Nazar dan kuzu hep bol bol oku birde Ayetel Kürsi iyi olur biliyorsan çokça faydası var geçmiş olaTÜnaydınlar
Dün misafir vardı pertimiz cıktı
Gelen ark.arasında kocinin arkadasının hanımı var,kız gözüyle kötürüm bırakıyo yeminle
Öyle bi huyu varNazarı degiyo cok
Kız diyorm masallah de deme huyu da yok
Alya tabi 2 insan görsün alıyo eline sazı,sowa döküyo isi
Bütün gece cıglık kıyamet uyandı
Uyudu uyandı uyudu uyandı
Gözü kapalı aglıyo sadece sabaha kadr okuduk ,masaj yaptk
Arkadas Alya sen aynı,baba sakin sen aktifsin dedi durdu.
Sabah kalktım iki büklümüm
Belim takılmıs
Asla dogrulmıyorm
Kahvaltıdan sonra nöbetci ecz.buldu koci kas gevsetici alıyorm bakalım
Valizler kapancak ev dandini ama ben dogrulamıyorm
Bu erkeklerde hiç sabır yok çocuk zaten bir sürü yere el sürüyor biz hemen gelince yıkıyoruz kendi alıştı zaten yıkıyorKızlar selam
Sabah kız 7 de uyandı. Çiş kaka söylemesi ayıponun için uyanmış.
Resim boyayacağım dedi. Mozaik resmini boyadı. Biraz konuştuk kitap okuttu. Sonra saat 8:30 da geri uyuduk. Saat 11 i geçiyordu uyandırdık. Kahvaltı yaptık. Kahve faslı. Ablam aradı 1 saat konuşmuşum. Kız çizgi film izliyordu. Size de yarım yazabildim. Uyku bastırmıştı bıraktım.
Akşamüstü çiçek domates biber fidesi almaya gittik. Dönüşte markete uğradık. Kasadayım. Ela da hep markete gidince ben kasadayken kasanın oradaki sakız şeker kısmını düzenliyor. Hatta ben espriyle diyorum kızım sen market düzenleyicisimisin gülüşüyoruz.
Eşim değme onlara dokunma vs hadi çıkıyoruz gel deyip durdu o da baba bunları düzenliyorum dedi.sonra niye dokunma çıkalım demiş çıkmamış. Çocuğu ağlata ağlata arabaya götürdü. Hiç ağlayarak marketten çıkmadı benimle. Ben de Ödeme yapıyordum, gittim arabaya binince söylendim. Niye hemen savunmaya geçiyormuşum şımartıyormuşum. Herşeye dokunuyormuş. Zaten elinde daha önce gittiğimiz marketten aldığı şey var neyin kafasındasın dedim. Sözünü dinlememiş çıkalım demiş çıkmamış.
Ters konuştuğumda da dediği söz; ben de milletin eşi gibi tatil günü arkadaşlarımla kampa gideyim. Ayyy dedim git yeterki bu asabi konuşmaların ve çenen olmasın yeter dedim
Geldik eve kızımla keyifle fidelerimizi ektik ohh. Sonra kalktı yemek yaptı koci. Tabi ocak komple yağ. Yerlere nasıl sıçramış.
Yerleri sildim makinayı boşalttım ocağı sildim mutfağı topladım. Çay istemişti demledim. Kız dalıyordu onu bekledim uyusun diye. Tabi kız uyuyunca sızmasa olmazdı.
Çay getirdim istedin niye uyuyorsun dedim. Bu saatte istemedim diyor. Ben de saydım yaptığım işleri. Yarın yapsaydın diyoro kadar yağ içinde çay yapamazdım hoş dedim. Ocağın üzeri sırf yağ o ocağı kullanacakmışım
Neyse bugünde böyle geçti.
Kociyi de gömdüm ya içim rahat
Tesekkur ederimgünaydınlar;
tr_lelli yeni arabanız hayırlı olsun
babyloading87 tatilde iyi eğlenceler
herkese selam. güzel bir gün diliyorum.
Geçer cnm arada huy değiştiriyorlar sakın kalmak lazım yani zor ama işte çocuk.Selam kızlar
Pazara gittim geldim dönüş yolunda kız durmadı bi kucağımda kız dğer elimle bisikletini ittim belim koptu ağlıcaktım yol ortasında.
Gerçekten nazar değdi kızıma eminim benim kız akşam yatar sabah kalkardı gece gazı olsa diş çıkarsa bile ağlardı gider kucağımda pışpışlar beşiğinde koyardım uyumaya devam ederdi dün gece uyandı 2 saat uyumadı asla mama içmedi ne yatırırken ne gece kalktığında gözü değeni Allah bildiği gibi yapsın gerçekten kim olduğunu da biliyorum ya neyse..
Kendi kendine oyun oynayan kız şimdi yerlere kapanıp ağlıyor daha 1 yaşında biberonu görünce uzanırdı elleri titrerdi almak için şimdi eliyle itiyor sürekli dua okuyoruz neler neler yapıyoruz ama hala aynı çok yoruldum hem onu öyle gördükçe üzülüyorum hem yorgunluğuma üzülüyorum dün o ağladı ben ağladım gece çok yoruldum elimden bişey gelmiyor
Bizimki de dışarda huysuz beş dk kahve içirtmedi arkadaşla yarım bıraktım geldim eşim bugün diyo biz kızın göbek bağını evde tutuyoruz ondan mı çocuk evden dışarı çıkınca huysuz oluyo acabaGeçer cnm arada huy değiştiriyorlar sakın kalmak lazım yani zor ama işte çocuk.
Dün parkdan alıyoruz diye (10 da gittik 12.30da çıktık ve hep parktaydi sadece 10 dk falan bisiler yedi okadar) gidiyoruz diye babasına vuruyor
Bizimkide şimdi vuruyor
Önceleri kendini yere atardı şimdi bize vuruyor istediği olmayınca
Sürekli bisi buluyorlar
Bende dedim eşime ben tek olsam bunu baş edemem.
Bırakın beni parka diyor oynim akşama kadar
Söylenmek erkeklerin doğasında var galiba.Kızlar selam
Sabah kız 7 de uyandı. Çiş kaka söylemesi ayıponun için uyanmış.
Resim boyayacağım dedi. Mozaik resmini boyadı. Biraz konuştuk kitap okuttu. Sonra saat 8:30 da geri uyuduk. Saat 11 i geçiyordu uyandırdık. Kahvaltı yaptık. Kahve faslı. Ablam aradı 1 saat konuşmuşum. Kız çizgi film izliyordu. Size de yarım yazabildim. Uyku bastırmıştı bıraktım.
Akşamüstü çiçek domates biber fidesi almaya gittik. Dönüşte markete uğradık. Kasadayım. Ela da hep markete gidince ben kasadayken kasanın oradaki sakız şeker kısmını düzenliyor. Hatta ben espriyle diyorum kızım sen market düzenleyicisimisin gülüşüyoruz.
Eşim değme onlara dokunma vs hadi çıkıyoruz gel deyip durdu o da baba bunları düzenliyorum dedi.sonra niye dokunma çıkalım demiş çıkmamış. Çocuğu ağlata ağlata arabaya götürdü. Hiç ağlayarak marketten çıkmadı benimle. Ben de Ödeme yapıyordum, gittim arabaya binince söylendim. Niye hemen savunmaya geçiyormuşum şımartıyormuşum. Herşeye dokunuyormuş. Zaten elinde daha önce gittiğimiz marketten aldığı şey var neyin kafasındasın dedim. Sözünü dinlememiş çıkalım demiş çıkmamış.
Ters konuştuğumda da dediği söz; ben de milletin eşi gibi tatil günü arkadaşlarımla kampa gideyim. Ayyy dedim git yeterki bu asabi konuşmaların ve çenen olmasın yeter dedim
Geldik eve kızımla keyifle fidelerimizi ektik ohh. Sonra kalktı yemek yaptı koci. Tabi ocak komple yağ. Yerlere nasıl sıçramış.
Yerleri sildim makinayı boşalttım ocağı sildim mutfağı topladım. Çay istemişti demledim. Kız dalıyordu onu bekledim uyusun diye. Tabi kız uyuyunca sızmasa olmazdı.
Çay getirdim istedin niye uyuyorsun dedim. Bu saatte istemedim diyor. Ben de saydım yaptığım işleri. Yarın yapsaydın diyoro kadar yağ içinde çay yapamazdım hoş dedim. Ocağın üzeri sırf yağ o ocağı kullanacakmışım
Neyse bugünde böyle geçti.
Kociyi de gömdüm ya içim rahat
Bizimkide evdeBizimki de dışarda huysuz beş dk kahve içirtmedi arkadaşla yarım bıraktım geldim eşim bugün diyo biz kızın göbek bağını evde tutuyoruz ondan mı çocuk evden dışarı çıkınca huysuz oluyo acaba
Bereketli olsun canim aldıklarınPazarda 70 lira harcadım
2 kg domates
Yarım kilo biber
Yarım kilo fasulye
Yarım kilo kabak
2 tane kavun
Maydanoz
Yarım kilo limon aldım
Oy maşallah eline sağlık ben 2 gündür niyet ediyorum ama kız durmuyor bakalım yarına inşallah bi girişçem eve ben deSelam kızlar bu bir enerji geldi camları sildim komple balkon mutfak cami dahil oglusu okula bırakıp sildim süpürge cekip toz aldım geç uyandık kahvaltı vs derken 12 olmuştu saat bir makine beyaz yıkadım astım banyoyu temizledim oğlusun proje ödevi vardı akşam yaptık beraber akşam için dün bimde patlıcan 7 kusurdu iyilerinden seçtim 3 tane musakka yaptım indiririm vardı köfteci yusufta kıyma aldım yarım kg 43 e geldi oda zamlanmismusakka oldu pilav pişiyor yanına söğüş domates soğan koyarım oglus la iç ayırdım patlican yemiyor yeter bugun
Emsana bakiyorum yorumlarini beğendim.tr_lelli hangi marka termosa bakıyorsun, bende bir süredir araştırıyorum
Ohh mislensin camlar.Selam kızlar bu bir enerji geldi camları sildim komple balkon mutfak cami dahil oglusu okula bırakıp sildim süpürge cekip toz aldım geç uyandık kahvaltı vs derken 12 olmuştu saat bir makine beyaz yıkadım astım banyoyu temizledim oğlusun proje ödevi vardı akşam yaptık beraber akşam için dün bimde patlıcan 7 kusurdu iyilerinden seçtim 3 tane musakka yaptım indiririm vardı köfteci yusufta kıyma aldım yarım kg 43 e geldi oda zamlanmismusakka oldu pilav pişiyor yanına söğüş domates soğan koyarım oglus la iç ayırdım patlican yemiyor yeter bugun
Bende 7-8 saat kadar sıcak tutsun istiyorum en iyisi stanley ama çok yüksek fiyatı.Emsana bakayım bi .Çok teşekkür ederimEmsana bakiyorum yorumlarini beğendim.
Alınca sicak su koyup denicem hemen
Bende cooker var ama malesef 2 saatten sonra performansı sıfır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?