Vay anasını müge anlı diyor ya şöyle bir kadın olamadımGünaydın
Sabah gözümü actım kapıda müsteri var.
Adam saat 9 karısına süpriz yapmaya gelmis.
Arac almaya 1 milyonluk audı alıyır :)
Anammm bende sacımı boyatcam belki süpriz yapar cıkarır verir dedim gkmlkgfkfg
Ama vermedi.
ANacım insanda sans olacak gkgfgklfkl
Araba almasına değil sabah 9 da kapıya dikilip,islemlerden haberi olmasın süpriz yapacagım esime diye stres yapmasına imrendim valla:)
Kadının adına olcak herhdle ya vekaleti var,ya noterde ögrencek abla.
Hayırlı ugurlu olsn diyelim:)
İnşallah Allah'da senin önüne getirsinKandilimiz Mübarek olsun Rabbim tekrarını nasip etsin. Dün annemlere gittik varmı yapılacak iş dedim camlar-kapılar silinecek dedi tamam dedim. Bugün sabahtan yollara düştüm annemin bayram ikramiyesini çektim kasaba gittim ne istediyse aldım ordan eczaneye eşimin ilaçlarını aldım 56 tl yine ödedim Allahtan sosyal güvencemiz var dedim. Annemlere gittim perdeleri çıkardım makinaya attım annem ben gelcem diye hiçbir işin ucundan tutmamış, su hazırladım camları-kapıları sildim mutfagın dolaplarının dış kapaklarını, avizesini sildim mutfak masası annemin plastik onun bacaklarına kadar sildim toz aldım ama bittim tabi. Neyse annemin mahallesinin pazarıydı hadi gidelim dedi tamam dedim birde pazar yaptık ben yanındayım diye alıcaklarını hep iki kat aldı ona da üzülüyorum kızkardeşim eşinden ayrı onada alıyor kadın zaten yaşlandı pazar arabası bir yandan poşetler elimizde pazarın sonuna geldik amcamı aradım geldi bizi pazardan topladı eve geldim akşam için konserve açıcam birde makarna salata ayran yeter çok yorulmuşum. Ama annem babam çok mutlu oldular Allah razı olsun diye diye beni de mutlu ettiler.
Benim erkek kardesimde öyle benle gelirdi bekarken sen al olur bedenini biliyordum alıyordum şimdi kız kardeşime paslamis arada bende alıyorum tabi hiç sevmez alışverişiKardeşimde iyi alıştı hiç pazar çarşı gelmezdi abla cumartesi gidelim mi yine diyor.
Sizinle gidince yine bisiler aliyorum diyor.
Pazar gezmek hoşuna gitti sanırım ilk defa gezdi bizimle
Bize takıl sen diyorum cohh eğlenceli
Süslü süslü kızlar hep pazardan giyiniyor ya dedi sok oldu cocuk
Cool kızların elinde pazar poşetine nike ayakkabi gördü sok oldu
Beni dürtüyor gösteriyor ne sandın oldum dedim
Herkes 1.200tl mi vercek 1 ayakkabıya
Cidden bilmiyormuş marka saniyormuş olum safmisim sen diyorum tabi çoğu pazardan giyiniyor
Bende pazardan alım bari mağazada 150tl tshrt diyo
Tabi la al gitsin dedim tshrt altı üstü.
Geçen hafta mağazadan aldi 5 tshrte 750tl para vermiş oturmuş içine
Biz magzadayken o erkek mağazalarını geziyordu dedim ben olsam aldirmazdim sanapazarda 40tl
Yemek olayı harbi sıkıntı, heleki onu bunu yemem diyen adam oluncaİnsanın mecali kalmıyor canım erkeklere kolay valla bazen yemek yaparım olmuyor tek olsam yumurta kırar yerdim diyorumbirde yemek istemezlerse uyuz oluyorum maşallah bu ara oğlusum yiyor yardım ediyor anne sen oruclusun diyor
Ne sevinmişlerdir. Senin evlatlarında sana yapsın inşallah.Kandilimiz Mübarek olsun Rabbim tekrarını nasip etsin. Dün annemlere gittik varmı yapılacak iş dedim camlar-kapılar silinecek dedi tamam dedim. Bugün sabahtan yollara düştüm annemin bayram ikramiyesini çektim kasaba gittim ne istediyse aldım ordan eczaneye eşimin ilaçlarını aldım 56 tl yine ödedim Allahtan sosyal güvencemiz var dedim. Annemlere gittim perdeleri çıkardım makinaya attım annem ben gelcem diye hiçbir işin ucundan tutmamış, su hazırladım camları-kapıları sildim mutfagın dolaplarının dış kapaklarını, avizesini sildim mutfak masası annemin plastik onun bacaklarına kadar sildim toz aldım ama bittim tabi. Neyse annemin mahallesinin pazarıydı hadi gidelim dedi tamam dedim birde pazar yaptık ben yanındayım diye alıcaklarını hep iki kat aldı ona da üzülüyorum kızkardeşim eşinden ayrı onada alıyor kadın zaten yaşlandı pazar arabası bir yandan poşetler elimizde pazarın sonuna geldik amcamı aradım geldi bizi pazardan topladı eve geldim akşam için konserve açıcam birde makarna salata ayran yeter çok yorulmuşum. Ama annem babam çok mutlu oldular Allah razı olsun diye diye beni de mutlu ettiler.
Kaç kilo oldun kuzu, Ben 55 şimdilik.bazen 54.6 de gösteriyor.Daha da veresim var da şimdilik yerimde sayıyorım. Hergün tatlı hiç iyi olmuyor. Dün de ahçı abla çorba ve yanında kadayıf göndermiş. Bugün de ben kaymaklı afyon lokumu aldım avm den.Selammm
Sabah sabah Bi defacto çıkarması yaptım
Benim gomlek almam lazım ya.
Bulamıyorum
Defactoda 1 tane buldum pek de içime sinmedi ama başka bulamadım yok Allah yok
Kotonada baktım.
Yarin kızın kan sonuçlarını alicam (bugündü ama annemler markete gitcekmis) ordan gelirkende bakicam mağazalara
Aiyy saç masasi istiyordum bendeki çok eski bir model ince saçma sapan yapiyo saçı gelin başı gibisanki perma gibi
25mm olandan aldım gitti( alışveriş yapmicadiimm dime) su dalgası istiyorum kalın bakim yapacak mı
Eşimin kesesine bereket
Sac boyamida almadım daha onu alicam.
38 beden pant ve s beden gömleğin icine girme mertebesine eriştim aşırı mesudum.
Resmen nefsimle savaşıyorum ama
Cipsler, dondurmalar, baklavalar ucusuyo evde
Hele pide hiç yemiyorum ondan verdim sanırım ben.
Pidesiz makarna pilavsiz
Kendime özel yapıyorum gerekirse.
Misal akşam için bamya yapicam kendime yanına cacık mis.
Tavuklu pilav yapicam
Çorba var
Patates kofte patlican falan kizarticam fritozde Bi salçalı su yaparım oldu yemek.
Bugün Anne kartımla gittim geldim aiy mis
Anneme diyorum kiz ben her gün bir yere giderim artık sen cocuuma bakiver
Annem: cocuklu kadınsın ne işin var
Oyle oluyor valla ben klasik bir bogayimYemek olayı harbi sıkıntı, heleki onu bunu yemem diyen adam olunca
Ramazanda gerekten vaktim kalmıyor.diğer zamanlar her zaman yemiyor evde yemek. Rahatım oh be diyorum. Şimdi ne yapacağımı şaşırıyorum. Kız ayrı seçer babası ayrı seçer.,ben bulduğumla karnımı doyuruyorum.
Aynı bizim sahnelerEs kisisiyle gerildik iftarda.
İftara patates /köfte istedi.Ama kızartma istiyırmus.
Ben dedim kızartma yapamam kızla .
Patatesler yanıyor valla hep.
Canı cekms yogurtla yicekmis.Sen köfte kızart ben patatesleri yapcam dedi iyi dedim.
Uyudu kaldı iftarda napim kızarttım.
Tabi Alya durmuyor,oyun oynamak istiyor cocuk.
O patatesler olmadı yanmadı ama onun istedi Mc d.patatesi gibi de olmadı.
İftara 5 dk kala kalmıs.Olmamıs ama yapcak bisey yok uyuyakalmısım diyo.
Bir tane cakasım geliyo böyle zamanlarda.
İzmir köfte yapayım dedim yok dedi
ALyaya tost mak.de pisirdim ona ayrı Alyaya ayrı köfte ,bi yandan cocuk cekistiriyor.
Böyle bi tripli falan.
,Kalk yap ozman kendin dedim.
Ben sevmiyorm böyle isleri biliyor yani.
Bugun dedim nohut pilav yapcam ses cıkaranı yolarım dedim.
Aaa yetti o olmaz bu olmaz.
Aahh ne kocalar varr ahhhGünaydın
Sabah gözümü actım kapıda müsteri var.
Adam saat 9 karısına süpriz yapmaya gelmis.
Arac almaya 1 milyonluk audı alıyır :)
Anammm bende sacımı boyatcam belki süpriz yapar cıkarır verir dedim gkmlkgfkfg
Ama vermedi.
ANacım insanda sans olacak gkgfgklfkl
Araba almasına değil sabah 9 da kapıya dikilip,islemlerden haberi olmasın süpriz yapacagım esime diye stres yapmasına imrendim valla:)
Kadının adına olcak herhdle ya vekaleti var,ya noterde ögrencek abla.
Hayırlı ugurlu olsn diyelim:)
Tartım annemde tartilmadimmKaç kilo oldun kuzu, Ben 55 şimdilik.bazen 54.6 de gösteriyor.Daha da veresim var da şimdilik yerimde sayıyorım. Hergün tatlı hiç iyi olmuyor. Dün de ahçı abla çorba ve yanında kadayıf göndermiş. Bugün de ben kaymaklı afyon lokumu aldım avm den.
Ramazan bitince dikkat etmem lazım ipin ucu kaçarsa sıkıntı
Baby alive vardı çantalı, polly pocket ın muadili, bi ona bak istersen. Benim kıza hediye gelmişti polly pocket henüz oynamadı, pek sarmadı onuGünaydınlar
Bugun kuaför günüm 2 sene sonra gidip sac boyatacagım heyecanlıyım glfgkfg
Dün kvdeme ugramıslar kızla koci
Sevmeidğim görümcem bayramlık alms kızlara bir örnek elbise saolsun:)
Ara ara ben bu kadını niye sevmiyorm yae diyoırm gfklgklf
Bugun ben iftara yetisemeyebilirim onlara difrizden adana urfa sis cıkardım.
GEcen hafta cmrtsi anneme gidince kalmıstı yapamamıstık.
Dedim gerisi sizde ister mangal yapın(kızla hayatta yapaamaz)ister elektriklide pisisrin.
Benim cıkmam 20.00 i bulur.
Cocuum gün gecmiyorki bi istekle gelmesin.
Polly pocket istiyorms,evde bikac bebeğivar onların.
Efendim cantalı evini istiyormus.
Dün avmde bakındım az 260 tl civarı.
Valla benim satısları bu kız gömüyo:)
Bayram paranla alırız dedim.
Cmrtsi maaslar yatarsa süpriz yaparım gider alırız.
Allahtan 3-5 satıs oluyo yoksa ne okulun isteği bitiyo,ne bizimkinin.
Bak dün gezmisler halası falan vermistir kandillik harclık.
Hic ortada yok ,kvdem 50 tl de olsa verir cünkü.
O vermese dedesi kızıma kandil parası ver der,kpderime verdirir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?