Saolsun yenge demiyorum alıştık 13 yıl oldu saolsun hepsi iyi kafa dengiler abla diyoruz bı eltimle aramda 3 yaş var tasincak olan 10 yaş büyük Allah razı olsun oğlumu ikiside pek sever bende onlarinkini elimde büyüdüler kucuklukleri dün gibi benim fındık en kucugumuz 6 seneden sonrada olunca çok bekledik seni diye seviyorlar oda yengelerini severAnam böyle eltilerde varmıs masallah kız
Bende elti yok 2 görümce var biliyosnuzSaolsun yenge demiyorum alıştık 13 yıl oldu saolsun hepsi iyi kafa dengiler abla diyoruz bı eltimle aramda 3 yaş var tasincak olan 10 yaş büyük Allah razı olsun oğlumu ikiside pek sever bende onlarinkini elimde büyüdüler kucuklukleri dün gibi benim fındık en kucugumuz 6 seneden sonrada olunca çok bekledik seni diye seviyorlar oda yengelerini sever
Ben de tahammül 0Büyüdükçe kolaylaşıyor, bir de gezmeyi seven bir çocuk olduğu için mutlu oluyor. Bebekkenden bu yana tek tehdit unsurum, şunu yaparsan eve gideriz olduhemen yapma dediğim şeyi yapmıyordu o sözü duyunca :)
Mutlu oluyor mutlu olması beni de mutlu ediyor. Gezmeyi ben de seviyorum.
Tek sıkıntı kırılacak şeylere dokunma dedim sürekli.
Ahhh saolasın ablaasip etsin.
babyloading87 kızın konusunda sen gerekeni yaparsın canım, çok duyarlı bir annesin ve kızını elinden geldiğinden çok güzel büyütüyorsun.Alya çok şanslı, sen ona hep en güzelini en iyisini yapmaya çalışıyorsun, satışın da bereketli olsun.
SagolasinT thesekreter aldıkların bereketli olsun malesef hayat çok pahalı, Allah bu günlerimizi aratmasın.
tr_lelli canım maşallah ne kadar güzel biriktirmişsiniz kalbinizden gönlünüzden ne geçiyorsa Allah size o aracı nasip etsin.
babyloading87 kızın konusunda sen gerekeni yaparsın canım, çok duyarlı bir annesin ve kızını elinden geldiğinden çok güzel büyütüyorsun.Alya çok şanslı, sen ona hep en güzelini en iyisini yapmaya çalışıyorsun, satışın da bereketli olsun.
yedirenk79 ben hep derim benim en iyi kız arkadaşlarım iki kızımdır derim senin kızında sana eşlik etmeye başlamış daim olsun yedirenkcim.
Sana vermiyorsa, torunlarına verse keşke.Gunaydinnnn
Güne himhizli başladım.
3 poşet çöp attım (eski ayakkabi kutuları, fişler,deterjan kapları falan eledimde eledim ferahladim valla)
Dün ayakkabiligi düzenledim.
1 ayakkabım var önü tasli 50tl mi ne almistim burdan Bi ayakkabicidan asla atamiyorum çok seviyorum.
2 taşı düşmüş taş aricam ona atmicam
Aynisini bulsam alicam bulamiyorum. Bakicam yine aldığım mağazaya Bi 5 senesi var.
Aşırı rahat ve herseyin altına gidiyor
Bir tanede böyle 11 senelik botum var salı pazarından almıştım ne derisi döküldü ne su geçirdi ne bozuldu formu. Onuda kotla, kumasla herseyle kombinliyorum.
Boyle parcalar benim jokerim.
Bazen şans verin kızlar aşırı iyi çıkıyorlar.
Bunlar demirbaslar yirtilmasinlar yaw.
Zor bulurum, zor begenirim ama tepe tepede kullanırım icime sinerek aldığımı.
Banyoyu temizledim.
Dolap içlerini, kabinde raf var onun kireclerini falan.
Cif , dusjeli ve mavi cam suyundan alicam.
Eksik listeme ekledim sonuncuları kullanmaya başlamışım.
25tl yemek kuponu var yine profiterol yicez sanirim
Oğlan yine al dedi 5 top yedi akşam.
27tl gelecek yarım kilosu valla indirimler sagolsun.
Anneme 8bin TL kalmıştı anneannemden dün gidip çektiler hepsiyle dolar almış al şunu harçlık yap kendine bisi al asla demez anneme tavırlıyım biraz.
Yani 200tl versen incilerin dökülmez.
Soylicem ama normalde asla para istemem ama soylicem içimde kalmasın
İnşallah Allah nasip eder alırsınız lellim. Gönlünüze göre versin.Kızlar bir supriz yapıp mayısta arabayı değişebilir.
Aksam hesap yaptik araba 350bin ediyor.
200bin lazim ama 100bin faiz ödüyoruz öyle kredi çekersek
Bizim 50bin kadar dolarimiz var.
(Eşim gün parasını dolar yapmıştı üstüne 1000dolar daha atmis) 50 bin ediyor yani.
97bin falan benim atalar yapıyor.
50binde bir şekilde buluruz patrondan rica edicez falan.
Sıfır kredi 550bine araba almayı düşünüyoruz
Sanirim peugeot 3008 düşünüyor esim
Ya da tiguan bu sefer az kilometreli 2. El alicam diyor bilmem pek inanasım gelmedi hep sıfır aliyor.
Ama paramız yetmez sifira.
Benim karımda şu bana 3 ata fazla alacak geri verirken atalarımı.
Faiz ödemektense böyle düşündük
Hayırlısı bakalım piyasa nolur tabi kesin belli diil.
Akşam öyle Bi plan yaptık.
Gün bitiyor 2 ay sonra
Eşim tekrar girecek.
En son atayı aldığımızda 3.500tl almıştık
6.150 falandi akşam baktığımızda
Düşünün karı geçen seneden bu seneye 2 kati olmuş.
Uzun vadede altından korkmayın diyorum hep size.
Benim evde hiç yokAy annem iste kaldır onları diyo kızına.Yoksa cokdan dagıtmıstım.
Benim kızımın zamanına kadar dantel mi kalcak yani.D
Ben kullanmamısım,kızım mı kullancak fdklfdklf
Ben de kaynana yok görümce yok elti bir tane var. Varlığından haberim yokBende elti yok 2 görümce var biliyosnuz
Ama ben katnem bi insan oldgumdanÖyle cocuklar elimde büyüdü gibi bi drum olmadı:)
Masallah size yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?