ALiveler pahalı degil miBaby alive vardı çantalı, polly pocket ın muadili, bi ona bak istersen. Benim kıza hediye gelmişti polly pocket henüz oynamadı, pek sarmadı onu
Gecmis olsun kuzuSelam kızlar gece kalan yemeklerden yiyim ddim salçalı yemektibı uyandım midem fena yanıyor tutamadım bugün ilkkez rahatsız oldum bana kahvaltılık lazım niye yediysem tutmuyoken mutfak dolaplarının tepe kısmı yaglaniyor benim davlumbaz yok evde bir tane pervane var kendine hayrı yok bir saat orayla uğraştım oğlusun burnu akıyor tıkandı gece baş kismina soğan karanfil yaptım göndermedim bugün okula balkonun camları sildim bir makine renkli açtım hava çok sıcak kurumuş toplancak şuan çok güneş akşam gibi toplarım süpürge açtım patates haşladim peynir içi yaptım açma gül böreği yaptım ilkkez denedim küçük ablanın tarifi güzel olmuş tarhana çorbası birazda lorlu biber pişirdim yeter salâta ile
Geçmiş olsun canımSelam kızlar gece kalan yemeklerden yiyim ddim salçalı yemektibı uyandım midem fena yanıyor tutamadım bugün ilkkez rahatsız oldum bana kahvaltılık lazım niye yediysem tutmuyoken mutfak dolaplarının tepe kısmı yaglaniyor benim davlumbaz yok evde bir tane pervane var kendine hayrı yok bir saat orayla uğraştım oğlusun burnu akıyor tıkandı gece baş kismina soğan karanfil yaptım göndermedim bugün okula balkonun camları sildim bir makine renkli açtım hava çok sıcak kurumuş toplancak şuan çok güneş akşam gibi toplarım süpürge açtım patates haşladim peynir içi yaptım açma gül böreği yaptım ilkkez denedim küçük ablanın tarifi güzel olmuş tarhana çorbası birazda lorlu biber pişirdim yeter salâta ile
Bu çantalısı 200dü ben hediye aldım geçen hafta,polly den beğendiğim 350ydi ona göre yorumladımALiveler pahalı degil miOnların mama yiyen bebekleri 700-800 tl di.Ona bi bakayım saolasın
Drlar cocık 1 yasa geldimi bırakın diye tutturuyorEmzik biberon bırakın dedi.
Güle güle kullan canım saçlarıni bende yarın yada cumartesi çıkıp kas ve saç kesimi yaptircamTopla birlikte eve girdim.
Alyayı cok özledim ama 3 saat görmedim ama 2 kere görüntülü aradım .
Belli saate alıskınız ikimizde 17.00 den sonra arıyorum
Alya sok oldu,dogumdan beri ilk kez sarı görüyo beni
Anne sen baska anne misiin diyo
Koci fırında yemek yapmıs urfalarla
Geldim oturdm direk
650 boya kesim icin verdim 50 tl de kuaförün cocuklar icin bıraktm bisey alırsın diye.
Cok sevindi kız.
Abla gel pazar cila atalım bidaha dedi ama bayram sonrası gelirim dedim
30 tl tatlıaldm Adana tatlılarındaan
Güle güle kullan canım yeni imajınıTopla birlikte eve girdim.
Alyayı cok özledim ama 3 saat görmedim ama 2 kere görüntülü aradım .
Belli saate alıskınız ikimizde 17.00 den sonra arıyorum
Alya sok oldu,dogumdan beri ilk kez sarı görüyo beni
Anne sen baska anne misiin diyo
Koci fırında yemek yapmıs urfalarla
Geldim oturdm direk
650 boya kesim icin verdim 50 tl de kuaförün cocuklar icin bıraktm bisey alırsın diye.
Cok sevindi kız.
Abla gel pazar cila atalım bidaha dedi ama bayram sonrası gelirim dedim
30 tl tatlıaldm Adana tatlılarındaan
Ben de o konuda çok takılmadım. Biberonu bırakması 3 yaşına yaklaşmıştı galiba. Mickey mause lı sulu bardak aldım.bundan sonra sütümüzü bununla içeriz dedim. Hoşuna gitti. Ama tabiki sütü de bıraktı.Drlar cocık 1 yasa geldimi bırakın diye tutturuyor
Bizimki 1 günde bıraktı.Annemdeydi annem sinek almıs dedi pis olmus dedi
Bikac gün sordu sonra sormadı.
1 yasında bunu yapsak asla anlamazdı.
Bi gecen ay eli kahve mak.degdirdi hafif parmagı yandı ozman aglarken meme diye agladı
Memeyi sinek aldı annecim dedim.
Sormadı
Biberonu da es zamanlı bıraktı diyebilirim sütü istemiyor artk geceleri.
Bardakta ver diyor.
3 ay sonra 3 yası doldurcak ama Alya.Yani size erkendir belki bırakmıyorsa zorlama bacım.
Mesela Alyada emzik kaynaklı ön disinde carpık baslamıstı,o kayboldu.
Benim eşim de kalın yemeğe der. Elim ayağıma dolaşır. Evde malzemen varmı müsaitmisin düşünmezler. Valla bazen yemeği ona kitliyorum.Bu gün de kafamda olanların hepsini yaptım şükürler olsun. Dün annemle babama dedim söyleyin ne istiyorsanız yapayım babam çok çeşit bilmez hamur işinde kurabiye poğaça börek tamamdır. Kakao, çikolata hayatında yememiştir o yüzden kurabiyeler hep aynı sade, poğaçalarda hep peynirli, börekde mevsim sebzelerine göre ben bu gün ıspanak-pırasa karışık kol böreği yaptım iki tepsi birini dondurucuya attım hemen bu bayram gelen giden olur. Benim eşime öğretemedim yemeğe evin hanımı davet eder diyorum evlendiğimiz günden beri ama adam üslüp bilmediğinden yemeğe de kalın diyor gelene olan bana oluyor. Sarmalarım hazır dondurucuda siğara böreğide koydum. Bu gün yaptıklarımdan akşama bize börek ayran salata çorba var yeter. Poğaça da az koyuyorum bize kalanını hemen annem ve amcama diye ayırıp götürüyorum. Börekte bize bir tepsi çok onlara koyarım yine.
Saolasın kuzuGüle güle kullan canım saçlarıni bende yarın yada cumartesi çıkıp kas ve saç kesimi yaptircam
Saolasın kuzuGüle güle kullan canım yeni imajını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?