Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bizde de kırmızı mercimek tarlası var evde diyorum gklgklgf
Anneme kvdeme götürüyrm hep.
Bayramda kvdeme erzak poseti yaptm.Cay seker mercimek flaan.Eve geldik ardiyede 3 paket kırmızı mercimek
ALlahım dedim ürüyo mu bunlar gklgfgkl

Rabbım arttırsın
Darda koymasın kimseyi

Birikimci anneyi mi ifsalamıslar igda?
Patlamıs galiba ,1-2 kere kendi fotosunu yüklemisti.O değilmis,baska baska fotolar koyuyormus.
Ben onu takipten cıkmıstım.Cünkü tutarlı gelmiyordu bana,sonra bi hesapla igda kavga etmisler orda gördüm.
Kadın günde 60 tl alıyorm esimden mutfak masrafı dedi 4 ayda 10 gr yaptı:) Masallah ama sonra döndü babam bana haftalık 150 tl veriyor,herseyi söylemek zorunda mıyım falan dedi gşlglgş
Biri sey yazmıs ona cok güldüm yarım kg kıymayla ramazanı gecirdi kadın diye
Yapmıstır cocuguna 1 gofret alma hakkı tanıyordu markette.
Benki abur cubur vermem,ama bizimki oyuncaktan yürüyor .

Kuzu senden duyuyorum gidip bakıyorum kapalı bir hesap o mu ddigin kişi

Kuzu senden duyuyorum gidip bakıyorum kapalı bir hesap o mu ddigin kişi
Birikimci anne mi?Yok değil yesil yapraklı profil fotosu var.Ama 0 gönderili suan.İfsalanınca kaldırmıs herseyi kocasından gizli birikim yaptıgı icin kocasına söylerler diye.

Selamlar
Ramazan , Bayram derken hareketli geçen günlerimiz de bitti döndük normal hayatımıza
Dün yoğundu, bizim bugün kız okula gitti oğlan da geç uyandı öğlene geliyordu götürdüm kreşe. Şimdi balkonda güneşlenirken kahvemi içiyorum. Nevresimler yıkanıyor, bulaşık makinesi çalışıyor. Kalkıp yemek yapmam lazım. Yavaştan valiz hazırlığına da başlayacağım.
Çocukların bayram harçlıkları 1425 tl idi. 1500 tl olarak hesaplarına atıp 1.5 gr altın ve kalanıyla gümüş aldım.
Kendi 500 tl bayram harçlığıma henüz dokunmadım.
Zaten eşim ayrıca 1000 tl verdi alışveriş yaparsın diye. 2 ayakkabı aldım. 2 tane daha alacağım.
Yaz için birkaç elbise istiyorum belki onları alırım.

Anneler günü için kv ye pike almıştım english homedan onu bayramda vermiştik. Annem de yola çıkqcaktı ayakkabı alayım diyordu bende para verdim gidip ayağına giyip kendi beğendiğini alsın diye. Zaten birşey alacağım kendi beğendiğin istediğin birsey olsun dedim. Hediye fasılları kapandı.
Yarın düğün var 500 oraya takarız herhalde,
Kuyruklu abiyelerim vardı 1 defa giyip kenarda bekleyen, onlarda terzide mini elbise olacak düğün kıyafet masrafını kurtardım

Selammm
Evden giderken iş yapıyordum, geldim yine iş yapıyorum. Toz toz başımın belası bir çare bulunsa keşke.
Ela tutturmuş oyun oynayalım kaç gündür ne rahattım :)
Neyse biraz oynadık. Sonra kahvaltı. Tek istediği sucuklu yumurta ve bal. Yedi güzelce.
Valizi boşalttım. Çamaşır attım. Giderken sepetleri boşaltmıştım. Tabi bu defa orada yıkamadım. Evi robota silmeli süpürttüm. Çünkü kaç gündür kuşun tüyü tozu.
Şimdi az çay içeyim diye Oturdum.
Sonra işe devam. Biraz dışarı çıkartırım. Parayı bankaya yatırmam lazım. Sonra da banyo yaptırırım.

İnşallah olur yüzüne canım. Gözlükte biz çok baktık denedik, bazısı hoşumuza gitti yüzünde hoş durmadı.Yüzüne ölçüsü büyük ve küçük olan oldu. En son yüzüne yakışanda karar verdik. Bir tanesi de çok yakıştı raybanın bir baktık fiyata 900 tl..vazgeçtik seneye belki olmayacak küçük gelecek. Fazla para vermeye gerek yok dedik. 125 civarı olanı aldık.

Düğünleri sorma, temmuzda iki hafta üstüste biri kardeşimin diğeri de üvey yeğenimin diye anlatayım. Eşim dedi gidelim muhakkak severim onu. Kurbanda eşimin babasının oradan annemlere geçip kızla ben orada kalacağım. Eşim dönecek. Yol parası da çok tutacak. Şimdiden alırız ido biletlerini. Daha ucuz olur. Valla böyle üstüste düğün yapılınca kızıyorum ben. Kardeşimin düğün tarihi konulunca araya sıkıştırmışlar düğünü.,ne diyim mecbur gideceğiz.

Amin ablacım inşallah düzelir ama 3 yıldır evliyim daha ne yapabilir dedikçe daha kötüsü çıkıyor
Beni çok zor bir durumda bıraktı zaten aileme borcum var ev aldığım için biliyorsun borçlar beni çok strese sokuyor birde bu borçlar çıktı maaşından hicbirsey kalmiyor krediye kk ödeme yapmaması lazım ki eve para kalsın bilmiyorum nolcak çok sıkıldım
Evin yakınında bir tekstil var penyelerin iplerini kesmek için veriyorlar tanesi 20 krs onlardan yapmaya başladım cocuk uyuyunca onunda pisliği çok var 25 tane yapsan 5 tl biseyde etmiyor cocugu birakcak yerim olsa ise gircem oda yok çok sıkıştım iyice

Kız kustu :/
Zaten keyfi yoktu dünden beri iştah hiç yok
Evi supuruyordum baktım kusuyor hali, yastık üstü başı.
Hemen soydum bisiler yedirmeyede çalıştım ama yemeden uyudu.
İshal ateş yok
Uyuyo
Keyfim kaçtı
Yemekte yapamadım hala
Oğlana kofteci yusuftan kofte soyledim
Yastigida mak. yıkıcam bakım içi kötü olursa atarım napim.
Halıyı yıkamaya verdim 15tl dedi m2
Yikancakti zaten
O gelince yolluklari vericem
Gerisi mak. Yıkanıyor zaten

Bayramda köyde herkesin evinde soba yaniyordu
Alışık değil soba sicaginada Bi içeri Bi dışarı usuttu galiba
Ilacda vermiştim sabah oysa ama kusunca midede kalmadı.
Salginda var diyorlar herkesde kucağına aldı sevdi

Patlıcanı kozlemistim gidimde ic kavurim pisirim bari
Kiz kalkınca bakicam artık devam ederse Bi acil yaparız gibi

Geçmiş olsun inşallah birseu olmaz
Nisanın başında benim kiz usuttu burda doktorlara götürdum anlamadılar cigerlere kadar inmiş test bisey yapmadılar anlamadılar en son sizin oraya getirdim 5 gün yoğun bakıma aldılar çok zordu cok

Sizede geçmiş olsun devam ederse bende goturucem
Gorumcemin torunda orda yattı bronsitden baya
Noluyo yine böyle salgılar falan anlamıyorum

Herşeyde vardır canım geçmiş olsun
Hahaa bak sen fındığa buyumuste ozliyormus benimde oğlum ablama gidince benimkide dönmek istemiyor köy yeri
Benim sesim hala pürüzlü, bu ara yoğun oluyor. Olmazsa bir kulak burun boğaza görüneceğim, geçmiş olsun sana da canım
Saol kuzum
Allah yardımcin olsun canım rabbim feraha erdirsin
Geçmiş olsun kuzu kusmanın peşine ateş oluyor bizde genelde

Sizede geçmiş olsun devam ederse bende goturucem
Gorumcemin torunda orda yattı bronsitden baya
Noluyo yine böyle salgılar falan anlamıyorum
Salgın diyorlar ama bende anlamıyorum, biraz usutmustu antibiyotik de verdiler ama yeterli gelmedi demekki bizim enfeksiyon kana karışmış çok kötüydü. Gecmeyince tekrar götürdüm Doktor test bile yapmadı film çekmedi sırtını dinledi bisey yok dedi gönderdi çocuğumun o inleyen hali hiç gözümün önünden gitmiyor cimere yazdım hastaneue de şikayet edicem o doktoru

Selam kızlar uzun zaman önce aranızda yazdım çizdim dertleştim Allah razı olsun arkadaş oldum sizle ama hayat koşturması koptum gittim aranızdan.
Bugün yine canım sıkıldı burası geldi aklıma döndüm geldim eski mesajları okudum.
Aslında yazasım yoktu uzun zaman oldu ne yazcamı da bilemedim.
Ama çok daraldım artık yetmiyor yetiremiyoruz. Bebiş oldu yaşına girdi işe dönemedim tek maaş kaldık kira fatura kredi kızın masrafları derken birikim yapmak şurada dursun hep eksi yazıyoruz...
Bugün de ev sahibi eşime yazmış kiraya 350 lira zam yapmış iyice doldum taştım.
Ev almak desen zaten hayal oldu biz mi yanlış yapıyoruz acaba niye yetiremiyoruz gerçekten bilemiyorum ne yapcam daha nerden kıscam bilemiyorum zaten lüks yaşayan insanlar değiliz nasıl oluyor nasıl gidiyor bu kadar insan bu evleri nasıl döndürüyor biz mi hata yapıyoruz bilmiyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…