- 21 Ağustos 2015
- 32.098
- 97.405
- 598
- 38
Yok ama anneanneden Adanalılık var kfkkfdlfkldUrfalılıkmı var kız baby Alyoşumdasabah sabah alkış ona
Erkekler hasta olmasın aman,öldüm sanırlar.
Karınca tozu iyi oluyordu, denedinmi hiç.
Aynen benim eşimde de yüksek kolestrol karaciğer yağlanması demişti doktor. Kilo Çok öyle yediği şeyler sağlıksızdı. Unlu şeyleri yemeyeceksin sağlıklı besleneceksin dedi. 4 gündür diyette hem kilo vermek için hem de doktor dediği için başladı bakalım. Tamamen söylediğin gibi sağlıklı beslenmeymiş İlacıCanım çok geçmiş olsun..Allah şifa versin..
Eğer kilo sorunu varsa kilo verir dikkat ederse şikayetlerinden kurtulur canım..
Beslenmesine dikkat etsin en önemlisi o..
Birde hareket yürüyüş..Sıkma canını .. Rabbim beterinden korusun..
Sağol canım, bir de kalkıp yapabilsemkolay gelsin canım..
Ben seviyorum birlikte birşeyler yapıp herşeye onu dahil etmeyi, okula başladığında bir boşluk hissedeceğim kesin.Maşalalh canım sana ya.. Kızınla çok güzel vakitler geçiriyorsun.. İmreniyorum inan sana..:)
eşininde ek işi hayırlı olsun inşallah..
Geçmiş olsun canım hamur işi vs kesecek hareket ve çok et vs tuketiyolar oda kolestrol yapıyorSaolasın cnm
Al bendende o kadar benimde öyle çocuk okulda olsa akşam bile acasim geliyor esim soyleniyor her gün açma diyeSelammm
Sabah iadelerim vardi 3 tane onları verdim ptt
Kızı götürmedim 2 saatte gelemezdik anneme pasladim.
Eve geldim kızın kıyafetleri ayırıyorum
Kışlıkları birazı duruyordu hiç eleyemedim artık kışa girerken
Bazanın altına attım 2 hurc var.
Kiz uyuyo
Su haslayamadigim mantıyı haslicam oğlanın gelmesine kizda yer.
Kıza Şort kapri tayt falan en baş alınacak hiç yok resmen.
Ne giycek bu çocik diye döktüm kıyafetleri
Bu akşam eşim arabayı verecek alan adama yarın sabah nasıl gider bilmem servislemi geçer.
Akşam outlet yapalim derdim ama olmaz daha.
Cuma aksami falan almam lazım.
Hiç bu sıcakta dolmuş çekemem (iyice piremsese bağladım ben)
Ev supurmedim daha
Yok arkadaş ben 1 gün ev süpermim sanki haftalardir supurulmemis gibi oluyo anlamadim gitti.
Kızda öyle aman aman elinde pek bisi yemez.
Nerden geliyo bukadar gubur toz isyanım var
Oo hayırlı olsun kuzu jest yapmış ne güzel eşinKızı aldım 5 de parka çıkardım
Geldik 18.30 aşağı indirdim eşimin gelme saatiydi
Arabayı boşalttık
Birazda öyle oynadı
Karnıyarık yaptım az önce yanına yarın makarna yaparım tmm
Oglanada kofte bisi kızartıcı patlican yemiyo malum.
Kıza çorba yaparım yarın yayla oglanda içer
Evi süpürdüm
Canım böyle soğuk soğuk sütlü tatlı istiyo be
Yalanci tavuk göğsü
Sütlaç, magnolya gibi.
Eriniyorum yapcam yoksa duu bakım Bi ilham gelirse.
Yarında yenirdi
Ayy kızlar aylık ödemeleri yazsam şok
Ve nasıl ödenecek özellikle bu ay hiç bilmiyorum
Eşim nakit avansda çekmiş
Banada jest yapmış plakayı bizim baş harfleri seçmiş 5bin de ona vermiş.
Paraları saçıyor benim adam
Eczanelerde de karınca tozu oluyor alyosa dikkat et yanlız kuzum o vakitlerde ilaçlı şeylerden hep korkuyorum benGunaydınlar
Valla kendimi evden attım
Anası kılıklı hastalık hastası ya.
Bugun kardiyolojıden randevu aldı.
Aksamdan beri,gidelim bakalım anjıyo mu dıcek(abartmada kocam dünya markası)yok bypass mı diycek
Kalp nakli der belki dedim töbe yarabbım.
Oturup kuruyo.
Hayırlısıyla cıksa sonuc.
Kız sabah sabah lahmacun söylesın babam dıyo
HEy yavrum dedim sabah sabah.
Sonra ben götürürüm seni öglende dedim.
Lahmacuna göturcem onu.
Kendimde pide falan yerim aksm yemegini cıkarırız öyle.
Karınca sorunumuz var,Allah affetsn camasır suyuyla bıle care bulamadım.
Detansavar alcm bugun.
Tatilden geldiğimizden beri ugrasıyorm
Yalova'da ablam sor ki 20 senedir orda bir merkez feribotun onlrayi biliyorum birde bu sene kardeşim denize götürdü bı yere bizi orayı biliyorumYalova en son nezman gitmeye kalktık:)
H.sonu yasakları kalkmıstı Bursa da ilk hafta kociye esti yalova ya gittik.Giriste jandarma durdurdu ,Yalova da yasak var giremezsınız dedi
Döndük geri.
Kısmet olmadı bidaha.
Ayy ne güzel şeyler insan özeniyor Allah herkesin evlatlarının böyle güzel günlerini göstersn inşallahSelam kızlar oğlusun okul işleri var yazamıyorum sürekli anca okudum bugün dün provası vardı oradaydık kaç saat velilerle resim cekildi mezuniyet resmibugün gösterileri var 3 gibi gidces oglusu banyo ettirdim kendimde duşa gircem süpürge çektim mutfak topladım bir makine açıp asar giderim 4 ile 7 arası olcak eltim gelcek oda kiziyla oğluyla izliyces eşler gelcek baya kalabalık olcak gibi heycanliyiz bakalım
Maalesef canım artık dışarda yemek de zamanla lüks olacak.. İnsanlarda haklı olarak zam yapıyor..İyigeceler bacimlar
Kizi aldim avmde lahmacun yemege gittik
2 lahmacun 1 ayran 35 tl.
Kendime de kahve aldm
Yan masada 2 cocuk 1 anne almis ayni menuden.
Cocuklrdn biri Alyayla biri ilkokul civari.Buyuk olan dedi ben doymadim
Annwsi tmm evde yersin dedi kadin napsin.1 lahmacun alya yiyo koca cocuk erkek bide norml doymamasi
Yan yanayiz dedim yanlis anlamazsaniz ben yemiyirm.
Yesin cocuk yok dedi saolun
Hakli cekindi kadin.
Alya doydm dedi onu firsat bildim cocuga goturdm dedim atilmasin gunah
Azcik israr etmis olabilirim ama ana yuregi be ikisine boldu kadin
Kalksm bi menu alsm kadin utanir diye alamdm
Nereye gidiyorzz bilmiyorm
Markete girdim 60 tl 2 avokado,kucuk rose sarap (tek kullanimlkk coca cola kadar 36 tl,)2 tane starbuck latte
Eve geldm alya tok
Kendime de bakla yaptm.
Maşallah baya işler yapmışsın canım.. Darısı başıma..Benimde yaz temizliğine bir girişmem lazım.. Umarım bu hafta sonu başlarım bende artık..Bayılıyorum Eloşun kendinden büyük laflarına da.. Duasına da kocaman bir Amin benden:)İyi geceler, iyi uykular
Bugün sizden sonra giriştim işe. Olmuyor kalk kızım kalk dedim
Ocak sildim.Gardolabı boşalttım temizledim. Yazlık ayakkabılarımı çıkardım.
Yerleştirdim.
Sonra koltuğa giriştim. Bayağı yordu beni. Ardından toz aldık birlikte. Babanın nota sehpasını silebilirsin diyorum. Hayır o senin kocan senin silmen lazım diyor
Ayakkabı dolabını da temizledim. Kışlık ayakkabıları temizledim. Lavabo yıkadım.Nevresim değiştşrdim. Çamaşır attım. Kurudu katlanacak beni bekliyor. Beklesin orada :)
Eşim aramıştı işyerinin oradaki kasaptan et kıyma vs alacaktı. Yemek yapma ben pirzola alıyorum ben yaparım dedi. Sen yemek yiyecekmisin dedim. Yermiş. Et ya yer
İşim bitti toparladım evi.
Uzandım Elanın yatağa. O da deyip duruyor. Anne bugün hiç dışarıya çıkmadık. Anne hadi etkinlik yapalım.
Yoruldum biraz dinleceğim yatarken oyun oynayalım dedim. Kitap okurmusun dedi. Okuyacaktım. Babası geldi. Yorgunsan yemeği dışarıda yiyelim dedi. Yorgunum dedim de zaten yemeği o yapacaktı. ocağı bugün sildiğimi biliyordu. Yeniden uğraşacağım diye düşünmüştür.
Çıktık ehli ciğer var oraya gittik.Ela orayı istedi. Böyle tutup yiyordum ya oraya gidelim dedi. Oyun yeri de var. Oynadı. Geldi şişleri aldı yedi de yedi. Bahaneyle ciğer de yemiş oldu. Ağzına koymuyordu ciğeri.
Çıktık arabaya gidiyoruz. Meyhane eğlence yeri var onun önünden geçiyoruz. Anne buraya girip eğlenelimmi demezmi koptukçocuklar giremez oraya dedim. Aklı fikri gezsin tozsun
Dönüşte dondurma yedik. Gelince el yüz yıka giyin hazırlan kitap oku uyudu. Dişini sabah fırçalatırım. Çok uykusu gelmişti.
Uykudan önce ne güzel dedi; ‘ anne sen babam ve ben mutlu bir aile olarak sevgi dolu evimizde yaşayalııııımmm’
İnşallah hep öyle der.
Yaa maşallah Ela'yaİyi geceler, iyi uykular
Bugün sizden sonra giriştim işe. Olmuyor kalk kızım kalk dedim
Ocak sildim.Gardolabı boşalttım temizledim. Yazlık ayakkabılarımı çıkardım.
Yerleştirdim.
Sonra koltuğa giriştim. Bayağı yordu beni. Ardından toz aldık birlikte. Babanın nota sehpasını silebilirsin diyorum. Hayır o senin kocan senin silmen lazım diyor
Ayakkabı dolabını da temizledim. Kışlık ayakkabıları temizledim. Lavabo yıkadım.Nevresim değiştşrdim. Çamaşır attım. Kurudu katlanacak beni bekliyor. Beklesin orada :)
Eşim aramıştı işyerinin oradaki kasaptan et kıyma vs alacaktı. Yemek yapma ben pirzola alıyorum ben yaparım dedi. Sen yemek yiyecekmisin dedim. Yermiş. Et ya yer
İşim bitti toparladım evi.
Uzandım Elanın yatağa. O da deyip duruyor. Anne bugün hiç dışarıya çıkmadık. Anne hadi etkinlik yapalım.
Yoruldum biraz dinleceğim yatarken oyun oynayalım dedim. Kitap okurmusun dedi. Okuyacaktım. Babası geldi. Yorgunsan yemeği dışarıda yiyelim dedi. Yorgunum dedim de zaten yemeği o yapacaktı. ocağı bugün sildiğimi biliyordu. Yeniden uğraşacağım diye düşünmüştür.
Çıktık ehli ciğer var oraya gittik.Ela orayı istedi. Böyle tutup yiyordum ya oraya gidelim dedi. Oyun yeri de var. Oynadı. Geldi şişleri aldı yedi de yedi. Bahaneyle ciğer de yemiş oldu. Ağzına koymuyordu ciğeri.
Çıktık arabaya gidiyoruz. Meyhane eğlence yeri var onun önünden geçiyoruz. Anne buraya girip eğlenelimmi demezmi koptukçocuklar giremez oraya dedim. Aklı fikri gezsin tozsun
Dönüşte dondurma yedik. Gelince el yüz yıka giyin hazırlan kitap oku uyudu. Dişini sabah fırçalatırım. Çok uykusu gelmişti.
Uykudan önce ne güzel dedi; ‘ anne sen babam ve ben mutlu bir aile olarak sevgi dolu evimizde yaşayalııııımmm’
İnşallah hep öyle der.
Masallah ona yanne sen babam ve ben mutlu bir aile olarak sevgi dolu evimizde yaşayalııııımmm’
Ne kadarlık oldu canım senin kızGunaydınlarr
Hayırlı cumalar
Cıkamazgıller evden cıkamadık yıne.
Valla halimizi gören totosuyla guluyordur.
Sabah acım dıye kalktı okulda kahvaltı etsın dıye oyaladım ama yok acım dıyor.
Hunnap ın confleksını aldım tatıl donusu bımden,sutsuz yıyor onları .Confleks yer mısın dedım?Yerım dedı.
Saat olmus 8.20 daha pijamalarla ,confleks yiyor
Zar zor gıydırdım cıkıyorz hala yıcem dıyor,elimizde porselen kaseyle conflks bındık arabaya az gıttık,cantasını unutmusum.
Bı elımde cantam,bı elımde kase ,Alyayla babası onde leyla gıbı cıkmısız evden.
Donduk aldık cantayı benı kenarda attılar onlar okula:)
Dun aksm bı Elsa gıncellemesı geldi.
Elsa gıycem ben dıye tutturdu .
ALlahım ara tara buldum bı Elsalı elbıse.
Gıydı 10 dk sonra cıkar bunu,ben kucukken gıyıyodm bunu(sankı cok buyukde sımdı)pijama gıycem dedı.
Neden cunku bulduk ıstediğinı.
Bulamasak krize girmesı lazımdı giremedi.Kan ter göz yası ıstıyor cocugummm ,kaos istiyor gklşgfklgl
13 nde asıl kaos baslıyck,patronlar tatıle gıdıyor.Kocı o hafta 4-12cı:S 17.00 de cıkcam
Hadı 17.00 e kadar kalsa nöbet sınıfında benım okula gitmem 18.00 olur.
Bakalım napacaguuuk.
Haftaya olaydı 8-4 babası alıyordu ters denk geldi bu sefer.
Zaten bu okulları anlamıyorm calısan anne napıyor?
17.30 da bıtıypr sınıflar .
Valla bız tam gunde 18.30 da cıkıyorduk ısten.Yolu falan olan eve girmek 19.00 en erken.
Kres cocuklarını kim alıyor
Agustosta 3 bitcek:)Ne kadarlık oldu canım senin kız
Ayy sorma muhasebeden kızlar abi Jestinde yani bukadari demisler ooo falan cekmislerSenın adam fantaziye döktü isi gkllkgfklfg
Arabanın üstüne kat cıkcam der bu yakında
Sağol cnm Allah razı olsunGünaydın
Arabanız hayırlı olsun lelli kazasız belasız güzel günlerde kullanın
Ben çifte selaleleri bulmuştumYalova en son nezman gitmeye kalktık:)
H.sonu yasakları kalkmıstı Bursa da ilk hafta kociye esti yalova ya gittik.Giriste jandarma durdurdu ,Yalova da yasak var giremezsınız dedi
Döndük geri.
Kısmet olmadı bidaha.
Canım çok geçmiş olsun.Kocı cıkmıs holter takılck
24 saat kalckmıs.
Babadan anadan tüm genleri toplamıs
Babası safra kesesi ameliyatı olmustu,kocıdede pembelesme var safra kesesinde demis.
Annesinde kalp ritim sorunu var,bizimkinede 2 yerde kalınlasma var demis.
Karaciğerde yaglnma demis kilodan o da.
Offff valla göctüm oturdugum yere.
Elim ayagım bosaldı
Ekürim Allah razı olsuntr_lelli canım arabayı değiştirmişsiniz hayırlı uğurlu olsun..Allah kazasız belasız iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah.
Gittik cnmtr_lelli ormanya geldi aklıma ama çocuk sever diye, siz gitmiştiniz o tarafa sanki.
İğneada'yı sevmiştim ben bir de, geçen yıl gitmiştik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?