Küçük Düşün Büyük Olsun!

Lellim sizin oralarda sakatatcı yokmu onlarda bulunur genelde bizim burda sakatatçılar satıyor. İnşallah bulursunuz.

Bir tane ciğer bir sınıfa yetmiyormuymuş. Herkes kapı kapı ciğermi arasın. Şimdiki okul sistemi de değişik.
Bir tane kurban kes der gibi :) akciğer zor bulunur.

Bugün aldım lorealinki en düşük 47.90 ekstra küllü kumral kullanıyorum heryerde bulunmuyor. Migrosta indirimdeydi.
Kuaföre fiyat sordum biri 300 biri 200 dedi. En ucuz yerler bunlar.,Eşime dedim boyarmısın saçımı fiyatlar böyle. Fiyatı duyunca boyarım ben dedi

Gecmiş olsun bende aynıyım aynısını banada dedi sen alerjiden olabilir boğazlarda kızarık dedi alerji ilacı ve diğer ilaçları verdi yolları vitamin verdi
Sağol canım. Bana da deloday verdi alerji ilacı. Tabi solunum yollarında alerjik sıkıntı olunca bu mevsim geçişleri daha da hastalıkla geçiyor malesef. Sana da geçmiş olsun.

Gercekten ya.
Gerci bu ara kızda anne seni sevmiyom diyo
Sonra üzülme anne seviyom diyo
Aynı sahneyi bugün yaşadık önce seni seviyorum dedi sonra sevmiyorum seni dedi, kandırdıııım dedi gülerek.annelerinin tavrınımı ölçmeye çalışıyor bu minik kuşlar :)

Günaydınnn
İki gündür ilaçlardan saat 23:00 kızla uyuyorum.daha da uyanıp 2-3 lere kadar oturan ben yok
Tabi gece gece uyandım burun tıkanıklığına.dün burun sprey sıkmıştım bugün sıkmadım.
Akşam filme devam ettik. Kız akşam babamla birlikte filmin devamını izlerim dedi.Gündüz izlemek istemedi.
Yemekten sonra zaten mayıştım.
Dün eşim kuşu odaya aldı. Mutfakta camın kenarında duruyordu.Bizim kuşta tüy yolma sıkıntısı var. Uçamıyor da. Görürdük veterinere vitamin verdi. Ama hala aynı.
Odaya alınca toz oluyor sağı solu. Mutfakta robot süpürüyor ohh. Tabi her zaman da açmıyorduk kafesini. Bir de açtı kafesi serbest kalsın belki düzelir dedi.
Tabi kafesin tepesinde duruyor aşağıya habire çişini yapıyor.,Bugün odayı süpürttüm robota. Ama çişini silmedim. Zaten bastığımız yer değil. Gelmiş aaa burası ne böyle ne yapmış bu diyor ne sandın dedim. Hergün açık bırakınca temizleyen bendim senin haberin yok tabi dedim. Aldı sildi. Kuzu kuzu da kafesi kapattı, :)
Çiçek alıyor su vermedinmi, hayvan alıyor ilgilen onunla diyor.,
Ev işi zaten hiç bitmiyor. Toz toz. Günümün çok saati de kızla ilgilenmekle geçiyor. Aman çok tablet falan izlemesin diye uğraşıyorum.
Erkekler kolay sanıyor evde durup keyif yapıyorız ya

Bir tane ciğer bir sınıfa yetmiyormuymuş. Herkes kapı kapı ciğermi arasın. Şimdiki okul sistemi de değişik.
Bir tane kurban kes der gibi :) akciğer zor bulunur.
Ayy sorma 5tl bisimis Bi de ya
Eşim ondan bulunmuyo demek ucuz bu diyo
Buldu başka semtden buda kuzu cigerigmis ay ben Bi üzül
Minicik bebeleri anasını ayırıp kesiyorlar ya
Kuzulara hic kiyamiyorum

Selamm gunaysss
Kız dün 2 uyku yaptı gece anamizi ağlattı.
Uyumak bilmedi mahvolduk
Şimdide uyuyo küçük hanım.
Yumurta attım haşlanıyor kiz uyanınca yesin.
Dünden sadece çorba kaldı
Tavuklu pilav yapicam yaninada dizme yapicam
Gece kuymak kahvaltilik hazirladim

Öğleden sonra kızın tahlil sonuçları alincak
Lcw Bi gomlek ariyorum stokları yok
Mağazaya sordum dün sistem kapalı bayramdan sonra getirtirim diyo bayrama lazım.
Gomlek bakicam.
Gelirken mağazaları gezerim olmadı Bi outlet yaparim malum annekartimda geldi
Hoop atlarım otobüse hastanenin karşısından
Sıcakta gezmeyi hiç sevmiyorum otobüsler falan keşke herkes ter kokusunun çaresini bulsa
Cidden cekilmiyo
Geçen bimde bile kokuyordu ya nefesimi tutarak geçtim.
Ben oğlana bile her gün formasının tshrtunu degistirtiyorum
Evde giydiği tshrtu bile her gün değişiyor sabah çıkarınca kirliye hemen.
Pis kokulara tahammülüm asla yok.

Bingonun yüzey temizleyici serisini aldım
4 x 1 lt, 53 TL geldi hem indirim vardi hemde cüzdanımda vardi 12tl
Mutluyuvam olanı zaten seviyorum kullaniyorum
3 seri daha aldım.
Ev mis kokuyo

Yaa sorma daha sabah sabah gözümü toz alarak açtım.
Tv, tv sehpasi sehpası, zigonlar hemen hergun tozunu alıyorum. Bu rutinim oldu resmen.
Sonra aynalar Bi elden geçiyor
Camların önü
Hadi diyorum Alyayi geçtim anlamiyor sizin eller niye camda hep
Hep iz cama yapisiyorlar elleriyle.

Dün peynirleri aldım 500gr sutas, 500gr sutas suzme ve 15li yumurta 83tldi
10tl kuponla 73tl
Yeteceği 1 hafta olsun napalim.
Kalabalık aileler 2 günde bitirir Allah herkesin yardımcısı olsun.
Evde de İzmir tulum, kasar var.
Hafta sonuda Ezine, dil peyniri falan alırım malum 3 sabah kahvaltı faslı olur bol çeşit olsun
Az pastırma kavurmada alicam.
Ama en azından oruç gibi olmaz pizza falan yaparım misal yemek niyetine yenir.

Pazar günü pazara çıkılmaz bizim burda anacuum arefe ya sabahtan ya hemen gidip gelicem, ya da marketden alicam.
Yine salatalık, domates, patlican falan alırdım.

Şimdi cumartesi ablasını çağırırsa benimki kafamda kuruyorum.
Mercimek çorbası, pilav, tavuk şiş ve karniyarik düşündüm.
Salata, çiğ köfte, kozbiber salatası yapicam Bi de
Baklavalık yufkadanda burma yaparım.
Zaten az yeniyor hepsinden az az koyucam.
Salona masa acicam mecbur erkekleri oraya alicam yer yok mutfagim küçük hava soğuk balkonada alamıyorum.
Yeterki lelliye eziyet olsunda.
Adam ztn seker hastası oruçlu diil kadini bilmiyorum niyetlimi
Yani ne gerek var
Çaya gelsinler ok.
Yemek niye
İşte iftardan sonra gelinde denmiyor
Bakalım tam karar versede eksikleri alsam

Acsın netten baksın yani.

Günaydın
Sabah gözümü actım kapıda müsteri var.
Adam saat 9 karısına süpriz yapmaya gelmis.
Arac almaya 1 milyonluk audı alıyır :)
Anammm bende sacımı boyatcam belki süpriz yapar cıkarır verir dedim gkmlkgfkfg
Ama vermedi.
ANacım insanda sans olacak gkgfgklfkl
Araba almasına değil sabah 9 da kapıya dikilip,islemlerden haberi olmasın süpriz yapacagım esime diye stres yapmasına imrendim valla:)
Kadının adına olcak herhdle ya vekaleti var,ya noterde ögrencek abla.
Hayırlı ugurlu olsn diyelim:)

Es kisisiyle gerildik iftarda.
İftara patates /köfte istedi.Ama kızartma istiyırmus.
Ben dedim kızartma yapamam kızla .
Patatesler yanıyor valla hep.
Canı cekms yogurtla yicekmis.Sen köfte kızart ben patatesleri yapcam dedi iyi dedim.
Uyudu kaldı iftarda napim kızarttım.
Tabi Alya durmuyor,oyun oynamak istiyor cocuk.
O patatesler olmadı yanmadı ama onun istedi Mc d.patatesi gibi de olmadı.
İftara 5 dk kala kalmıs.Olmamıs ama yapcak bisey yok uyuyakalmısım diyo.
Bir tane cakasım geliyo böyle zamanlarda.
İzmir köfte yapayım dedim yok dedi
ALyaya tost mak.de pisirdim ona ayrı Alyaya ayrı köfte ,bi yandan cocuk cekistiriyor.
Böyle bi tripli falan.
,Kalk yap ozman kendin dedim.
Ben sevmiyorm böyle isleri biliyor yani.
Bugun dedim nohut pilav yapcam ses cıkaranı yolarım dedim.
Aaa yetti o olmaz bu olmaz.

Bide kuaföre gitcem yarın .Bi 600 ü gözden cıkardm.Yetmezse karttan cekcem kalanı.
Markete falan gitmiyorm 2 gündür.Para bozulmasın diye.
Dün sıvı sabun bitmisti gelirken alın dedim,unutmuslar.
Ee dedim benim halim yok sen alıversen dedi.
Sıvı sabun,cola cekmis bide canı ,bulasık eldiveni falan 52 tl gitti .
Ona da ayrı gıcık oldm fgklgfkk
17.00 e kadar para bozmadım ,cıkarken al cüzdandan benim diyo.
Almadım tabi.
Ama para bozulmasına bozuldum (ikizler burcu loading gklgfklgkl)

Selammm
Sabah sabah Bi defacto çıkarması yaptım
Benim gomlek almam lazım ya.
Bulamıyorum
Defactoda 1 tane buldum pek de içime sinmedi ama başka bulamadım yok Allah yok
Kotonada baktım.
Yarin kızın kan sonuçlarını alicam (bugündü ama annemler markete gitcekmis) ordan gelirkende bakicam mağazalara
Aiyy saç masasi istiyordum bendeki çok eski bir model ince saçma sapan yapiyo saçı gelin başı gibi sanki perma gibi
25mm olandan aldım gitti( alışveriş yapmicadiimm dime) su dalgası istiyorum kalın bakim yapacak mı
Eşimin kesesine bereket
Sac boyamida almadım daha onu alicam.

38 beden pant ve s beden gömleğin icine girme mertebesine eriştim aşırı mesudum.
Resmen nefsimle savaşıyorum ama
Cipsler, dondurmalar, baklavalar ucusuyo evde
Hele pide hiç yemiyorum ondan verdim sanırım ben.
Pidesiz makarna pilavsiz
Kendime özel yapıyorum gerekirse.
Misal akşam için bamya yapicam kendime yanına cacık mis.

Tavuklu pilav yapicam
Çorba var
Patates kofte patlican falan kizarticam fritozde Bi salçalı su yaparım oldu yemek.

Bugün Anne kartımla gittim geldim aiy mis
Anneme diyorum kiz ben her gün bir yere giderim artık sen cocuuma bakiver
Annem: cocuklu kadınsın ne işin var

Kandilimiz Mübarek olsun Rabbim tekrarını nasip etsin. Dün annemlere gittik varmı yapılacak iş dedim camlar-kapılar silinecek dedi tamam dedim. Bugün sabahtan yollara düştüm annemin bayram ikramiyesini çektim kasaba gittim ne istediyse aldım ordan eczaneye eşimin ilaçlarını aldım 56 tl yine ödedim Allahtan sosyal güvencemiz var dedim. Annemlere gittim perdeleri çıkardım makinaya attım annem ben gelcem diye hiçbir işin ucundan tutmamış, su hazırladım camları-kapıları sildim mutfagın dolaplarının dış kapaklarını, avizesini sildim mutfak masası annemin plastik onun bacaklarına kadar sildim toz aldım ama bittim tabi. Neyse annemin mahallesinin pazarıydı hadi gidelim dedi tamam dedim birde pazar yaptık ben yanındayım diye alıcaklarını hep iki kat aldı ona da üzülüyorum kızkardeşim eşinden ayrı onada alıyor kadın zaten yaşlandı pazar arabası bir yandan poşetler elimizde pazarın sonuna geldik amcamı aradım geldi bizi pazardan topladı eve geldim akşam için konserve açıcam birde makarna salata ayran yeter çok yorulmuşum. Ama annem babam çok mutlu oldular Allah razı olsun diye diye beni de mutlu ettiler.

Ne güzel yapmışsın canım rabbim senin evlatlarinida hayırlı etsin anne baba duası almak güzel birşey hayırlı kandiller

İnsanın mecali kalmıyor canım erkeklere kolay valla bazen yemek yaparım olmuyor tek olsam yumurta kırar yerdim diyorum birde yemek istemezlerse uyuz oluyorum maşallah bu ara oğlusum yiyor yardım ediyor anne sen oruclusun diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…