- 31 Ağustos 2017
- 2.458
- 11.194
- 208
- 35
Lellim sizin oralarda sakatatcı yokmu onlarda bulunur genelde bizim burda sakatatçılar satıyor. İnşallah bulursunuz.Yemekler tamam.
Oğlana akciger ariyoruz tirım tırım
Yok Allah yok
Eşim bugün başka semte gidip soracak.
Öğretmende başka sınıftan bulan var nasıl yok diyormus.
Bugün annem bir yandan ben bir yandan bütün kasaparı gezdik.
Kac gündür eşim geziyor yalan söylüyoruz sanki.
Kardeşim akşam kac kişiye sordurdu
Bilmem nerdeki mezbaya gidin diyorlarmış.
Hayır niye zorluyonuz çocukları sıfır veriyorsa versin allasen cigerimimi söküp yollim napim dedim ölmeyiz ya
Valla bunaldım adam zaten parlıyor hemen bisi diyemiyorum daha.
Cocukda yiyo beni ogretmen söyleniyor diye.
Kendi bulsun dedim öğretmenin
Hayır sene sonu gelmiş bunlar ilkokulmu
Teknoloji devri açar İnt. Arastirir anlatır sunum yapar yani.
Yok ciğeri açacak odacaklarını anlatacakmiş cerrah sanki çocuk.
Kendi bilmiyoki anlatsın
Aiy neyse sinirlenmicem
Ver sifirimi de otur dedim ben gider konuşurum
Bir tane ciğer bir sınıfa yetmiyormuymuş. Herkes kapı kapı ciğermi arasın. Şimdiki okul sistemi de değişik.Yemekler tamam.
Yok Allah yok
Hayır niye zorluyonuz çocukları sıfır veriyorsa versin allasen cigerimimi söküp yollim napim dedim ölmeyiz ya
Kendi bilmiyoki anlatsın
Aiy neyse sinirlenmicem
Sağol canısıGeçmiş olsun kuzu
Bugün aldım lorealinki en düşük 47.90 ekstra küllü kumral kullanıyorum heryerde bulunmuyor. Migrosta indirimdeydi.2 defa yapılan işleri bende sevmiyorum hep banada denk geliyor malesef.
Güzel günlerde kullanın
Sac boyalarına bende baktım 34tl idi bugün
Cuma günü boyicam bende alım.
Gece mavisine sardım parlaklığı ve ışıltısı hoşuma gidiyor.
Sağol canım. Bana da deloday verdi alerji ilacı. Tabi solunum yollarında alerjik sıkıntı olunca bu mevsim geçişleri daha da hastalıkla geçiyor malesef. Sana da geçmiş olsun.Gecmiş olsun bende aynıyım aynısını banada dedi sen alerjiden olabilir boğazlarda kızarık dedi alerji ilacı ve diğer ilaçları verdi yolları vitamin verdi
Aynı sahneyi bugün yaşadıkGercekten ya.
Gerci bu ara kızda anne seni sevmiyom diyo
Sonra üzülme anne seviyom diyo
Onlarda sorduk yok dedilerLellim sizin oralarda sakatatcı yokmu onlarda bulunur genelde bizim burda sakatatçılar satıyor. İnşallah bulursunuz.
Ayy sorma 5tl bisimis Bi de yaBir tane ciğer bir sınıfa yetmiyormuymuş. Herkes kapı kapı ciğermi arasın. Şimdiki okul sistemi de değişik.
Bir tane kurban kes der gibi :) akciğer zor bulunur.
Yaa sorma daha sabah sabah gözümü toz alarak açtım.Günaydınnn
İki gündür ilaçlardan saat 23:00 kızla uyuyorum.daha da uyanıp 2-3 lere kadar oturan ben yok
Tabi gece gece uyandım burun tıkanıklığına.dün burun sprey sıkmıştım bugün sıkmadım.
Akşam filme devam ettik. Kız akşam babamla birlikte filmin devamını izlerim dedi.Gündüz izlemek istemedi.
Yemekten sonra zaten mayıştım.
Dün eşim kuşu odaya aldı. Mutfakta camın kenarında duruyordu.Bizim kuşta tüy yolma sıkıntısı var. Uçamıyor da. Görürdük veterinere vitamin verdi. Ama hala aynı.
Odaya alınca toz oluyor sağı solu. Mutfakta robot süpürüyor ohh. Tabi her zaman da açmıyorduk kafesini. Bir de açtı kafesi serbest kalsın belki düzelir dedi.
Tabi kafesin tepesinde duruyor aşağıya habire çişini yapıyor.,Bugün odayı süpürttüm robota. Ama çişini silmedim. Zaten bastığımız yer değil. Gelmiş aaa burası ne böyle ne yapmış bu diyorne sandın dedim. Hergün açık bırakınca temizleyen bendim senin haberin yok tabi dedim. Aldı sildi. Kuzu kuzu da kafesi kapattı, :)
Çiçek alıyor su vermedinmi, hayvan alıyor ilgilen onunla diyor.,
Ev işi zaten hiç bitmiyor. Toz toz. Günümün çok saati de kızla ilgilenmekle geçiyor. Aman çok tablet falan izlemesin diye uğraşıyorum.
Erkekler kolay sanıyor evde durup keyif yapıyorız ya
Acsın netten baksın yani.Yemekler tamam.
Yok Allah yok
Kendi bilmiyoki anlatsın
Aiy neyse sinirlenmicem
Ne güzel yapmışsın canım rabbim senin evlatlarinida hayırlı etsin anne baba duası almak güzel birşeyKandilimiz Mübarek olsun Rabbim tekrarını nasip etsin. Dün annemlere gittik varmı yapılacak iş dedim camlar-kapılar silinecek dedi tamam dedim. Bugün sabahtan yollara düştüm annemin bayram ikramiyesini çektim kasaba gittim ne istediyse aldım ordan eczaneye eşimin ilaçlarını aldım 56 tl yine ödedim Allahtan sosyal güvencemiz var dedim. Annemlere gittim perdeleri çıkardım makinaya attım annem ben gelcem diye hiçbir işin ucundan tutmamış, su hazırladım camları-kapıları sildim mutfagın dolaplarının dış kapaklarını, avizesini sildim mutfak masası annemin plastik onun bacaklarına kadar sildim toz aldım ama bittim tabi. Neyse annemin mahallesinin pazarıydı hadi gidelim dedi tamam dedim birde pazar yaptık ben yanındayım diye alıcaklarını hep iki kat aldı ona da üzülüyorum kızkardeşim eşinden ayrı onada alıyor kadın zaten yaşlandı pazar arabası bir yandan poşetler elimizde pazarın sonuna geldik amcamı aradım geldi bizi pazardan topladı eve geldim akşam için konserve açıcam birde makarna salata ayran yeter çok yorulmuşum. Ama annem babam çok mutlu oldular Allah razı olsun diye diye beni de mutlu ettiler.
İnsanın mecali kalmıyor canım erkeklere kolay valla bazen yemek yaparım olmuyor tek olsam yumurta kırar yerdim diyorumEs kisisiyle gerildik iftarda.
İftara patates /köfte istedi.Ama kızartma istiyırmus.
Ben dedim kızartma yapamam kızla .
Patatesler yanıyor valla hep.
Canı cekms yogurtla yicekmis.Sen köfte kızart ben patatesleri yapcam dedi iyi dedim.
Uyudu kaldı iftarda napim kızarttım.
Tabi Alya durmuyor,oyun oynamak istiyor cocuk.
O patatesler olmadı yanmadı ama onun istedi Mc d.patatesi gibi de olmadı.
İftara 5 dk kala kalmıs.Olmamıs ama yapcak bisey yok uyuyakalmısım diyo.
Bir tane cakasım geliyo böyle zamanlarda.
İzmir köfte yapayım dedim yok dedi
ALyaya tost mak.de pisirdim ona ayrı Alyaya ayrı köfte ,bi yandan cocuk cekistiriyor.
Böyle bi tripli falan.
,Kalk yap ozman kendin dedim.
Ben sevmiyorm böyle isleri biliyor yani.
Bugun dedim nohut pilav yapcam ses cıkaranı yolarım dedim.
Aaa yetti o olmaz bu olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?