Küçük Düşün Büyük Olsun!

Gecmis olsun cnm

Emzik bırakmak cisden daha zor ben bıraktıramıyorum

Günaydınlar
Dün asımı olamadım
6 kisi lazımmıs ama randevulu 4 kisiydik bekleyin dediler ,beklemedim 2 kisi gelcek,gelmicek belli değil.
Avmye girdim.Yemek yedim 30 tl
Marketten 60 tl;hindistan c.yagı,bugday cipsi,bitter cikolata,dondurulmus ıspanak,türk kahvesi.
Aksmm ben toktum kızla kociye ıspanaklı yumurta(kızın ıspanagı mmakarnaya buladık yedirdik)
Kızı uyuttum yesilcay elmayla gönül dagı izledim uyudum.
Sabah 37 tl martkettte bıraktım yine;büyülü bohca cay,ped,starbucks kahve,maske
Aksama seker fasulye yapacagım.
Yarında izmir köfte
Cmrtsi annemdeyiz:)

Çok geçmiş olsun canım eloa.. Rabbim şifalar versin..
Çocuklar hasta olması ya.. Hemen de soluyorlar

Sağolasın canım..
Dikkat etmeye çalışıyorum canım..
Vücut aslında ne eksikse sinyal veriyor da anlasak..
Gerçi ben tahmin etmiştim düştüğünü hep aynı belirtiler oluyor düşünce..
Rabbim başka dert vermesin.. Ama kansızlık da tedavi edilmesse başka hastalıkları kapı açıyor dedi dr..
Önce sağlık..

Emzik bırakmak cisden daha zor ben bıraktıramıyorum
Ben iki kzıımdada emziğin üstüne pul biber sürmüştüm.. Biraz ağzı yanında attı ikisi de..
Diğer emziğinde tepesini kesmiştim:)
Emerken farkedince ağzından atıyordu..
Allah'tan benim iki kızımda kolay bırakmıştı.. zorlamadılar beni bu konuda şükür.

Ay ben kıyamıyorm hep diyolar biber sür ama

Ay ben kıyamıyorm hep diyolar biber sür ama
Ya bence de sürmee,yazıkk
Psikolog ırmak kerimoğlu (annepsikolog) var kadını çok seviyorum ben hatta online olarak danışmanlık da aldım bazı konularda kendisinden ,emzik bırakma yazısına bir göz atın. İnstagramda da takip edebilirisn,çok güzel paylaşımları var

BEn arkadasın bebeği icin ona verelim bak aglıyormus falan diyorum.
Ben bebek değilim anne diyip cıkarıyor 10 sn sonra geri istiyor.
Emzik benim konfor alanım :)
Benim bu alandan vazgecmem lazım önce:)

babyloading87 bir de emzik bırakma diye bir hikaye kitabı gördüm çocuklar için, ama içeriğini bilmiyorum önce bi okumak lazım tabi.siz kitap okumayı seviyorsunuz ya oradan aklıma geldi.
Ben de devamlı önerici verici gibiyim bu grupta valla ukalalıktan değil paylaşmayı seviyorum ki sizlerden çok şey öğreniyorum,ben sadece sizler gibi her gün yazMayı günlük olanı anlatmayı beceremiyorum umarım kimseyi rahatsız etmiyorumdur

BEn arkadasın bebeği icin ona verelim bak aglıyormus falan diyorum.
Ben bebek değilim anne diyip cıkarıyor 10 sn sonra geri istiyor.
Emzik benim konfor alanım :)
Benim bu alandan vazgecmem lazım önce:)
Bu yazıda da önce anne hazır olmalı diyor zaten,o zaman siz hazır olduğunız da yaparsınız zaten

Yok ya est.iyiki veriyorsunuz öneriler.
Benim anneliğim kitaplara dayalı,etrafımda cünkü bolca geleneksel annelik var,onların amann biz sizi böyle mi büyüttük sıgınmaları var.
O yüzden bilincli anneliğe acım.

Hepimiz de öyle,ben lise de öğretmenim ama küçük çocuk bambaşkaymış ben de okuyarak izleyerek öğrenmeye çalışıyorum. Ailede alay konusuyum, çocupa tv izletmedim çikolata vermedim diye adım pimpirikli oldu

2 yasdan sonra sunu anladım tv konusu evdeki anne icin cok zor.Oyalamak icin akla karayı seciyorum aksamları.
Kres bu konuda cok yarar sagladı bize.
Abur cubur konusunda ben de katıyım alternatifler üretmeye calısıyorum.
Bilmiyorm icim cızz ediyor o cikolata yediğinde falan.
Evde abudik gubidik bisürü sey var ,tarhana cipsleri,humm kurabiyeler.Maddi imkanım el verdiğince bunları sunmak istiyorum.
Cikolatayı da yiyecek tabiki ama yese de iyisini yesin istiyorum.
Bu da ciddi maliyet.2-3 cocugum olsa bunları sunamam sanırım.

Bi arkadasım cok cesitli yemekler yapıyo,yani 40 yıl düsünsem tas kebabı,rosto flaan yapmak aklıma gelmez.
Yazıyorz arada wp gruptan yemek napcz flaan diye.
Kibrit kebabı yazdı sabah.
Hacı dedim oha ya
Kibrit kebabı nedir arkadas,anamızın evinde kibrt kebabı mı gördük dedim akskakl
Kız sırrını acıkladı.
Ben dedi yazıyorum google yemek listesi diye ay basında.
Her ay baska bi menü cıkarıyorm dedi.
Gecen ay tapu kadastronuın listesini yapmıs
Sunu akıl edememis olmama yazıklar olsun dedim

Ya tabi ki de,devamlı evde olunca zor ki zaten 2.5 taştan sonra günde 20 dk izliyor. Ama 1 yaşında açmadım ben. Bir de ben bu doğru bu yanlış demem benim hayat dinamiğime göre doğrusu bu. Herkes en rahat olcağı kendisine en doğru olacak eşkilde yetiştirmeli çocuğunu. Bu işte tek doğru yok ,çocuğun mizacı var,senin hayat şartların var,maddi durumun var, senin kişiliğin var,sana yardım eden aile büyüklerinin olması var, var da var yani

Kesinlikle.
Tek bilmesini istediğim,göstermek istediğim onu cok sevdiğimi bilsin.
Gerisi gercekten hallolur diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…