Küçük Düşün Büyük Olsun!

Eşim geldi yine erkenden (başka bisi olsa gelmez)
Arabanın satışı için sattık arabayı
Burdan biri almış özledikçe görürsün dedim☺

Kiz babasını gördü başladı hemen park diye
Çıkarız akşam yine
Bugün halimde yok keyfimde devriliyorum resmen.
Evide silemedim resmen gözümde büyüdü
Tesbihlerimi cektim biraz.

Trendyoldan aldığım bej sneakerin derisi çatladı.
Sikayet oluşturdum iade kodu verdiler daha alalı 20gun oldu
Ve sadece 3 defa giydim.
Ayakkabi aşırı rahat ayakta yok gibi resmen ama niye bukadar çabuk deforme oldu anlamadım kalitesizmis demek.
Kullanıcı hatasimi dicekler bakicam
İade edicem yarin.
Hiç böyle bisi yaşayan var mu ben ilk defa yasadim

Çok gecmis olsun yegenimde mitral kapak gevsek teshisi konuldu. Panik oldu. Sen şu an nasılsın

selam kizlar cok uzun zaman oldu gibi .izmirdeki evi sattik buradan ev aldik .alirken esimle fikir ayriligina dustuk ama onun dedigi kazandi ben borcsuz alma taraftraydim o merkez olsun pahali olsun dedi sonuc 10 yil kredi borcu
bir de ustune aralikta aldigimiz araba borcu devam ediyor neyimize guvendik bilmiyorum
baska da hic bir aktivite yok hayatimda
haftasonu yeniden tasiniyorum umarim saglikla huzurla otururuz .tasinmak cok zor ama hele ikizlerin ivir ziviri bitmiyor
is bu ara cok zorluyor .calisan annelik cok zormus yada ben beceremiyorum bilmiyorum

Tek maaşa kaldık asko
Hatta maaşında 2bini patron kesecek 50bin ondan aldi.
Ne halt yicez bilmiyorum.
Kira desen kuş kadar zaten oğlanın kursunu öder ancak.
Ruhum fakirdi şimdi 2 sene fasfakirim
Olsun baacı borcsuz bişey sahibi olunmuyor Allah ödeme kolaylığı veriyor öder abi eminim o da sende kapatırsınız inanıyorum bacım
Hayırlı olsun olsun ödersiniz ödemeseydim ben ödeyemezdim kız yakınlarsaysan yardıma gelelim bacım

Ay senin koca kendi tarafından görmüyor bence gözüne batıyor farkında yoksa ablanın sana yaptıkları ya bilmiyorum biseyde yapmaya gerek yok zaten kardeşlik tabiki zor zamanda yardım lazım ediyoruz bir beklentiye girip yapmıyoruz ki
Kolay gelsin canım Allah ödeme kolaylığı versin ödeniyor borç bir şekilde hayırlısı olsun izmirdemi yeni evi de

Hayırlı olsun canım eviniz, merkezde olsun daha iyi. Ve bir şekilde ödeniyor inan. Önemli olan alma işine girişmek gerisi geliyor. Biz de 8 yıllık girmiştik. Bir kapı açılıyor. Patronu ortaklıktan ayrıldı, yeni şirket kuruldu. tabi eşim tazminatını istedi Onunla ara ödemeler yapmıştık. 4 yılda bitti.
Allah ödeme kolaylığı versin.
Tek çocuklu çalışan anne olmak zor, ikiz çocukla çalışan anne olmak daha yorucu

Geçen gün sandalyeler ne durumda diye soruyordu. Bir daha sorarsa iptal ettirdim diyesim var neden derse de lafım hazır.o ters konuşmaya görsün aslan pençelerimi görüyor

Lellim arabanız hayırlı olsun, inşallah kazasız belasız kullanmak nasip olsun.,
Araba aşkları inanılmaaazzz.varını yoğunu arabaya dökerler.

Ay o kargo sevdası bızde de var gfkfgkgk
Eve de pek kargo gelmez aslında ofise geliyor benım kargolar.
Dun bısy ıstedı tam hatırlamıyorm sımdı
5 dk sonra geldi anne kargo geldi mi diyo fgjkfgkgfkg
Bizde de vardı o kargo geldimi vs. şimdi de kapı çalıyor, başlıyor getirde mutluluk şarkısını söylemeye. :)

Bahçe çocuk için gerçekten iyi oluyor.
Yalovadan Bursaya kaçın ohh. Arabayı kutlayalım bizi gezdir dersin.yani ufak kutlamayla olmuyor araba ağır abi arabası

İyi geceler,
Saat 23 e doğru kızı uyuturken uyuya kalmışım.
Bahçeye çıktık. Çay vs arkadaşlarla toplanmıştık. Çocuklar oynadı.saat 18 eve gidelim diyorum hayır anne biraz daha oynayalım diyor.,Bisiklet de bindi.
Bu ara kiminle oynamak istese arkadaş olabilirmiyiz diyor.
Eve geldik mantı pişirdim. Yoğurt mantı yedi. Ben zaten toktum.
Eşimin iki gündür psikolojisi bozuldu, akşam abur cubur yemiyor ya
Yemeklemi mutlu oluyorsun diyorum.Evet diyor. hiç de öyle şeyim yok benim. Birara bana da alıştırmış gibiydi. İyi attım onu.
Adamın hayatı yemek ya.
Benim için yemek o an karnını doyurmak içindir.
Neyse yemeyince uyudu
Bizde Elayla haydi anlat kartı, eşleştirme vs oyun oynadık.sonra da uyku.
Tuvalet kağıdı rulosunu almış tek kısmını yapıştırıyor.Diş macunu yapacakmış onunla.
Bir de kiraz yiyor çekirdeklerini ve saplarını atmayacakmışım.Onu boyayacakmış ve etkinlik yapacakmış. :)

Günaydın kızlar. Evde yalnız kalınca hemen etrafı topluyorum. Çayı demledim masayı hazırladım, arkadaşım gelir birazdan pastam güzel olmadı arada tutturamıyorum bir yerde hep aynı hatayı yapıyorum. Kahvenin yanında güzel oluyor ama bu sefer olmadı yapıcak birşey yok. Eşime akşam söyledim birikimden harcayalım diye iyi olur dedi bu gün biraz altın bozacak hakkımızda hayırlısı olsun birikim inşallah yaparız. Artık çok zor olduğunu biliyorum çocuklarım için arada inşallah gram alırım. Kışın dogalgaz faturası yazın kredi kartında ki taksitler var yetiyor bize her ay yüklü bir ödeme çıkıyor. Önümüzde arabanın ikinci taksiti var arabanın sigortasını haziran ayında taksiti bitecek böyle böyle gidiyor paralar. Allah sağlık sıhhat versin de ödeyelim diyorum.
K kardespayi yeni evin hayırlı uğurlu olsun doktorcum. Borç ödeniyor yılların tecrübesi ile söylüyorum. Ben de olsam eşin gibi yapardım merkez de oturmak araba kullanmak zorunda kalmamaktır benim için yürümektir. Tabi ben küçük bir yerde yaşadığım için bana iyi geliyor yürümek.

Gule gule oturun canım

Günaydınlar
kocı gece rahatsızlanmıs 23.00 gibi beni aradı ben hastaneye geciyorum merak etme diye.Ben sok tabı
Nabız 104 olmus kalbım atıyor fena dedi
Ekgye almıslar hemen,kan tahlili vs serum baglamıslar.
Kanda enfeksıyon cıkmıs yuksek(muhtemelen havuzdan)
Annemlere yazdım hanı gece gıtmem gerekır falan dıye.
Kardesimler oturuyomus saolsn damat hemen fırladı gıttı yanına hastaneye.
Gece 3 te geldiler antibiyotık vermıs
Su ter oldu 2 kere ust degistik yastık su gıbı falan ama ıyı sukur
Kardıyolojıden randevu alcak hemen.
Özel saglıgın var yanı gıt hemen dedim.
Gitcem diyo .
Saglıktran otesı yalan
Ekg diyince basımdan kaynar sular dökuldu.
Sacmalama ne ekgsı diyırm
İnsanın o an kötü senaryolar gelip yerlesiyor hemen aklına.
Kardesimde de öyle olmustum
Alyaya nasıl anlatılır böyle bısey ALlahım sen koru dıye dua ettim hep
Sabah kalmısız ttabı 8.30 da alya geldı yanımıza pıt pıt
Yollamadık okula bugun sımdı yollarda tasınamıcam dedi
Uyur 11 gıbı zaten
Resim yapıyormus bende yattım Alyanın odada takılıyorz dedi.
öyle ıste bı korku atlattık ama enfeksıyonmus sukur.

Gelmiş geçmiş olsunn

geçmiş olsun baby

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…