Bak iyi akıl mış kız bende yapan bariAbla günaydın, ben dondurucuya bir şeyler koyarken telefonuma not alıyorum, 3 poşet barbunya, 5 poşet köz patlıcan gibi. Kullandıkça da güncelliyorum, hem neyden ne kadar kalmış görebiliyorum hem de yemek yapacağım zaman bakıp şunu yapabilirim diye fikir oluyor. Belki sen de yapmak istersin, sevgiler
Allah kabul etsin bacımAyy resmen gelemiyorum
Halam burda onunla vakit geciriyorum
Bugün bende kuran okudu sagolsun
Kızıma patik yaptı burdayken ip aldım bende bugün hadi dedim dışarı cikalim ipciye soktum almam istemem dedi zorla aldım.
2 gündürde çörekler, keteler, tatlılar costum.
Halam seviyo cay sofrasını
Halam 2 hafta kalsa ben 5 kilo alırım halamla kesin
Camlarımı sildim 2 tane 2 tane derken
Bugün kızın kiyafetlerinden ayırdıklarımi birinin torunu için verdim o ablaninda durumu iyi diil kirada eşi hala çalışıyor emekliligi yok.
Ona erzak yaptım onun da nasibiymis aklıma gelmemişti o abla .
Diğer 2 taneyi çek olarak vericez eşimle öyle konuştuk.
Fitreleri veririz.
1000 tane ihlas çektim.
Süpür sil topla yıka bitmeyen dünyalık işler.
Buzlukta hazır bisi olunca asiri mutlu oluyorum ben b planı resmenSlm bacımlar
Kızı gidelim birlikte alalım dedi koci
Oyun parkı diye tutturdu girdik
45 tl oyun parkı
15 tl akülü araba
Marketten kuskus,Türk kahvesi,su,2 tane filtre kahve 28 tl bıraktım
Kıza yarım avokoda yedirdim gelince cünkü yemegimiz yok
Lahmacun cıkardm buzluktan ayranla yer.
Bana da dolma var dünden,kızda kuru dolma seviyor kaktırırım
Çok teşekkür ederim Mühendisim ben üzerine küçük bir kağıt yapiştırıyorum bantla ne oldugunu (Karnıyarık 20.07.2021) ve sadece tarihi yazıyordum ama cep telefonundan takibi hiç düşünmemiştim teşekkür ederim paylaştığın için.Abla günaydın, ben dondurucuya bir şeyler koyarken telefonuma not alıyorum, 3 poşet barbunya, 5 poşet köz patlıcan gibi. Kullandıkça da güncelliyorum, hem neyden ne kadar kalmış görebiliyorum hem de yemek yapacağım zaman bakıp şunu yapabilirim diye fikir oluyor. Belki sen de yapmak istersin, sevgiler
Allah kavuştursun lellim.Gunaysss
Halam gitti bugün tam alisiyoruz gidiyo buruluyorum.
Kıza bisiler yedirdim
Şimdide patates yiyor fritozde biraz kizarttim.
Yataklari topladim.
Mutfak toplancak
Mügeye takıldım kac gündür
Adamı torunu öldürdü sanırım
Çok yazık ya emek et, büyüt, gelsin seni öldürsün
Allahim evladin da torununda hayırlısını ver.
Evde olunca vakit daha da çok yetmiyor. Çünkü gözüne batıyor insanın. İş bitermi hiç. Ben de bu ara çok gidip gelmiyorum ya, evde işe yetişemiyor zaman yetiremiyorum. Şu an da var işGünler çok hızlı geçiyor. Bu gün eltimle görüştük, canım sıkılıyor diyor evde senin sıkılmıyormu diyor sıkılmaya vaktim yok dedim. Evde ama ev derli topludur, elektrikliye tutar canı isterse pas pas atar toz alır genelde de çok acil birşey yoksa yapmaz, yemek yapmayı sevmez en çok kurufasulye yapar. Ne yapıyor gün içinde bilmiyorum. Eşim hastanede çalıştığı için biliyorum haftada bir doktora gider. Bana bu gün çok canını üzme diyor, içimdende dedim senin gibi rahat da olamam. Bugün toz aldım telden çamaşırları topladım bazı dikiş yerlerinden özellikle eşofmanların ve termal taytların dikişleri açılmış onları diktim çoraplarda da vardı onlarıda da tamir ettim katla yerleştir ütü olacakları ayırdım. Akşama etli nohut, tavuk suyuna sade bulgur pilavı, közlenmiş patlıcan sarımsaklı yogurt ile yapıcam yeter bu gün, evle ugraşıyorum yemek çok zamanımı alıyor birde yürüyüş yaptım bu gün. Yürüyüş yolumuda nerde bir işim var ise o tarafa doğru güncelliyorum. Cumartesi günü zeytinliğe gideceğiz eksik olan fideleri sipariş vermek için fidan yetiştirilen seraya gittim kızlarım incir çok seviyor ondan da sipariş verdim. Nar ve ayva da istiyorum ama onları sormadan almam bizim oranın toprağı uygunmu diye sorup öyle almak istiyorum.
Allah kavuştursun canım.Gunaysss
Halam gitti bugün tam alisiyoruz gidiyo buruluyorum.
Kıza bisiler yedirdim
Şimdide patates yiyor fritozde biraz kizarttim.
Yataklari topladim.
Mutfak toplancak
Mügeye takıldım kac gündür
Adamı torunu öldürdü sanırım
Çok yazık ya emek et, büyüt, gelsin seni öldürsün
Allahim evladin da torununda hayırlısını ver.
Sağol canım.Buzlukta hazır bisi olunca asiri mutlu oluyorum ben b planı resmen
Sağol kuzu
yedirenk79 geçmiş olsun canım.
Büyük fincan ve küçük fincan çok baktım bu ara. Trendyolda çok çeşit var. Benim fincanlar porselen takımımım fincanları. İki yudumda bitiyor.GünaYdınlar
Dün sarjımı yine ofiste unutmusum:S
Kaldım kücük ıphone.
Onda da sadece arama var uygulama yüklenmiyor
Kız 21.30 da uyudu,kalktım sadakatsız izledim biraz.
Etli pilav+bezelyemiz var dünden.
Koci yemezse tabi ise gidene kadar
Dün lcw gezdim biraz 2li fincan begendim 99 tldi.
Satıslardan onu alabilirim:)
Hep sat sat nereye kadar:)
Aslında 6lı bi takım fincan almam lazım.
Ramazanda lazım olur arkadasları iftara alcam.
Sağol canım bakayım hemen.Omron marka alabilirsin
Özellikle dikkat ettim
Gittiğim hastane, aile hekimi, kadın doğum doktoru hatta eczane bile bu markanın tansiyon aletini kullanıyor
Şimdi bende bunu alacağım
En doğru sonucu veren bu markaymış
Amin canım çok sağolAy Allah korusun
Cok gecmis olsn cnm.
O bebeğin başka çeşitini de Ela istiyordu almadım. Görüyor özeniyor vs. En basiti işlevsizi bile 300 e yakın. İstiyorlar iki gün oynayıp kenara atıyorlar heleki o rakama çok fazla. Alaaarmısın bizde de hala var, gülüyorum öyle söyleyinceGünaydınlar
Dün kız 22.30 da uyudu.Emziksizlikten düzenimiz sastı
Dalamıyor cocugum
Kalktım yemek yedim o saatten sonra.
MaVİ günü bugun dediler bizim zaten giyinmemiz sorun.
Aglaya aglaya giydirdik yine
Gün gecmyorki benden yeni bi oyuncak istemesin
Bu sefer istediği bebek 1100 tl
Tabiki almam.
Baby Alive spagetti yiyenmis.
Ya bu pahalı oyuncakları neden yolluyor okula aileler
Gösteris olsun diye düsünüyorm yani artk,
Alan var alamayan var.
Konuscam bu konuyu.
Ben sıkar alırım ama oyuncak zaten götürmek yasak
Sabah aglamasın diye aileler izin veriyor sanırım
Anne Melisanın bebegi spagetti yiyo bana da ondan alaar mısın diyo aksm
Alaar mısın yalnız
Alarız kızım dedim sonra bi fiyata baktım ben sok!
Sağolasın kuzu. Bakayım o markaya daha almadım. Yeni okuyabildimGeçmiş olsun canım omron kullandık biz babaanneye yıllarca iyidir o marka
Bizdede oyuncak günü var pahalı şeyleri yollayamiyorum bende isteyen olur bazı ailelerin durumları çok iyi değil zaten aidat 120 TL bizde misal gününü geçiren aileler oluyor ogretmen utana sıkıla yazıyor birde oğlun geçen ddi oyuncak gününde bir arkadasi ozmo oyuncağı var onu getiriyor ddi acaba oyuncağı yokmu dfim üzüldümama geçen biri bı oyuncak getirmiş söyledi bizimki ister gibi oluyordu benzer biseyi var almadım anlattım niye almadığımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?