Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ay ben kız büyüdükce kendimden korkar oldum dfdkfdklfdlkş
İns bi delilik yapmam
Hani 3 -5 ay önce kesinlikle olmaz diyordum.
Simdi olmaz ama olursa da bakarız modundayım
Selam
Kardeş konusuna bende değinmek istiyorum biraz
Benimde kardeşlerimle bağım fazla değil herkes şehrinde arayıp pek sormazlar da
Eşimin kardeşleri bağları çok iyidir hep yanında olur en kötü gününde
Hep ona imrenmişmdir
Bende ikinci iyiki olmuş diyorum iyiki
ikinci bebeğim süpriz oldu bize çok ağladım doğunca çok zorlandım her gün ağladım ilk 6 ay kabus gibiydi hortlak gibi idim ev kirli sen kirli sürekli ağlayan bebe şuan 9 aylık
6 aydan sonra oyun oynamayı öğrendi abisi ile çok güzel zaman geçiriyor ilk kelimesi bile abi oldu
Oğlum kardeşi doğmadan önce tv izlemek isterdi şimdi sürekli kardeşi ile oynamak istiyor ona oyun kuruyor kitap okumaya çalışıyor hatta ağzına küçük parçalarla yemek bile veriyor küçüğümde abisini çok seviyor onun peşinden hiç ayrılmıyor
temizlik yaparım yemek yaparım onlar yanımda oynarlar
Sadece iki çoçukla eve tıkıldım bi yere çıkmıyoruz hastalıktan korkuyorum ikisine tek başına hasta olursa bakamam diye korkudan çıkamıyorum yaptığım da yanlış ama bütün günümüz evde bebeklerimle oturuyorum zaten aileden uzak da olduğumuz kimse de gelmez
Kardeş iyiki vardır

Evinizin biriciğinin doğum günü kutlu olsun.

Selam kızlar. Evde iş hiç bitmiyor bu gün temizlik yaptım yine elektrikli süpürgeyi açtım, paspas çektim. Dün dondurucudan kıyma çıkarmıştım onu yogurup köfte yaptım buzdolabına koydum yarın akşam belki kızartırım diye. Hafta sonuna giriyoruz diye bu gece için eşim su böreği istedi, hamurunu tuttuktan sonra evdeki peynirlerden iç harç yaptım kaşar peyniri, kolot peyniri ve beyaz peyniri rendeleyip karıştırdım. Mutfak bir dağıldı ki sormayın toplamak zamanımı aldı akşam için çayın yanına tarçınlı kurabiye hamuru da tuttum. Sonra mutfağı bir güzel temizledim un dökülmüştür diye içime sindi pırıl pırıl oldu. Sonra dışarı çıktım nişasta aldım 2 paket, 2 kilo un aldım migrostan geldim hava almak iyi geldi az dinleneyim teldeki çamaşırları toplucam sonra fırına önce böreği arkasından da kurabiyeleri atarım. Çorbam var süzme yogurttan sarımsaklı naneli haydari yapıcam köz biber çıkardım ondanda sarımsaklı limonlu salata yaparım ayran-cola bu akşamı da böyle kapatırız.

Benimde bitimin kanlanmasının sebebi su kocam kızı butik bi okula yazdırıyor 2800 tl aylık erken kayıt indirimiyle
Aa bizde öyle bi para varsa dogurayım ben moduna girdim
Ben kardes konusunda sanslıyım zaten anlatmaya gerek yok görüyorsunuz

90 tl g.dolaps bakiyemi cektim,dünden de 20 tl cekmistim.10 eur alcm h.ici
Azcık keyfi alısvers yaptm A101de;32 tl soguk baklava(Aslı böregin)yag sökücü,hamburger köftesi,kabartma tozu,hamburger ekmegi.
Dünden yemegim var,seker fasulye.
Efendim yemezlermis,kocam izmir köfte demisim bugun icin.İzmir köfte hayaliyle duruyomjs
Hayal dünyan cöplük diyecektim hdhd
Mecbur yapcm yemegi de ben yerim napim.

Bende adam izmir köfte isteyince trip yapayım
Eline saglık abla

Eline sağlık abla ben kaç günde bu kadar çeşit yaparım bı dusunmedim değil

Yürüyüş peşine milyoncuya girdim çakmak gazı zikirmatik dolap düzenleyici çöp poşeti sulu boya resim defteri 46 verdim a101 girdim türk kahvesi çiçek ekmek tereyağ 31 oraya Onur'a gitdim et aldım 100 oraya akşama et kızartma fırın patates yapcam salata az makarna da var yeter yarın kardesimler gelcek kız kardesimin d günü erkek kardeşimin d günü var 10 gün sonra ikisini bir arada yapcas

Maşallah ablacım ellerine sağlık annemde çok yapar bizim yörede meşhurdur henüz denemedim su böreği ama yapmak istiyorum nasip bakalım

Selamlar kızlar kaç gündür dişe dokunur ev işi yok günü kurtarmaca bugünde alt komşunun kızı geldi ilkkez kızla oynadı çok iyi oldu yanlarında sarmalarimi yaptım bende uyuttum şimdi kahve yaptim kek falan koydum ikimizede takılıyoruz küçük kankimle
İç hazırlamıştım aradan çıktı xeytin yaglilar evde gelip giderken yeniyor eşim aramaz ama benim aklıma vurur belli süre yemeyince boğazına düşkün bizim evde benim
Akşama eski isyerinden arkadaşim var samimi çaya davet ettiler oraya gececegiz dünden yemeklerim hazır makineye camasir atıp azcik ortalığı toplarsam tamamdır

Valla muhteşem okuyorum biliyorum teyzesinin yaptıklarını

Kız babasıyla oyun salonuna gitmis,
Cocuga jelibon almıs
O avmdeki jelibon standlarından.
25 tl vermisler.
Tükürdü yemedi bide diyo
Yemezki alya onu ögürür biliyorm.
Alma bidahadedim
50 tl oyun salonunda vermisler.
Pazar calıscam,yarında annendeyiz götüreyim dedim dedi
Bende yıkadım hemen gelince Alyayı yemek yedi güzelAcıkmıs 20.30 da bayıldı.
Perapalasa baslıcam bende kahve bastım.

Selam kızlar yazamadım ortalık topladım yemek yedik mutfak topladım kizartma olunca batıyor sildim ocakları dolapları sildim üsten deterjanla buzdolabını düzenleyip sildim bir poşette ordan çöp çıktı ıvır zıvır oğlusun yarım suruplar vardı iki tane attım çok tutamak gerekiyor demişti eczacı tam çay oldu temizlik bitti dfim oğlan mutfak dolabını açtı tezgahın altını cam kase vardı salâta için düştü birden kırıldı tekrar topla süpür yaptım çay soğudu tekrar köy amca dinleniyirum yorulmusum oğlanı uyuturum 11 gibi

Aa gelemedim ayol
Sabah gözümü sayali çörekle açtım.
Yarısını annemlere verdim.
Sıcak sıcak ne yeniyo be
Musakka, mercimek çorbası, pilav yaptım.
Oğlan patlican yemiyor ona kofte yaptim
Akşam yine acıktım dedi 2 pizza attim firina onlarida yedi.
Süpür, mutfak topla, çamaşır as topla derken
Kızı doyurdum falan eşim grip.
Onu perde ayırdık.
İlaç, ıhlamur, gargara falan derken kizida ben uyutucam mecbur ve hiç uyku gözü yok.

Yarin salonun camlarını silsem elim gitmedi günlerdir.
Oğlanın cantasi geldi bugün
Kurs çantasının kolları yırtılmış hicde demiyo bende dikkat etmedim.
Öyle gidip geliyormus.
Hummel canta aldım kurs için kullanır seneyede lazım.
Begendi.
Babamda 3 tane sweat almış oğlana.
Kursa falan temize lazımdı.
Esofmanda lazim
Lazımoglulazım.

Neyse zikir çekim ben kaçta uyursak artık kızla

Ay ben kız büyüdükce kendimden korkar oldum dfdkfdklfdlkş
İns bi delilik yapmam
Hani 3 -5 ay önce kesinlikle olmaz diyordum.
Simdi olmaz ama olursa da bakarız modundayım
Sen gençsin enerjin vardır ben de enerji tükendi. Biz korunmuyoruz korunmasak da risk çok yok, buna rağmen adetim geciktiğinde yine de tedirgin oluyordum önceden. Şimdi o kadar değilim.

Maşallah ellerine sağlık, yazını okurken dedim acaba ben ne zaman bu kadar çok çeşit yemek vs yapacağım. Mutfağa giriyorum tabi bazı şeyleri artık birlikte yapıyoruz kızımla. Ama bir süre sonra annee gel oyun oynayalım ya da direk birşey izlemek istiyor. Bu aralar anne sen çok iş yapıyorsun demeye başladı. Bunu deyince de vicdan yapıyorum.
Birden özendim sana

Ahhh o jelibonlar. Alıştırdı benim koci de çocuğa. Bir de alerji yapıyor artık. Vermiyorum. Yediği an öksürük başlıyor.
Artık anneee öksürtmeyen abur cubur verirmisin diyor.babasına da birşey bulamasa gelirken meyve alırmısın diyor.Eskiden renkli şeker alırmısın derdi.
Bu çubuklu şekerlerden zaten hiç vermemeye çalışıyordum. Ama çok istiyordu.onu da eczanede vitamin içerikli var. Onu alıp denedim dün. Öksürtmedi. Anladımki içinde boya yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…