Bir de bazı insanlar bizi değil bizim sundugun konforu seviyor.Ne tuhaf değilmi, insanlar öldüğünde cenazesine gitmek için tüm şartlar zorlanır gidilir. O kadar insan biraraya gelir. Ama yaşarken öyle olmaz. Benİm dedem öldüğünde çocukları biraraya geldi.dualar falan yapıldı hepsi oradaydı. Hep birlikte bir resim çekinmişler. Grupta göndermişler resmi. Ben de dedim, keşke dedem yaşarken hepiniz biraraya gelseydiniz. Kimbilir ne kadar sevinirdi.
Bir de anlattığın gibi aman çevremde insan olsun diye insanlarla görüşmeyi sevmiyorum. Tat vermiyorsa niye görüşeyim. Kendimle mutluyum
oooooo atarlanmışsın lelli :)Valla korkmasin kimse o kırılır mı bu küser mi diye.
Biz kırılınca iyi az da onlar kırılsın.
Herkes haddini bilsin.
Yalnızlıktan asla korkmadım korkmamda
Hepimiz yalnız ölcez
Saçma sapan, art niyetli, fitne ficur tiplerle konuşacağıma yalnız kalım.
Konuşacak kimsem yoktu, burada ailem yok mecbur konuşuyorum, mecburum arkadaslik yapmaya diyenleri görüyorum şaşırıyorum.
İsim düşer diye, sırf elimin altında biri olsun diye sevmedikleri insanlarla görüşmek çok mide bulandirici
Elbette insanız birileri olacak gorustugumuz ama sevmediğim birine sırf isim düşer diye tamah etmem ben
O işinde icine başlarım.
Olmasın öyle iş.
Zaten hasta olduğunuzda ihtiyaciniz olduğunda onları bulamazsınız bu kural böyledir.
Onlar iyi gün dostudur çünkü sizin gibi düşünüyorlardı onlarda
Elimin altında dursunda diyorlardir lazım olur
Hangi taraf daha vicdanıyla o ezilir kullanılır.
Malesef öyleoooooo atarlanmışsın lelli :)
yıllarca o kırılır bu üzülür diye sustum sustum da kimse bu kızcaaz da kırılır üzülür mü demedi.
2 yıllık kendimi duygularımı keşfetme sürecimle birlikte artık içimde ne varsa kırmadan söylüyorum. ve kimse de kırılmıyor incinmiyor. herkesin bana olan saygısı arttı, tutumları daha ölçülü sözleri daha sınırında oldu. ne güzelmiş böyle yahu :)
şimdilerde herkes kendini çok geliştirdin ne güzel ifade ediyorsun düşüncelerini diyor :) onlar dedikçe ben de onaylıyorum
Sarısı vardi mavisidemi çıkmış.Güzel mi güzel bir hafta olsun hepimize, kızlar asperox mavi aldım tavsiye üzerine kolleksiyonuma onu da ekledim ne var ki çok memnun kaldım tavsiye ederim duşakabini, duşakabin temizleyicisiyle temizliyordum bu kadar berrak olmuyordu. Ev temizlendi akşam internet yine gitti eşim aradı evi temizledim birini yollamışlar geldi tamir etti gitti. Sonra kargolarım geldi alınmış alınmıştır aldıklarımın hepsinin fiyatı artmış şimdi kardamıyım diye kendime sordum ama malesef yine zarardayım tekrar sipariş verdiğimde daha zamlı alıcam. Biraz biriktirdim ama çeyrek almıyor biraz daha biriktereyim desem çeyrek uçucak burada 1 gram satan kuyumcu yok özel getirtiyoruz diyor geldiği kur üzerinden satıyorlar. Onu ben internetten de alırım diyorum öyle uzayıp gidiyor. Çok yorulmuşum kızlar tavuk haşladım suyuna çorba birde tavuğu kızartırım salata mezeler yoğurt yeter.
İnsan ilişkilerinden bahsedilmiş bende yalnız kalsamda eyvallahı olmayan biriyim artık iki kız kardeşimle yıllardır görüşmüyorum, inanırmısınız artık o güzel günlerimizi bile hatırlamıyorum başlangıçta çok zorlandım onlarla öyle büyük bir bağım varmış ki daha doğrusu alışkanlık diyeyim, sırtımda taşımak diyeyim, yüklerim bana hiç agır gelmemiş ya da ben yük olarak görmemişim. Hep duamdır herkes yerinde sağolsun, gerçekten insan bir kez aramaz mı en büyükleri benim neden bizimle görüşmek istemiyorsun demez mi, sanki onlarla görüşmek istemeyince ekmeklerine yag sürdüm. Ama Allah çok büyük bana mutlulukların, sevinçlerin, başarıların, varlığın, herşeyin çokçasını nasip etti çok şükür bin şükür. Bazen diyorum hayırlısı böyleymiş ben de hakkımda hayırlı olana razı geldim. Apartmanda ki komşularımla bile hep mesafeliyim nezaket kurallarını asla aşmam bana karşı aşmalarına da müsade etmem ben onlara nasıl hitap ediyorsam aynısını beklerim. Onlarda bana karşı mesafelidir ben hep derim mesafe candır.
Saol cnmGeçmiş olsun cnm valla zor toparlaniyo insan bu hastaliklar kolay geçmiyor dikkat et.
Benim hala sesim duzelmedi
Saol ablacımtr_lelli lellim ben hiç pizza yapmadım instagramda bir sayfa var orda gördüm pizzayı yaglı kagıt ile koyuyorlardı yapmışlar ama ben hiç denemedim evdekiler sufleyi yaptığım zaman begeniyorlar. Ama pizzayı de denicem bir ara aklımda.
babyloading87 citl kızlar geçmiş olsun. T thesekreter Allah kabul etsin sekreterim.
Bu gün kahvaltıya kalem börek kızarttım, iyi gitti ama çok yedim, sonra eşimle hazırlanıp yazlığa gittik biraz havalandıralım diye yanımıza çerez de aldık ama hava çok soguktu fazla yiyemedik, sonra sahilde yürüyelim dedim ama nasıl bir soğuk Allahım sonra geri döndük pazara gittik pazar öyle pahalıydı ki aldıklarımıza bir bakıyoruz bir de harcadığımız parayı gözümüzün önüne getiriyoruz üzülüyorum sadece az az almak artık zoruma gidiyor.
Şimdi güzel bir kahve içtim, bir makine de çamaşır yıkanıyor tele nasıl sereceğimi düşünüyorum çok soguk. Hepimize güzel bir hafta sonu olsun kızlar.
Şu kadını bana havale edeydin yunuraydım bi biizm binada da varAiy aksam aksam carlattilar beni
1. Katta bi kadın var tek sıkıntılı aile bu.
Kiracilarmis mal sahibi kiraya vermiş
Kadin tam bir sıkıntı.
Herseye şikayete geliyor annemelere (yöneticiler) temizlik şirk. Gelenlerle fln kavga etmiş
Demin cama çıktık kara bakıyoruz almış 3 çocuğunu inmiş bizim fırça vardi aşağıda girişte eşim arabayı temizliyor sabahları.
Vermiş cocugunun eline çocuk bizim arabayi fircaliyor.
Dedim çocuğun elinden alirmisiniz fircayi arabayı çizebilir
İçeriye birakirsiniz dedim.
Senin fircani yemedik dedi bana
Bana bana bihteree
Bana bak dedim üslubundan belli vizyonun senden rica ettim ben, terbiyesiz aşağı indirme beni dedim.
Aldi colugunu çocuğunu girdi içeri.
Fırçayı vermiş cocuguna kendi resim çekme sevdasında
Vallahi bana denk geliyorlar çekiyorum.
Hem suçlu hem güçlü
3 çocuğu olan kadının üsluba bak yemedik fircani ne ya
Fircami yedircem deseydim.
Aiyy valla hanımefendi çizgimden çıkarıyorlar zorla beni
Valla bendede bir çok eksik var gıda olarak bide evdede değiştirmek istediğim şeyler var koltuklara örtü bakicam eşim para alsın silcem bir gece servem yeni tip çıkmış böyle kumaşı tok birşey tek renk gri istiyorum mutfağa eksik bir kaç şey var ay ay alcam artık mobilyalar 13 yıllık olcak eski model birde kimseye sormadım alırken acemilik koyu renk hepBir uyumusuz bir uyumuşuz alyosla yeminle sene olmustur böyle uyumayalı 2.5 saat deliksiz.
Nasıl iyi geldi..
İnt. Domates sos sipariş verdim valla kavanoz fiyatına tanesi 10tl falan geliyor 100tl uzeri 10tl indirim var odun atesinde yapılmış bakalim denemelik aldim, puanlar yorumlar çok iyi
Valla beğenirsem 10 tane alırım hiç uğraşmam.
6 kavanoz domates sos (ramazanda yemeklere niyetle ) 1kg zeytin, patlican kurusu dolmalık 106tl geldi.
Kuruyufka arıyorum tırım tırım
Geçen sene aldığım yeri hiç beğenmedim daha almam.
Arkadaşlara sorucam
Gece kuru yufka bizim favorimiz haftada 3 defa kesin yapıyorum.
30 tane falan alsam yeter
Bizimde alınacak oructa pahalanır dediğin gibii dün konustukÇay tereyağ makarna un peynir lazım peynirin dibingeldi ramazan öncesi birazda kasap alışverisi yapmam lazım ramazanda malum pahalıya geliyor hep
Benimde modum düşüyor az az diyet yapıyorum habire bozuyorum oglus evde yürüyüş yapsam diyorum bı bakiyorum akşam oluyor oğlan evde esim evdeEnerjim yerlerde buara
KOlumu kaldırasım yok.Kar sevmiyrum,puslu hava sevmiyorum Allah affetsin.Hemen modum düsüyor
Bereketli olsunBu gün eşimin kartını almaya gittim nihayet oldu. Ordan da bankaya gittim kiracı kirayı yatırmış 150 euro aldım Allah bereket versin. Dönüşte markete uğradım önce bime girdim unlara zam gelmiş, ordan şoka girdim manuel çırpıcı aldım 10 tl. Birde migros yaptım bu ara alabildiğim kadar et, erzak almak istiyorum ramazan da daha da zamlı olur her ramazanda oldugu gibi 1 kilo kıyma, 5 parçada tavuk pirzola, 1.100 gram da çeri domates aldım 115 tl kart geçtim ordan eve geldim. Sabahtan mercimek çorbası, karnıbahar yemegi, bakla fava ve puding yapmıştım dün evi temizlediğim için bu gün pek ihtiyaç yok evin temizliğine şimdi bir kahve yapıcam kemdime yemeğe yakında makarna yaparım tamamdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?