- 24 Nisan 2016
- 1.327
- 2.248
- 133
Eşim küçük bir kredi vardı çektiği onu kapatmak istediğini söyledi biraz gram altın bozucam dedi tamam dedim. Yarın kapatırım dedi, bende zulamı kontrol edicem yarın artık çeyrek parası çıkmassa döviz alıcam. Bu gün de alış verişi boş geçmedik tarlada ki otları kurutmak için ot ilacı almış eşim kredi kartına 3 taksit yaptırmış 1200 tlmiş. Tarlaya da çok para gidiyor ilacı, gübresi, sürdürmesi şimdi sulama zamanı geliyor elektrik parası bizi sarsmaya başlıcak.
Kuru çayı küçük demliğe koyarken bir karanfil ve çubuk tarcından da bir çubuk tarçını 3 bölüp 3*1 atıyorum güzel bir aroma veriyor. Kolay gelsin inşallah buradan da yazarsın atandığında başarılar diliyorum sana. Arada uğra böyle güzel haberlerini paylaş bizimle kolay gelsin.Maşallah ablacım çok hamaratsin her zaman ki gibi çayın içine mi suyuna
mi atiyorsun acaba tarçın karanfili
Meshur ilbaysHangi bezdi lellim. Bir de şu toza çare bulsalar. Alınlarından öpeceğim. Deli ediyor beni deli. Bir de evde iki alerjen insan var Ela ve ben. Toz baş düşmanımız. Geçen yatmak üzereyken öksürük tuttu onu. Peluş oyuncaklarını komple yıkadım. Ve evin komple detaylı tozunu aldım. Başımın belası çare lütfenbir robot çıksın. Uçan tozları bilr yutsun.
Cam bu ara ilgi alanımBen de camlar için kadın çağırıyordum hep. 450 olmuş günlüğüya tek tek yavaş yavaş girişeceğim. Ya da eşime evdeyken hadi başlayalım silmeye diyeceğim mecbur silecek çünkü camlar inanılmaz pis şuan. tr_lelli sen duyma lellim
Silva kullanıyorum. Ama deterjanla silince iz kalıyor. Su ile silince iz kalmıyor. Nemli bez olması gerekiyor. O zaman pırıl pırıl. Benim girişte ayakkabılı dolabının aynası, yatak odada gardolap aynası ve mutfak camı inanılmaz ev izi oluyor. O anlamda çok işime yaradı. Mutfak bezi de güzel temizliyor. Toz bezi de var güzelCam bu ara ilgi alanım
Önce çerçeveleri Bi kat kabasini al.
Sonra bir kat daha
Sonra camları sil sampuanli suyla.
En son ilbaysla sil geç.
Valla reklam parasına vermiyor zalimler ama alın ya yani ben çok bez denedim o sebepten diyorum.
En memnun kaldığım oldu.
Ay ben sevemedim o böregi pilav yiyomusum gibiBizim teyze de dolma ve pilav koymuştu bana saklama kaplarımı size gelince alırım dedine kıymetli saklama kaplarıymış pirinci hamurla hiç düşünemiyorum.
Tatlı konusu bizde de öyle eşim aldı giderken klasik. Allahtan eskisi gibi güllüoğlundan almadı neyse o da iyiAma onlar gelince de eşim alır ya da ben tatlı yaparım. Ramazanda gelince sorar teyze tatlı yokmu diye..
Ama biz gidince tatlı yapmaz almazlar çok enteresan geliyor bana.
Ay ben sevmedim o böregiAncak okuyabilirim
yedirenk79 annenle ablanın olayını okumustum ama ne desem bilememistim ama sevindim şimdi okuyunc ELA çok sevinecek
babyloading87 pirinçli böreklde ilk defa duydum ne değişik şeyler var öyle
nazenin9320 masallah enerjine sağlık
Bereketli olsun kuzuuSelamm
Gardrobu silerek başladım güne iç dış katla yerleştir.
Yatak odasından başladım bakalım
Oda oda giderim artık.
550tl para biriktirdim
Allah bereketini versin zula sifirlanmisti birikti yine çok şükür.
(Bazen çok sasiriyorum sürekli para istemiyorum malum evdeyim hep de kartla aliyorum ama Bi anda bisi oluyor 500tl oluyor param Bi anda çoğalıyor hiç param yok derken)
Hesabıma yatircam çıkıp
Eşimde 1000tl atar hesabımdaki para 3.600 falan olacak.
Bilezik parası biriktirmek istiyorum altin ucmazsa tabi ben 10bin yapana kadar
Bu sene 1 bilezik yapicam demiştim yapicam insallah.
Kutsal damacanada doluyor bir yandan.
Haziranda gün bitecek tekrar girerim diyordu bakalım napcak.
Bu ara eksik aliyorum ama biriktirmekde istiyorum nasıl olcekse
Kıza kulotlu corap ve diz boyu corap sipariş verdim.
Kıza aldığım bluzun yakasi aşırı bol oldu bayram kombini iptal.
Baska bluz bakicam ya da elbise.
Elbise bulursam daha iyi olur uğraşmam bluzla falan..
Bakalım halledicez bir sekilde
Sağol beybimmGünaydınlar
Bereketli olsun kuzuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?