Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bak iyi akıl mış kız bende yapan bari
İyi fikir

Allah kabul etsin bacım

GünaYdınlar
Dün sarjımı yine ofiste unutmusum:S
Kaldım kücük ıphone.
Onda da sadece arama var uygulama yüklenmiyor
Kız 21.30 da uyudu,kalktım sadakatsız izledim biraz.
Etli pilav+bezelyemiz var dünden.
Koci yemezse tabi ise gidene kadar
Dün lcw gezdim biraz 2li fincan begendim 99 tldi.
Satıslardan onu alabilirim:)
Hep sat sat nereye kadar:)
Aslında 6lı bi takım fincan almam lazım.
Ramazanda lazım olur arkadasları iftara alcam.

Buzlukta hazır bisi olunca asiri mutlu oluyorum ben b planı resmen

Sağol kuzu

yedirenk79 geçmiş olsun canım.

Gunaysss
Halam gitti bugün tam alisiyoruz gidiyo buruluyorum.

Kıza bisiler yedirdim
Şimdide patates yiyor fritozde biraz kizarttim.
Yataklari topladim.
Mutfak toplancak

Mügeye takıldım kac gündür
Adamı torunu öldürdü sanırım
Çok yazık ya emek et, büyüt, gelsin seni öldürsün
Allahim evladin da torununda hayırlısını ver.

Çok teşekkür ederim Mühendisim ben üzerine küçük bir kağıt yapiştırıyorum bantla ne oldugunu (Karnıyarık 20.07.2021) ve sadece tarihi yazıyordum ama cep telefonundan takibi hiç düşünmemiştim teşekkür ederim paylaştığın için.
Allah kavuştursun lellim.

Günler çok hızlı geçiyor. Bu gün eltimle görüştük, canım sıkılıyor diyor evde senin sıkılmıyormu diyor sıkılmaya vaktim yok dedim. Evde ama ev derli topludur, elektrikliye tutar canı isterse pas pas atar toz alır genelde de çok acil birşey yoksa yapmaz, yemek yapmayı sevmez en çok kurufasulye yapar. Ne yapıyor gün içinde bilmiyorum. Eşim hastanede çalıştığı için biliyorum haftada bir doktora gider. Bana bu gün çok canını üzme diyor, içimdende dedim senin gibi rahat da olamam. Bugün toz aldım telden çamaşırları topladım bazı dikiş yerlerinden özellikle eşofmanların ve termal taytların dikişleri açılmış onları diktim çoraplarda da vardı onlarıda da tamir ettim katla yerleştir ütü olacakları ayırdım. Akşama etli nohut, tavuk suyuna sade bulgur pilavı, közlenmiş patlıcan sarımsaklı yogurt ile yapıcam yeter bu gün, evle ugraşıyorum yemek çok zamanımı alıyor birde yürüyüş yaptım bu gün. Yürüyüş yolumuda nerde bir işim var ise o tarafa doğru güncelliyorum. Cumartesi günü zeytinliğe gideceğiz eksik olan fideleri sipariş vermek için fidan yetiştirilen seraya gittim kızlarım incir çok seviyor ondan da sipariş verdim. Nar ve ayva da istiyorum ama onları sormadan almam bizim oranın toprağı uygunmu diye sorup öyle almak istiyorum.

Selam herkese,
Bugün hava güzel, Kesinlikle yaz insanıyım. Çiçeklerim açtı güneşi görünce :)
Ağustosta doğduğum içinmi bilemedim. Yaza dolamayan, kış gelir gelmez gitsin diyenim.
Hava güzel diye kahvaltı sonrası parka çıkarttım kızı. Orada arkadaşın biriyle karşılaştık. Çok da gidip geldiğim biri değil.parkta karşılaşıyoruz çocuklar oynuyor.tabi onun oğlu başka arkadaşıyla oynuyordu. Ela onunla oynamak istedi. O da arkadaşıyla oynuyor diye Elayla oynamadı. Sonra başka kız çocuğu oynamak istedi. Onunla da Ela oynamadı. Neymiş illa onunla oynamak istiyormuş ama oynamıyormuş. Mızırdandı. Huysuzlaştı. Resmen karakter değiştirdi. Normalde gider arkadaş olabilirmiyiz der muhabbet kurar. Tanıyamadım bir an yolda konuştum eve geldik konuştum..anlattım doğru olanı. Kimseye ısrar etmemesi gerektiğini ve yalnızken onunla oynayıp arkadaşı olunca oynamayana ısrarcı olmak yerine başka arkadaşlar bulup oynaması gerektiğini ( çünkü kaçıncı defadır böyle yalnızken oynuyor biri varken oynamıyor) ama Ela her defasında ısrar ediyor. Bu defa iyice delirdi başkasıyla da oynamadı. Mecbur konuştum çünkü böyle olursa ilerki hayatında da çok mutsuzluk yaşar. Umarım anlamıştır.
En son yeter bence anne konuştuğun dedi
Allahım ya ergen var karşımda
Çıkarrtığıma pişman oldum sanki. :)

Evde olunca vakit daha da çok yetmiyor. Çünkü gözüne batıyor insanın. İş bitermi hiç. Ben de bu ara çok gidip gelmiyorum ya, evde işe yetişemiyor zaman yetiremiyorum. Şu an da var iş sıralamayayım şimdi

Allah kavuştursun canım.
Hep dedim Allah evlat konusunda hayırlısını versin diye. İnsanın sınanacağı en zor konulardan biri çocuk.
Engel koyuyorsa bir bildiği vardır. Buna inanıyorum.

Buzlukta hazır bisi olunca asiri mutlu oluyorum ben b planı resmen

Sağol kuzu

yedirenk79 geçmiş olsun canım.
Sağol canım.
Ahh o buzluk rahatlığı. Yaptım mantıları dün attım. Evde kıza bir yemek olmadığı zaman tek yardımcım. Hemen mantı çıkarıp yoğurtla yediriyorum. Çok da seviyor. Dün de güya yaparken mantı yemeyeceğim dedi bir baktım bir tabağı bitirdi çorba da yapmıştım. Börek poğaça da biri gelince ohh hazır rahat. Difrizim de dolu.

Selam kızlar oglusu bıraktım okula ortalık topladım bir makine nevresimleri fln attım yikansin bulaşık açtım kayınvalidem bu tarafa gelmiş kız kardeşleriyle saolsun teyzenin birisinin hayvanları var süt getormis 5 kiloluk bir bidon saolsun köy sütü kaynattim sütlü kahve içtik eşimle namaz kilinca akşama nohut az pilav var buraz spagetti de var pırasa kavurcam kendime biraz canım çekti sabah oglus panceke istedi süt kalmamış inip süt aldım 12 TL tuttu eltim koltuk takımı alacak benim taksitciye çıkıp bakcam oglusu okuldan almaya çıkarken erken çıkcam biraz şoka uğrarım bir patates soğan hiç kalmamis alıyım

Büyük fincan ve küçük fincan çok baktım bu ara. Trendyolda çok çeşit var. Benim fincanlar porselen takımımım fincanları. İki yudumda bitiyor.
Şu modeli beğendim. Bir de küçüklerin bir tık büyüğünü istiyorum.

Eklentiler

• 8BD3079A-4A89-4F28-B9D2-A955D235545E.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 109
O bebeğin başka çeşitini de Ela istiyordu almadım. Görüyor özeniyor vs. En basiti işlevsizi bile 300 e yakın. İstiyorlar iki gün oynayıp kenara atıyorlar heleki o rakama çok fazla. Alaaarmısın bizde de hala var, gülüyorum öyle söyleyince

Sağolasın kuzu. Bakayım o markaya daha almadım. Yeni okuyabildim

Slm kızlar
Bugün derin dondurucuyu boşaltıp sildim fişini çektim hepsini buzdolabının buzluğa attım iiyi oldu
Darısı yaza inş yapılvak
Bu sene tarhana ve Kuruutmalık biber nişne almayacagım

nazenin9320 , yedirenk79 sagolun
Halam bana babannemden kalan miras
Başımın üzerinde yeri var.
Hepimiz öleceğiz ama ona bisi olacak diye korkuyorum.
Çünkü hep babannemi hatırlatıyor bana
Okadar merhametlidir ki 2 ip için bile gidene kadar kızım sana masraf çıkardım, verim illa diye diretti.
Ki ben götürdüm aldım zorla aldım zaten
Ona bluz almak istiyorum hediye lcw alırım mecbur, degisebilsin en azından.
Ramazanda gelicem yine dedi.

Sabah 750gr tereyag aldım 10tl indirim vardi 66tl geldi Kebir'in.
Tereyag asla dayanmıyor bize.
Fazlada alıp atılacak gibi diil.
Böyle indirim kupon vs yakaladıkca alicam, birden kilolarca alamicam.
Şimdi 1.5 kilo kadar oldu ramazani çıkarırdı bilmem alırım yine.

Bi profiterolcu vardi trendyolyemekde
Bayadır merak ediyordum profiterolunu 4.7 almış lezzet
Baktım 15tl indirim var oranında extra indirimi vardi sepette 25tl yarım kilo siparis verdim.
Pöffss güya dikkat edicem dedikçe azitiyorum bende
Bu son bu son diyorum
Form çayı içtim hemen

Evi süpürdüm
Çorba yaptım
Sarma var, sote var.
Toz aldım

Hergun toz aliyorum neredeyse yağıyor mübarek.

Ramazanda inşallah gündüz yasin akşam iftardan sonra mülk süresini okucam her gün
Kendime ödev gibi
Her günde 1000 ihlas cekicem.
Hergun yazicam.
Geçen sene her gece teheccühü kalmıştım inşallah bu senede nasip olur

Mülk (Tebareke) Suresini her gün okuyan kişinin parası bereketlenir, zenginleşir ve fakirlik yüzü görmez.

- Yatsı namazının ardından Tebareke Suresini okuyan kişi vefat etmesinin ardından kabir azabı diner.

- Vefat eden kimselerin arkasından okunduğu takdirde o kişinin de kabir azabı hafifler.

- Mülk (Tebareke) Suresini 41 defa okuyup yeni bir işe başlayan kişinin işleri rast gider, hayırlısıyla gerçekleşir.

- Peygamber Efendimiz (s.a.s) her gün Tebareke Suresini okuyan kişiye kıyamet günü şefaat eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…