Küçük Düşün Büyük Olsun!

Anam böyle eltilerde varmıs masallah kız
Saolsun yenge demiyorum alıştık 13 yıl oldu saolsun hepsi iyi kafa dengiler abla diyoruz bı eltimle aramda 3 yaş var tasincak olan 10 yaş büyük Allah razı olsun oğlumu ikiside pek sever bende onlarinkini elimde büyüdüler kucuklukleri dün gibi benim fındık en kucugumuz 6 seneden sonrada olunca çok bekledik seni diye seviyorlar oda yengelerini sever

Bende elti yok 2 görümce var biliyosnuz
Ama ben katnem bi insan oldgumdanÖyle cocuklar elimde büyüdü gibi bi drum olmadı:)
Masallah size yaa

Ben de tahammül 0
Bide benim cocugum üzgünüm ama sımardı.
Sımarttılar yani el birliğiyle
Kocaman parka gidiyoruz 1 saat egleniyor hopluyor zıplıyor,cıkarken begenmedim,pembe parka gitmek istiyordm diyor.
Sinir uclarıma oynuyor o anlar.
İstediği herseyin olacagını düsünüyor.
3 gündür markete götürmedim sırf bu yüzden.
Sabah babasına börek istiyorm demis cıkmıslar.
Dün İzzet capa röp.nı okudum iyice anladım sımarttık.
Cocugum okula gitmek istemiyor,beslenme koyamadıgımız icin.
Yemeklik koyarsan giderim diyen cocuklar varmıs
Bizimki bunu begendim alalım,sunu da alalım,buna da bineyim derken doyumsuz oluyor

Selam kızlar yazamıyorum yine akşam nasiboluyor anlamıyorum valla yemek yapcam bir kahve içiyorum şimdi dün esim bir miktar ödeme migrosta 20 money vardı onuda kullandım 305 oraya gitti un çay 1 litre yağ muz 16 wc kağıdı çamaşır suyu 1 er kg nohut pirinç kahvaltılık tereyağ yarım kg yemeklik tereyağ yarım kg kaşar peynir oglusa süt kakoulu muzlu milföy hamuru bir paket makarna aldım onurdan et salatalık aldım çıkıp 100 verdim ayrıca indirim vardı esimde köfteci yusuftan yarım kg kıyma azda et alıp buzluğa attık bugünde bana saatlik tanımlamış kar 15 TL yarım kg kıyma aldım 20 daha var son günü ptesi onuda kullanirim

Bulaşık tabletim az h içi alırım toz şeker yok doğru düzgün fileye gittim bugünde bir kilo şeker az bıber pide içecek 31 TL çok pahalı herşey ya dün makbulden oğlana fındık ceviz az fıstık aldık toz şeker yoktu kg 13 kusurdu birde ben 8.9 aldım 1 kg yu h içi yine fileden alcam olmadı ramazanda tatliya lazım oluyor

T thesekreter aldıkların bereketli olsun malesef hayat çok pahalı, Allah bu günlerimizi aratmasın.
tr_lelli canım maşallah ne kadar güzel biriktirmişsiniz kalbinizden gönlünüzden ne geçiyorsa Allah size o aracı nasip etsin.
babyloading87 kızın konusunda sen gerekeni yaparsın canım, çok duyarlı bir annesin ve kızını elinden geldiğinden çok güzel büyütüyorsun.Alya çok şanslı, sen ona hep en güzelini en iyisini yapmaya çalışıyorsun, satışın da bereketli olsun.
yedirenk79 ben hep derim benim en iyi kız arkadaşlarım iki kızımdır derim senin kızında sana eşlik etmeye başlamış daim olsun yedirenkcim.

Kızlar şuraya çok yorgun bir nazenin bırakıyorum. Bu gün zeytinliğe gittik ve yine çok yorulduk. Ama değiyor bana çok iyi geliyor tabi bugün eksik olmasın bize yardıma gelenler de oldu Allah razı olsun hepsinden. Sabah uyandığımız gibi eşimle ikimiz kahvaltımızı yapıp yanımıza yiyecek-içecek alarak doğru fidanlığa gittik. Ama fidanlar çok pahalıydı bizim fire veren 6 adet zeytin fidemiz vardı tanesi 50 tl, 2 adet sarı Aydın incir tanesi 35 tl bir adet santa marina armut 60 tl iki adet nar 60 tl valla adam hesaplarken bana fenalık geldi. Neyse tarlaya gittik eşim sürmesi için bir çiftçiye şöylemiş adam traktörü ile geldi. 500 tl de ona verdi eşim mazot pahalı yapıcak birşey yok tarladan dönüştede 200 tl arabaya lpg attık. Eve geldik hemen duşa sonra doğru pazara ama yürürken ayaklarımı sürüdüm resmen, portakal, elma, muz, maydanoz, dereotu, brokoli, ıspanak, kereviz, marul aldık havucun bile 7 tl oldugu bir pazar almadım evde biraz vardı yeter dedim.Ne kadar gitti bilmiyorum çünkü çok pahalıydı pazarda fazla tezgah da yoktu kalabalık da değildi. Eşim ödedi pazarlıklarımızı gelince onları yerleştirdim bu günde böyle bitti şimdi bir yandan Gönül Dağını izliyorum bir yandan da yazıyorum. Herkese iyi akşamlar.

Ahhh saolasın ablaDikkat etmeye calısıyorm
Tesekkürler

İyigeceler bacımlar
Ani kararla kardesime dogumgünü kutlamaya gittik
Normlda yarın sabah kahvaltı olacaktı ama iptal oldu.
esine yurtdısından müsteri gelmis onlarla ilgilenecek.
Kocam yine gıcıklıgını yaptı
Herseyi burnumuzdan getirmese olmaz
Efendim her 4/12 de ailecek program yapıyomusuz.
Onunla görüsmek istemiyormuymus benimkiler
He kadına cocugu bırakırken iyi,planlar degisince kötü.
Gercekten ömür törpüsü!
Ne desin cocuk,biz bacanaktan ayrı program yapamayız siz gelmeyin mi desin adamlara
Pasta kestik geldik
Kız uyudu bile.
Bende gönül dagına bakıyırm yıgıldım koltuga.

Merhabalar
Bu hafta eşim yanımızdaydı kızıma okul baktık tüm hafta boyu düşün taşın kafam patladı neresi daha iyi olur diye neyse bugün kaydını yaptırdık bakalım hayırlısıyla insallah güzel olur hersey miniğim için bu hafta cok fazla harcamalı geçti ne zamandır saçımı boyatmak istiyodum onu hallettim, kitap fuarına gittim kızıma kitaplar aldım, dün eşimin bi işi vardı o ara avmye bıraktı beni kendi kendime gezindim oturdum bi güzel yemek yedim.Oh sefam olsun biraz kendime geldim. Bugün de kızıma kuş aldık ne zamandır istiyodu, kafesi yemi derken 450 yi buldu çok ürkek şimdilik insallah alısır bize evde yeni bi can geldi resmen

Sagolasin
Allah razı olsun.
7 tanede bilezik var. Ama bileziklerimi vermem dedim

Selamm

Kiz bu hafta avm bizi yordu
Eşim diyoki bu hiç oğlan gibi diil bu herseye saldırıyor diyo.
Oğlan bisi istemezdi kucukkende Allahim koca koca kutuları kucakliyor zor kaldırıyor ıkklaya mıklaya yukleniyor
Bir ara e bebekde banyo kovası gördü banyo yapcam diye ağladı napcamizi sasirdik
Aldık zorla çıkardık hala kova arıyor ki banyo yaparken ağlar kendisi 2 yas sendromu gümbür gümbür geliyor.
Ben kızla tek avm falan gidemem yok anacım cirkefe bağlıyor direk basiyo yaygarayı
Baş edemem ben tek yok.
Iskender yedik 104tl
Kıza e bebekden oyuncak, pil, suluk aldık

Hediye kartda 120tl varmış kesesine bereket arkadaşımın 48tl verdik uzerine

Oglan takilmiyo bizimle
10tl kupon vardi ona kofte ekmek söyledim.
İptal etmişler kuponumu geri vermişler üzerine müşteri memnuniyeti diye 10tl falan vermişler.
Başka yerden soyledim 27tl oraya gitti.
Yarin pazara çıkmak istiyorum oturup yemek yapmam lazım

iyi geceler,
Sabah kahvaltı toparla. Yürüyüşe çıktım. Eşimim bu iki haftada bir cumartesi çalışmama olayı galiba bana yaradı kızı adama bırakıp ipini koparmış gibi geziyorum, yürüyüş yapıyorum. Ohh
Arkadaşın eşi kızla birlikte geldi. Kızlar oynamış. Onlar ney çalışmış.
Ben de yürüdüm sonra market gezdim. Aktüel ürünlere baktım. Pazara uğradım. Kendime bir tişört 20 tl. Çilek 25 tl. Domates 15 tl. Armut 10 tl mantar 10 tl dönüşte Bim e uğradım. Makarna tavuk baget hellim peynir aldım 45 tl. Eve döndüm. Arkadaşın eşi gitmişti.
Süt gelmiş.
Yemek olarak canım makarna istiyordu bayağıdır yemedim. Bagetleri sosladım fırına attım. İki çeşit makarna sos yaptım bolonez sos ve kremalı mantarlı sos.
Yedik. Çay faslı falan. Kıza meyve vermiş babası. Çilek verdim çikolatalı sos yapmıştım onunla yedi. Ağzının tadını da biliyor. Sonra kızı uyuturken az dalmışım. Uyandım film izleyecektik. İzlerken uyudu koci

Bugün eşim kirli sakalını kesmiş ben diyorum kesme kalsın, Ela diyor kessin daha güzel oluyor babam
Geçen eşimin arkadaşının annesi dedi, Yedirenk zayıf gencecik,sen yaşlanmışsın dedi
Eşim de diyor ne yapayım millet bana yaşlanmışsın diyor. Sen de uyanıklık yapıyorsun yaşlı görünmem için dedi
Ben de çocuk gibi oluyorsun dedim.
Tabi kadın benim 70 kilo hallerimi görmedi.
Bir de bu ara alnımda tam da iki kaşımın arasında tek çizgi yoğunlaştı. Botoks yaptırıyor herkes ama zararı varmı diye şüphedeyim. Bir de sürekli yaptırmak lazımmış o kötü. Para dayanmaz

Sana vermiyorsa, torunlarına verse keşke.
Sonuçta gayet iyi durumları. Sevinsinler diye verilir yine verilir. Benim annem her gittiğimde Elaya veriyor. Geçen maaş için bankayı değiltirmiş. Oradan gelen paradan bile verdi.

İnşallah Allah nasip eder alırsınız lellim. Gönlünüze göre versin.
Biz de istiyorduk değiştirmek de şuan zor.

Ay annem iste kaldır onları diyo kızına.Yoksa cokdan dagıtmıstım.
Benim kızımın zamanına kadar dantel mi kalcak yani.D
Ben kullanmamısım,kızım mı kullancak fdklfdklf
Benim evde hiç yok kardeşimle dantelleri duvar süsü yapmıştık.
Artık duvar süsü olarak kullanılıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…