- 13 Mart 2017
- 1.437
- 5.392
- 158
Bende zor sanıyordum başvuruyu kolaymış.Biz de başvuru yapacaktık bir süre nüfusa geçme olayı tamamlanmamıştı, sonra da eşim başvuru yapıyordu sıkıntı oldu nedense yapamadı. Sonra da gerek yok zaten çok çıkamıyorum dedim covit vs. En son da yaş doldu
Bereketli olsunnBugün bereket kumbaramda biriken 550 tl ile üzerine ekleyip 40 eur aldım. Elimdekilerle birleştirip tümlettim. Kurban için niyetlenmiştim. Toplamda 115 eur ile 40 usd kurban için birikti.
Bayram dönüşü tatile gideceğiz. Konaklama değil ama yeme içme olayı için 2500 tl harcarız gibi. Çocuklara da bayramlık aldım bu hafta. Kot pantolon ve kot ceket aldım ikisine de. Birde ayakkabılarını aldım. Eşime de pantolon falan aldık. Dün de gömlek sipariş ettim eşime 4 tane. Bu ay topla da 2000-2500 tl giyime harcadık.
Bayram üzeri aşırı yoğun ya en iyisi onlineAlyaya babet aldım simdi lcwden 99 tl 11 tl kargo var ama magazaya gitmem 10 tl metroyla zaten.
Bide no kalmıyor magazalarda,kasada sıra bekle falan.Aradan cıkmıs oldu.
Alıp memnun kalırsan banada yaz kuzuKıza bide günes gözlüğü almam lazım.
İnflucerlar paylasıp duruyo osse nin 77 tl .Renkleri yok iste.KIrmızısı büyük gibi duruyo,laciverti de bilemedim.Ama kaliteli yorumlar cok iyi baktım.Spreyine kadar gönderiyormus satıcı.Ondan alcam olmadı.
Allah'ım dün haber açmadım şimdi duydum canım başımiz sağolsun Allah kahretsin onları nasıl hasta ruhlularGünaydınlar
Sabah sabah bütün moralimiz gitti
Ofise cok yakın bi benzinnlikde ,100 mt var yani aramızda,cezaevi aracına bombalı saldırı olmus sabah.
1 polis sehit
Yaralılar var.
Bütün sinirlerim alt üst oldu.
Dibimde insan öldürüldüAllah rahmet eglesin.
1 saat sonra olsa yakınından geccem evden cıkıp
Nasıl hasta bi ruh bunu yapmak ya.
Allah belalarını versin mübarek gün!
Bereketli olsun canım keselerine bereketSelam herkese,
Bugün sabah tekefonumu açtım, gece kapatmıştım. Arkadaş aradı. Dün Ela illa okul dönüşü bize gelin demişti. Ben de yarın okula gitmeden getir vakit geçirsinler dedim.
Benden düdüklü tencereyi alacaktı zaten.
Sabah aradı gelin dedim. Kahvaltı bile yapmadık. Ela zaten hemen kahvaltı yapmaz. Saat 10 da uyandım. Elayı da uyandırdım. Geldiler oturduk oynadılar gittiler okula. Elaya birşeyler yedirdim. Evi toparladım.Toz aldım. Çamaşır attım. Kıza banyo yaptırdım. Çay yaptım kendime de. Sadece kurabiye yemiştim.
Bugün yemek sıkıntım yok. :)
Eşim arkadaşıyla iftar yapacak. Ela dün hamburger istiyordu. Ben de ne bulduysam yerim
İftardan dönünce bizi sıra gecesine götürecek eşim.
Kıza kuruyemiş koydum film izliyor. Ben de biraz dinlenirken size yazayım dedim.
Eşimin babası Elaya 500 tl bayram parası göndermiş.benim hesaba artı koci. Hemen hisse senedi alıyımm
Bereketli olsun canımBugün bereket kumbaramda biriken 550 tl ile üzerine ekleyip 40 eur aldım. Elimdekilerle birleştirip tümlettim. Kurban için niyetlenmiştim. Toplamda 115 eur ile 40 usd kurban için birikti.
Bayram dönüşü tatile gideceğiz. Konaklama değil ama yeme içme olayı için 2500 tl harcarız gibi. Çocuklara da bayramlık aldım bu hafta. Kot pantolon ve kot ceket aldım ikisine de. Birde ayakkabılarını aldım. Eşime de pantolon falan aldık. Dün de gömlek sipariş ettim eşime 4 tane. Bu ay topla da 2000-2500 tl giyime harcadık.
Yazarım bacımAlıp memnun kalırsan banada yaz kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?