Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O anne-baba, o çocukların vebalini nasıl ödeyecek acaba?Hafta başı temizlik yapıp oyalanayim dedim normalde tüm gün internetten dizi ya da film izlerim tv acayim da ses olsun dedim müge anliyi açtım...ah açmaz olaydım..ülkemizin hali gerçekten hiç iyi değil.hamdolsun, şükürler olsun halimize...bir aile vardı programda anne- baba 7 çocuk...11 yıllık evlilikte 7 çocuk...1400 tl maaş, sigorta yok hatta hiç birinin kimliği yok...hiç biri okula gitmiyor ev tabiki kira...Aman Allahım nasıl bir yaşam..tabiki sersefil... cehalet, açlık...ve hiç az değil bu aileler ülkede..içim parçalandı vallahi sabah sabahnereye gidiyor bu ülke..zengin acayip zengin, fakir çok fakir..Allah hepsnin yardımcısı olsun
![]()
Ahh ah..hiç sorma, diyecek bir şey bulamıyorum...O anne-baba, o çocukların vebalini nasıl ödeyecek acaba?
hay allahım izlediğin şeye bakHafta başı temizlik yapıp oyalanayim dedim normalde tüm gün internetten dizi ya da film izlerim tv acayim da ses olsun dedim müge anliyi açtım...ah açmaz olaydım..ülkemizin hali gerçekten hiç iyi değil.hamdolsun, şükürler olsun halimize...bir aile vardı programda anne- baba 7 çocuk...11 yıllık evlilikte 7 çocuk...1400 tl maaş, sigorta yok hatta hiç birinin kimliği yok...hiç biri okula gitmiyor ev tabiki kira...Aman Allahım nasıl bir yaşam..tabiki sersefil... cehalet, açlık...ve hiç az değil bu aileler ülkede..içim parçalandı vallahi sabah sabahnereye gidiyor bu ülke..zengin acayip zengin, fakir çok fakir..Allah hepsnin yardımcısı olsun
![]()
biz bu gun bi tana cumhuriyet alicaz aldik aldik almadik mi para ucup gidiyoraltın geçen hafta baya düşmüştü şimdi yine fırlamış. altın almak için haftasonunu mu beklesem ya. şu başkanlık mevzusu altına nasıl etki eder acaba
450 liram var. yarım alsam mı onu düşünüyorum. sence?biz bu gun bi tana cumhuriyet alicaz aldik aldik almadik mi para ucup gidiyor
al al yarım al ben iyi değilim evden çıkamıyorum yoksa çıkıp ben de alacaktım.450 liram var. yarım alsam mı onu düşünüyorum. sence?
Hayırdır tatlim geçmiş olsun? Neyin var?al al yarım al ben iyi değilim evden çıkamıyorum yoksa çıkıp ben de alacaktım.
neyin var kuzu ?al al yarım al ben iyi değilim evden çıkamıyorum yoksa çıkıp ben de alacaktım.
hay allahım izlediğin şeye bak![]()
Süper olmuşsağolun kızlar. biliyomusunuz kenara 200 lira atmışım şimdi buldum ahaha650 liram oldu. az daha sıkarsam tam altın parası çıkacak
![]()
midem çok kötü malesef kusmalar aynen devam. evdeyim mercimek çorbası yaptım onu içiyorum biraz daha iyiyim şimdi. çok yorgunum hiç yataktan çıkasım yok depressif bir moddayım sorma. sanırım prof. doktorun anlattığı riskler komplikasyonlar beni olumsuz etkiledi daha önce ölü doğum yapmış birine doktorların biraz daha anlayışlı olması gerek ama nerdeeee.Hayırdır tatlim geçmiş olsun? Neyin var?
ne ballısın yahusağolun kızlar. biliyomusunuz kenara 200 lira atmışım şimdi buldum ahaha650 liram oldu. az daha sıkarsam tam altın parası çıkacak
![]()