Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bana niye seni özledik jesti yapmıyor bunlar
Taktır bir kirpik olsun bitsin rimel fiyatı da az değil. Açıyorum rimeli kuruyor. Kirpik taktırdığımdan bu yana rimel kullanmıyorum. Alıştım da. Çıkarınca kendimi çok kel hissedeceğim.

Ben de 20.30 da giriyorm odaya 21.00 oluyor ,21.30 oluyor.Dün aksam 22.00 oldu.
Çisim geldi,su iccem,ısık gördüm,bi ses duydum faslı bitince uyumaya ikna oluyor
Bizim de artık 23:00 oldu. Yani hangisi doğru bilmiyorum. Uyku uyku deyip odaya sokuyorum. Yatağa yatıyoruz konuşma devam hiç susmak yok. İlla bir bahane bulup kalkmalar. Ama 23:00 e doğru yatağa girince hemen uyuyor. Hatta bazen kendi uykum var diyor.
Tabi gündüz uykusu bitti artık. Sabah da 10:00 uyanış saati.
Koci de bugün diyor, sabah erkenden kaldıracağım :) o zaman da belki gündüz uyur bilmiyorum. Ama ben uykusuzluğumla kalırım zararı bana dokunur böylesi şimdilik daha iyi sanki.

Bi insta şeysi Bi ürün tanıtıyordu cocuu şekerli çay dönmüştü halıya cikardi
Fiyatlı biside diil bakmak lazım
Ben protez tırnak, kirpik, kaynak sac falan yok bacım benlik diil bunlar.

Ama Bi karar verebilirsem dipliner ve dudak renklendirme yaptırmak istiyorum
Doğal yapiyolar sür rimel çık mis
Güzel yapan yeri bulmak mesele işte.
Fondöten vs zaten kullanmiyorum ama rimeli çok seviyorum.
Ruj seviyorum ama soft renkler kirmizi falan sürmem
Beli belirsiz yumuşak tonlar
Ojelere zaafım var benim
Beni namazda en zorlayan nefsimi o anlamda yenemediğim tek şey oje.
Keşke abdeste engel olmasaydi
Çok seviyorum.
Kendimi mutlu hissediyorum sürünce

Selammm
Yemek faslı cay tatli vs derken regl oldum
Tam günü ya akşama iftara gidicez Bi de en sevmediğim şöyle zamanlara denk gelmesi.
Sahura kasarli sucuk yaptım sucuklari kızartıp üzerine bol kasar döküp eritiyorum kısık ateşte çok seviyolla
Kahvaltilik tabi demirbaş.

Kardeşime ayakkabi siparisi verdik akşam onun kargolar hep bana geliyo
Kargocular kapının şifresini ezberlemislerdir artık sanıyorum
Ben olmayınca abla ver şifreyi birakalim biz kapıya diyolar

Köz biberleri uyguna almıştım 2 kavanoz yine 2 kavanoz daha alicam migrosdan almistim diye hatirliyorum yani ordan siparis girmiştim.
Bizde benden baska kimse yemediğinden koz biber ve patlican biberi hazır aliyorum valla
Patlicanin hazirini asla sevemedim.

Kart kesiliyor bugün hadi yine iyisin limiti sıfırlamadım dedim eşime lutfetmissin diyo.
Ama baya eksiklerimi aldım Bi ay daha kizdirsa kalanida alirim
Du bakım ben kızcak bisi bulurum.

Günaydınlar
Sabah sabah bütün moralimiz gitti
Ofise cok yakın bi benzinnlikde ,100 mt var yani aramızda,cezaevi aracına bombalı saldırı olmus sabah.
1 polis sehit
Yaralılar var.
Bütün sinirlerim alt üst oldu.
Dibimde insan öldürüldüAllah rahmet eglesin.
1 saat sonra olsa yakınından geccem evden cıkıp
Nasıl hasta bi ruh bunu yapmak ya.
Allah belalarını versin mübarek gün!

Gördüm haberlerde Allah rahmet eylesin
Ne vurusu bitiyo ne savaşı ne terörü nasıl bir dünyadayız

Selamm
3 poşet çöp attım fişler koli boş şişeler
Kavanozlarida aşağı indirdim biriktir diyo annem belki sos yaparsın diyo biriktirelim bakalım
3tane cam sildim
Evi süpürdüm
Yemek telasem yok malum.
Kızın uykusu var erken uyandım uyusunda evi silcem
Dün elimle sildim bugün mop geçerim.
Üstümüzü hazirlicam
Kıza canta yapim

Eşim 1000tl geçmiş hesabıma Allah bereket versin
Altin ucmadan 10.000 yapıp bilezigimi alayım eyiydi
Bakalım kısmet artık olmadı ata alicam

Slmlar
Azcık kafamı topladım geldim
Bugun dövizciye ugrucam.
500 tl var nakitim onunla alayım biraz eur.
Kız beni öldürcek simdide cry babies istiyor ,efendim kutulu olsunmus.
Kociye dedim ben alamam al kızına 23 nisan hediyesi.
Adam da haklı artık,hot weels dedi aldık evde koci oynuyo sahurda.
Sabah anne sen gelcen mi beni almaya?oyuncak almaya gitcez mi diyo
Baban gelcek seni alcak dedim diye kıyamet koptu.
Ama alamam valla 300 tl pittiricik bebek.
Bime gelirse alırız Alya dedim fgşlklgg
Aksam iftara tavuklu mantı yapcam.
Dün kır pidesi yaptım alemde bi ben bi Nermin Yazılıtas glşkglg
Kız bi güzel oldu 2 tepsiyi yedik,1 tepside dondurucuya attım pisirmeden.
Pazar kardesim cagırdı,giderken ona da yapıp götürcem süpriz.
Elimden ilk defa bi hamur isi gelmis gkgfkgk
Herkese yedirmem lazım.

Nasıl geçiyor günler, anlamıyorum saatler koşturuyor sanki. Bütün evin camlarını sabah sabah sildim ben camı silip karşısına geçip bakmayı çok seviyorum öyle içime siniyor akşamdan asma yapragı sıcak suya basmıştım. Camları bitirince asma yapraklarının içini hazırladım bu gün evde pirince gücüm yetti, sarmalarımı hazırladım iki dondurma kutusu sardım dondurucuya koydum bayram için hazırlar. Eşim pazartesi gününden beri kapama istiyor bu akşam yemekte kapama ve tavuk suyuna çorba var. Az yemekte var yenmez bu gece birde çayın yanına kek kakaolu portakal kabuklu en sevdiğim kek. Çok yoruluyorum bayram temizliğim bitti akşam küçük kızımla karar verdik bayramda çiğ kadayıftan küçük küçük sarıp tepside pişirilen tatlı yapıcaz baklava ile ugraşma anne diyorlar benim canım ev baklavası istiyor ama onlar ev baklavasını pek sevmezler bende kendim için yapmam.
tr_lelli babyloading87 birikimleriniz bereketli olsun kızlar bende yapmak istiyorum ama bu ara ustaların biri geliyor biri gidiyor yazlığa inşallah yapabilirim ben de altın.

Selam herkese,
Bugün sabah tekefonumu açtım, gece kapatmıştım. Arkadaş aradı. Dün Ela illa okul dönüşü bize gelin demişti. Ben de yarın okula gitmeden getir vakit geçirsinler dedim.
Benden düdüklü tencereyi alacaktı zaten.
Sabah aradı gelin dedim. Kahvaltı bile yapmadık. Ela zaten hemen kahvaltı yapmaz. Saat 10 da uyandım. Elayı da uyandırdım. Geldiler oturduk oynadılar gittiler okula. Elaya birşeyler yedirdim. Evi toparladım.Toz aldım. Çamaşır attım. Kıza banyo yaptırdım. Çay yaptım kendime de. Sadece kurabiye yemiştim.
Bugün yemek sıkıntım yok. :)
Eşim arkadaşıyla iftar yapacak. Ela dün hamburger istiyordu. Ben de ne bulduysam yerim
İftardan dönünce bizi sıra gecesine götürecek eşim.
Kıza kuruyemiş koydum film izliyor. Ben de biraz dinlenirken size yazayım dedim.
Eşimin babası Elaya 500 tl bayram parası göndermiş.benim hesaba artı koci. Hemen hisse senedi alıyımm

Ben de rimel çok severim. Gözüme makyaj yapınca yüzüm değişiyor. Ondan kirpik iyi oldu gerçekten. Dudakla pek işim yoktu :) maske olayı olunca temelli bıraktım. Oje ben de süreki sürenler gibi keşke sürsem ojeli gezsem ama işte zaten iş yaptıkça oje durmuyor ya tırnakta. Zaten sol elimle sürmeyi hiç beceremem. Biçimsiz olur. Artık Ela büyüyünce ona sür tırnağıma oje derim. namaz konusunda ben de oje konusunda hep hassastım hep o sebeple sürmedim. Öyle de alışkanlık yaptı

Kendime anne kart başvurusu yaptım
Yetti canıma 7tl metro odemek 2 durak gidiyorum yaw el insaf.
Zaten en sık carrefoura falan gidiyorum otobuste geciyo metroda.
İlk defa belediyenin biz kadınlara annelere sunduğu bisiyden yararlanicam duu bakalim

Saçımı falan yikamam lazim aşırı üşeniyorum yine.
Farmasi rimelide beğendim evde fln sürerim biter
Dün aldım bugün geldi online su olaylarını seviyorum be

Kardeşimde avm gezmiş haftasonu geldi yine İnt. Aldık ayakkabıyı
Valla gez gez aynı Bi de yol parası harcıyorsun fuzuli.
Beğenmedin içine sinmedi haydi git değiş yine yol parası Bi de semt değiş falan.
Daha bende gezmem semt falan.
Lcw outlete giderim Bi urunleri çok sık degisiyor cunku

İyi yapmışsın geçen gittim geldim ya, 40-50 tl tuttu içime oturdu.

Biz de başvuru yapacaktık bir süre nüfusa geçme olayı tamamlanmamıştı, sonra da eşim başvuru yapıyordu sıkıntı oldu nedense yapamadı. Sonra da gerek yok zaten çok çıkamıyorum dedim covit vs. En son da yaş doldu

Bu c tesi teyzeleri iftara çağırmayı düşündük. Eşim dedi kardeşini de iftara çağırma konusunu. Geçen teyzeleri götürsün diye çağıralım diyorum demişti. Çağırdı işim var demişti.
Şimdi kardeşi arabayı sattı benim arabayla giderler dedi. Enteresan normalde kardeşine gidip gelmez. Her ramazan iftara çağıralım muhabbeti olur iftarda kardeş olduklarını hatırlıyor sanırım
Kardeşi zaten yıllardır iftara çağırmaz. Birlikte iftar yapmayalı da yıllar oldu.
Dün akşam da diyor kimi çağırsak iftara, kimi çağırsak düşünüyor. Çoğu arkadaş oruç tutmuyor zaten.
İşyerindeki ahçı ablayı söyledi, çağırsakmı diye :)
Valla çok iftar yemeği modum yok. Bir de habire yemek ne yapsak yok onu yapmayalım bunu yapalım. Ana yemekte sürekli modumuz bu. Bu da tabi beni rahatsız ediyor.
Dedim ablayı çağırıyorsan çağır. Kadın yemek yapıp gönderiyor bazen bana. Ben de bir yemek ikram edeyim dedim.

Slm bacımlar
Kızı aldık geldik
Bimde dandik barbielerdden aldı bırakmadı 59 tl
Peynirciden bos mantı aldım 30 tl
Tavuk haslamaya koydm,mantıları da haslıycm hafiften sonra didip fırına.
Dövizcide bile kücük eur ,usd yok
10 luk 20 lik yok anlamadım mecbur 0.5 gr aldım 445 tl.
Almasam bu kız gider barbielere yatırır parayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…