- 21 Ağustos 2015
- 32.110
- 97.424
- 598
- 38
Bizde de kırmızı mercimek tarlası var evde diyorum gklgklgfKesinlikle kuzu
Erzak verirken evde salca var alırım sonra eve diye en son ablaya o salçayı koymuştum.
Sabah baktım (eksik kontrol) 3 tane salca var evde❤
Ne ara aldım onları animsayamadim bile
Çayda öyle
Eşime çayın sonunu demledim dedim bayram sabahı erzak dolabında 1 tane acilmamis caykur buldum varmış. Dün sabah onu açtım.
Veren el alan elden üstündür herzaman.
Allah bereketini veriyor.
Rabbım arttırsınBizde de kırmızı mercimek tarlası var evde diyorum gklgklgf
Anneme kvdeme götürüyrm hep.
Bayramda kvdeme erzak poseti yaptm.Cay seker mercimek flaan.Eve geldik ardiyede 3 paket kırmızı mercimek
ALlahım dedim ürüyo mu bunlar gklgfgkl
Aminn cümlemiziRabbım arttırsın
Darda koymasın kimseyi
Kuzu senden duyuyorum gidip bakıyorum kapalı bir hesap o mu ddigin kişiBirikimci anneyi mi ifsalamıslar igda?
Patlamıs galiba ,1-2 kere kendi fotosunu yüklemisti.O değilmis,baska baska fotolar koyuyormus.
Ben onu takipten cıkmıstım.Cünkü tutarlı gelmiyordu bana,sonra bi hesapla igda kavga etmisler orda gördüm.
Kadın günde 60 tl alıyorm esimden mutfak masrafı dedi 4 ayda 10 gr yaptı:) Masallah ama sonra döndü babam bana haftalık 150 tl veriyor,herseyi söylemek zorunda mıyım falan dedi gşlglgş
Biri sey yazmıs ona cok güldüm yarım kg kıymayla ramazanı gecirdi kadın diye
Yapmıstır cocuguna 1 gofret alma hakkı tanıyordu markette.
Benki abur cubur vermem,ama bizimki oyuncaktan yürüyor .
Birikimci anne mi?Yok değil yesil yapraklı profil fotosu var.Ama 0 gönderili suan.İfsalanınca kaldırmıs herseyi kocasından gizli birikim yaptıgı icin kocasına söylerler diye.Kuzu senden duyuyorum gidip bakıyorum kapalı bir hesap o mu ddigin kişi
İnşallah olur yüzüne canım. Gözlükte biz çok baktık denedik, bazısı hoşumuza gitti yüzünde hoş durmadı.Yüzüne ölçüsü büyük ve küçük olan oldu. En son yüzüne yakışanda karar verdik. Bir tanesi de çok yakıştı raybanın bir baktık fiyata 900 tl..vazgeçtikGünaydınlarr
Geldik yine kürkcü dükkanına.
AMa valla düzenimize dönelim ev oldu dandıni:S
Sabah camasır attım 1 mak.da gidince atarım .
Kızı bugun ben alcam,özellikle sen al beni dedi anne.
Cünkü babasının gızı,unutmaz :)Bayram paranla alcaz polly pocket tmm demistim.
Gidelim günahımız neyse verelim bitsin bu zülüm arkadas glkgfklklg
Mayomıuz var ama koci dün kardesimin kız da uv korumalı mayo gördü.
Yarım kollu.Ben vercem parasını Alyaya da al bunlardan dedi.
Onunki zaradanmıs alamam okadar,1 hafta giycek.Trendyoldan flan bakıyorm ama beden yokDecatlondan bakalım dedim h.sonu.
90 tl gözlük aldım ALyya trnyoldan osse kids.Bakalım gelince atarım sizede da kızlar.Kaliteli geliyomus zaten de.Kimisi 4 yasa tam oldu diyo,kimisi 3 yasa tam oldu diyo yorumlarda.
Bakim bizimki 33 aylık nasıl olcak:)
Düğünleri sorma, temmuzda iki hafta üstüste biri kardeşimin diğeri de üvey yeğenimin diye anlatayım. Eşim dedi gidelim muhakkak severim onu. Kurbanda eşimin babasının oradan annemlere geçip kızla ben orada kalacağım. Eşim dönecek. Yol parası da çok tutacak. Şimdiden alırız ido biletlerini. Daha ucuz olur. Valla böyle üstüste düğün yapılınca kızıyorum ben. Kardeşimin düğün tarihi konulunca araya sıkıştırmışlar düğünü.,ne diyim mecbur gideceğiz.Benimde kızın 1000 e yakın parası oldu karman corman duruyor cantasnda .Gidince eve toparlıycam .0,5 gr alıp üstünü tatil icin kullanırım.Mayosu,gözlüğü,günes kremi anca zaten.
Görümcemin kıza hem ben vermisim hem koci vermis
Vermez vermez verceği tutmus.Oglum dedim desene.
Valla olsa vereyim de cidden 20 sne kadar 150 tl ile falan yasıcam.Kkdan yicez.Helali hos olsun cocugun kısmetiymis demek.
20 snde yatan avansı da tatilde gömeriz oh sen sag ben selamet
İste 0,5leri alınca rahatlıyorm en azından.
Bu arada haziranda kocinin kuzen sünnet yapck 1 ceyrek ona
Temmuzda yine amcasının oglu nisan yapck 1 ceyrek ona.
Daha da kimse evlenmesin barklanmasın ,vurmayın öldüm dedim.
Amin ablacım inşallah düzelir ama 3 yıldır evliyim daha ne yapabilir dedikçe daha kötüsü çıkıyorGünaydın kızlar. Bu gün evi temizlemek istiyorum. Eşim işe gitti küçük kızım uyuyor onu rahatsız etmemek için bende tv izliyorum birazdan kahvaltı yaparız. Öğleden sonra arkadaşları ile buluşacakmış küçük hanımefendi. Akşam kızlar kokoreç istediler dışarıda yemek için çıktılar ben bu bayram çok yoruldum, kaç bayramdır evdeydik bu bayram biz gittik bize gelenleri ağırlamak beni bayagı yormuş. Neyse haftaya pazartesi rutinime dönerim rutinimi seviyorum. Bu akşam için ne yemek yapsam bilmiyorum malzemede çok almışım bayram diye inşallah bozmadan tüketiriz.
_Sitare_ sitarecim Allah yar ve yardımcın olsun evin rızkını dışarıda her ne şekilde harcanıyorsa ben çok üzülüyorum. Benim de psikolojimi bozuyor eşimin bazen bizden habersiz yaptığı harcamalar var ama kendisi hep inkar eder, benim kafamda büyüttüğümü söyler, kızlarım da anne boşver bak yapıyorda ne oluyor Allah bize misliyle veriyor diyerek beni teskin etmeye çalışıyorlar. Allah içine merhamet versin diyorum, ben baş edemedim bu saklı halleriyle eşimin sen çok gençsin inşallah sen muvaffak olursun sitarecim.
Geçmiş olsun inşallah birseu olmazKız kustu :/
Zaten keyfi yoktu dünden beri iştah hiç yok
Evi supuruyordum baktım kusuyor hali, yastık üstü başı.
Hemen soydum bisiler yedirmeyede çalıştım ama yemeden uyudu.
İshal ateş yok
Uyuyo
Keyfim kaçtı
Yemekte yapamadım hala
Oğlana kofteci yusuftan kofte soyledim
Yastigida mak. Yıkılan bakım içi kötü olursa atarım napim.
Halıyı yıkamaya verdim 15tl dedi m2
Yikancakti zaten
O gelince yolluklari vericem
Gerisi mak. Yıkanıyor zaten
Bayramda köyde gereksiz evinde soba yaniyordu
Alışık değil soba sicaginada Bi içeri Bi dışarı usuttu galiba
Ilacda vermiştim sabah oysa ama kusunca midede kalmadı.
Salginda var diyorlar herkesde kucağına aldı sevdi
Patlıcanı kozlemistim gidimde ic kavurma pisirim bari
Kiz kalkınca bakicam artık devam ederse Bi acil yaparız gibi
Sizede geçmiş olsun devam ederse bende goturucemGeçmiş olsun inşallah birseu olmaz
Nisanın başında benim kiz usuttu burda doktorlara götürdum anlamadılar cigerlere kadar inmiş test bisey yapmadılar anlamadılar en son sizin oraya getirdim 5 gün yoğun bakıma aldılar çok zordu cok
Herşeyde vardır canım geçmiş olsunBiz kumbarayida açmak durumunda kaldık
Hala açık var arabaya
Alsada kurtulsam yeminle
12.570tl çıktı.
Elimizdeki parayı direk muteahhite versek borcsuz üst katı yaptırır eşyada doseriz.
Ama arabaya gidecek üzerinede kredi çekeceğiz.
Takmicam diyorum ama sürekli evde bir hesap kitap
Hayırlısı olsun
Bugün sulukofte, pilav ve fasulye turşusu kavurdum.
Erken uyumam dün çok üşüdüm
Köyde soba yanıyordu soguktu Bi sıcak Bi soguk usuttuk
Hahaa bak sen fındığa buyumuste ozliyormus benimde oğlum ablama gidince benimkide dönmek istemiyor köy yeriİyi geceleeer,
Sahalara dönmüş bulunuyorum
Bir fırsat bulamıyorum bakmaya. İşte kardeşlerle biraraya gelince muhabbet falan telefonu pek de elime alamıyorum.
Çocuk konusunda rahatım ama işte birlikte vakit geçiriyoruz iyi oluyor.
Bu defa hergün birinde kaldık. Yeğenimin biri diyor bizde kalın, diğeri diyor bizde kalın. İkisi ayrı yerde ağlıyor. Neyse hepsinin gönlünü ettik.yeğenimin biri de diğer kardeşimde kaldığımızda ne demiş; inşallah yağmur yağmaya devam eder Ela sizde kalınca. Bize gelince de güneş açar
Yağmur yağsa da farketmedi. Atv motora bindiler Elayla yeğenim.,
Bugün de yola çıktık. Önce Bursaya uğradık.kütahya porselenin outlet yeri var oraya gitmeyi istiyordum. Uğradık ama zaman kısıtlıydı. Çok bakamadım. 18:30 da kapanıyormuş. Üç servis tabağı aldım büyüklü küçüklü, iki fincan aldım. Bir de Elaya kase aldım. Daha önce de ona tabak almıştım. Tabi o zaman çok gezememiştim. Daha küçüktü kıpır kıpır. Bugün uyudu arabada. Eşim onun yanında bekledi. 126 tl ödedim.
Oradan iskender kebap yemeye geçtik. Kardeşimin kayınpederi bir yer önermişti, sonra babyciğime de sordum. O da aynı yeri söyledi..sağolsun. Valla sıra bekledik ama. Kesinlikle biz istanbulda iskender yemiyormuşuzenfesssss. Eti tereyağı miss odun ateşinde.
Oraya yakın yerden bal ve saray helvası aldık. Arkadaşın eşi istiyordu saray helvasını.
Kestane şekeri fiyatları ne öyle ya. Çok da aradığım birşey değil. Eşim al dedi de almadım gerek yok. Yeterince tatlı yedik zaten. Kardeşimin nişanlısı antepten baklava getirtmiş annem de yapmıştı. Bol bol yedik.
Annemlerin oradan sucuk da aldık. Bol harcamalı bir gündü.,
Bayramda eşim bana 600 tl kıza da 200 tl verdi., kızın bayram paralarını yarın bankaya yatırır yine hisse senedi alırım. Biriksin. İlerde piyano öğrensin istiyorum. Hevesi olursa piyano alırım o parayla.
İdoya son dakikada yetiştik. Küçük hanım yemek yemedi tabi. Ne zaman kebap yiyen bir kızım olacakidoda tost yaptırdım meyve suyuyla. Tostu da sucuklu seviyor hanım Bize de fitre kahve aldım.
Öyle böyle döndük evimize. Tabi annemlerin oradan çıkar çıkmaz dedi anneannemi özledim bile :) yolda da dedi.
Eve gelince de ; ne güzel günlerdi eski günler diyor, anneannesine gittiğimiz günlermiş
Saol kuzumBenim sesim hala pürüzlü, bu ara yoğun oluyor. Olmazsa bir kulak burun boğaza görüneceğim, geçmiş olsun sana da canım
Allah yardımcin olsun canım rabbim feraha erdirsinAmin ablacım inşallah düzelir ama 3 yıldır evliyim daha ne yapabilir dedikçe daha kötüsü çıkıyor
Beni çok zor bir durumda bıraktı zaten aileme borcum var ev aldığım için biliyorsun borçlar beni çok strese sokuyor birde bu borçlar çıktı maaşından hicbirsey kalmiyor krediye kk ödeme yapmaması lazım ki eve para kalsın bilmiyorum nolcak çok sıkıldım
Evin yakınında bir tekstil var penyelerin iplerini kesmek için veriyorlar tanesi 20 krs onlardan yapmaya başladım cocuk uyuyunca onunda pisliği çok var 25 tane yapsan 5 tl biseyde etmiyor cocugu birakcak yerim olsa ise gircem oda yok çok sıkıştım iyice
Geçmiş olsun kuzu kusmanın peşine ateş oluyor bizde geneldeKız kustu :/
Zaten keyfi yoktu dünden beri iştah hiç yok
Evi supuruyordum baktım kusuyor hali, yastık üstü başı.
Hemen soydum bisiler yedirmeyede çalıştım ama yemeden uyudu.
İshal ateş yok
Uyuyo
Keyfim kaçtı
Yemekte yapamadım hala
Oğlana kofteci yusuftan kofte soyledim
Yastigida mak. yıkıcam bakım içi kötü olursa atarım napim.
Halıyı yıkamaya verdim 15tl dedi m2
Yikancakti zaten
O gelince yolluklari vericem
Gerisi mak. Yıkanıyor zaten
Bayramda köyde herkesin evinde soba yaniyordu
Alışık değil soba sicaginada Bi içeri Bi dışarı usuttu galiba
Ilacda vermiştim sabah oysa ama kusunca midede kalmadı.
Salginda var diyorlar herkesde kucağına aldı sevdi
Patlıcanı kozlemistim gidimde ic kavurim pisirim bari
Kiz kalkınca bakicam artık devam ederse Bi acil yaparız gibi
Salgın diyorlar ama bende anlamıyorum, biraz usutmustu antibiyotik de verdiler ama yeterli gelmedi demekki bizim enfeksiyon kana karışmış çok kötüydü. Gecmeyince tekrar götürdüm Doktor test bile yapmadı film çekmedi sırtını dinledi bisey yok dedi gönderdi çocuğumun o inleyen hali hiç gözümün önünden gitmiyor cimere yazdım hastaneue de şikayet edicem o doktoruSizede geçmiş olsun devam ederse bende goturucem
Gorumcemin torunda orda yattı bronsitden baya
Noluyo yine böyle salgılar falan anlamıyorum
İnşallah canımAllah yardımcin olsun canım rabbim feraha erdirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?