Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bir de bazı insanlar bizi değil bizim sundugun konforu seviyor.
Çünkü o rahatlığı biz veriyoruz..

Gunaysss
Gece 3 de yatan kız sabah 9 da uyandı.
Yine başladık gece ayaktayız
Bisiler yedi azcık geri uyutim diyorum ama yok.
Evi topladım.
Bulaşık mak. Bosalip dolması lazım
Ev süpürulcek.
Ve tabiki bugün ne pisirsem

Spagetti yapicam
Sulu napicam meçhul şuan bilmiyorum.

Uykum var ya 3e kadar ben bi ton uyku uyuyordum kalıcı değildir umarım uykusuzluk beni çok geriyor

Güzel mi güzel bir hafta olsun hepimize, kızlar asperox mavi aldım tavsiye üzerine kolleksiyonuma onu da ekledim ne var ki çok memnun kaldım tavsiye ederim duşakabini, duşakabin temizleyicisiyle temizliyordum bu kadar berrak olmuyordu. Ev temizlendi akşam internet yine gitti eşim aradı evi temizledim birini yollamışlar geldi tamir etti gitti. Sonra kargolarım geldi alınmış alınmıştır aldıklarımın hepsinin fiyatı artmış şimdi kardamıyım diye kendime sordum ama malesef yine zarardayım tekrar sipariş verdiğimde daha zamlı alıcam. Biraz biriktirdim ama çeyrek almıyor biraz daha biriktereyim desem çeyrek uçucak burada 1 gram satan kuyumcu yok özel getirtiyoruz diyor geldiği kur üzerinden satıyorlar. Onu ben internetten de alırım diyorum öyle uzayıp gidiyor. Çok yorulmuşum kızlar tavuk haşladım suyuna çorba birde tavuğu kızartırım salata mezeler yoğurt yeter.
İnsan ilişkilerinden bahsedilmiş bende yalnız kalsamda eyvallahı olmayan biriyim artık iki kız kardeşimle yıllardır görüşmüyorum, inanırmısınız artık o güzel günlerimizi bile hatırlamıyorum başlangıçta çok zorlandım onlarla öyle büyük bir bağım varmış ki daha doğrusu alışkanlık diyeyim, sırtımda taşımak diyeyim, yüklerim bana hiç agır gelmemiş ya da ben yük olarak görmemişim. Hep duamdır herkes yerinde sağolsun, gerçekten insan bir kez aramaz mı en büyükleri benim neden bizimle görüşmek istemiyorsun demez mi, sanki onlarla görüşmek istemeyince ekmeklerine yag sürdüm. Ama Allah çok büyük bana mutlulukların, sevinçlerin, başarıların, varlığın, herşeyin çokçasını nasip etti çok şükür bin şükür. Bazen diyorum hayırlısı böyleymiş ben de hakkımda hayırlı olana razı geldim. Apartmanda ki komşularımla bile hep mesafeliyim nezaket kurallarını asla aşmam bana karşı aşmalarına da müsade etmem ben onlara nasıl hitap ediyorsam aynısını beklerim. Onlarda bana karşı mesafelidir ben hep derim mesafe candır.

oooooo atarlanmışsın lelli :)

yıllarca o kırılır bu üzülür diye sustum sustum da kimse bu kızcaaz da kırılır üzülür mü demedi.
2 yıllık kendimi duygularımı keşfetme sürecimle birlikte artık içimde ne varsa kırmadan söylüyorum. ve kimse de kırılmıyor incinmiyor. herkesin bana olan saygısı arttı, tutumları daha ölçülü sözleri daha sınırında oldu. ne güzelmiş böyle yahu :)
şimdilerde herkes kendini çok geliştirdin ne güzel ifade ediyorsun düşüncelerini diyor :) onlar dedikçe ben de onaylıyorum

Malesef öyle
Biz alttan aldıkça saygjnligimiz azalıyor.
Ne de olsa bisi demiyor algisi oluşuyor çizgi aşılıyor.

Gerçi böyle insanlar hep eşimin ailesinde var bizde benim çevremde yok çok şükür
Ondan çok sivrilesmemeye çalışmıştım ama nabza göre şerbet olmak gerekiyormuş.

Sarısı vardi mavisidemi çıkmış.
Bende kabin için pembe bisi aldım (adını unuttum) sanki kireç lekelerini çıkardı (Bayadır muzdaripdim bu konudan neler denemedim)

Çok özel değilse neden gorusmuyorsunuZ?
Yani eş ailelerinden oluyorda kendi ailenden olunca bana tuhaf geliyor.
Çünkü kizkardesim yok hep olsaydı diyorum belki en iyi arkadaşım olurdu.

Bir uyumusuz bir uyumuşuz alyosla yeminle sene olmustur böyle uyumayalı 2.5 saat deliksiz.
Nasıl iyi geldi..

İnt. Domates sos sipariş verdim valla kavanoz fiyatına tanesi 10tl falan geliyor 100tl uzeri 10tl indirim var odun atesinde yapılmış bakalim denemelik aldim, puanlar yorumlar çok iyi
Valla beğenirsem 10 tane alırım hiç uğraşmam.
6 kavanoz domates sos (ramazanda yemeklere niyetle ) 1kg zeytin, patlican kurusu dolmalık 106tl geldi.

Kuruyufka arıyorum tırım tırım
Geçen sene aldığım yeri hiç beğenmedim daha almam.
Arkadaşlara sorucam
Gece kuru yufka bizim favorimiz haftada 3 defa kesin yapıyorum.
30 tane falan alsam yeter

Geçmiş olsun cnm valla zor toparlaniyo insan bu hastaliklar kolay geçmiyor dikkat et.
Benim hala sesim duzelmedi
Saol cnm hala gecmedi
Saol ablacım
Şu kadını bana havale edeydin yunuraydım bi biizm binada da var
Kadın binanın içindeki Çöp kutusuna bebek bezi atmıs
Baya hemde az değil
Dedim burası çöplukmü
Bozuldu haspam ertesi gün yine atmıs yöneticiye dedim bidaha görürsem tepesine atarım camlarına dizecem o çocuk bezlerini

Bugün sebzeli erişte kestim

Valla bendede bir çok eksik var gıda olarak bide evdede değiştirmek istediğim şeyler var koltuklara örtü bakicam eşim para alsın silcem bir gece servem yeni tip çıkmış böyle kumaşı tok birşey tek renk gri istiyorum mutfağa eksik bir kaç şey var ay ay alcam artık mobilyalar 13 yıllık olcak eski model birde kimseye sormadım alırken acemilik koyu renk hep pişmanım valla önce koltuk degidlscek yaza doğru oglusa bir baza alcas ondan sonra yavaş yavaş alırız artık hem çamaşır makinesinin biraz taksiti azalır diyorum

Slm bacımlar
Kıza surup 17.5 tl
Eczanede bi teyze surupları da mı kücülttüler?Eskiden 1 ay giden surup simdi 15 gün gitmiyo diyoHep kullandgı biseyse demek
34 tl sok;b.mak parlatıcısı,bitter kare cikolata,makarna,yulaflı yogyrt,kıza disney sise su(sulugu bıraktı bu siselere taktı)
30 tl bim;Türk kahvesi,elma sirkesi,mantar,6lı yumurta.
Yemek yedik,yargı izledim telden kız gelene kadar,camasır katladım toz aldım izlerken.
Kız uyursa kahve bascm
Ay cidden hic mecalim,motivasyonum yok suara bisey yapmaya.
Resmn ezbere yasıyorum

Günaydınlar
Dün kızın yanında uyumus kalmısım yine.
Koci gecenlerde bagajda okey takımı varmıs hic kullanılmamıs.Onu koy demisti satısa.
Dün gece satılmıs 175 tl gelcek ordan.
Sabah satılmıs senin okey takımı dedim.
İyi iste dursun sende sacımı boyatcam diyodun ya dedi.
Ben sok kocam bana bagıs yaptı
Rüyamda görsem hayra yormam
Aksama yemeeem yok yine.
Dünden patates sulusu var az ama yemez.

Enerjim yerlerde buara
KOlumu kaldırasım yok.Kar sevmiyrum,puslu hava sevmiyorum Allah affetsin.Hemen modum düsüyor
Benimde modum düşüyor az az diyet yapıyorum habire bozuyorum oglus evde yürüyüş yapsam diyorum bı bakiyorum akşam oluyor oğlan evde esim evde

Bu gün eşimin kartını almaya gittim nihayet oldu. Ordan da bankaya gittim kiracı kirayı yatırmış 150 euro aldım Allah bereket versin. Dönüşte markete uğradım önce bime girdim unlara zam gelmiş, ordan şoka girdim manuel çırpıcı aldım 10 tl. Birde migros yaptım bu ara alabildiğim kadar et, erzak almak istiyorum ramazan da daha da zamlı olur her ramazanda oldugu gibi 1 kilo kıyma, 5 parçada tavuk pirzola, 1.100 gram da çeri domates aldım 115 tl kart geçtim ordan eve geldim. Sabahtan mercimek çorbası, karnıbahar yemegi, bakla fava ve puding yapmıştım dün evi temizlediğim için bu gün pek ihtiyaç yok evin temizliğine şimdi bir kahve yapıcam kemdime yemeğe yakında makarna yaparım tamamdır.

Bereketli olsun
Bizim topigin vedari iftiharisin valla
Birikim olayı masallah
Biz bu fasfakir fapfakir ☺

PTT trendyol iadem vardi onu verdim.
Dönüşte bim yaptim
Kasar, İzmir tulum, hellim, elma, armut, muz, limon, kadayıf, 3u 1 arada, meyveli yoğurt, kepekli sandvic ekmegi, asperox mavi aldim(nazeninden duydum denicem bunuda), mango suyu başkada ne aldıysam artık unuttum 179tl baydim geldim.

Yolda Bi ablayı gordum lafa tuttu ruzgarida yedim yapıştı yine öksürük bana.
Tmm artık 3 günde oksururum

Bi arkadaş aradı sabah bakti sesim kötü kesin sana gelim dicekti demedi.
Allah affetsin bu ara ne kimseyi agirlayasim ne bisi yapasım var.
Hastada olmasam kafam kaldırmıyor yalnız olasım var.
Kimse gelmesin falan.

Eve geldim kızı uyuttum annemdeydi
Tavuklu pilav, kıymalı patates oturtma yaptım.
Kadayıfı tatladım.
Oğlan geldi yemek verdim
Çamaşır asicam.
Ev fln supuremem daha galiba yoruldum

Eltim wp aramış
Yeminle kaçan kovalaniyoru yaşıyorum.
Baktım ayın 10unda da aramış yeni gördüm
Bu ne hırs yahu aramalar fln
Kadinin nosunu fln silmiştim

Ne dertleri var ne işleri düştü acep.
Hiç geri arayasım yok gormedim dicem gecicem.
Arsızlar kesin net yani.
Bi düşün yakamdan da.

Trendyol 10tl vermis hizlidan
2 Pınar denge 1 kilo cay aldım caykur 43tl.
Sütler 10tl
Cay 23tl gelmis oldu.
Uyguna alınca süper oluyo 1 pkt de evde var.
Zaten çoğunlukla ıhlamur içiyoruz

Ramazan için gidecek 1 pkt hazırladım sayılır.
Birazda böyle indirimden alicam yapicam.
Böyle cay seker un alırım atarım kenara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…