sitedeki carrefourda bile yoktu. Trendyolda vardı hem fiyatı da iyiydi sepete attım. Akşam trendyol 1 saatlik 10 tl İndirim Verdi. Tam alacağım market kapandı. Diğer marketlerde de yoktu.
Akşam kızımla çay ve çekirdek çitledik. Film izledik. Eşim bu gece yok. Dayısı ameliyat oldu. Yanında kaldı. Yine kolon kanseri. Ailede hepsi kolon kanserinden vefat etmiş. Tabi dayıdaki iyi huyluymuş ama eşim diyor, safra lenf ve ciğere de sıçramış. Doktor demiş temizledik hepsini.
Valla bilmiyorum genetikmi, yenilen ağır yağlı yemeklermi tetikliyor ( onların yemekleri çok ağır yağlı) Ve çok tatlı yerler.
Bilemiyorum da günümüzde herşey kansere neden aslında. Allah kimseye yaşatmasın
Çok geçmiş olsun lellim. Biliyormusun ben bir kız daha istedim tam kırklı yaşlarımın başında olmasını isterdim ama eşim hiç istemedi. Çok şükür iki kızım var Rabbim evlatlarımıza uzun ve sağlıklı ömürler versin. Aldıklarını da güle güle kullan.Selam sabahın 8inden beri hastanedeyim
Kardeşim rahatsız 3 gündür gece acile fln goturduk ama ı ııh ağrısı geçmiyor.
Taş varmış bir taneside inmiş o ağrı yapiyormus
Isede gidemiyor 2 gündür
Sabah dedi abla gelirmisin benle
Özeldeyiz ama serum usg falan ordan oraya ordan oraya.
Eve gitmemiz 2 olacak gibi.
Kiz annemlerde
Evi oylece bırakıp çıktım.
Valla kizlar tek cocuk falan demeyin
Ben keşke kizimin 1 kiz kardeşi olsa diyorum şuan.
Böyle durumlarda kardeş hersey
Kimin kapısını çalarsın, kimden istersin.
O ağrıdan kivraniyor zaten ateşine kadar baktırdım.
Misal Sonayi aniyorum yine ama kiz kardesi bacısı var destek.
Keşke benimde bir kız kardesim olsaydi
İnsanın kendi canı yine kıyamaz insan kardeşine.
Allah razı olsun.Çok geçmiş olsun dayınıza Allah şafi isminin hürmetine kalıcı şifalar versin. Altının da bereketli olsun arkadaşım. Aldıklarını da afiyetle yemek nasip olsun.
Çok geçmiş olsun lellim. Biliyormusun ben bir kız daha istedim tam kırklı yaşlarımın başında olmasını isterdim ama eşim hiç istemedi. Çok şükür iki kızım var Rabbim evlatlarımıza uzun ve sağlıklı ömürler versin. Aldıklarını da güle güle kullan.
İnşallah olur bacımCok gecmis olsun bacım.
kız olcagını bilsem dogururum kız
Allah razı olsun.
Bende isterdim 3-4 tane kız olsun.
Eltimler 6 kız kardeşler.
Biri kosamasa öteki koşup geliyor.
Düğün uzeri bile kardeşleri olmasa hiç bisi yapamazdi diyorlardi.
Valla kiz kardesi olanlara ozeniyorum
Allah hayırlı evlat etsin hepsini.
Doğru valla benimde bir abla iki kız kardeşim var her şeyde bir birimizin herseyine koşarız kız kardeşler başka bende oğlum tek olsun istemiyorum şartlar el verirse isterimBen bu tatile ablamı götürüyorumdaha ne kadar yaşayacağız kim bilir. İkimize de değişik bir hatıra kalacak. Çocukları bırakıp kızkıza 2 3 gün iyi gelecek.
Sağolsun her aradığımda koşar manevi desteği çok oldu. Bende mutlaka ona ve çocuklarına maddi manevi her türlü destek olurum. Abim de var ama tabi ablam kadar destek değiliz birbirimize. Kız kardeş başka.
Ben 2.çocuk erkek olacağını öğrenince eşime 2 çocuk daha yapmamız lazım demişti .
Kız ve erkek 2 kardeş olsa bile yine de 2 kız kardeş gibi olmuyor ilişkiler. Yanlız kalıyorlar yine. O yüzden 2 kız 2 erkek olsun isterim, yanlız kalmasınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?