Küçük Düşün Büyük Olsun!

Maşallah ablacım çok hamaratsin her zaman ki gibi çayın içine mi suyuna

mi atiyorsun acaba tarçın karanfili

Maşallah ablacım çok hamaratsin her zaman ki gibi çayın içine mi suyuna

mi atiyorsun acaba tarçın karanfili
Kuru çayı küçük demliğe koyarken bir karanfil ve çubuk tarcından da bir çubuk tarçını 3 bölüp 3*1 atıyorum güzel bir aroma veriyor. Kolay gelsin inşallah buradan da yazarsın atandığında başarılar diliyorum sana. Arada uğra böyle güzel haberlerini paylaş bizimle kolay gelsin.

Selam kızlar gelemedim bugün bir değişiklik yapayım dedim salonu kaldırdım kitaplığı araya aldım arada küçük sehba var TV içindi eski olan onu mutfağa çektim mutfak masası ve sandalyesini iceri aldım yemekleri orda yeriz yarın kendi ailem ve kayinvalidem gelcek yemeğe bugün temizliği yaptim yarın toz alırım bir icerinin perde güneşlik yıkandı taktım lavaboları yarın halletcem

Akşam üzeri dışarı çıktım a101 e gittim süt Sarı bez buskivi 10 lu yumurta 34 buraya şoka gittim tavuk bonfile bir paket süt pınarın pide 48 de buraya verdim akşama tavuklu hünkâr beğendi kremalı makarna dünden yayla çorbası var köz biber ve ayran yapcam birde yeter

Meshur ilbays
Silvada aldım henüz onu denemedim.
Ama ilbays benden geçti
Alıp zulalamalik

Cam bu ara ilgi alanım
Önce çerçeveleri Bi kat kabasini al.
Sonra bir kat daha
Sonra camları sil sampuanli suyla.
En son ilbaysla sil geç.
Valla reklam parasına vermiyor zalimler ama alın ya yani ben çok bez denedim o sebepten diyorum.
En memnun kaldığım oldu.

Silva kullanıyorum. Ama deterjanla silince iz kalıyor. Su ile silince iz kalmıyor. Nemli bez olması gerekiyor. O zaman pırıl pırıl. Benim girişte ayakkabılı dolabının aynası, yatak odada gardolap aynası ve mutfak camı inanılmaz ev izi oluyor. O anlamda çok işime yaradı. Mutfak bezi de güzel temizliyor. Toz bezi de var güzel

Ben bugün yine sokaklarda onlineydim
3 gündür üst üste bünye alıştıysa demek.
Kızın biberonun ucu parcalandi akşam.
Ebebege gittim aldım
Ee oraya kadar gittim outlete ugramadan olmaz
Oğlana 3 tshrt buldum çok şükür
Benimkileri mağazaya goturmede naparsan yap.
Ben alıyorum gözleri kapalı giyiyorlar
Oğlana 2 sezondur almadık desek yeri pandemi vs olanlarda büyük almıştık azcık giyiyor hala ama yiprandilar evde giyer ancak onları
2 de İnt. Alirkm New blance ,hummel falan düşüyor epey indirime alırım ordan 2 tanede.
Yine dayanamadım kıza 1 bluz aldım bayramda giydiririm dedim.

Hava nasıl olcak ki aceps bayramda
Uzun kollumu giycez kısami kestiremiyorum.

Ordan gelmem saat 2 oldu
Hemen mutfağa giristim çorba, makarna yaptım.
Azcık sote vardi dünden kofte patates istedi oğlan kofte patates yaptım ortayada.
Ev supurdum derken gün bitti yine
Sahura napcam hiç bir fikrim yok.

Kuymak mi yapsam napsam
Tost ve börek yapincada bitiremiyorlar gece yiyemiyorum galiba canları istemiyor
Kahvaltilik yumurta falan.
Pisiye hala eriniyorum pişirirken kokusu tutuyo beni
Ben peynir recel yiyip yatıyorum valla fix oldu bende

Bugün biraz Kemal Paşa tatladim paketin yarısını yani
Eşimde bana güllaç almış
Hala yemiyorum aldığı pideyi falan tatlıydı zahmet etmiş.
Pideyi bölüp önüme koyuyor ben kendime tırnak pide ve lavaş aliyorum hafif oluyo ondan yedim
Gecede yeter ama yarın yine almam lazım.
Çıkar alirim iyi alıştım hergun sokaklara☺

Kemalpasadan anneme verdim.
Oğlan yedi 3 tane kaldı ben 1 tane yedim.
Dün ve bugün sureleri okuyamadım.
Yemekten sonra hala kötü oluyorum öyle Bi ağırlık çöküyor ki sanki dayak yemişim gibi.
Çok da yemiyorum 2 gündür çorba bile icmiyorum ana yemek ne varsa ondan pilav makarnada yemiyorum.
Hala alisamadi benim bünye.
Hayırlısı zikir çekip uyuyim ben
Nekadar çekersem artık hiç cekmeyincede huzursuz oluyorum.
Yine ödev edinmem lazım kendime

İyi geceler,
Yemek hazırladım. Kızla oynadık. Evde standart işleri yaptım.
Tatlı yaptım irmik tatlısı üzerine çikolata soslu.
Eşim geldi yemek yedik. Çay faslı.
Yeğenim aradı. Nerdeyse geleceklerini ağzından kaçırıyordu. Geri sayım yapıyor
Ablam da perşembe gelecekmiş.
İyi olacak Ela için de.bugün diyor birini çağıralım. Okula gitmeyen varmı diye soruyor. Ramazan da çok kimseyi çağırmıyorum gündüz. Zaten yorucu uykusuz aç susuz. Yemek telaşım daha çok malesef. Belki yarın çağırırım arkadaşı.eğlensin çocuklar
Market alışverişi yapacağım hiçbirinde indirim yok
Bugün kızın odasına yattım. Valla ben de alışmışım. Kendi yatağım tuhaf geldi. O yanımızda yatınca birşey olmuyor da ayrı odada yatınca aklım onda oluyor.

Kızlar gerçekten de 54.5 kiloya tekrar düşebildim. 57 ye çıkmıştım.
Bakalım ilersi ne olacak.
Bugün eşim mutfağa masa siparişi vermiş.
Ahşap ama renklendirilmiş olandan. Kapora da vermiş. Ben yuvarlak istedim. İnşallah içime siner. Mutfaktaki masa çöp. Çok kötü oldu. Ahşaplarda çatlama olabiliyormuş., inşallah uzun ömürlü olur

Ay ben sevemedim o böregi pilav yiyomusum gibi
Bidee ben takıntılıyım acaba bu pilav aksmdan kaldı börek mi yaptılar diyorm fkfkkfkf
Benim kocide de ailesindrn alıskanlık olmadıgından,bi yere giderken eli bos gitmek norml geliyo ona

Hayırlı sahurlar
Bugun avmye gittim azcık dolandım
80 tl rosman;kahve mak.icin kirec cözücü,mikrofiber bez,sekersiz biscotti,oje ,el kremi,nem maskesi.
Madame coco da etiketin yarıısı vardı 6lı cay bardagı 75 ten 37 ye düstü.Damgalı olanlardan aldım misafirlik.
Migros;80 tl;bardak kefir,domestos,2li cips,züber topcik,kücük kuru incir,1 paket cikolata.
Mangallık yaptk iftara ızgarada annemin yolladıklarından.
Yemegim yok diyodum valla her aksm bi otıruyorz iftara masa dolu.Ramazan bereketi iste
Kızla uyumusum yine
Simdide uykum kactı,kalktm nem maskesi yaptm bekliyorm flfkfkkf
Sigara böreği kızartcm sahura .
Yarına yemegim yok bakacaguuk

Selamm
Gardrobu silerek başladım güne iç dış katla yerleştir.
Yatak odasından başladım bakalım
Oda oda giderim artık.

550tl para biriktirdim
Allah bereketini versin zula sifirlanmisti birikti yine çok şükür.
(Bazen çok sasiriyorum sürekli para istemiyorum malum evdeyim hep de kartla aliyorum ama Bi anda bisi oluyor 500tl oluyor param Bi anda çoğalıyor hiç param yok derken)
Hesabıma yatircam çıkıp
Eşimde 1000tl atar hesabımdaki para 3.600 falan olacak.
Bilezik parası biriktirmek istiyorum altin ucmazsa tabi ben 10bin yapana kadar
Bu sene 1 bilezik yapicam demiştim yapicam insallah.

Kutsal damacanada doluyor bir yandan.
Haziranda gün bitecek tekrar girerim diyordu bakalım napcak.

Bu ara eksik aliyorum ama biriktirmekde istiyorum nasıl olcekse

Kıza kulotlu corap ve diz boyu corap sipariş verdim.
Kıza aldığım bluzun yakasi aşırı bol oldu bayram kombini iptal.
Baska bluz bakicam ya da elbise.
Elbise bulursam daha iyi olur uğraşmam bluzla falan..
Bakalım halledicez bir sekilde

Günaydınlar
Bereketli olsun kuzuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…