Gecmiş olsunSelammm
Kız için avm gittim ama ne gitme dondum titredim düşünün outleti bile gezemedim
Eşimin gözler yaşlı o derece.
Mağazalar boştu ztn yemek katı doluydu.
Bisiler yedik eve geldik benim öksürük üşüme tavan yaptı.
Eşim dedi kalk gidiyoruz sesimde günlerdir düzelmiyor.
Acil bomboş şansıma valla.
Hemen muayene oldum ciğerlerinde sıkıntı yok ama geniz akıntısı var.
Muhtemelen bisi alerjin var dedi göğüs röntgen istedi.
O da boştu hemen çekindim.
Bronşit başlamış dedi
Antibiyotik, alerji ilacı ve balgam söktürücü verdi.
Gogus hastalıklarına randevu al dedi.
Bakım randevu bulabilcekmiyim.
Ben çok bekliyorum aslında en başında gitmeliydim ha geçer ha geçecek bi de randevu bulamadım.
Artık nefesim falan daralmaya başlamıştı tırsmadim diil cigerlerimdemi bir sıkıntı var die.
Nobetci eczane ilaçlar vs derken.
Eve geldiğimden daha iyiyim şükür. Hemen içtim ilaçlarımı.
Kızada yemek yedir oyna faln derken uyuttu eşim.
Annemde sagolsun işkembe çorbası yapmış
Sirkeli sarımsaklı falan ictim icim ısındı valla.
Yarin bende pisircem oglanla ben içiyoruz.
Annemde oluyo hep pişmiş alırım az pisiririm.
Ben çok defa doktora gittim. Benim öksürüğüm genel sebep. Tabi yürüyüş koşmak yokuş spor hepsi nefesimi daraltıyor. Özellikle açık havada yürüyüş yapıyorum çünkü spor salonları öksürüğümü artırıyor. Çok doktora gittim alerji ilaçları verdiler hep. Yedikule göğüs hastalıklarına gittim. Alerjik astım teşhisi koydular. Orada da ciğer filmi çekildi. Alerji testi ve solunum testi yapıldı. Sürekli bir ilacı kullanırken göğsümde sızlamayla gittim tekrar göğüs hastalıklarına orada da ciğer filmi ve solunum testi yapıldı. Şimdi kontrollerde de solunum testi yapıyor.,ilaca da devam ediyorum. Ailede annemde teyzemde ablamda kuzenlerimden ikisinde astım var :)Astım için test vs yapiyormu?
Ben kendimde astimdan şüpheleniyorum
Ailede ztn var bolca
Nefesim çok daralıyor özellikle spor yaparken hızlı yürüdüğümde falan
Randevu bulmaya çalışıyorum gidicem bi
Bereketli olsun bende halletmek istiyorum büyük kalemleriHafta sonu eşimle ramazan gelmeden carrefourdan kırmızı ve beyaz et aldık. Dün onları hazırladım dondurucuya koydum sadece et 260 tl verdik. Para olarak bana çok geliyor ama et olarak az oluyor tabi tavuk eti de çok zamlanmış. Yaglara sadece baktım şimdilik evde var ama illaki alınacak.
Bereketli olsun canım bende esim ödeme alsın diye bekliyorum binde fln şeker göremedim sekerimin dibi gelmiş pofff ramazan öncesi alincak hepHafta sonu eşimle ramazan gelmeden carrefourdan kırmızı ve beyaz et aldık. Dün onları hazırladım dondurucuya koydum sadece et 260 tl verdik. Para olarak bana çok geliyor ama et olarak az oluyor tabi tavuk eti de çok zamlanmış. Yaglara sadece baktım şimdilik evde var ama illaki alınacak.
Ben bizim burda ki bim magazalarında da dikkatimi çekti yaklaşık iki haftadır toz şeker hiç yok sadece 1 kiloluk küp şeker satıyorlar. Sağlam zam gelicek herhalde şekere diye düşündüm. Başka birşey gelmiyor aklıma.Bereketli olsun canım bende esim ödeme alsın diye bekliyorum binde fln şeker göremedim sekerimin dibi gelmiş pofff ramazan öncesi alincak hepet tavuk banada gerekiyor
Her şey pahalı dışarda bişey yiyip içmek lüks resmen bizim burdada oyuncakci var toys shop değil ona ragmen pahalı e bebek daha uygun oluyor çoğu zaman bakıp öyle akiyirdum benİyigeceler kızlar
Cidden sinir uclarıma oynuyor bu kızın uyumaması
Bak saat kac oldu hala dolanıyor
Bugün okadar yorduk bide
Annemle bulustuk kahve ictik,Alya pasta yemek istedi annem bende geleyim dedi
Kadın hesap ödedi bi dünya 140 2 kahve 2 cay 1 pasta 1 sebastiana
Gelirken bize kuru dolma,sarma almıs ev yemekleri yapan yerden.
Avmde bulustuk biz markete indik 100 tl;persil sıvı,avokado,dondurulmus sogan,kutu süt,2 paket bitter bir de son anda alyanın yakalayıp bırakmadıgı milkanın oreolu minik yumurtaları(18 tl verdim kücücük pakete)
Battı balık yan gider dedik toyz shopa girdik
Kepce aldı 45 tl plastik
Okadar pahalıydıki orası
Gecen hafta e bebkten 80 tlye aldıgım sey 249 tl orda yuhhdedim
Omron marka alabilirsinTansiyon aleti almam lazım önereceğiniz varmı?
Biran önce alsam iyi olur. Çünkü bazen diyorum yüksek tansiyon da olabilirmi diye. Yaş ilerledi tabi
Ay Allah korusunİyi geceler
Kızı uyuttum. Az internette gezindim :) şimdi buraya uğradım.
Sabah kahvaltı yapmamız 12 yi buldukız pişi hamur kızartmamı istedi. Onu yap mayalansın vs ancak. Sonra toparla nevresim değiştir. Robot süpürdü. Ben de standart günlük işleri hallettim. Sonra tansiyonum düşüyor gibi hissettim bu ara sık sık oluyor doktora gitmem şart. oturdum biraz. Tuzlu ayran içtim. Kıza telefondan babasını aramayı gösterdim. Bayılma falan olursa hemen telefonu alıp arıyorsun dedim. Tansiyondan hep korkarım. Çünkü genel olarak düşük tansiyonluyım. Bir şey olsa gözüm hemen kararır. İnşallah olmaz tabi de. Arkadaşa da evin anahtarını vermeyi düşünüyorum. Çünkü üst kilit kilitli biri yardıma gelse Ela açamaz. Tabi Allah korusun inşallah yaşamayız ama bugünlerde bir korku var tansiyondan dolayı.
O arada Kız film izledi. Arkadaş bahçeye inelim dedi. Saat 4 e kadar pırasa kavurdum. Kıza da mantı açacaktım.
Hava soğuktu. Arkadaşın kızı okuldan geldi. Eve döneceğiz. İlla bize gelin elayla oynayacağız. Ela da gelmeyelim dermi. İlla gidelim anne. Gezgin kızım. Gidelim eve yok. Onlar bizden önce girdiler blok kapısından. Arkadaş da kaç defa dedi yemek var evde Ela da yer. Neyse çıktık arkadaş nohut yapmış yediler. Nohut yoğurt.
Biraz oturduk eve döndük. Kızla oyunlar oynadık. Yağ satarım bal satarım. Başım döndü iki dönmeyegeç anne olunca böyle oluyormuş. Öğretmencilik oynadık bu ara komşuculuğu bıraktık. Öğretmenciliğe döndük :)
Evde nohut kavurdum. Eşim yemek yerim dedi. Pırasaya yumurta kırdım. Yedik birlikte.
Akşam da onlar oynadı. Ama anne sende oyna. Babası diyor kızım anneyi rahat bırak yok bırakırmı
Bugün de böyle geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?