Küçük Düşün Büyük Olsun!

Biz doğruyuz canım onlar değişik inan bana

Allah allah yaa..Dr dikkat et dedikçe adam tersinimi yapıyor acabaBence dikkat etsin cnm ..Gece yemek zaten sağlık için zararlı..

Herkese hayırlı güzel hafta sonları olsun..En sevdiğin gündür bugün:)Çalışanlar anladı beni:)güzel uyumuşu. dinlenmişim şükür:Kahvlatı keyfimizide yaptık.Akşam üstü sporum car kısmetse:)bende sağlık için fitnese gidiyorum ..Yeni başladım..Ama önceden yorulmak bilmeyen ben yoruluyorum desem
Demekki hakkaten yaşlanıyoruz artık.Seve seve gidiyordum gene öyle ama yoruluyorum artık..Ama sağlık içinde şartyaş geçtikçe artık kaslar erimeye ve güçsüzleşmeye başlıyor..
Paraya yatırım yapamıyorum bari kendi sağlığıma yatırım yapyım bende

Sağol canım
Fit arkadaşım benim

Evde kaşar yok, sogan yok, siviyagin sonu
Yokları yaşıyoruz
Buzluğu iyice didikledim bireylerden kasar cıkarmi diye yok çıkmadı
Almadan yersen böyle olur dedim.
Ramazanın öncesinden beri kasar falan aldığım yoktu hep buzlukdan yedik
Alınacak mecbur
Evde aciz ama olsun sukadarlık arabamiz var dicem eşime arabanın tekerlerini kemiririz artık.

Sinirlenmicem stres hormonlarımı ziplatmicam kendime söz verdim nefes al ver al ver

Ben kahvemi içiyorum evrene pozitif enerji yollamam icap ediyor
Mutluyum, huzurluyum, no stres

Sağlık olsun ben ekürim..Napalım yemeyelimde mi artık..Evin eksiği maalesef bitmiyorji
Rabbim yardımcımız olsun..Sağlık olsunda..Hallolur hepiciği..Sen stres yapma boşverr:)

Geçmiş olsun canım erkekler hep dikkatsiz malesef hele halı saha fln oynuyolarsa hırs yapıyorlar sanırım

Maşallah ona ya nenkadar duygusal bir kızın var canım tatlı dilli
Bende bakacağım oglus için indirim takip ediyorum burda export mağaza var ordan kış için bir iki sweatshirt eşofman bakacağım şimdi içinde t-shirt ve şort lazım yavaş yavaş alayım pahalı oluyor birden hepsi olunca kendimde bej pantolon istiyorum bir mağaza var ihraç fazlası satılıyor orada gördüm beğendim bakcam lcw bile uçmuş 150 TL kumaş pantolonlar
Ay daha neler duyacağız nasıl vicdanı rahat oluyor o insanların bilmem helic olmasın daha iyi böyle malım olacaksa
Allah kolaylık versin komşunun hır gür çıkarını zor valla inşallah hallolur
İnsanlar değişik canım bence para yoksa kredi kartini ödemeyecek gibi harciyolar birisi benim eşim malesef hiç hesap kitap bilmez onun yüzünden kötü borç ödüyoruz habire

Nasıl beceriyorlar

Çok yorgunum evi bpyattık temizlik iş güç halim kalmadı yeminle elim ayağım ağrıyor o biçimim yani.

Halıları yıkamaya verdim bayram öncesi
Lelli inan bizde öyle para yok meliğr kursun stıyos evde habire bi şeyler bitiyor eksik bitmiypr

Selamm
Bugun gorumcemin kocası arabayı görmüş
Bakmış içine
Akşam soylemistir hemen eşime dedim ablanda diğer ablana söyler (onlar ajan gibi birbirlerine hemen yestistirirler) yani ogrenceklerde
Sürekli sende para vardır diyor ya gorumcem bak varmış demek dicek

(Oğlu evlenecek ayak yapmıştı eşime borç veren olsa fln diye)
Keşke benim yanımda bisi söylese tetikde bekliyorum bizimle beraber sen mi odiceksin borcunu desem.
Biz herseyi sıfır borçla alıyoruz muamelesi yapıyorlar çünkü sinir oluyorum.
Dışarıdan bakan öyle sanki trink para var basıyoruz alıyoruz algısı niye var ben anlamıyorum.

Bi de başka arkadasi demis ki ee bizi bi yedirisin 1milyonluk arabaya biniyosun demis enistesinin yanında.
Biz etrafa hep aldığımız fiyatında altını söylüyoruz.
Sonra para var bunlarda diyorlar.
Ya çok şükür kimseye muhtaç diiliz Allahda etmesin . Kimseden bisi istemiyoruz
Ama yinede insanlar senin hesabının çetelesini tutuyorlar sinir oluyorum.

Oo daha ne sözler diller, dışarı çıkıp eve geldiğimizde asansörden iner inmez koşarak evim evim güzell eviiim beni ısıtırmısın diyerek koşuyor eve. Ama nedense gezmenin de sevdalısı.
Bir tane de benim evde var o ödemeyecek gibi harcayan, eskiye göre daha iyi ama yine de ölçüyü tutturamıyor.
Bana mail geldi. Sitenin ödeme dekont borç vs hep benim mailime düşüyor. Bir baktım. Ek bütçe ödemesini 3 taksit yaptırmış kredi kartını kullanmış. Tabi bunun için de 166 tl fark yansıtmışlar.
Sonra sordum bu ne, ne yapayım kredi kartımı ödedim.iki kart toplamı 11 bin tl geldi diyor. Eee yani bana anneler gününde zaradan iki tişört bir pantolon almış. Zaradan almak zorundamısın.bir tişört yetmiyormu. Birini Ela beğenmiş alalım illa demiş.,valla babalar günü geliyor cüzdan almak istiyorum gidip Boss falan alamayacağım. 200 e var cüzdanlar. Deri değil der. Verirken şunu da eklerim. 1500 verip Boss falan almadım. 1300 ü cüzdanına koy diye

Boşver umursama lelli sen onları Bırak desinler dursunlar parada verecek artık hali yok borç çok kudursun lar

İyi pazarlar bacimlar
Kvdem aradi sabah,aksma caya gelceklermis
Gecmis olsuna
Ay en sevmedigim sey Allah affetsin.Gitmeyi de sevmem.İnsan hastayken kimseyi cekemiyor,gecmis olsuna gidilene ekstra telase.
Yolla bi cicek gecsin bitsn Ben oyle yapiyorm.Bide her gelene tekrar tekrar anlat.
Duzenli ilac kullanck 6 ay iste. Daha ne geecmis olsn ziyareti
Toz aldim,elle sildim yerleri.Bi supurge atilcak.
Patates salatasi gibi hafif biseyler yaparim cay yanina.Kek borek yapmiyorz artik koci yemesin diye. Bide sutlu tatli yaparim tmm.Valla kirk kere dusunuyorm yapacsgim seyleri.
Dun bezelye yaptm bide pirzola cikardm aksm icin.Acikirsa bezelye yer oglen.
Bizmki de yarinlar yokmuscasina para harciyor valla
Sabah kahvaltilik almis hadi o lazimdi.
Simit almis,dun karpuz falan almistiik gitmis 30 tlye kayisi almis.
Domates salatalik ,cheddar peynir almis
Yarim simit yedi yeter bukadr diyo
Benimde A101 yapmam lazim kiz uyursa 4,95 tl avokado diyo.
Evde artk 2 avokkoducu var

Hayatım bizimkiler anasının evinde cheddarsız avokadosuz kahvaltı yapmıyordu bilmiyo musun

Kızı uyuttum şükür dün eşim akşam evde yoktu inat gibi uyumadı 11 e kadar uykusu olmasa valla uğraşmam omzumda uyuyo beşikte uyanıyor salona getiriyorum gözlerini açamıyor belki 25 kere aynı sahneyi yaşadık mahvetti beni öğlene kadar geçmedi başımın ağrısı bugün erken uyudu ama bakalım ezan sesine uyanır mı
Ben de ezana kadar kahve keyfimi yapayım dedim malum birazdan ne olacağı belli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…