- 21 Ağustos 2015
- 32.101
- 97.410
- 598
- 38
Suuçtu şelalesine bende gittim çok da güzel, ama yalova deyince bir de orası bebek arabasıyla sıkıntı diye düşündüm. Harika yerYalova yı bende bılmıyorm kız pek:)
Termaller var orda ama selalesi falan bılmıyrm hıc.
M.kemalpasa da suuctu selalesı var oraya cok gıderdık bız.
Yalova en son nezman gitmeye kalktık:)Suuçtu şelalesine bende gittim çok da güzel, ama yalova deyince bir de orası bebek arabasıyla sıkıntı diye düşündüm. Harika yer
Canım çok geçmiş olsun..Allah şifa versin..Kocı cıkmıs holter takılck
24 saat kalckmıs.
Babadan anadan tüm genleri toplamıs
Babası safra kesesi ameliyatı olmustu,kocıdede pembelesme var safra kesesinde demis.
Annesinde kalp ritim sorunu var,bizimkinede 2 yerde kalınlasma var demis.
Karaciğerde yaglnma demis kilodan o da.
Offff valla göctüm oturdugum yere.
Elim ayagım bosaldı
kolay gelsin canım..Günaydın
Kız gözünü açmış kahvaltıyı aşağıda yapalım diyor
Yok bugün işlerim var evde onları halledeceğm kızım dedim.koltuğu makinayla silmem lazım.kışlık ayakkabıları kaldırmadım. Zaten toz alınmalı, çamaşır vs
Hemen bir şey izleyebilirmiyim diyor, izin vermedim.
Saolasın cnm AminnCanım çok geçmiş olsun..Allah şifa versin..
Eğer kilo sorunu varsa kilo verir dikkat ederse şikayetlerinden kurtulur canım..
Beslenmesine dikkat etsin en önemlisi o..
Birde hareket yürüyüş..Sıkma canını .. Rabbim beterinden korusun..
Maşalalh canım sana ya.. Kızınla çok güzel vakitler geçiriyorsun.. İmreniyorum inan sana..:)İyi gecelerr, gece daha yeni başlıyor
Elayı uyuttum saat 22:30. Uyku saatin geçerse kitap okumam dedim. Hemen fırladı diş fırçalamaya sonra kitap okuma.uyku.
Sabah kahvaltıya misafirim vardı. Kızı Eladan iki yaş küçük ama iyi anlaşıyorlar. Hatta arkadaş diyor, hiçbir çocukla Ela ile oynadığı gibi oynamıyor diye.
Elanın birkaç küçük gelen kıyafetini verdim. Bir de ayakkabılarını hep saklıyordum. Özellikle sandaletleri. Yepyeni onlar. Diğerlerini sağolsun hallediyor
Sordum kaç numara giyiyor. Cukk oturdu beyaz olan sandalet. Tam da beyaz sandalet bakıyormuş.Nasıl ilaç gibi geldi dedi. Allah bize bir kapı açtı. Ben de elimden geleni yaparım. Bir başlasın iş daha da yaparım. Şimdi ancak kendimize yetmeye çalışıyoruz. Eşim yeni ek işi için maaş 1500 $ cık talep etmiş. İnşallah kabul ederler.
İşte o zaman oturup para hesap takibi yaparım. Para azken hiç uğraşamam, kendi ilgilensin
Öğlen arkadaş aradı bugün de ben çay yapayım termosa koyar getiririm, dün güzel oynayıp vakit geçirdiler bahçede, gelirmisin dedi. Ben de misafirimi söyledim. Sonra saat 15:00 birlikte indik toplaştık yine. İyi oldu çocuklar için de. Oynuyorlar kimi çimlerde kum, kimi maç (Ela gibi :) ) top, bisiklet, scoteer, oyun kuruyorlar birşekilde. Havuzlar açılmadı. Havuz öncesi bahçe keyifleri işte. Sonra da havuzdan eve sokamayız :)
Saat 18:00 geldim. Doğru banyoya soktum. Kıyafet rezaletaman çocukluğunu yaşasında. Gerisi önemli değil.
Banyoda küvete su doldurup oynamak istedi. Oynadı.evi toparla süpürttür.klasik ev işleri işte. Banyo yaptırdım. Hemen hızlıca köfte pişirdim.makarna vardı. Ben de ondan otlandım
Sonra süt yumurta söylemiştim 80 tl ödedim sabah. Sütü pişirdim. Mutfağı toplarken babasıyla puzzle yaptılar.
Biz de kahve keyfi. Vanilyalı filtre kahve yaptık bu defa ben çok beğenmedim. Karamelli iyiydi.
Elaya da kakaolu süt yaptım.
Çamaşır katladım. Biraz kitap okur uyurum
Zaten bunları uygularsa verir.. İnan her hastalığın başı sağlıksız beslenme ,kilo ve hareketsizlik maalesef..Saolasın cnm AminnAynen kilo var biraz
Makarna pilavı bırak dedim,drda aynısını demis.
Hamıur isi vs bitti.
Dikkat edeceksin kucucuk cocugun var senın dedim.
Cİddiyetini anlaması lazım.
Spora yazıl gerekirse dedim.Hareket yok masa bası ıs.
Cözecez ins ya.
AYnen hep diyormZaten bunları uygularsa verir.. İnan her hastalığın başı sağlıksız beslenme ,kilo ve hareketsizlik maalesef..
He birde stress..
Valla sana maşallah canım.. gayet de fitsin ve hareketlisin de..AYnen hep diyorm
Evde 2 ayrı beslenme türü var.
Kızla ben yesil beslenıyorz kocı hamurlu.
Yanı kendi yapıyor yine yiyor.
Ben ekmek günde 1 dilim yersem yerim aramam.
Onu da tam bugday falan alırım.Beyaz ekmek alıyor kendine.
9 ay hamileliğimde cola icmedim.Gazlı icecek icmedim hala aramam .Gazlı icecek alıyor gidip.
Cips vs yemem ben.Hatta abartmısım hamileliğim boyunca tek 1 adet cips yedim gfklgklgf
Onu da zorla yedirdi cocuk ceker diye 1 tane.
Ölsem aramam.
Ona alıyorz cips cola vs
,2 tane cevız agacı var orda oturur ceviz yersin dedim lfgklgfklgf
Aynen göcmen.Valla sana maşallah canım.. gayet de fitsin ve hareketlisin de..
Size uysa zaten ortada sorun kalmaz.. Şimdi işin ciddiyetinin farkına varmıştır umarım..
Göçmenlerde hamur işi olmazsa olmazdır:)Göçmendi dimi sanırım eşin ?yanlış hatırlamadıysam..
illaki can çeker yer tabi ama arada yesin yani..
Sürekli öyle beslenmek de çok yanlış maalesef..Neyse sen onu bir düzene sokarsın canım..
Urfalılıkmı var kız baby AlyoşumdaGunaydınlar
Valla kendimi evden attım
Anası kılıklı hastalık hastası ya.
Bugun kardiyolojıden randevu aldı.
Aksamdan beri,gidelim bakalım anjıyo mu dıcek(abartmada kocam dünya markası)yok bypass mı diycek
Kalp nakli der belki dedim töbe yarabbım.
Oturup kuruyo.
Hayırlısıyla cıksa sonuc.
Kız sabah sabah lahmacun söylesın babam dıyo
HEy yavrum dedim sabah sabah.
Sonra ben götürürüm seni öglende dedim.
Lahmacuna göturcem onu.
Kendimde pide falan yerim aksm yemegini cıkarırız öyle.
Karınca sorunumuz var,Allah affetsn camasır suyuyla bıle care bulamadım.
Detansavar alcm bugun.
Tatilden geldiğimizden beri ugrasıyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?