- 27 Şubat 2013
- 14.788
- 42.253
- 798
Bana niye seni özledik jesti yapmıyor bunlarTrendyol bana seni özledik 100tl 40tl indirimi vermiş.
Hangi dağda kurt öldü eyy trendyol
İyi oldu eksiklerim vardi.
Kotondan 1 tshrt, yüz yikama köpüğü ve farmasi rimel aldım.
Bu rimeli çok övdüler hem instada hemde yorumlarda
Çok uzatıyor diye malum kirpik fakiriyim
Şansımı dedim bakim.
Tshrt 35tl, rimel 17tl kopukde 11tl geldi.
Miss oldu.
Arada jestlerini bekliyorum trendyolcugummm yazicam asistana
BendeeMoral bozmak gibi olmasın ama 3 yaş en korkuncu bence. 4’ten sonra güncelleme geliyor ve baya tatlı insanlara dönüşüyorlar ama şahsen hayatımın geri kalanında bir daha 3 yaş çocuğu ile muhatap olmak istemiyorum
Bizim de artık 23:00 oldu. Yani hangisi doğru bilmiyorum. Uyku uyku deyip odaya sokuyorum. Yatağa yatıyoruz konuşma devam hiç susmak yok. İlla bir bahane bulup kalkmalar. Ama 23:00 e doğru yatağa girince hemen uyuyor. Hatta bazen kendi uykum var diyor.Ben de 20.30 da giriyorm odaya 21.00 oluyor ,21.30 oluyor.Dün aksam 22.00 oldu.
Çisim geldi,su iccem,ısık gördüm,bi ses duydum faslı bitince uyumaya ikna oluyor
Bi insta şeysi Bi ürün tanıtıyordu cocuu şekerli çay dönmüştü halıya cikardiİyi geceler kızlar,
Kızı 23:00 gibi daldı uykuya. 22:15 de uyku saatimiz geldi dedim. Kitap oku falan ancak. Bir yandan da sürekli konuşuyorbir de bugün full hareket vardı. Bu ara hareket arttı. Dün mutfağın kapısına tırmanıyordu görünce birden panikle ne yapıyorsun dedim. Düşme tehlikesi çok. O da sanırım korktu., kalbim duracak gibi güm güm anne dedi :) birdaha yapma dedim.
Totosu yer görmeyenlerden
Neyse bugün saat 14:30 gibi arkadaşa uğradım. Eşi eminönünden kahve İstemiş, dün eşim almış onu götürdüm. Bir kahve içtik. Ela onların kedisiyle oynadı çıktık. Ben markete gittim o çocuğu almaya gitti.
Fileden simit tost ekmeği, süt, kıza nutella go, yeşil zeytin aldım. 58 tl ödedim. Carrefourdan salatalık aldım 7 tl
Eve geldik. Kek yaptım. Yemek hazırla ye. Kahve yapmıştım.sağolsun benim koci hooop kahveyi komple döktü halının üzerine lekesi de çıkmadı, ne yapsam bilmem.
Bugünlerde de içimde bir can sıkıntısı var hayır olsun. Dokunsalar ağlama modundayım. Ara ara oluyor sonra geçiyor.
Böyle dönemlerde pek birşeyden tat alamıyorum..hayır olsun bakalım
Ben protez tırnak, kirpik, kaynak sac falan yok bacım benlik diil bunlar.Bana niye seni özledik jesti yapmıyor bunlar
Taktır bir kirpik olsun bitsinrimel fiyatı da az değil. Açıyorum rimeli kuruyor. Kirpik taktırdığımdan bu yana rimel kullanmıyorum. Alıştım da. Çıkarınca kendimi çok kel hissedeceğim.
Gördüm haberlerde Allah rahmet eylesinGünaydınlar
Sabah sabah bütün moralimiz gitti
Ofise cok yakın bi benzinnlikde ,100 mt var yani aramızda,cezaevi aracına bombalı saldırı olmus sabah.
1 polis sehit
Yaralılar var.
Bütün sinirlerim alt üst oldu.
Dibimde insan öldürüldüAllah rahmet eglesin.
1 saat sonra olsa yakınından geccem evden cıkıp
Nasıl hasta bi ruh bunu yapmak ya.
Allah belalarını versin mübarek gün!
AminnnGördüm haberlerde Allah rahmet eylesin
Ne vurusu bitiyo ne savaşı ne terörü nasıl bir dünyadayız
Ben de rimel çok severim. Gözüme makyaj yapınca yüzüm değişiyor. Ondan kirpik iyi oldu gerçekten. Dudakla pek işim yoktu :) maske olayı olunca temelli bıraktım. Oje ben de süreki sürenler gibi keşke sürsem ojeli gezsem ama işte zaten iş yaptıkça oje durmuyor ya tırnakta. Zaten sol elimle sürmeyi hiç beceremem. Biçimsiz olur. Artık Ela büyüyünce ona sür tırnağıma oje derim.Bi insta şeysi Bi ürün tanıtıyordu cocuu şekerli çay dönmüştü halıya cikardi
Fiyatlı biside diil bakmak lazım
Ben protez tırnak, kirpik, kaynak sac falan yok bacım benlik diil bunlar.
Ama Bi karar verebilirsem dipliner ve dudak renklendirme yaptırmak istiyorum
Doğal yapiyolar sür rimel çık mis
Güzel yapan yeri bulmak mesele işte.
Fondöten vs zaten kullanmiyorum ama rimeli çok seviyorum.
Ruj seviyorum ama soft renkler kirmizi falan sürmem
Beli belirsiz yumuşak tonlar
Ojelere zaafım var benim
Beni namazda en zorlayan nefsimi o anlamda yenemediğim tek şey oje.
Keşke abdeste engel olmasaydi
Çok seviyorum.
Kendimi mutlu hissediyorum sürünce
İyi yapmışsın geçen gittim geldim ya, 40-50 tl tuttu içime oturdu.Kendime anne kart başvurusu yaptım
Yetti canıma 7tl metro odemek2 durak gidiyorum yaw el insaf.
Zaten en sık carrefoura falan gidiyorum otobuste geciyo metroda.
İlk defa belediyenin biz kadınlara annelere sunduğu bisiyden yararlanicam duu bakalim
Saçımı falan yikamam lazim aşırı üşeniyorum yine.
Farmasi rimelide beğendim evde fln sürerim biter
Dün aldım bugün geldi online su olaylarını seviyorum be
Kardeşimde avm gezmiş haftasonu geldi yine İnt. Aldık ayakkabıyı
Valla gez gez aynı Bi de yol parası harcıyorsun fuzuli.
Beğenmedin içine sinmedi haydi git değiş yine yol parası Bi de semt değiş falan.
Daha bende gezmem semt falan.
Lcw outlete giderim Bi urunleri çok sık degisiyor cunku
Ben 2 durak gidiyorum okadar öde ödeİyi yapmışsın geçen gittim geldim ya, 40-50 tl tuttu içime oturdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?