- 13 Mart 2017
- 1.437
- 5.392
- 158
Bak eş tarafını gömme bacım sakın dahaGünaydınlar
İyi bayramlar herkese
Dün gelemedim
Koci sabah namaza gitti geldi,anneme gittik köye kahvaltıya.
Öglen kardesim geldi 14.00 gibi cıktık ordan kvdme,orda biraz duruup kocinin halaya gectik aynı bahcedeler.
Ordan dedik biz görümceme geciyorz
O da börek falan atmıs fırına yemek yedik sohbet muhabbet(bu görümcem pandemiden önce her cmrtsi bize yemege gelin diyen djjdjdj)yandık pandemi bitti
Arife beni arıyo bize kahvaltıya gelin diyo
Dedim abla ben anama gidiyorm ,kardesim yola cıkcak göreyim.Tmm ozmaan dedi.
Hayır annem kvdem dururken ,bayram sabahı görümcemde kahvaltı ne alaka djjdjd
Öldürcek beni bu kzıın bize gelinleri
Ordan kücük görümceme gectik
O da simdi sarmayı kapadım sıcak sıcak yiyin dedi masa kurdu
Ailedeki rahatlıgı görüyorsunuz
Aksam olmus biri börek dah yeni yapıyı,biri sarmayı yeni pisiriyor
Eniste bile dedi bayram bitti bizim sarma pisene kadar dedi
Sabahtan asla programlı is yapmazlar
Orda kız gazla düğün corbası icti.
Koci yedi ben cay ictim
Kalktık.
Alya gündüz arabada 20 dk uyudu.
Eve geldik bayıldı
Ama cocugm nazarlandı galiba gece aglayarak,cıglıkla uyandı hep okudum öyle rahatladı
Napsin kız eşininde ailesi insan secemiyorki atlattın neysekiAy ne yazmışım ne yazmışım gözler yaşlı
Ohakadar yedirmeyi sevmezler dedim oğlum teyzemde yersin kadin hazırlıyor bizi bekliyo duyurdum yani.
Fırında böreği vardi pismistide hatta vermedi ya
Tatli koydurdu
Valla takan takıyor ben o konuda hiç zorlamadım şunu yap bunu yap diyeGünaydınlar
Bayrama yetisemiyorum tempoya bu sene.
Alıstık 2 senedir evde bayrama kostur kostur geciyor
Dün sabah kahvaltıya gidelim dedi koci,özdilege gittik seviyorm oranın acık büfesini ben.11 gibi gittik 13.00 e kadr yedik valla
150 tl ben ödedim
Ordan carrefoura kızı oyun parkına götürdük
Koci onu beklerken ben avmde dolandım.
Ordn cıktık.
Amcasına ugradık aksam kız istemeleri vardı
Ugrayalım yapılck bisey var mı diye dedi koci
kaynanam kaynana görsün
İsteme de kıza 65 bin tlye trabzon set almıslar
Kvde ben set bilmem bizde bilezik takılır demis 5 tane burma bilezik almıs 125 bin
Dükkan devretti onlar kadın aferin devir parasını geline takmıs vala
Koci de diyo yengemin kendi bileziğiddr onlar parlatmıstır la dedim yürü git
Anan yastık altındki ceyregini takmadı bize
Kendi bileziği de olsa helal olsun dedim
Bende ypcam kzııma dedim
Yap damatta yesin catır catır diyo yesin dedim
Kaynanama bunu söylemem lazım fkfkmfmc
Ordan cıktık eve
Yoldan mangallık aldık 300 küsr koci ödedi
Yemek yedik kızla uyymusm yine
MasallahValla takan takıyor ben o konuda hiç zorlamadım şunu yap bunu yap diyeyaptıran daha kıymetli anladım ama arkadas var Malatya li onlardada 100 gram bilezik istiyorlar set fln hariç
Darısı benim başımaBayramın son günü pertim, bayram kahvaltıları için kim ne istiyorsa onu yapmaya çalıştım. Gelen de oldu bizim de ziyaretlerimiz oldu. Bizim ziyaretlerimiz sınırlı oluyor, malum kaynanama ben ve çocuklar gitmiyor eşim gitti bayramlaştı geldi. Sabah sabah kızlar uyurken gitti giderken de diyor kızlar kalkınca beni arayın hemen gelirim dedi oraya gitti 20 dakika sonra mesaj atmış uyandılarmı diye, mesaj bile atmadım 10 dakika sonra aradı geleyim mi uyandılar mı diye gelmek istiyorsan gel ama uyanmadılar dedim. Kaynanama gittiğimiz zamanlarda engeç sabah 8 de orda oluyorduk kahvaltı için çocuklar ve benim için çok zor oluyordu ama ne kaynanama nede eşime derdimi anlatamıyordum neyse kızlar büyüdü ben de rahat ettim. Dünde bir aile dostumuzu da davet ederek yazlığa mangal yapmaya gittik etleri sabah erken kalkıp hazırladım. Gitmeye yakın salata ve ayranı da hazırladım cola-gazozda evde vardı koydum. Yazlığa gittik eşim bahçeyi suladı bende semaveri hazırladım çok güzel bir gün geçirdik hava biraz serindi ama gün güzeldi. Bu gün hiçbir iş yapmadan öylece oturup dinlenmek istiyorum vücudum error veriyor. Kahvaltı bulaşıklarını makinaya koydum bir makina da çamaşır attım bir makina daha var bu gün günlerden benim için tembellik günü.
Ben eşimin hatrına yıllarca gittim, baktım eşimin bende hatrı var ama benim hatrım onda yokmuş bunu öğrendikten sonra kaynanam için değil eşime verilmiş bir ceza olarak gitmeme kararı aldım ve çocuklarıma söyledim siz gitmek istiyorsanız gidin ama ben asla gitmem artık dedim. Sözümü tutarım gitmem dedim gitmem. Lellim senin de hakkında da ne istiyorsan, nasıl mutlu olacaksan öyle olsun.Darısı benim başıma
Eşime dinletemiyorum
Annesi burdaysa zorluyor beni her bayram aynı
Yanlarinda da oturmadım telefon konuşmamı bahane edip mutfakda oturdum hep yani kadını görmedim desem yeri cikarkende ben önden indim aşağı direk hiç görmeden yani gittimde noldu anlamadim
Güya zorluyor goturuyor aynı oda da oturmuyorum ki
Inadiyla baş edemiyorum bazen
O sevmediğimi, görmek istemediğimi herseyi biliyorBen eşimin hatrına yıllarca gittim, baktım eşimin bende hatrı var ama benim hatrım onda yokmuş bunu öğrendikten sonra kaynanam için değil eşime verilmiş bir ceza olarak gitmeme kararı aldım ve çocuklarıma söyledim siz gitmek istiyorsanız gidin ama ben asla gitmem artık dedim. Sözümü tutarım gitmem dedim gitmem. Lellim senin de hakkında da ne istiyorsan, nasıl mutlu olacaksan öyle olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?