Küçük Düşün Büyük Olsun!

Moral bozmak gibi olmasın ama 3 yaş en korkuncu bence. 4’ten sonra güncelleme geliyor ve baya tatlı insanlara dönüşüyorlar ama şahsen hayatımın geri kalanında bir daha 3 yaş çocuğu ile muhatap olmak istemiyorum
 
Suan bende dibine kadar yasıyorum 3 yas sendromunu:)
4 yası bekliyorm:)
Aksm olunca bende aynıyım,21.00 dan sonra ortada cocuk görmek istemiyırum diyorum
Benim limitim 21.00 a kadar:S_
 
Suan bende dibine kadar yasıyorum 3 yas sendromunu:)
4 yası bekliyorm:)
Aksm olunca bende aynıyım,21.00 dan sonra ortada cocuk görmek istemiyırum diyorum
Benim limitim 21.00 a kadar:S_
Benim küçük kız Temmuz’da 4 yaşına girecek. İkinci tura döndüğüm için fenalık geldi Ben kızların yatma işlerini 20:30 gibi başlatıyorum. Arıza vermezlerse en erken 22:00’de bitiyor. 21:00 çok iyiymiş gerçekten:)
 
Ben de 20.30 da giriyorm odaya 21.00 oluyor ,21.30 oluyor.Dün aksam 22.00 oldu.
Çisim geldi,su iccem,ısık gördüm,bi ses duydum faslı bitince uyumaya ikna oluyor
 
Ne ayıp bizde cagirirz esim arar abisini söyler bizim elti grubumuz var ordan yazarız sana ddim ya o gelmesede gel diyolar yani
Normalde hep benimle plan yapılırdı
Ben aranirdim nolarınida sildim, hesaplarinida
Eltim 2 defa aradı ben hiç aramadım tavrimin farkinda o da
Benden cikarlari kalmadı daha kilimi kipirdatmicami biliyorlar
Amaç eşime bak biz davet ediyoruz biz adım atıyoruz o istemiyo görüşmeyi olayina getirmek olabilir.
Eşim zaten biliyor gorusmek istemediğimi.

Ben onlara zamanında demiştim ki ben sevmediğim insanın evine ancak eşimin hatrina giderim ve yerimden de kalkmam aynısını onlara yapicam bayramda.
Gorumcemde öyle yapiyorum genelde.
Bisi sorarlarsa cvp veriyorum
Mecbur kalmadıkça yardım fln etmiyorum.
 
Bende akşam çok az yiyorum özellikle pide yemiyorum.
Pilav makarnaya yemiyorum.
Kendime ayrı ana yemek yapiyorum.
Onlar et kofte yiyor her akşam ben sebze yapıyorum kendime.
Gecede pidesiz yiyorum
Ay böyle pant. Portlemeyen göbekten yanlar güzel ya
 
Trendyol bana seni özledik 100tl 40tl indirimi vermiş.
Hangi dağda kurt öldü eyy trendyol
İyi oldu eksiklerim vardi.
Kotondan 1 tshrt, yüz yikama köpüğü ve farmasi rimel aldım.
Bu rimeli çok övdüler hem instada hemde yorumlarda
Çok uzatıyor diye malum kirpik fakiriyim
Şansımı dedim bakim.
Tshrt 35tl, rimel 17tl kopukde 11tl geldi.
Miss oldu.
Arada jestlerini bekliyorum trendyolcugummm yazicam asistana
 
Onlar biZde hep vardı demekki o yaşların genel özelliği. Ela iki öğün yemek yiyor 3 öğün hiç hiç yemedi. Ayrı yemek yapıyorum mecbur. Aslında yapmasam belki daha iyi ama dediğin gibi içim parçalanıyor.
Kıyafet ayakkabı konusunda şimdilerde de hayır onu değil bunu giyeceğimler var
Bana en zor geleni diretip ağlaması olmuştu. Ağlayınca tahammül sınırım azalıyordu.
 
Ben onu yapamadım oruç tuttuğuma güvendim. Ne de olsa aralıklı oruç diyeti gibi oluyor sahur da yapmıyorum diye rahatça gömdüm pideleri tatlıları
 
Çorba yapicam
Pilav var
Kofte patates kizarticam
Az da türlü yapicam.
Pilavın yanına karışık alsinlar

Kiz uyuyo keşke kalkip yapsam aşırı üşeniyorum ya.
Keşke yemegim olsaydi

Toz aldım, çamaşır astım
Ortalığı topladım.
Resmen oturdum tv izliyorum
Canım hiç bisi yapmak istemiyor bugün rehavet çöktü
 
 
Akşam iftar güzeldi çok da güzel karşıladı gelinimiz Allah razı olsun, herşeyden yapmış zeytinyağlısına kadar biz de giderken tatlı aldık bizim evin oradaki antepli bir baklavacı var 140 tl kilosu 1 kilo aldık ama güzeldi. 6 aylık bebekleri var çok tatlıydı sevmelere doyamadık eltimle konuştuk onlarıda davet etmişler güzel bir geceydi ben kendi adıma çok mutlu oldum. Bu gün evin bütün avizelerini, dolap üstlerini, ahşap kapılarını sildim banyonun birinin ve lavabonun birinin de tüm fayanslarını sildim ebeveyn banyosu kaldı kollarım agrıdı. Kuru biberlerden az haşladım akşama yogurtlarım salata gibi ortaya koyucam ıspanak yemeği yaptım az az da çorba ve diğer yemeklerden var yeter bu akşam başka da birşey yapmıcam. Evi de derleyip topladım süt almaya gittim adamın biri marketin önünde 3 tane 5 kiloluk şeker poşetleri ile duruyor hemen durduğu marketin oraya girdim yerel bir market öyle broşür falan da dağıtmaz 5 kilo türk şeker 58 tl hemen aldım süt 3 litre de süt eve zor geldim ama sevindim şeker çok pahalı eşimle birlikte olsak bir 5 kilo daha alırdım ama tek başıma ancak bunlarla eve geldim. Şimdi tv izleyip sizleri okuyorum rutinim oldu azıcık kendime zaman ayırmak bana iyi geliyor. K Kapadoya hoşgeldin.
 
Teşekkürler ederim..!! Şeker konusunda çok iyi yapmışsınız, son dönemlerde iyice saçmaladılar zam konusunda..!!
 
İyi geceler kızlar,
Kızı 23:00 gibi daldı uykuya. 22:15 de uyku saatimiz geldi dedim. Kitap oku falan ancak. Bir yandan da sürekli konuşuyor bir de bugün full hareket vardı. Bu ara hareket arttı. Dün mutfağın kapısına tırmanıyordu görünce birden panikle ne yapıyorsun dedim. Düşme tehlikesi çok. O da sanırım korktu., kalbim duracak gibi güm güm anne dedi :) birdaha yapma dedim.
Totosu yer görmeyenlerden
Neyse bugün saat 14:30 gibi arkadaşa uğradım. Eşi eminönünden kahve İstemiş, dün eşim almış onu götürdüm. Bir kahve içtik. Ela onların kedisiyle oynadı çıktık. Ben markete gittim o çocuğu almaya gitti.
Fileden simit tost ekmeği, süt, kıza nutella go, yeşil zeytin aldım. 58 tl ödedim. Carrefourdan salatalık aldım 7 tl
Eve geldik. Kek yaptım. Yemek hazırla ye. Kahve yapmıştım.sağolsun benim koci hooop kahveyi komple döktü halının üzerine lekesi de çıkmadı, ne yapsam bilmem.
Bugünlerde de içimde bir can sıkıntısı var hayır olsun. Dokunsalar ağlama modundayım. Ara ara oluyor sonra geçiyor.
Böyle dönemlerde pek birşeyden tat alamıyorum..hayır olsun bakalım
 
Bereketli olsun aldıkların canım. Şekerin kilosu kaç tl oldu haberim yok. Ben aylar önce 5 kiloluk ve 1 kiloluk almıştım. Duruyor hala. Şeker ancak tatlı yaparsam kullanıyorum. Çay kahve şekersiz.
Türk marka ürünler bimde satılmıyormuydu sanki. Fiyatlar aynımı bilmiyorum tabi
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…