Küçük Düşün Büyük Olsun!

Masallah
Biz bisey istemedik size kalmış dedik 2 bilezik takti
Onuda geri almış bnm salak kocamda kredi çekip ödemiş benden habersiz

Masallah
Biz bisey istemedik size kalmış dedik 2 bilezik takti
Onuda geri almış bnm salak kocamda kredi çekip ödemiş benden habersiz
Benim kvdem düğünde 1 bilezik taktı,onu da teyzesiyle ortak takmıslar
Bir bileziğe danaya girer gibi ortak girmisler.
Ama biz evlendik evin beyaz esyaları değisti.

Benim kvdem düğünde 1 bilezik taktı,onu da teyzesiyle ortak takmıslar
Bir bileziğe danaya girer gibi ortak girmisler.
Ama biz evlendik evin beyaz esyaları değisti.
Gecen yaz benden gizli kredi çekip bilezik parası vermiş, ödeyememis tekrar kredi çekip ilk çektiğini kapatmış..
Sonra iddia oynamaya başlamış ek hesaplar kredi kartı ve bir kredi daha cekmis toplami 100 bini geçiyor

O sevmediğimi, görmek istemediğimi herseyi biliyor
Ama 5dk benim içim sabret diyor resmen.
Tek gidemezmis, arkasından bak karısını getiremiyo derlermiş tamamen gövde gösterisi yani.
Ah lellim bilmez miyim o gövde gösterilerini ben de zorla gittiğimi hatırlıyorum ama sadece bayram gezmeleri değildi arada zorla da giderdim. Anneme anlattığımda ne yapıcan kızım aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık misali derdi. Çok şükür ben o günleri atlattım.Arabanızı da güle güle kullanmak nasip olsun lellim, eşinde kendi kendine yapıyor bence ilk defa borç altına girmiyorsunuz paniklemiştir, bizde de olurdu ilk aylar sonra ödemeler rayına oturuyordu merak etme panik halleri atlatır.

Of kötü olmuş canım bu erkeklerin çoğunun kafası basmıyor ekonomiyebendede var birtane kötu borç çok oldu bizdede ayağını yorganına göre uzatmadigi icin

Benim annemde aman evine gelmiyorlar bosver yalandan git işte diyo
Evine gelseler daha mı iyi diyo
Sürekli birilerini memnun etmekten çok sıkıldım ben.

Biz kumbarayida açmak durumunda kaldık
Hala açık var arabaya
Alsada kurtulsam yeminle
12.570tl çıktı.
Elimizdeki parayı direk muteahhite versek borcsuz üst katı yaptırır eşyada doseriz.
Ama arabaya gidecek üzerinede kredi çekeceğiz.
Takmicam diyorum ama sürekli evde bir hesap kitap
Hayırlısı olsun

Bugün sulukofte, pilav ve fasulye turşusu kavurdum.
Erken uyumam dün çok üşüdüm
Köyde soba yanıyordu soguktu Bi sıcak Bi soguk usuttuk

Of kötü olmuş canım bu erkeklerin çoğunun kafası basmıyor ekonomiyebendede var birtane kötu borç çok oldu bizdede ayağını yorganına göre uzatmadigi icin
Kredi çekip iddia oynamak acizlik aptallıktan baska bişey degil 100 milyar borcu oldu ödeyemiyor faiz ustune faiz biniyor
6 bin maaşı var ödemeler maaşı geçiyor
Zaten benim ev alırken ailemden aldığım altin ve dolar borcum var onları ödemesi gerekirken bu yaptığı hiçbir kelimeye sığdıramıyorum
Cocugu birakacak kimse yok olsa bi dk düşünmem ne iş bulsam girerim.

Hastalık malesef
Peki ne olacağı hakkında fikri varmi?

Oha artık
Ee sonuc nasıl ödeyecekmis

Bereketli olsun kuzu
Su akar yolunu bulur takma kafana

Ev kimin üstüne
O kadar borc eve dokunmaz ins ucu

İyi geceleeer,
Sahalara dönmüş bulunuyorum
Bir fırsat bulamıyorum bakmaya. İşte kardeşlerle biraraya gelince muhabbet falan telefonu pek de elime alamıyorum.
Çocuk konusunda rahatım ama işte birlikte vakit geçiriyoruz iyi oluyor.
Bu defa hergün birinde kaldık. Yeğenimin biri diyor bizde kalın, diğeri diyor bizde kalın. İkisi ayrı yerde ağlıyor. Neyse hepsinin gönlünü ettik.yeğenimin biri de diğer kardeşimde kaldığımızda ne demiş; inşallah yağmur yağmaya devam eder Ela sizde kalınca. Bize gelince de güneş açar
Yağmur yağsa da farketmedi. Atv motora bindiler Elayla yeğenim.,
Bugün de yola çıktık. Önce Bursaya uğradık.kütahya porselenin outlet yeri var oraya gitmeyi istiyordum. Uğradık ama zaman kısıtlıydı. Çok bakamadım. 18:30 da kapanıyormuş. Üç servis tabağı aldım büyüklü küçüklü, iki fincan aldım. Bir de Elaya kase aldım. Daha önce de ona tabak almıştım. Tabi o zaman çok gezememiştim. Daha küçüktü kıpır kıpır. Bugün uyudu arabada. Eşim onun yanında bekledi. 126 tl ödedim.
Oradan iskender kebap yemeye geçtik. Kardeşimin kayınpederi bir yer önermişti, sonra babyciğime de sordum. O da aynı yeri söyledi..sağolsun. Valla sıra bekledik ama. Kesinlikle biz istanbulda iskender yemiyormuşuz enfesssss. Eti tereyağı miss odun ateşinde.
Oraya yakın yerden bal ve saray helvası aldık. Arkadaşın eşi istiyordu saray helvasını.
Kestane şekeri fiyatları ne öyle ya. Çok da aradığım birşey değil. Eşim al dedi de almadım gerek yok. Yeterince tatlı yedik zaten. Kardeşimin nişanlısı antepten baklava getirtmiş annem de yapmıştı. Bol bol yedik.
Annemlerin oradan sucuk da aldık. Bol harcamalı bir gündü.,
Bayramda eşim bana 600 tl kıza da 200 tl verdi., kızın bayram paralarını yarın bankaya yatırır yine hisse senedi alırım. Biriksin. İlerde piyano öğrensin istiyorum. Hevesi olursa piyano alırım o parayla.
İdoya son dakikada yetiştik. Küçük hanım yemek yemedi tabi. Ne zaman kebap yiyen bir kızım olacak idoda tost yaptırdım meyve suyuyla. Tostu da sucuklu seviyor hanım Bize de fitre kahve aldım.
Öyle böyle döndük evimize. Tabi annemlerin oradan çıkar çıkmaz dedi anneannemi özledim bile :) yolda da dedi.
Eve gelince de ; ne güzel günlerdi eski günler diyor, anneannesine gittiğimiz günlermiş

Canım daha önce de konuşmuştuk,yine diyeceğim. Zor adam gerçekten Allah sabır versin ama bir süreye kadar insan sabrediyor işte genelde çocuk bu tür durumlara sabretmeyi gerektiriyor ama bir süre sonra da artık insan dayanamıyor. Geçen gece kardeşimde kalırken amcamın kızı ile gece 3 lere kadar oturup sohbet ettik. O da geçen yıl boşandı. Çalışıyordu hep.eşi ise sorumsuz çalışmayan üstelik psikolojisi bozuktu ve sürekli kumar iddia oynuyormuş. meğer son teşhis şizofren çıkmış. Şiddet bile uygulamış.Ne hayatlar var. Allah yardımcısı olsun böyle insanların. Senin için de hep diyorum. Hayırlısı ne ise yolunu öyle ilerletsin rabbim.

Borca girecek diye strese girmiştir o. İki gün sonra al harca yap der :)

Lellimm afiyet olsun. Bizim de bayram kutlamaya gelene menümüz baklava sarma çerez pasta bazen ek olarak meyve de koyan oluyor. Ben de bayağı doydum ikisine de. 2 kilo almış olabilirmiyim bilemedim Eşim bayram menümüzü ilk gördüğünde değişik gelmişti :)

Biz bedavaya gittik, son günlerde kardeşimle çok kullandık bu sözü. Bizim bir akraba geldi nişanlısıyla dirseğine kadar bilezik dolu. Onun üzerine çok gündemdeydi bu konu. Olsa da o kadar takmam da, sevmem öyle gösteriş gibi.
Ama yine de birşey istemeden evlendik kardeşimle, herşeyimizi kendimiz yaptık. Düğünde teyze dayı bilezik taktı, yıllar sonra öğrendimki onu da eşim almış
Babası yüzük takılırken bir burma taktı, düğünde tam altın.
Kocişlere de dedik, artık özel günlerde bilezik isteriz diye
Sonra eşim dedi aaa bizim evlilik yıldönümümüz geçmiş, ben de günaydın dedim. Sen niye unutuyorsun asıl sana da günaydın dedi. Ben de ; ne yapayım senin kredi kartını kullanıyorum ne alsam mesaj geliyor nasıl sürpriz yapayım dedim
Para verdim 1000 tl dedi. Ooo bitmişti o tarihte zaten birşey almaya çıkamadım online da peşin olmuyor malesef dedim :)

Benim sesim hala pürüzlü, bu ara yoğun oluyor. Olmazsa bir kulak burun boğaza görüneceğim, geçmiş olsun sana da canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…