- 31 Ağustos 2017
- 2.458
- 11.194
- 208
- 35
Ayy ya çok zor dimiGünaydınlarr
Hayırlı cumalar
Sabah beklenen kaos geldi bizim eve
Giyinmicem böyle gitcemli mevzusu.
Tam artk yola getirdim,baban giydirsin mi seni dedim hıhı dedi
Muhtesem bir atakla gol attı bana babası!
Git getir kızım dolabından giyinelim dedi.
1 saaat cabam cöp!
Gitti siyah taytla beyaz üst getirdi
Sonra kalkmıs cocugu iknaya calısıyo.
Ben dedim bıraktım ne haliniz varsa görün dedim artk
1 saat ugrasmısısm ya,git getir dolabından ne?Elimde esyalar kaldım öyle.
Koydım yanına elbisesini falan,okulda giydirirlerse giydirirler artık.
Gezsin öyle köyün delisi gibi 23 nisanda.
Bezdumm bu giyinme derdinden ya.
Yemegimiz yok napacagım hic bi fikrim yok.
Dün bi agrıkesici aldım ecz.evde bulunsun diye 23,5 tl.
Basit bi arvles yani.
Ciddi rahatszlıkları olan insanlrın Allah yardımcısı olsun
Günes kremi nivea 350 tl olmus.
350 tl nedir ya,ki kimyasal icerik.Badger falan kac oldu kimbilir
Sabah 3 kargom vardı onları verdim.
Cıkısta market yapmam lazım.
Sebze alınacak.
Benimde camlar batık kuzu bayram öncesi silerim bı diyorim toz oldular ramazan başlamadan silmiştim bayram öncesi regl olabilirim o zmn hallederimSelamm
Ben yine cam sildim (cam silmek hobim oldu benim)
Azcık leke görünce beni durttuyor bisiler
Duramıyorum
Arka camların zebralar aşağıda gözüme çarpıyor önler hep açık napcam böyle bakalım.
Dünden az corba ve türlü var aslında ama oğlana sana disardan soylicem dedim söz verdim bi defa
Kebap söyledim ona
90dk opsiyonumuz var diyo trendyol ramazan sebebiyle
Erken verdim yetişmiyor yoksa olmadı ısıtırım
Eşim 12den önce gelmez bu akşam kartepeye gittiler
Onların Bi grubu var her ramazan gidiyorlar
Yarin bende kızı kitlicem annem kardeşimle gezicez
Pantolon bakicaz kendimize.
Sabah erken cikariz dedik
Yarında o çocuk baksin
Gerçi ben gelince dışarı cikaricaz kızı yine öyle konuşmuştuk.
Enerjim kalırsa.
5 gibi aldim parka götürdüm 1 saat oynadi gezdi
Cicek topladı kedi kovaladı.
Yorulmustur insallah akşam kudurmaz
Bugün annemdeyken babam oynamis epey kızla
Yani hiç beklenmeyen hareketler babamdan
Annem diyo kendi çocuklarıyla oynamadı bak kızla oynuyo diyo.
Benim kız yalaka dedemmm diyo
İşini biliyo köfte
Aynen öyleAyy ya çok zor dimiBöyle durumlarda biz ev kıyafetiyle götürüyoruz okual orada değiştiriyorlar nazı bize. Hele bayramlarda siz giydirmeyin sabah kahvaltıda falan kirlenir biz burada hazırlarız hem hoşlarına gidiyoer biz saçlarını yapınca diyorlar.bence hiç kendini üzme okula gönder,orada naz yapmaz
Patatesi 8.5 tl 9.90 tl görüyorum. İyi fiyata bulmuşsun. Bir de bugün kızartma yapayım dedim. Patatestenmi yağdanmı bilmiyorum. Tuhaf pişiyor patateslerde. Köpük köpük oluyor kızartırken. Ahh ne günlere kaldıkSelam kızlar oruç başıma vurdu düzgün bişe yapamadim bugün oglusu bırakıp az AVM de dolaştım floya gittim ayakkabılar uçmuş valla oglusa sandalet banada spor ayakkabı lazım haftaya outlet FLO var biraz yürüyüş yaparım hem bulursam ikimizede ayakkabı alıyım akşam için makarna istediler bir haftayı geçmiş yapmamisin çorba salata makarna yedik yarın patlicanim var musakka düşünüyorum çorba belki biraz pilavla a101 gittim oglusu almadan patates indirimdeydi 4.95 ti iki kilo 1 kiloya yakın soğan domates pide 21 verdim
İyi günlerde kullansınlar canımm. Allah istediklerini gönüllerine göre versinCumamız mübarek olsun. Benim evimin güzel kızları beni ve eşimi parmaklarında oynatıyorlar biliyorum ama onlarıda hiç kıramam şimdi küçük kızım daha büyük bir bazalı yatak istiyor burada ki yatagını da yazlığa götürelim orada ki çok ses çıkarıyor diyor. Haklımı evet haklı küçük iken aldığımız iki katlı ranzalı yatak tabi eskidiler. Eşim bir tane taşıyacak birini ve araç bulmuş onunla götürecegiz tabi bir tane de istediği gibi bir yatak-baza-başlık siparişi verdik kredi kartları bizden bezdi. Trendyol siparişlerim de geliyor, küçük kızım kendine 3 penye 1 pantolan ve Quertz kol saati siparişi vermiş bir an tansiyonum bir çıktı ama sakin dedim kendime bak derslerinde başarılı vaad ettiği yerde öğretimini sürdürüyor başarılı dedim kendimi ikna ettim akşama da eşime ileticem durumu bayramlık harçlıkda her ikisinede 200 tl vericem. Büyük kızımda bekliyor siparişlerini güzel günlerde giymek nasip olsun evlatlarımıza.
Bu gün sabahtan beri anca oturdum. Valla önce kendi dolabımı düzenledim, bu akşam eşimle yazlığa gidiyoruz eşim zeytin fidanlarını alıcak adam bu akşam için siparişleriniz hazır deyip mesaj atmış ne kadar tutar bilmiyorum. Yarın marangoza ne ödenecek bakalım su arıtıcısının bütün değiştirilmesi gereken parçalarını aldık yarın onun içinde bir ödeme yapılacak eşim bankada ki altınlardan biraz bozmam lazım dedi birşey söyleyemem masraf çok fazla tamam dedim benim birikimleri bilmiyor öğrenmesini de istemiyorum. Sabah evde işlenmeye bir başlıyorum işleri sıraya koyuyorum bir bakmışım öğlen olmuş onu da eşim her gün düzenli bir şekilde aradığı için farkediyorum. Bu gün kuru fasulye, pirinç pilavı, çiğ köfte ve fıstıklı irmik helvası yaptım ayran salata yeter. Salça kavanozlarım boşalmıştı onları doldurdum peynir kabını yıkadım, tekrar peynir koydum ay iş bitmiyor. Kızlar kusura bakmayın ne yazmışım valla iyi ki burası var.
Bazen bendede oluyor cinsinden herhalde bugün tarım kredi nin önünden geçtik 7 kusurdu fiyatı almadım evde var diye oglusla taşımak istemiyorum çok şey birde elimde monti vardı hava çok sicaktiPatatesi 8.5 tl 9.90 tl görüyorum. İyi fiyata bulmuşsun. Bir de bugün kızartma yapayım dedim. Patatestenmi yağdanmı bilmiyorum. Tuhaf pişiyor patateslerde. Köpük köpük oluyor kızartırken. Ahh ne günlere kaldık
Sık silmeye alıştığında hiç bez kirlenmiyor Bi de benim bez sarı ama hiç leke yok.Benimde camlar batık kuzu bayram öncesi silerim bı diyorim toz oldular ramazan başlamadan silmiştim bayram öncesi regl olabilirim o zmn hallederim
Ben canlı renk severim.ışıltı sim taş bayılırım. Yani rus işiOuy iyiki çantaları fln almışım tshrtleri bu borca girersek ben bukadar rahat harcayamam gibi.
Eşime dedim valla kendi ihtiyaclarimdan kisamam sen düşün
Dersin sanki çok kuafore bakimlara falan gidiyorumda asdffg
Luxum 2 cul çaput
Ama iyi aldım bende bu ay kızdım aldım
Has ettim
2 pantolon daha alsaydım bulmaz daha bisi almam
Denk gelirim belki.
Bu semtte pant. Daha uygundu
85tl aldım gayetde rahat hem spor hem klasik giyilir bir model.
Ama şu siyah pant. Aşkımı asla yenemiyorum
Elim asla renge gitmiyor renk alsamda giymiyorum duruyor öyle kendime yakıştıramıyorum.
En fazla haki ve kahve belki füme
Onun harici bejmis, beyazmis yok yani hiç olmadı öyle pantolonum.
Bana yakışmıyor
Kahve rengi esofman almistim ama tarçın gibi kahve onuda iade ettim başkasında beğeniyorum bana yakismiyo arkadas
Kombinleyemiyorum bile
Uyduramiyorum üzerine bisi.
Bende beeyle dümdük standart bir tipim
Heyecan aramim hiç sonra alıp gitmiyorum risk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?