Çok gecmis olsun yegenimde mitral kapak gevsek teshisi konuldu. Panik oldu. Sen şu an nasılsınSelam bayanlar epeydir yoktum size haber veremedim, hakkınızı helal edin. Ben kalp rahatsızlığım vardı hastaneye yatmam gerekti anjiyo oldum sonuç olarak Mitral kapakta gevşeklik var, kalpte kireçlenme var, ritm bozukluğu var...
Ben hesabımı kapatmıştım sağlık problemlerim var diye hatta üyeliği iptal ettirdim.
Şükürler olsun bu günümüze sağlık gibisi yok ben bunu bir kez daha anladım.
Allah hepimizi sağlıcakla ailelerimize, sevdiklerimizle birlikte bayrama kavuştursun.
Bayram sonrası inşallah daha aktif yazarım.
Şimdiden kadir gecemiz, bayramımız mübarek olsun.
Hepinizi çok seviyorum arkadaşlarım allahım sizlerden razı olsun.
Sevgiler selamlar...
Olsun baacı borcsuz bişey sahibi olunmuyor Allah ödeme kolaylığı veriyor öder abi eminim o da sende kapatırsınız inanıyorum bacımTek maaşa kaldık asko
Hatta maaşında 2bini patron kesecek 50bin ondan aldi.
Ne halt yicez bilmiyorum.
Kira desen kuş kadar zaten oğlanın kursunu öder ancak.
Ruhum fakirdi şimdi 2 sene fasfakirim
Hayırlı olsun olsun ödersiniz ödemeseydim ben ödeyemezdim kız yakınlarsaysan yardıma gelelim bacımselam kizlar cok uzun zaman oldu gibi .izmirdeki evi sattik buradan ev aldik .alirken esimle fikir ayriligina dustuk ama onun dedigi kazandiben borcsuz alma taraftraydim o merkez olsun pahali olsun dedi sonuc 10 yil kredi borcu
bir de ustune aralikta aldigimiz araba borcu devam ediyor neyimize guvendik bilmiyorum
baska da hic bir aktivite yok hayatimda
haftasonu yeniden tasiniyorum umarim saglikla huzurla otururuz .tasinmak cok zor ama hele ikizlerin ivir ziviri bitmiyor
is bu ara cok zorluyor .calisan annelik cok zormus yada ben beceremiyorum bilmiyorum
Ay senin koca kendi tarafından görmüyor bence gözüne batıyor farkında yoksa ablanın sana yaptıkları ya bilmiyorum biseyde yapmaya gerek yok zaten kardeşlik tabiki zor zamanda yardım lazım ediyoruz bir beklentiye girip yapmıyoruz kiGece gece koci uyandırdı, kız uyurken parmağını emiyormuş. onun sesine uyanmış, Diğer odadan nasıl duyuyor uyanıyor anlamıyorum.Akşam odada koltukta sızar, ses duymaz, yatak odasında tık sese uyanır. Uykumu kaçırdı tekrar dalamadım.
Biraz sizinle muhabbet edeeem dedim
Dün Ela babasına soruyor, anneanneme ne zaman gideceğiz x teyzeme ( ablamı söylüyor) ne zaman gideceğiz.Ben de anlattım eşime. Ablam evi taşıyacak, sordum yardıma ihtiyacın olursa söyle diye. O da taşırken olmaz da belki yerleştirirken olur, kadın var temizlik için çağırdığı, onun işi olursa ihtiyacım olabilir. Uçak biletinizi alırım Elayla gelirsiniz hem uçağa binmek istiyor binmiş olur dedi. Giderken de tekrar söyledi Elaya..Ela da duydu o zamandan bu yana söylüyor.
Eşime bunu anlattım. Hemen ağız kıvırıyor. Gitmeyin bence, iş yapmaya üşenmiştir ondan çağırmıştır diyor.Haaay Allahım dedim. Kadın var zaten temizlik için.
Bir de kız o kadar şey yaptı hala da yapıyor, ne yani yaparken çıt yok yardım isteyince mi ses çıkıyor.
Bazen böyle saçmalıyor beni deli ediyor.
Tamam ablam iş yapmayı çok sevmez.
Ama çağırdığı kadının işi olsa da başka kadın çağırır uçak biletine vereceği parayı kadına verir. İki kişi git gel az para değil.
Bir şey deyince de ailemi savunuyor oluyorum.
Kolay gelsin canım Allah ödeme kolaylığı versin ödeniyor borç bir şekilde hayırlısı olsun izmirdemi yeni evi deselam kizlar cok uzun zaman oldu gibi .izmirdeki evi sattik buradan ev aldik .alirken esimle fikir ayriligina dustuk ama onun dedigi kazandiben borcsuz alma taraftraydim o merkez olsun pahali olsun dedi sonuc 10 yil kredi borcu
bir de ustune aralikta aldigimiz araba borcu devam ediyor neyimize guvendik bilmiyorum
haftasonu yeniden tasiniyorum umarim saglikla huzurla otururuz .tasinmak cok zor ama hele ikizlerin ivir ziviri bitmiyor
is bu ara cok zorluyor .calisan annelik cok zormus yada ben beceremiyorum bilmiyorum
Hayırlı olsun canım eviniz, merkezde olsun daha iyi. Ve bir şekilde ödeniyor inan. Önemli olan alma işine girişmek gerisi geliyor. Biz de 8 yıllık girmiştik. Bir kapı açılıyor. Patronu ortaklıktan ayrıldı, yeni şirket kuruldu. tabi eşim tazminatını istedi Onunla ara ödemeler yapmıştık. 4 yılda bitti.selam kizlar cok uzun zaman oldu gibi .izmirdeki evi sattik buradan ev aldik .alirken esimle fikir ayriligina dustuk ama onun dedigi kazandiben borcsuz alma taraftraydim o merkez olsun pahali olsun dedi sonuc 10 yil kredi borcu
Geçen gün sandalyeler ne durumda diye soruyordu. Bir daha sorarsa iptal ettirdim diyesim varAy senin koca kendi tarafından görmüyor bence gözüne batıyor farkında yoksa ablanın sana yaptıkları ya bilmiyorum biseyde yapmaya gerek yok zaten kardeşlik tabiki zor zamanda yardım lazım ediyoruz bir beklentiye girip yapmıyoruz ki
Kolay gelsin canım Allah ödeme kolaylığı versin ödeniyor borç bir şekilde hayırlısı olsun izmirdemi yeni evi de
Lellim arabanız hayırlı olsun, inşallah kazasız belasız kullanmak nasip olsun.,Rahat harcamaya alışmıştık acikcasi o da bol keseden alismisti
Zaten borca girmesini istiyordumda hani 600binlik falan alsaydi arabayi ilk etapta 2 sene sonra daha iyi bisi alirdi.
Birden yüklendi.
Hatta 50binde patrona borçlandık
Arabaya bisiler ekleticekmis paşamm extra, dersin holdingi var hayır kredisini ödedinde extra özellikleri kaldı bi derdimiz.
Müteahhide peşin para verecektik güne girmişti onlarda arabaya gitti.
Euro dolar biriktirmişti + kredi hepsi arabaya gitti.
Bi altinlar kaldı anlican.
Ona kalsa bu da yatırım.
İyide ben bunalicam
Bizde de vardı o kargo geldimi vs. şimdi de kapı çalıyor, başlıyor getirde mutluluk şarkısını söylemeye. :)Ay o kargo sevdası bızde de var gfkfgkgk
Eve de pek kargo gelmez aslında ofise geliyor benım kargolar.
Dun bısy ıstedı tam hatırlamıyorm sımdı
5 dk sonra geldi anne kargo geldi mi diyo fgjkfgkgfkg
Bahçe çocuk için gerçekten iyi oluyor.Selammm bitiremedim sayfaları devam edicem okumaya.
Dün mantıya bulaşık annemle.
Dedim çocuklar seviyo bana yardım et de 3-4 bezeden yapalim
5 pisirimlik cikti
Dondurup buzluğa koydum
Bir ara yine yapicam iyi oluyor.
Mantiyi daha bitirmemistik eşim kredi onayı için imza aticaz hazırlan dedi.
Allahim unların icinden çıkıp hemen Bi dus aldim.
Kiz uyuyordu oglaninda gelme saatiydi
Hazırlanıp indim arabaya
Hafta sonu teslim alicaz inşallah. 60bin daha gelmiş arabanın üzerine zam
Haziranda 1milyonu geçecekmis daha da alamazdik zaten kredi falan bulastik Allah yardımcımız olsun
Lcw outlet vardi yakinlarinda kıza 1 elbise 39.90a bayramda giyer
Oğlana Şort aldim disarida giymelik. 60tl o
Kıza askılı bady tayt Şort baktım ama beğenmedim.
Diğer outlete gidicem orası daha büyük
Onlarda halledim.
Oğlana randevu bulamiyoruz özele goturucez artik
Nerden baslicam bilmiyorum kıza kahvalti yaptirdim.
Akşam yine park diye ağladı aldık cikardik
Sabah kalkıyoruz park siteyi çok arıyorum böyle anlarda işte.
Bahcesi park harici ozlemiyorumda cocuk varsa kurtarıcı
Annemle fırına falan yolluyorum gündüz yürüsün bari diye
Cumartesiye denk gelirse araba eşim beraber gidip alalım diyo yalovadan alıyoruz ordan bulduk arabayi
Valla ne güzel olurdu bizde gezerdik bize gezmek olsun zaten
Olur olur:)Tek maaşa kaldık asko
Hatta maaşında 2bini patron kesecek 50bin ondan aldi.
Ne halt yicez bilmiyorum.
Kira desen kuş kadar zaten oğlanın kursunu öder ancak.
Ruhum fakirdi şimdi 2 sene fasfakirim
Gule gule oturun canımselam kizlar cok uzun zaman oldu gibi .izmirdeki evi sattik buradan ev aldik .alirken esimle fikir ayriligina dustuk ama onun dedigi kazandiben borcsuz alma taraftraydim o merkez olsun pahali olsun dedi sonuc 10 yil kredi borcu
Gelmiş geçmiş olsunnGünaydınlar
kocı gece rahatsızlanmıs 23.00 gibi beni aradı ben hastaneye geciyorum merak etme diye.Ben sok tabı
Nabız 104 olmus kalbım atıyor fena dedi
Ekgye almıslar hemen,kan tahlili vs serum baglamıslar.
Kanda enfeksıyon cıkmıs yuksek(muhtemelen havuzdan)
Annemlere yazdım hanı gece gıtmem gerekır falan dıye.
Kardesimler oturuyomus saolsn damat hemen fırladı gıttı yanına hastaneye.
Gece 3 te geldiler antibiyotık vermıs
Su ter oldu 2 kere ust degistik yastık su gıbı falan ama ıyı sukur
Kardıyolojıden randevu alcak hemen.
Özel saglıgın var yanı gıt hemen dedim.
Gitcem diyo .
Saglıktran otesı yalan
Ekg diyince basımdan kaynar sular dökuldu.
Sacmalama ne ekgsı diyırm
İnsanın o an kötü senaryolar gelip yerlesiyor hemen aklına.
Kardesimde de öyle olmustum
Alyaya nasıl anlatılır böyle bısey ALlahım sen koru dıye dua ettim hep
Sabah kalmısız ttabı 8.30 da alya geldı yanımıza pıt pıt
Yollamadık okula bugun sımdı yollarda tasınamıcam dedi
Uyur 11 gıbı zaten
Resim yapıyormus bende yattım Alyanın odada takılıyorz dedi.
öyle ıste bı korku atlattık ama enfeksıyonmus sukur.
Saolasın cnm AminnGelmiş geçmiş olsunn
geçmiş olsun babyGünaydınlar
kocı gece rahatsızlanmıs 23.00 gibi beni aradı ben hastaneye geciyorum merak etme diye.Ben sok tabı
Nabız 104 olmus kalbım atıyor fena dedi
Ekgye almıslar hemen,kan tahlili vs serum baglamıslar.
Kanda enfeksıyon cıkmıs yuksek(muhtemelen havuzdan)
Annemlere yazdım hanı gece gıtmem gerekır falan dıye.
Kardesimler oturuyomus saolsn damat hemen fırladı gıttı yanına hastaneye.
Gece 3 te geldiler antibiyotık vermıs
Su ter oldu 2 kere ust degistik yastık su gıbı falan ama ıyı sukur
Kardıyolojıden randevu alcak hemen.
Özel saglıgın var yanı gıt hemen dedim.
Gitcem diyo .
Saglıktran otesı yalan
Ekg diyince basımdan kaynar sular dökuldu.
Sacmalama ne ekgsı diyırm
İnsanın o an kötü senaryolar gelip yerlesiyor hemen aklına.
Kardesimde de öyle olmustum
Alyaya nasıl anlatılır böyle bısey ALlahım sen koru dıye dua ettim hep
Sabah kalmısız ttabı 8.30 da alya geldı yanımıza pıt pıt
Yollamadık okula bugun sımdı yollarda tasınamıcam dedi
Uyur 11 gıbı zaten
Resim yapıyormus bende yattım Alyanın odada takılıyorz dedi.
öyle ıste bı korku atlattık ama enfeksıyonmus sukur.
Saolasın cnmgeçmiş olsun baby
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?