Küçük Düşün Büyük Olsun!

İyi geceler kızlar,
Sabah 12 gibi arkadaş geldi. Kızı okula gitmemiş illa gidelim Elalara diye diye
Geldiler iyi oldu kızlar oynadı. O da küçük kızı yarım saatliğine bıraktı bana sonra geldi oturduk. Yeşilçay falan. Saat 15:00 gibi kalktı Elayı da götürdü ben de gidip altın alamadım kaç günlerdir. Gittim aldım. Gram altın. Oradan bime uğradım. Çekirdek glutensiz kahveli kurabiye aldım. 27 tl
A101 e uğradım kızın odasına Ledli baykuş gece lambası aldım 20 tl. Tabi sersörlü gece lambasını kaplıcadaki evde unutunca yenisini alayım dedim. O sensörlüydü iyiydi ama bu da çok daha ucuzdu
Ardından başka markete uğradım. Karnabahar turşu yapacağım. Portakal ve maydanoz aldım. Maydonuzu 1.99 a görünce aldım 21 tl ödedim. Bugün süt söylemiştim bu defa 3 kilo inek 1 kilo manda sütü istedim. 55 tl de ona verdim. Harcamalı birgündü.
Diyete başlamam lazım 57 kilo oldum ama diyette yediğim karabuğdaylı ekmeği bulamadım. Sitedeki carrefourda bile yoktu. Trendyolda vardı hem fiyatı da iyiydi sepete attım. Akşam trendyol 1 saatlik 10 tl İndirim Verdi. Tam alacağım market kapandı. Diğer marketlerde de yoktu.
Akşam kızımla çay ve çekirdek çitledik. Film izledik. Eşim bu gece yok. Dayısı ameliyat oldu. Yanında kaldı. Yine kolon kanseri. Ailede hepsi kolon kanserinden vefat etmiş. Tabi dayıdaki iyi huyluymuş ama eşim diyor, safra lenf ve ciğere de sıçramış. Doktor demiş temizledik hepsini.
Valla bilmiyorum genetikmi, yenilen ağır yağlı yemeklermi tetikliyor ( onların yemekleri çok ağır yağlı) Ve çok tatlı yerler.
Bilemiyorum da günümüzde herşey kansere neden aslında. Allah kimseye yaşatmasın

Sonay İn annesine bende çok üzüldüm.
İnstada birkaç tane fenomen takip ederim biri Sonaydı. Annesi de şen şakrak kadındı Allah rahmet eylesin. Hiç tanımam eymem gidip mersine başsağlığı dileyesim var o kadar üzüldüm.
Bize hayatım ne kadar kısa olduğunu 1 dk sonra bile herşey için çok geç olacağını hatırlattı tekrar

Bereketli olsun altının bacım.
Allah sifa versinAhh ya muhtemelen genetikdir.
Görümcemin kvdesi 3 kardes 3 üde kansrden vefat etti

babyloading87 beybi ogretmeniyle gorustun mu alyosun
Ben görüsmedim bu hafta babasını götürüp getiriyır.Hergün soruyorm ablalar getirdi diyor.
Muhtemelen ögretmen kacıyor
Ama haftaya ben alacagım üzgünüm kacamayacak:)
Ortda bisey yok kacacak.Güvenlik sorunu oldugunu tabiki ciddi ciddi düsünmüyorm ama nerdeydiniz dicem gidince.
Sen büyütüyorsun diyor bana koci.

dun gece oglan uyumadi .sabah hic uyumadan ise gittim neredeyse .is de sagolsun kotu gecti .eve geldim ayni tempo oglan agladikca agliyor az kaldi ben de oturup aglarim gibi
Sabah bizde de kriz vardı.
Güzel güzel kalktı pijamalarını görünce cıldırdı.
Neden cıkarmısım miki mouse esofmanlarını.Halbuki okuldan gelince üst değisirken bisey demedi.
SOnra sacımı tarama diye yırttı kendini.
Oturdum yataga bekledim sakinlesmesini.
Aglaması bitince geldi öptü barıstık.
Ama cidden kendimi zor tuttum bagrınmamak icin.Sinir uclarıma oynuuor resmen.

Günaydınlar
Bugun bilmem kacıncı doz hatırlatmam icin asıya gitcem.
Yemeğim yok
Ispanaklı yumurta yaparım yersiniz dedim.
Ödemeleri yapıyorum sabah beri kk,sigortalar.
Maas geldiği gibi gidiyor.
Dün 1 demet kıvırcık 8,49 tldi migrosta.Kısırda hayal oldu artık dedim.
Süt almam lazım benimde.
2-3 kg alayımda bugun yogurt mayalayayım zira 10 tl olmus 1 kücük yogurt

Selam sabahın 8inden beri hastanedeyim
Kardeşim rahatsız 3 gündür gece acile fln goturduk ama ı ııh ağrısı geçmiyor.
Taş varmış bir taneside inmiş o ağrı yapiyormus
Isede gidemiyor 2 gündür
Sabah dedi abla gelirmisin benle
Özeldeyiz ama serum usg falan ordan oraya ordan oraya.
Eve gitmemiz 2 olacak gibi.
Kiz annemlerde
Evi oylece bırakıp çıktım.

Valla kizlar tek cocuk falan demeyin
Ben keşke kizimin 1 kiz kardeşi olsa diyorum şuan.
Böyle durumlarda kardeş hersey
Kimin kapısını çalarsın, kimden istersin.
O ağrıdan kivraniyor zaten ateşine kadar baktırdım.

Misal Sonayi aniyorum yine ama kiz kardesi bacısı var destek.
Keşke benimde bir kız kardesim olsaydi
İnsanın kendi canı yine kıyamaz insan kardeşine.

Surda otururken alışveriş yapmazsin be lelli
Lcw kargo bedava vardi su bardakları cok güzel kalın
Tam ideal boy istediğim.
3lu almıştım kıyamıyorum kullanmaya 3lu daha aldım 39.90 kargo bedava varken sipariş verdim.

Kardeşim yatarken cay falan içtim çıkıp bir bijuteri gördüm 2 tane 4lu küpe aldım 35tl.
Gidince tırnak cilası yapicam.
Kac kişi altın mı diye sordu gorumcemde dahil.
Öyle parlıyor ki
Bu ara bu küpeleri taktım.

Cok gecmis olsun bacım.
kız olcagını bilsem dogururum kız

Çok geçmiş olsun dayınıza Allah şafi isminin hürmetine kalıcı şifalar versin. Altının da bereketli olsun arkadaşım. Aldıklarını da afiyetle yemek nasip olsun.
Çok geçmiş olsun lellim. Biliyormusun ben bir kız daha istedim tam kırklı yaşlarımın başında olmasını isterdim ama eşim hiç istemedi. Çok şükür iki kızım var Rabbim evlatlarımıza uzun ve sağlıklı ömürler versin. Aldıklarını da güle güle kullan.

Selam kızlar bu gün eşime sabah bir gram altın parası verdim internetten bir gram almış. İnşallah bundan sonra ayda bir gram da böyle alabilirim. Çünkü bazen eşimle birlikte ortak bir yatırımımız olsun istiyorum.
Sabah sabah herkesi evden gönderince günlük proğramımı yapıyorum, sonra mutfakta yapılacak olan işleri düzenliyorum. Yarın için dondurucudan bir tane enginar çıkardım az da geçenden kalan sarma yapraklarını da çıkardım. Soğanlar soguktan yumuşamış balkonda buz olan günlerde buz tutuyorlar iyice kötü olmadan 6 tanesini aldım doğrayıp yagda kavurup kaldırdım yemeklerin içinde koyarım soğanlı yumurta yaparım. Sonra babamın maaş günü onlara poğaça ve fıstık ezmeli kurabiye yaptım. Giyinip bankaya gittim, ordan annemin siparişlerini aldım kendi alış verişimi de tamamlayıp eve geldim. Aldıklarımı yerleştirdim annemlere gidecek olanları paketledim. Yemeğimi yedim size geldim. Kızlar hava çok soguk dışarıda rüzgar var başım ağrıdı.

Allah razı olsun.
Bende isterdim 3-4 tane kız olsun.
Eltimler 6 kız kardeşler.
Biri kosamasa öteki koşup geliyor.
Düğün uzeri bile kardeşleri olmasa hiç bisi yapamazdi diyorlardi.
Valla kiz kardesi olanlara ozeniyorum
Allah hayırlı evlat etsin hepsini.

Hepsi bakliyatda 10tl indirim veriyor.
2.5kg pirinc aldım baldo 21tl geldi.
Kıza pinar denge aldım, 1 pktde pirinc patladı aldım.
40tl.
Kac defa denedim kıza dengeden başka süt verirsem o gece gaz sancısı oluyor sürekli mizirdaniyor.
Ondan başka almıyorum bende.
Sipariş verdikçe aliyorum 1 tane.

Ben bu tatile ablamı götürüyorum daha ne kadar yaşayacağız kim bilir. İkimize de değişik bir hatıra kalacak. Çocukları bırakıp kızkıza 2 3 gün iyi gelecek.
Sağolsun her aradığımda koşar manevi desteği çok oldu. Bende mutlaka ona ve çocuklarına maddi manevi her türlü destek olurum. Abim de var ama tabi ablam kadar destek değiliz birbirimize. Kız kardeş başka.
Ben 2.çocuk erkek olacağını öğrenince eşime 2 çocuk daha yapmamız lazım demişti .
Kız ve erkek 2 kardeş olsa bile yine de 2 kız kardeş gibi olmuyor ilişkiler. Yanlız kalıyorlar yine. O yüzden 2 kız 2 erkek olsun isterim, yanlız kalmasınlar

Doğru valla benimde bir abla iki kız kardeşim var her şeyde bir birimizin herseyine koşarız kız kardeşler başka bende oğlum tek olsun istemiyorum şartlar el verirse isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…