Çok güzel tatili kapmışsınBirsürü sey alıncak bu ay
Günes kremleri,Alyayla bana günes gözlüğü.
Mayosu flaaln cok Alyanın bana 1-2 mayo,elbise lazım.
Alyaya bayram paralarını harcamak yok oyuncaga ALya dedim glkglkgfk(sanki anlıyor bebe)
Ben incıa aldım gecen sene temiz icerik ama sürülümünden nefret ettimÇok güzel tatili kapmışsın
Güneş kremi önerin var mı sen bilirsin baby temiz içerik
1 yaş 3 yaş için
Bereketli olsun canım kız kayınvalide çocukta büyütmüş ama torunda olsa emanet korkuyor demekSlm bacımlar
Panik kvdem bugun kosturdu beni bisey bakamadım
Öglen aradı Alyanın atesi cıkıyo sanki dedi
Kac dedim37.2 dedi
Dedim 37 ates degil ama yok yok yükselck gibi dedi
Arkadan görümcem 37.5 oldu 37.6 oldu derken kendimi takside buldum kostm gittim.
Ev yanıyor cam kapı acmazlar asla
Alyada uzun kollu kosturdu herhlde
Sıcaklamıs
Bana baban bıraksın sizi hemen dra diyo
Bizi dedim dr kapıdan kovar
24 ssaat takip edip gidiyorz biz 37 atesle neden gideyim yani
Neyse öyle böyle koci geldi
Acın su kapı camı dedi
Ben pistim burda dedi
Cıktık kız uykusuz arabada uyukladı
8.30 da bayıldı.
Ben mah.dövizciden 10 ar eur cocuklara 445 tl ye 0.5 gr aldım.
Markete diye cıkkıp dövizciye girmeyen de ne bilim
80 tl markette bıraktım;finish tablet,camasır deterjanı,buzdolabı poseti,oreo.
18 tl süthaneden 2 lt süt
Yemegi kociye kitledim
Bereketli olsun canım bende iki üç kuruş koydum bayram sonrası Alican altın dövizBirikim olarak Nisan ayı itibariyle 4 gr yapmış bulunuyorum. Parça parça hesaptan 100 tl lik, 200 tl lik ala ala 4 gr yaptım bu sene.
Ayrıca kumbarada kurban için ve yazın geze geze memlekete gitme planımız için 2 ayrı kumbara biriktirmeye devam.
Güle güle kullan canım. Ayağında paralanmasın :)Geldım kızlar bebeleri uyutup
İftara abimlere gittik anca geldip uyuttum küçüğü. Orada yeğenlerşe oynamak iyi geldi eve gelmek istemedi hiç. Giderken pasta aldık çocuklar çok sevindi.
Bugün biraz da çarşı pazar işlerini hallettik. Oğlana scooter ve bir araba aldık 250 tl,
Pazara uğradık 300 tl den fazla harcadım.
Eşim dün ödeme aldı biraz. 1000 tl senin istediğin gibi harca dedi. Normalde zaten harcıyorum istediğim şeyi alıyorum ama eşim al bu senin demesi düşünmesi ayrıcq hoşuma gidiyor.
Ayakkabı istiyordum tüm topuklu ayakkabılarım 2 senedir evde olduğum için kullanamadan içleri kötü olmuş. 3 tanesini attım zaten.
2 tane krem, bej rengi sipariş ettim topuklu. Biri stiletto taşlı tuşlu düğünlük, diğeri yüksek ama kalın topuk daha gündelik. 2 ayakkabıya 400 tl verdim. Bugün biri kargoya verilmiş bayrama yetişecek gibi gündelik olan verilmiş hemde. Diğeri bayram dönüşü olsa bile düğüne yetişir inşallah
11 senedir bi fiil torun bakıyor ben hic ateslenmelerine denk gelmedim,korkuyorm siz sakinsiniz diyoBereketli olsun canım kız kayınvalide çocukta büyütmüş ama torunda olsa emanet korkuyor demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?