Geçmiş olsun canım omron kullandık biz babaanneye yıllarca iyidir o markaİyi geceler
Kızı uyuttum. Az internette gezindim :) şimdi buraya uğradım.
Sabah kahvaltı yapmamız 12 yi buldukız pişi hamur kızartmamı istedi. Onu yap mayalansın vs ancak. Sonra toparla nevresim değiştir. Robot süpürdü. Ben de standart günlük işleri hallettim. Sonra tansiyonum düşüyor gibi hissettim bu ara sık sık oluyor doktora gitmem şart. oturdum biraz. Tuzlu ayran içtim. Kıza telefondan babasını aramayı gösterdim. Bayılma falan olursa hemen telefonu alıp arıyorsun dedim. Tansiyondan hep korkarım. Çünkü genel olarak düşük tansiyonluyım. Bir şey olsa gözüm hemen kararır. İnşallah olmaz tabi de. Arkadaşa da evin anahtarını vermeyi düşünüyorum. Çünkü üst kilit kilitli biri yardıma gelse Ela açamaz. Tabi Allah korusun inşallah yaşamayız ama bugünlerde bir korku var tansiyondan dolayı.
O arada Kız film izledi. Arkadaş bahçeye inelim dedi. Saat 4 e kadar pırasa kavurdum. Kıza da mantı açacaktım.
Hava soğuktu. Arkadaşın kızı okuldan geldi. Eve döneceğiz. İlla bize gelin elayla oynayacağız. Ela da gelmeyelim dermi. İlla gidelim anne. Gezgin kızım. Gidelim eve yok. Onlar bizden önce girdiler blok kapısından. Arkadaş da kaç defa dedi yemek var evde Ela da yer. Neyse çıktık arkadaş nohut yapmış yediler. Nohut yoğurt.
Biraz oturduk eve döndük. Kızla oyunlar oynadık. Yağ satarım bal satarım. Başım döndü iki dönmeyegeç anne olunca böyle oluyormuş. Öğretmencilik oynadık bu ara komşuculuğu bıraktık. Öğretmenciliğe döndük :)
Evde nohut kavurdum. Eşim yemek yerim dedi. Pırasaya yumurta kırdım. Yedik birlikte.
Akşam da onlar oynadı. Ama anne sende oyna. Babası diyor kızım anneyi rahat bırak yok bırakırmı
Bugün de böyle geçti
Bizdede oyuncak günü var pahalı şeyleri yollayamiyorum bende isteyen olur bazı ailelerin durumları çok iyi değil zaten aidat 120 TL bizde misal gününü geçiren aileler oluyor ogretmen utana sıkıla yazıyor birde oğlun geçen ddi oyuncak gününde bir arkadasi ozmo oyuncağı var onu getiriyor ddi acaba oyuncağı yokmu dfim üzüldümGünaydınlar
Dün kız 22.30 da uyudu.Emziksizlikten düzenimiz sastı
Dalamıyor cocugum
Kalktım yemek yedim o saatten sonra.
MaVİ günü bugun dediler bizim zaten giyinmemiz sorun.
Aglaya aglaya giydirdik yine
Gün gecmyorki benden yeni bi oyuncak istemesin
Bu sefer istediği bebek 1100 tl
Tabiki almam.
Baby Alive spagetti yiyenmis.
Ya bu pahalı oyuncakları neden yolluyor okula aileler
Gösteris olsun diye düsünüyorm yani artk,
Alan var alamayan var.
Konuscam bu konuyu.
Ben sıkar alırım ama oyuncak zaten götürmek yasak
Sabah aglamasın diye aileler izin veriyor sanırım
Anne Melisanın bebegi spagetti yiyo bana da ondan alaar mısın diyo aksm
Alaar mısın yalnız
Alarız kızım dedim sonra bi fiyata baktım ben sok!
Ahh ya kıyyamam yoktur belki.Geçmiş olsun canım omron kullandık biz babaanneye yıllarca iyidir o marka
Bizdede oyuncak günü var pahalı şeyleri yollayamiyorum bende isteyen olur bazı ailelerin durumları çok iyi değil zaten aidat 120 TL bizde misal gününü geçiren aileler oluyor ogretmen utana sıkıla yazıyor birde oğlun geçen ddi oyuncak gününde bir arkadasi ozmo oyuncağı var onu getiriyor ddi acaba oyuncağı yokmu dfim üzüldümama geçen biri bı oyuncak getirmiş söyledi bizimki ister gibi oluyordu benzer biseyi var almadım anlattım niye almadığımı
Haklısın ama şöyle bir sıkıntı oluyor bazen. Bizim okulda haftada bir gün oyuncak günü var, o gün o oyuncağı seçiyor o pahalı götürmeyelim denmiyor, bazen oyunla başka şey seçmesini sağlıyorum ama özellikle bebek falan olunca çocuğa göre hepsi bebek, o pahalı götürme denmiyor. Ama sizde oyuncak götürme günü yokmuş o zaman izin vermemelilerAhh ya kıyyamam yoktur belki.
Yani bizimki de cok lüx bi okul değil.Orta halli ama bazı oyuncakları söylüyor deli paralar.
O oyuncakları yollama yani okula.
Aynen bizde yok oyuncak günü.Haklısın ama şöyle bir sıkıntı oluyor bazen. Bizim okulda haftada bir gün oyuncak günü var, o gün o oyuncağı seçiyor o pahalı götürmeyelim denmiyor, bazen oyunla başka şey seçmesini sağlıyorum ama özellikle bebek falan olunca çocuğa göre hepsi bebek, o pahalı götürme denmiyor. Ama sizde oyuncak götürme günü yokmuş o zaman izin vermemeliler
Allah kabul etsin bacımSelam kızlar oglusu okula bırakıp geldim sabah bir ortalık toplamıştım onu bırakıp şoka gittim ciğer ekmek spagetti 21 verdim akşama ciğer sote spagetti yoğurt turşu var oglus ciğer yemiyor çorba yaparım birde ona sabah süt aldım mayaladım çıkmadan çamaşır toplancak tam kurulmamışgelince duşa kabin lavabo klozet yıkadım küçük wc yi temizledim duşakabin sirke bulaşık sabunu ile yıkadım cillop gibim oldu namaz kıldım az buralara bakım ddim kahve içiyorum hem ev ne sessiz kuşum olmayınca bugün yaşlılar günü için etkinlik olcak tesbih kıyafet vs yolladik velilerle
Sağol canım. Bugün su içmeyi artırdım gayet iyi geçti. Yıllar önce doktora gitmiştim. Takibe almıştı. Genel olarak düşük tansiyonlusun su içmeyi artır demişti. Ve çok iyi gelmişti. Ama tabi şimdi yaşım ilerleyince ister istemez hemen acaba farklı birşeymi var diye düşünüyorum.yedirenk79 geçmiş olsun canım ben uzun yıllardır tansiyon hastasıyım benim yüksek senin belirtilerin düşük tansiyon, benim mesela yükseldiğinde ense kökümden başlıyan baş ağrısı oluyor. Doktora gidip holter takılıp takib edilmesi lazım umarım ciddi birşey yoktur. Kızlar çocuklarım okul öncesi eğitime giderken öğretmeni bir gün boş şampuan şişesi istemiş etkinlik yapmak için annenin biri oldukça pahalı markanın bir şampuanını dolu olarak yollamış öğretmen bizi ertesi gün topladı lütfen ben masraf olmasın diye istedim dedi. Çok şaşırmıştım böyle birşeyi neden yaparlar hala anlamam.
Bu gün canım mücver istedi hazırladım buzdolabına koydum akşama kızartırım, tavuk suyuna çorba yaptım, biraz da az az kalan yemeklerim var yogurt ve mezeler de var yeter bu gün. Telden çamaşırları toplucam vallahi zor geliyor rüzgardan dolanmışlar birbirine onları toplar katlarım. Saçımı boyamam lazım boyamı aldım ama hava çok soguk nasıl boyucam bilmiyorum boya kafamda ıslak durunca çok üşüyorum.Neyse havalar biraz ısınsın öyle boyayım.
Ben bizim burda ki bim magazalarında da dikkatimi çekti yaklaşık iki haftadır toz şeker hiç yok sadece 1 kiloluk küp şeker satıyorlar. Sağlam zam gelicek herhalde şekere diye düşündüm. Başka birşey gelmiyor aklıma.
Benim buzlukta bitmiş kırmızı biber koymuşum nolcak biber yatcak ıs gibiArkadaşım aradı bu gün, eşi ameliyatlı görüşemiyoruz bir saatten fazla konuştuk çok iyi geldi. Dondurucuya asma yapragından kuru patlıcan ve biberden oluşan bir dondurma kutusu dolma ramazanlık hazırlayıp koydum çok az da küçük tencereye hazırladım buzdolabına koydum hafta sonu pişiririm. Bir arada köfte yapıp koymak istiyorum hazır iyi oluyor. Ama havadan herhalde kollarım agrıyor uykum geliyor. Bugünlerde burada hava çok fırtınalı çamaşır asıp toplamak dert oldu bu gün iki makina yıkadım astım hem üşüdüm birde mandalların birkaçını aşagıya düşürdüm rüzgarda zaptedemiyorum elimdekileri. Dondurucunun üç çekmecesini çıkarıp temizledim tekrar yerleştirdim ne var ne yok diye baktım kalan iki çekmecesini ellemedim ellerim dondu. Bazen hazırlayıp koyduklarımı unutuyorum 2 paket bamya ve bezelye kalmış, közlenmiş biber ve patlıcan da ikisinden toplam 5 paket kalmış ekmekte koyuyorum ben 4 tanede ekmek var. Küçük kızım semizotu seviyor diye iki büyük paket semizotu ve iki büyük enginar varmış yeni yılda metrodan aldığım etler 4 paket kuşbaşı var et stogu iyi sebze stogu da tamam dedim dondurucudan devam edicem. Herşey çok pahalı bir de yazdan musakkalık kızarttığım patlıcanlardan da var. Ramazan öncesi hazırlıkları tamamlamaya çalışıyorum Makbule yine ramazan başında sipariş geçerim. Arkadaşım bu gün telefonda diyor hurma çok pahalı diyor. Evet sadece hurma değil herşey çok pahalı dedim. Bu gün dünden kalanlar var isterlerse sadece ya makarna ya da mantı haşlarım ya da patates kızartırım yeter yorulmuşum.
Abla günaydın, ben dondurucuya bir şeyler koyarken telefonuma not alıyorum, 3 poşet barbunya, 5 poşet köz patlıcan gibi. Kullandıkça da güncelliyorum, hem neyden ne kadar kalmış görebiliyorum hem de yemek yapacağım zaman bakıp şunu yapabilirim diye fikir oluyor. Belki sen de yapmak istersin, sevgilerArkadaşım aradı bu gün, eşi ameliyatlı görüşemiyoruz bir saatten fazla konuştuk çok iyi geldi. Dondurucuya asma yapragından kuru patlıcan ve biberden oluşan bir dondurma kutusu dolma ramazanlık hazırlayıp koydum çok az da küçük tencereye hazırladım buzdolabına koydum hafta sonu pişiririm. Bir arada köfte yapıp koymak istiyorum hazır iyi oluyor. Ama havadan herhalde kollarım agrıyor uykum geliyor. Bugünlerde burada hava çok fırtınalı çamaşır asıp toplamak dert oldu bu gün iki makina yıkadım astım hem üşüdüm birde mandalların birkaçını aşagıya düşürdüm rüzgarda zaptedemiyorum elimdekileri. Dondurucunun üç çekmecesini çıkarıp temizledim tekrar yerleştirdim ne var ne yok diye baktım kalan iki çekmecesini ellemedim ellerim dondu. Bazen hazırlayıp koyduklarımı unutuyorum 2 paket bamya ve bezelye kalmış, közlenmiş biber ve patlıcan da ikisinden toplam 5 paket kalmış ekmekte koyuyorum ben 4 tanede ekmek var. Küçük kızım semizotu seviyor diye iki büyük paket semizotu ve iki büyük enginar varmış yeni yılda metrodan aldığım etler 4 paket kuşbaşı var et stogu iyi sebze stogu da tamam dedim dondurucudan devam edicem. Herşey çok pahalı bir de yazdan musakkalık kızarttığım patlıcanlardan da var. Ramazan öncesi hazırlıkları tamamlamaya çalışıyorum Makbule yine ramazan başında sipariş geçerim. Arkadaşım bu gün telefonda diyor hurma çok pahalı diyor. Evet sadece hurma değil herşey çok pahalı dedim. Bu gün dünden kalanlar var isterlerse sadece ya makarna ya da mantı haşlarım ya da patates kızartırım yeter yorulmuşum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?