Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selammm
Kahvaltı yaptırmadan markete gittim. Yapmak istemedi. Markete gitmeyi seçti.
Portakal, maydonoz 4 tl ye buldum :) site dışındaki market daha uygun oraya gidiyorum. Salatalık aldım.karnabahar 7.5 tl ydi aldım bu defa.Bayağı pahalanmıştı.
Kız çilek istedi. Aburcubur almazsak alırım dedim. Toplam 50 civarı tuttu
Geldik Kahvaltı hazırladım. Ben de yemeğin hazırlığını yaptım. Pırasa köftesi yapacağım. Nohut kavururum.çorbam var mantı çorbası dünden. Makarna soslu yaparım. Yoğurt ohh miss. İftar menüm bu.
Ön hazırlığını yaptım. Kız da klasik tencereyi aldı su koydu benim koyduklarımı koydu.sonra evi toparladım. Çamaşır attım. Ütü yapayım diyorum. Bakalım yapabilirsem. Toz da almam lazım. Oruçlu hiç halim olmuyor.

Bereketli olsun canım iyiki maaşın var kendi parasını kazanması güzel insanın ben oglusa hamile kalmadan önce 3 seneye yakın çalıştım özlüyorum bazen o günleri sosyal hayatı babanin kesesine bereket benim rahmetli babamda verir alır getirirdi
Burdada 150 kusur geçen esimin kuponla aldık 50 ye geldi yarım kg su
Verme canım ben öyle ağzıyla isteyenden haz etmiyorum kimisi onu geçim kapısı yapmış
Menü güzelmiş canım bende h sonu ailemi çağırdım iftara özledim misafir ağırlamayı

Selam kızlar oglusu bugün bıraktım okula zaten yarın son okul tatilmis bir hafta ordan markete gittim şoktan puding iki maltana hazır çorba ıvır zıvır biseler 40 verdim eczaneye gittim esimin ilacı kremi vardı 73 oraya AVM ye girdim köfteci yusuftan 1 kg yakın kıyma aldım 88 oraya en son bime girdim krema ve patates aldım patates olmuş 7.5 şokta 6 kusurdu ama güzel degildiler su istedim bekliyorum geldin diye namaz kıldım akşama kıymalı Karnıbahar kremalı makarna ve salata var

Millet sende para çok sanıyor
Lelli ben kendi çabamla gece gündüz çalışıyorum bazen akşam 10 kadar işteyiz
Bigün komsu ile bakkalda karışlaştık
Ee dedi sen zenginsin evin var araban var
Ya dedim sende idare et benim senden farkım yok
Gece işe gidiyorum
Evde oturuyorum iş için akşama kadar
Bacağını uzatıp dizi izliyorsun
Çayını içiyosun
Ama ben hala o saatte işteyim
Millet sadece uzaktan görüyo
Çaba sarf ediliyoruz ama gördükleri kolayda paran var ıs gibi davranıyor
Evimin işi çocuklar okul yetişemiyorum
Ama çok şükür
Görünürde para çok sanıyo ailesi bilr
Lelli eşleriniz yüz veriyo ailesine
Millet gidip çalışsın mesleği yoksa bile eşşek kadar adam ya markette yine çalışır
Niye indirimden sunu bunu kovalayalım o zmn yollasın Allah çaban yok nasılsa Töbe Töbe

Ellrinize sağlık. Nohut kavurması nasıl oluyor acaba

Geziyoruz falan ya
Tuzu kuru diyorlardir
Malesef öyle eşime anlatamiyorum
Sen alistiriyorsun vererek bu hayır değil diyorum alınıyorlar o hayır yapıyorum diyo hala.

İyi geceler kızlar oruç sonrası erzak dolabına el attim 1 kg açılmamış 1 kg yakında olan kırmızı mercimek var az az varmış bol bol çorba yaparız bir günde köftesini istiyorum çok tuttaramadim onudaçekmeceleri düzenledim çok karmasikti çöp vs ayikladim resmen biseleri atasim var bu ara iki sepet almıştım dün onlarla nebiyi oldu iki tane büyük erzak kabı alcam eski iki tanem turşuluk bidonlarda şekerim unun öyle almışım kaç sene önce yıkar kayinvalideme veririm onlarida yarın çıkıp alirsam onlarida hallederim mutfak dolap kapısına takılan aparatlardan alcam bir tanede ay eksik bitmiyor bizim alt tarafta milyoncu aciyolar herşeyi almiyim indirim olur ürünlerinde birde şu yeni model moplu viledalardan istiyorum kırıldı üst yeri benimkinin

Kullanışlılar ben çok memnunum ama bir tane kırdım 2. Aldim.
Kendi paspasiyla diil mikrofiber bez atıp yere onunla siliyorum ben mis oluyo

Selamm
Bugün evi kaldırdım resmen esti bana yine.
Koridorun yokluklar attim balkona.
Banyo paspalarini, mutfağın yollugu yıkadım mak.
Balkonda kurudu hemen yagmur gelene kadar.
Y.odasina 1 parça paspas atıyorum sadece onuda yazın kaldırırım onuda yıkadım.
Valla mak. Yikanan bu halılar mis.
Ama eşim salona koydurmuyo daha çok inceymis hiç hali gibi durmuyormus bla bla..
Aslında kızla tam rahatlik olurdu
Zaten bi oranin ki yıkanmiyor
Yedekli gidiyorum salonda.
Diğeri kirli bu da kirleniyo onu yıkamaya yolimde bari paspaslarla yazın değiştiririm.
Girisin yolluklarda yikanir

Koltukları yıkatmak istiyorum annem söyleniyor daha yeni aldın ne yıkanması sil geç diyo.
Gerçi leke tutmuyo siledebilirim bu yaz.
Annem kıza bakar sabahtan silsem açarım camları akşama kurur.

Orman kebabi yaptim çorba pilav salata tatli derken yarın 1 haftada oldu he.
Ne çabuk ya ne çabuk

Yarin yemeği fazlaca yapicam ya da
Cumartesiye pratik menü düşüncem.
Cumartesi sosyete pazari gezicez ya ben ancak akşam gelirim
Kofte patates sogan halkasi biber domates falan yaparım fritozde
Yarında çorba pilav fazlaca yaparım olmadi en mantiklisi
Sulu yemek o gün bitsin istiyorum her güne degisik olsun.

Eşime dedim beni ancak parayla susturursun at 1000tl hesabima
Ayın 10u gelsin daha paramı yattı diyo.
Orası beni bağlamaz bugün kira yattı onu at dedim.

Adidasin duz beyaz superstarina yukseliyorum şimdide ben adidasda sadece superstar seviyorum.
1.200tl zalim
Skecherslara baktım yakından avmde nikenin bendeki modeliyle aynı sadece marka farklı.
Hiç 1000tl vermicem gider superstar alırım en azından herseyle giyiyorum
Etekle, ketenle, kotla, eşofmanla.

Uyusam iyi ya kafam sersem oluyo
Eşim yufka bulmuş tanesine 4tl vermiş.
Kac tane vardı saymadım ama bunlarda çok büyük gece börek yapicam kahvaltılık bi de

Bu arada ilbays bezler geldi gercekden anlatıldığı kadar varmış.
Bi 3 tane daha alicam şuan 60tl 3ü
Ama kocaman bisi
Hatta birini anneme kestircem mak diker kenarını mutfakda kullanıcam
Hemen aynada ve salonun fransizinda denedim çok beğendim.
İndirim oldukça alırım ben
Temizlikde deterjandan önce bez çok önemli.
Bez bet bisiyse istediğin kadar sil ıı ıhh
Anpadan aldığım bezler direk çöp
Hep leke bıraktı boşuna yoruldum silmekle
Bu bez deterjanda istemiyormus suyla sadece

Ben zaten eskisi gibi deterjan almıyorum artık
Önceden deterjan zulam bile vardı artık sadece banyo dolabindakiler var.
Eksilenin yerine aliyorum
Kimyasal kimyasal nereye kadar.
Mutfakda sirke çok kullanmaya başladım böyle içime daha çok siniyor
C.suyu falan hala kiradaki evden getirdiklerimi kullaniyorum baya azalttım artık

Bende olabildiğince az çamaşır suyu kullanıyorum beyaz sirke elim ayağım oldu çamları iyi parlatiyor cam bezi kullanıyorum ben

Biz evlendik çok geçmeden eşimin teyzesi başladı, ne zaman çocuk yapıyorsunuz. Birinciyi yapın ooo daha ikinciye geç olur. Vakit kaybetmeyin. Ben dedim iki çocuk istemiyorum. Olmaz tek çocuk yalnız vs.
Önce ev almayı amaçlamıştım. Çünkü ev alırsam çalışmak zorunda kalmam ve çocukla evde olurum dedim. Bakacak kimse de yok zaten. Annem uzakta. Teyzenin evi de uzakta. Sürekli bakarmıydı bilemiyorum.
Ama ev düzenim bozulacaktı eminim.
Herkes akıl verir çocuk konusunda. Çok şükür şimdi kimse akıl veremiyor çok rahatım valla ohhh.

Ellrinize sağlık. Nohut kavurması nasıl oluyor acaba
Sağoll , soğan kırmızı biber kavuruyorum çok az sarımsak biber salçası ve domates salçası katıyoruö. Biraz daha kavurup nane pul biber en son haşlanmış nohutu koyuyorum kavururkem az da su koyuyorum. Suyu çekince kapatıyorum. Eşim de çok beğeniyor nohut yemeğini çok aramaz ama bunu seviyor

Kızla oyun oynadık, standart her akşamki gibi. Uyuttum saat 23:00 ü buldu tabi. Yatmaya hazırlan, diş fırçala kitap oku vs. Bir de diyor bugün uyku saatimde uyumayacağım.
Zaten uyumuyorsunki
Eşim diyor geç uyanıyor sabah ondan. Aman dedim sabahın 8 inde uyanmasın gün boyu ne yaptıracağımı şaşırıyorum dedim.
Kız uyudu duş aldım. Gözlerim fena kızardı. Zaten dünden bu yana biraz kızarıktı. Banyoda kirpik battı yanma oldu. Ve banyodan çıktım kıpkırmızı gözlerim.
Alerjik yapım var, kesin alerji yaptı. Eğer devam ederse kirpikleri çıkarttıracağım. Eşim git çıkarttır boşver gözüne zarar vermesi dahamı iyi dedi.
Yani güzelleşemiyozdaaa alerji yüzünden nedir bu çektiğim ne güzelce parfüm sıkabiliyorum. Ruj sürdüğümde bile öksürük oluyor. Kokulu duş jelleri zaten hiç kullanamıyorum.rolon da kızartıp kurutuyor ama onu kullanıyorum mecbur. ama neyse Allah daha beter hastalık vermesin.
Arkadaşlar takma kirpikle tatile gidiyor onu hiç yapamam işte. Denize yüzümü sokmadan rahat edemem. Saçının fönü bozulacak diye havuza girmeyenlerde var.
Tadını alamadıktan sonra niye gideyim :)

Kızlar kolojen kullanan varmı, onu da kullanmak istiyorum da, bizim çocuk için tüp bebek tedavisi zamanı bana Q enzim vermişti doktor. Onu birgün kullandım bıraktım. Kalp çarpıntısı yapmıştı. Kolojen yaparmı acaba. Biraz korktum başlayamadım. Yaşlanıp gidiyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…